Sådan dyrkes en målgruppe af regelmæssige besøgende på dit WordPress-websted

Sådan dyrkes en målgruppe til dit WordPress-sted

Der er meget skrevet om, hvordan man kan tiltrække besøgende til dit WordPress-websted. SEO, indhold af høj kvalitet, promovering på sociale medier. Men hvad med at få disse besøgende regelmæssigt tilbage?


For at et websted skal være virkelig succes, har du brug for en konstant strøm af pålidelige besøgende. Men hvordan skal du gøre for at sikre det?

Nå, heldigvis er der mange måder at dyrke et publikum af regelmæssige besøgende til dit WordPress-websted. De valgmuligheder, du vælger, afhænger meget af den type websted, du kører.
Hvis du opretter et samfund, så folk kan mødes og engagere sig online, kan det være en god ide at vælge medlemskabsmodellen eller omdanne dit websted til mere af et socialt netværk.

Hvis du sælger produkter eller information, skal du overveje at køre konkurrencer, kampagner eller webinarer for at opbygge et loyalt følgende. Desuden skal du uanset hvilken type websted du har tænke over at udnytte kraften i e-mail.

I denne artikel skal vi se på, hvordan du kan implementere nogle af disse strategier og taktikker, der hjælper dig med at udvikle et loyal publikum af gentagne besøgende

Medlemskabssteder

Begræns Content Pro til WordPress
Det muligvis mest oplagte valg til at tilskynde regelmæssige besøgende til dit websted er at tilføje en medlemskabskomponent til det.

Medlemskabssteder arbejder ud fra, at du skal være med for at se indholdet. Medlemskab kan være gratis, men det er værd at overveje at opfordre tilbagevendende besøgende og gøre dit websted rentabelt at opkræve et gebyr. Hvis kunderne har betalt for at blive medlem af en eliteklub med eksklusivt indhold, skal de sørge for at vende tilbage.

Restrict Content Pro er et premium WordPress-plugin, der giver dig alle de værktøjer, du har brug for til at opbygge et medlemssted. Denne plugin giver dig mulighed for at oplade folk til at se bestemt indhold, og det tilbyder en række muligheder, såsom flere medlemsniveauer, så du kan imødekomme de forskellige behov hos dit publikum.

Ved at bruge Restrict Content Pro kan du oprette et websted for medlemskab, som folk betaler for at deltage i, og dermed vender tilbage til igen og igen for at få deres penge værd.

Bliv social med BuddyPress

BuddyPress

Hvis du ikke ønsker at oprette et fuldblæst premium-medlemskabswebsted, men du stadig vil opbygge et samfund af ligesindede tænkere, der engagerer sig på dit websted, kan du muligvis vælge BuddyPress. BuddyPress, et gratis WordPress-plugin, hjælper dig med at tilføje mange sociale netværksfunktioner til dit websted.

Ved at installere BuddyPress kan medlemmer oprette deres egne profiler, og du kan oprette brugergrupper, beskeder, aktivitetsstrømme og meget mere. Dette tilskynder et samfund til at dukke op og blive aktive på dit websted, så folk kan diskutere og dele tanker og oplysninger om et bestemt emne eller niche. At hjælpe folk med at oprette forbindelser som dette er nøglen til at oprette et socialt sted med regelmæssige besøgende.

Betydningen af ​​en postliste

MailChimp

Postlister er vigtige for alle websteder, der ønsker at opbygge et følgende. Når du har nogens e-mail, kan du holde kontakten med dem og begynde at opbygge en rapport.

Ved at sende e-mails, minder det dine besøgende om dit websted og holder dem opdateret med alt nyt og interessant indhold, du har tilføjet, som de ellers måske ikke ved om. Det er vigtigt at huske, at hvis du vil have regelmæssige besøgende, skal du sende regelmæssige e-mails.

MailChimp er et freemium-e-mail-marketingværktøj, der samler, gemmer mailadresser og sender dine e-mails automatisk, eller når du har noget at sige. Afsendelse af e-mails via MailChimp er en nem måde at tilskynde folk til at besøge dit websted igen.

Send nyheder om konkurrencer, gratis e-bøger, nye produkter eller spændende begivenheder, der får dem til at indlæse dit websteds URL. Sørg for, at du altid inkluderer et link til dit websted, så folk kan besøge det direkte fra e-mailen. Jo lettere det er at nå dit sted, jo flere tilbagevendende besøgende får du.

Brug af webinarer til at minde besøgende om at vende tilbage til dit websted

WebinarsOnAir
Webinarer er et ekstremt nyttigt værktøj til at minde folk om regelmæssigt at vende tilbage til dit websted. Folk tænker ofte på at bruge webinarer til at generere et overskud eller til at tiltrække nye besøgende.

Almindelige webinarer er imidlertid en smart måde at bevare besøgende på. Ofte vender ikke nye besøgende på et websted tilbage, simpelthen fordi de glemmer webstedet eller ikke kan finde tid til at gøre det. Ved at planlægge webinarer har folk en fast dato for at besøge dit websted og en særlig grund til at gøre det.

