Sådan føjes en forfatterboks til dit WordPress-sted

Sådan føjes en forfatterboks til dit WordPress-sted

Som du sandsynligvis ved, forøger en forfatter-bioboks ægtheden af ​​din blog. Selvom offentliggørelse anonymt har sine anvendelser, sammenlignes det ikke med værdien af ​​ægthed. En forfatterbio skaber tillid hos dine læsere. Folk vil ikke bare læse de oplysninger, du offentliggør på din blog, de vil også gerne vide, hvem du er. Det er lettere for folk at stole på dig, når de kan knytte det indhold, de læser, til en faktisk person.


Så hvis du har gemt dig bag pseudonymer, er det på tide, at du overvejer at tilføje en forfatter-bioboks. I et tidligere indlæg viste jeg dig, hvordan du administrerer flere forfattere på en blog, og jeg har også delt, hvad du har brug for at vide om, hvordan du skriver en blog-bio. Men i dette indlæg deler jeg seks måder, hvorpå du kan tilføje en forfatterbio-boks til dit websted, så alle disse forfattere får deres skyld. Der er dybest set tre tilgange til dette:

 1. Vælg et tema, der allerede har en authorbox
 2. Brug af WordPress-plugins
 3. Redigering af dit temas kode direkte

Seks af de metoder, jeg skal diskutere, er faktisk plugins. Før du gør noget andet, skal du dog tilføje forfattere eller brugere via betjeningspanelet på BrugereTilføj ny. Derefter bliver enten du eller dine forfattere nødt til at tilføje bios (korte beskrivelser) såvel som andet indhold, der skal bruges i dine forfatterbokse (Gravatar, billede, links, sociale profiler osv.).

Føj nye forfattere til din blog

Den nemmeste og mest anbefalede (men ikke nødvendigvis den bedste) måde at tilføje en forfatterbio-boks på din blog er ved hjælp af et plugin. Download blot det valgte plugin, installer det og indstil det, som du ønsker. Det er det. Her er nogle plugins at overveje:

1. Vælg et tema med indbyggede forfatterbokse

Samlede tema indbyggede forfatterbokse

Det enkleste svar er at vælge et tema, der allerede har de valgmuligheder for forfatterboks, du har brug for. For eksempel inkluderer vores helt egne Total-tema support til forfatterbios, billeder og links. Så højst, alt hvad du skal gøre er at tilføje lidt styling. Bare tag dig tid til at se på temaets live demo først, find bloggen og check indlæggene for at se, om der er en forfatterboks. Hvis du ikke er sikker, skal du bare kontakte udvikleren. De skal kunne fortælle dig med det samme, hvis dette er en temafunktion, de tilbyder.

2. Starbox: Authorbox For Humans

Starbox: Authorbox For Humans

Starbox giver en enkel måde for dig at tilføje en smuk forfatterbioboks uden at rodet med kode. Det leveres med flere temaer, du kan bruge, f.eks. Forretningstemaer, drop-down-tema, fancy-tema og meget mere. Dette plugin gør det også nemt at integrere forfatteres sociale profiler. Du kan også konfigurere din Google- og Facebook-forfatterskabsverifikation med et klik på en knap.

Starbox er bygget til brugerengagement. Det fokuserer på visuals og er bestemt et meget brugervenligt plugin. Du kan tilpasse plugin yderligere, hvis du vil, men standardindstillingerne tilbyder mere end nok til at gøre jobbet rigtigt.

3. Simple forfatterboks

Enkel forfatterboks

Simple Author Box gør nøjagtigt, som navnet antyder: tilføjer en simpel forfatterboks til dine indlæg på din WordPress blog. Selvom plugin kan være enkel, er den ikke kedelig på nogen måde. Med Simple Author Box kan du vise dit navn, beskrivelse, gravatar, websted og sociale medieikoner. Faktisk understøtter det op til 30 ikoner, hvis du er en rigtig social medie.

Du kan også tilpasse det til at matche dine temafarver og layout. Plus, forfatterboksen er fuldt lydhør, så den ser lige så skarp ud på mobile enheder som på laptops og større skærme. Simple Author Box giver dig også mulighed for at indsætte forfatterbioboksen manuelt i kodens kode single.php eller author.php skabelonfiler, hvis du ønsker det.

4. Medforfattere Plus

Medforfattere Plus

Co-Authors Plus er bygget til blogs med flere forfattere. WordPress understøtter ikke flere forfatterkreditter som standard, så et plugin som dette kan være rigtig praktisk, hvis du har flere forfattere, der samarbejder.

Med Co-Authors Plus kan du tildele flere bylines til et indlæg, som flere medforfattere har bidraget med. Du kan også tilføje forfatterbioer som bylines ved at bruge deres forfattergæsteprofil.

Dette plugin er åbenbart ikke så ligetil som de andre hidtil dækket her. Du bliver nødt til at foretage nogle ændringer af dine temafiler, før du bruger plugins Template-tags til at vise forfatterbiblioteker. Det er stadig værd at kontrollere, om du ofte har samarbejdsindlæg.

5. Sexet forfatter Bio

Sexet forfatter Bio

Den sexy forfatter bio plugin gør det nemt at tilføje en fuldt tilpasset bio biobox til dine indlæg. Det understøtter både enkeltstående og flere forfattere og leveres med to sæt ikoner på sociale medier – rund og firkantet.

Du kan tilpasse alt inklusive farver, avatarstørrelse, linkfarver og baggrund via plugins admin-panel. Standardvisningen har en mørk baggrund med forfatternavnet i all-caps, mens bioinfo vises som hvid tekst.

6. Manuel manuel temaintegration

De foregående metoder bruger plugins eller er afhængige af dit temas indbyggede funktioner til at vise forfatterbiobokse på indlæg. Vi har set nogle få, du kan bruge til problemfrit at tilføje biografisk information til et indlæg, men bestemt er der mange flere, du kan se på, hvis du har brug for det. Selvfølgelig, hvis du er en webudvikler, og du arbejder på at oprette et tema, vil du gerne tilføje dette manuelt i dit tema.

Nedenfor er et eksempel på en kode, som du kan tilføje. I dette tilfælde vil det vise en overskrift, gravatar, forfatterbeskrivelse og et link til forfattersiden. Denne kode er hentet direkte fra vores Zero WordPress-tema, og du kan se en live demo på denne side.

Nogle punkter at bemærke:

 • Forfatter bioinfo tilføjes i WordPress kl Brugere> Din profil.
 • I koden vil du bemærke, at forfatterens bio er kun indstillet til at vises, hvis en bruger har en beskrivelse, dette er fordi ellers det ser mærkeligt ud med bare et navn og en avatar
 • Avatarer i WordPress opsættes via Gravatar så dine brugere bliver nødt til at oprette en konto og uploade deres gravatar.
 • Du ønsker at style din forfatterbioboks ved at tilføje din brugerdefinerede styling direkte i temaets style.css fil.

Det er absolut nødvendigt at tilføje en forfatterbioboks til dine indlæg, hvis du vil oprette ægthed. Læsere er mere tilbøjelige til at opbygge en stærk forbindelse med dig, hvis de kan knytte et ansigt til det indhold, de læser. Heldigvis er der masser af plugins, som du kan bruge til at tilføje en forfatterkasse med minimal besvær.

Nu over til dig. Hvordan har tilføjelse af en forfatterboks til dine indlæg påvirket læserskabet på din blog? Jeg ville meget gerne høre dine tanker om emnet herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map