Sådan føjes avatarer til dit WordPress-sted med Gravatar

Avatarer – grafiske repræsentationer af computerbrugere – er med til at definere en persons online identitet. WordPress kalder dem globalt anerkendte avatarer (eller ‘Gravatars’), og disse ikoner (sammen med brugernavne) identificerer forfatterne af indlæg og kommentarer til blogs og fora. Gravatars er små, men alligevel kraftige og kan tilbyde muligheder for webstedsejere, der ofte overses.


Mens Gravatars muligvis ikke synes meget vigtigt, kan de faktisk spille en vigtig rolle i at føre trafik til dit websted og tilskynde folk til at fortsætte med at vende tilbage. De hjælper også med at skabe forhold mellem dig og dine brugere og størkner dit brand.

I denne artikel afslører vi fire grunde til, at Gravatars er vigtige for både dig og dine besøgende. Vi forklarer også, hvordan du aktiverer dem på dit websted, og også hvordan man opretter en brugerdefineret standard Gravatar for besøgende, der endnu ikke har en aktiveret.

Hvad er en Avatar?

Avatarer er længe blevet brugt til at fremstille brugere online. Afhængigt af mediet kan de være et billede eller en 3D-repræsentation af brugeren. Avatarer har udviklet sig over tid, og udtrykket er kommet til at have mange betydninger i onlineverdenen. En form for en avatar – den der bruges i WordPress – kaldes en Gravatar.

Hvad er en Gravatar?

Forskellen mellem en avatar og en Gravatar er anerkendelsesomfanget. Typisk oprettes nye avatarer til forskellige websteder og fora. Imidlertid ledsager den samme repræsentation dig med en Gravatar, hver gang du besøger forskellige steder. Du bare tilmeld dig Gravatar, give dem et billede, og det er det! For der, hver gang du poster eller kommenterer et WordPress-websted, der har aktiveret Gravatars, vises dit ikon ved siden af ​​indholdet. Her er et eksempel på Gravatars i handling på vores blog:

Kommentarer fra et WPExplorer-blogindlæg med tilhørende Gravatars.

4 grunde til at oprette en Gravatar for dig og dit websteds besøgende

Nu ved du, hvad Gravatars er, lad os se på nogle af fordelene ved at have dem aktiveret på dit websted.

1. Du kan oprette fortrolighed og smi tillid

Gravatars kan hjælpe med at tilføje et personligt touch på dit websted. I en tidsalder, hvor online anonymitet er så udbredt, er det dejligt at være i stand til rent faktisk at sætte et ansigt til et navn. Ude af møde ansigt til ansigt, at få et billede af, hvem du taler med, kan gøre interaktioner meget mere menneskelige. Folk er også mere tilbøjelige til at huske og genkende et billede end et navn.

2. En Gravatar kan være et ekstra marketingelement til dit brand

Når du aktiverer din Gravatar vil den begynde at dukke op overalt på dit websted. Afhængig af dit tema og dine indstillinger, kunne du se det på hvert indlæg og på alle kommentarer, du fremsætter. Selvom den er lille, gør denne eksponeringsfrekvens din Gravatar til et nøgleelement i din branding-indsats. Derfor er det vigtigt at tænke på det Gravatar-billede, du vælger.

3. En Gravatar kan hjælpe med at opbygge en følelse af samfund

Når folk begynder at blive fortrolige med dig og andre regelmæssige kommentarer, begynder du at opbygge en følelse af samfund. Besøgende vil sandsynligvis genkende hinanden, hvilket giver dem mere tilbøjelighed til at interagere. Som vi har opdaget med sociale medier, drages folk til at være en del af et samfund – især hvis de har fundet ligesindede til at diskutere deres interesser med.

4. Du kan øge din eksponering på andre websteder

Bortset fra at din Gravatar dukker op på dit websted, kan du også øge din eksponering ved at få den vist på andre websteder også. Folk genkender dig og dit brand, når du kommenterer andre websteder, hjælper dig med at få trafik tilbage til dit websted og i sidste ende hjælper med at udvide dit samfund og din rækkevidde. Andre webstedsejere kan også være mere tilbøjelige til at interagere med dit Gravatar-aktiverede websted af samme grund af øget eksponering.