WebinarsOnAir er en kraftfuld mulighed for hosting af webinarer. Denne løsning tilbyder automatiserede webinarer, muligheder for betalte webinarer, live chat og spørgsmål samt meget mere. Dette betyder, at du kan fokusere på kvaliteten af ​​dit webinar og ikke behøver at bekymre dig om de tekniske detaljer.

BuddyPress fungerer godt med webinarer, da besøgende derefter kan blive på dit websted eller vende tilbage gennem ugen ved hjælp af BuddyPress-fora til at diskutere emnet eller spørgsmålene i dit webinar. Dette tilskynder et stærkt aktivt samfund og naturligvis til den meget eftertragtede hyppige besøgende.

Vil du have regelmæssige besøgende? Kør regelmæssige kampagner

WooCommercePromotionManager

Kampagner er blevet bevist gang på gang for at være en meget succesrig måde at tilskynde besøgende til dit websted. Hvis du imidlertid vil opfordre dine besøgende til at hyppige dit websted mere regelmæssigt, er en engangsfremme muligvis ikke den bedste måde at gøre det på. Ved at køre regelmæssige kampagner har du en bedre chance for at få din målgruppe til at vende tilbage flere gange. Så i stedet for at køre en stor kampagne, kan du prøve mindre, men mere regelmæssige tilbud. For eksempel ‘10% rabat på valgte produkter hver mandag’.

WooCommerce Promotion Manager er et populært WordPress-plugin, som du kan bruge til at oprette reklamekampagner. Dette plugin koster kun $ 25 at installere og sparer dig meget tid og kræfter. Det giver dig mulighed for at vælge salgsprodukter, -tider og -datoer for kampagner og vil vise slideshow-bannere til at annoncere dine kampagner. Brug MailChimp sammen med dine kampagner, mind abonnenter om dine seneste tilbud og opfordre dem til at besøge dit websted for at tjekke dem ud.

Selvom kampagner er en god måde at tilskynde nogen til at besøge dit websted, skal du overveje et par ting, før du kører dem. Nummer et, har du råd til at køre kampagnen? Kontroller dine numre, det er dejligt at øge salget, men kun hvis du tjener.

Nummer to, vinder du bestemt af dem? Overvåg dine kampagner nøje. Køber folk andre produkter med fuld pris på samme tid som kampagnerne? Fanger du nye besøgende e-mail-adresser? Og vigtigst af alt er, at besøgende konsekvent vender tilbage?

Folk elsker konkurrencer

PhotoContestWordPressPlugin

En konkurrence, ligesom en forfremmelse, er en anden måde, der har vist sig at skabe mere trafik til dit websted. En konkurrence er interessant og sjov for dit publikum og skaber en god stemning. Folk elsker gratis ting, så skabelse af en giveaway-situation er en sikker brandmåde til at indsamle e-mails og tilføje følgere. Men hvad med at skabe regelmæssige besøgende?

Det afhænger meget af den konkurrence, du kører. Der er mange gode WordPress-plugin-muligheder, du kan vælge imellem, som vil hjælpe dig med at oprette og styre en række forskellige konkurrencer.

Det, du ønsker, er et, der vil tilskynde til interaktion mellem dine besøgende og få dem til at vende tilbage til dit websted eller sociale mediesider for at se, hvad der deles. Fotokonkurrencen WordPress-plugin er en god mulighed, da det opfordrer folk til at dele fotografier.

Billeder kommer altid til at interessere folk mere end tekst, så hvis du kan oprette en konkurrence, hvor folk deler spændende fotos, kan dette meget vel resultere i, at seerne ofte vender tilbage for at se, hvad der er tilføjet.

Uanset hvilken type du vælger, skal du tænke nøje igennem konkurrencen og overvåge den nøje. Du har muligvis samlet masser af e-mail-adresser, men hvad ellers? Har disse e-mail-adresser konverteret til almindelig trafik til din blog? Har du opretholdt en stærk social tilstedeværelse efter afslutningen af ​​konkurrencen, der mindede folk om dit websted?

Hvis du valgte en konkurrence, der opmuntrede til kommentarer og diskussion, har dette forbedret engagement på dit websted? Det kan være, at du har brug for at køre en række konkurrencer, så du ikke bare tiltrækker nye besøgende med én konkurrence, men opmuntrer tilbagevendte med yderligere muligheder for at vinde noget.

Afsluttende tanker

Der er mange ideer i denne artikel til at øge antallet af regelmæssige besøgende, du modtager til dit websted. Definer, hvilken type websted du har, og tænk nøje igennem, hvilke muligheder der bedst passer til dig.

Uanset hvad du vælger, skal du sørge for at overvåge det. Virker det? Får du dine faste besøgende? Har du råd til at køre det, økonomisk og med din tid? Hvis et koncept ikke forbedrer de returnerende besøgende, kan du prøve et andet. At skabe et regelmæssigt publikum er et hårdt arbejde og et løbende job, men det er bestemt værd.

Hvordan planlægger du at dyrke et publikum eller gentage besøgende til dit websted? Hvad holder dig ved at vende tilbage til de websteder, du besøger? Del dine tanker i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map