Sådan aktiveres gravatars på dit WordPress-websted

Heldigvis kan du opnå alle fordelene ved Gravatars med meget lidt indsats. Til at starte med behøver du ikke at administrere brugerkonti for at Gravatars vises – de er indbygget i WordPress, så du ikke engang har brug for et plugin.

At aktivere Gravatars på dit websted er ligetil. Naviger til dit WordPress-dashboard, find Indstillinger skærm, og vælg Diskussion. Rul ned til næste skærmbillede avatars afsnit:

Afsnit for Avatarindstillinger

For at aktivere Gravatars skal du kontrollere Vis avatarer boks for at aktivere dem til dine kommentarsektioner. Der er andre muligheder at vælge, såsom at beslutte, om du vil have brugerprofiler til at vises, når du holder musen over en Gravatar. Der er også en Maksimal vurdering mulighed. Gravatar giver brugerne mulighed for at bedømme deres image som passende for bestemte målgrupper. Standardindstillingen er G – Velegnet til alle målgrupper, men husk, at billeder vurderes af brugerne, så de er muligvis ikke helt pålidelige.

Hvad hvis besøgende ikke har en Gravatar?

Naturligvis har ikke alle en Gravatar – nogle er måske ikke WordPress-brugere, eller de ønsker måske at forblive anonym. Hvis besøgende ikke har deres egen Gravatar aktiveret, vises et standardbillede ved siden af ​​deres navn. Der er flere standarder at vælge imellem:

Standardavatarbilleder og -navne

Du gør det dog ikke har at gå med en af ​​disse indstillinger. I stedet kan du skifte til et brugerdefineret standardbillede, der passer til dit branding. Hvis du er komfortabel med at tilpasse dine temafiler, kan du manuelt tilføje din egen brugerdefinerede standardavatar. Når det er sagt, hvis du foretrækker at bruge et plugin, WP Bruger Avatar er en hurtig og nem mulighed.

WP Bruger Avatar (Gratis)

WP Bruger Avatar-titelskærmbillede fra WordPress.org

Dette plugin giver dig mulighed for at bruge ethvert foto i dit mediebibliotek som din brugerdefinerede avatar. Når du har installeret og aktiveret plugin, skal du gå tilbage til SNDSTILLINGER skærm i dit WordPress-dashboard:

WP Bruger Avatar indstillinger skærm

I Standard Avatar sektion, vælg WP Bruger Avatar og klik på Vælg billede, hvilket vil bede dig om at vælge et enten fra dit mediebibliotek eller alternativt uploade et billede fra din computer.

Dette plugin har en premium version pris til $ 20, som tilbyder yderligere funktioner, såsom at give brugerne mulighed for at opsætte en brugerdefineret avatar til dit websted. Selvom dette kan være velegnet til nogle steder, er det gør negere nogle af fordelene ved Gravatar-systemet, som vi nævnte tidligere.

Konklusion

På grund af sin unsexy-natur er det let at overse de potentielle fordele, som Gravatar har at tilbyde. Disse ikoner ser måske ikke ud til at være en vigtig faktor, når du bygger dit websted; de har dog et utal af mulige fordele, når det kommer til at sætte dit præg og øge den trafik, du modtager.

I denne artikel har vi tilbudt fire gode grunde til at sikre dig, at du og dine besøgende har Gravatars aktiveret. Lad os sammenfatte dem hurtigt:

 1. Du kan skabe fortrolighed og smide tillid.
 2. En Gravatar kan være et ekstra marketingelement til dit brand.
 3. Det kan hjælpe med at opbygge en følelse af samfund.
 4. Du kan øge din eksponering på andre websteder.

Vil Gravatars være afgørende for dit websted? Del dine tanker i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map