Sådan designer du dit WordPress-sted med dynamisk indhold

Sådan designer du dit WordPress-sted med dynamisk indhold

Hvordan kan jeg få min hjemmeside til at se professionel ud? Det er et spørgsmål, mange håbefulde webstedsbyggere stiller sig selv, når de planlægger deres projekt. De åbenlyse svar inkluderer forbedring af designet eller tilføjelse af mange smarte funktioner.


Men faktisk er en af ​​de mest effektive måder at virkelig forbedre dit grundlæggende websted og gøre det til en professionel, brugerdefineret en ved at tilføje dynamisk indhold. Dynamisk indhold vil give dine brugere en meget mere opfyldende oplevelse på dit websted.

Introduktion til dynamisk indhold

Hvad er dynamisk indhold nøjagtigt?

Dynamisk indhold henviser til interaktivt webindhold, der ændres afhængigt af tid, placering og bruger. Når en bruger navigerer på et dynamisk websted, trækker WordPress de rigtige oplysninger fra databasen for at vises til brugeren afhængigt af hvilken side de er på.

Med statisk indhold ændres det, du ser på frontend, ikke. Faktisk har du mere end sandsynligt brug for hjælp fra en udvikler, hvis du vil foretage ændringer. Dog kan websteeejere med dynamisk indhold redigere alt på back-end med det samme uden kodning. Det betyder, at informationen kan ændre sig efter, hvad brugeren ser på, hvilket giver en meget mere interaktiv oplevelse.

For at illustrere, hvis du er på et websted til gymnastiksalen, kan du se på de forskellige tilgængelige fitnesscentre. Naturligvis vil hvert gymnastiksal have forskellige oplysninger såsom sit eget navn, adresse og liste over faciliteter. Derfor, når du klikker på hvert gymnastiksal, vil du se forskellige indhold relateret til det, som du ikke finder på de andre sider.

Balance Gym

Energiklub

Fordelene ved dynamisk indhold

Dynamisk indhold bringer mange fordele til dit websted, som statisk indhold ikke kan tilbyde.

 • En bedre brugeroplevelse. Brugere vil være i stand til at se indhold, der er tilpasset dem, såsom forskellige tilbud, der vil ændre sig efter deres opførsel.
 • Forbedre dine KPI’er. Med dynamisk indhold kan du forbedre konverteringer og reducere afvisningsrater på dit websted ved at oprette skræddersyet indhold.
 • Glat navigation. Dynamisk indhold giver en problemfri oplevelse gennem et websted sammenlignet med statisk indhold, da du nemt kan finde det indhold, du leder efter.
 • Let at opdatere. Du kan ganske enkelt redigere din side på WordPress-backend uden at skulle ansætte en ekspertudvikler.
 • Reagerer på skærmstørrelser. Et dynamisk websted tilpasser sig let til forskellige skærmstørrelser sammenlignet med en statisk.

Der er to måder, vi anbefaler, at du opretter dynamisk indhold. Nedenfor viser vi de to muligheder, og præcist hvordan du kan oprette dine websteder med begge.

1. Opret dynamisk indhold med værktøjssætblokke & Gutenberg

Toolset

Info & download

Lanceringen af Værktøjssæt blokke tilbyder en ny måde at skabe dynamisk indhold på WordPress ved hjælp af dens blokredigeringsprogram, Gutenberg.

Siden lanceringen for et år siden er Gutenberg forbedret markant for at tilbyde en enkel og intuitiv måde for dig at designe og implementere dine websteder. Det bedste er, at ikke-kodere nu let kan opbygge nøjagtigt, hvad de havde i tankerne ved at bruge Gutenberg og integrerede plugins.

Dette inkluderer dynamisk indhold, som webstedsbyggere kan oprette med Gutenberg takket være Toolset Blocks.

Hvordan fungerer værktøjsblokke?

Toolset Blocks er et nyt plugin, som du kan bruge på to fronter:

 1. Opret tilpassede, avancerede funktioner såsom indholdsskabeloner, arkiver og visninger.
 2. Understøtt dynamiske kilder til blokke, der gør dine brugerdefinerede felter og taksonomier tilgængelige for at blive vist på dine sider.

Derfor kan du bruge Toolset Blocks til let at tilføje dynamisk indhold til alle indlæg, sider eller skabeloner uden kodning.

Nedenfor har jeg oprettet et eksempel på en indholdsskabelon til en demonstrationswebsted for motionscentre, der sikrer, at hvert gymnastiksindlæg får det samme design, men forskellige indhold takket være dynamisk indhold.

Værktøjssæt indhold skabelon

Sådan opretter du en indholdsskabelon med dynamisk indhold vha. Værktøjssætblokke

Lad os oprette en skabelon til den tilpassede posttype for Gyms på vores websted.

Du bliver nødt til det installer værktøjssætblokke før du begynder og sikre dig, at du kender det grundlæggende ved at bruge Gutenberg-editoren.

Der er to hovedkilder, hvorfra du kan tegne dynamisk indhold vha. Værktøjssætblokke. Du kan enten bruge en kilde fra det aktuelle indlæg eller fra et brugerdefineret felt. Nedenfor gennemgår vi begge muligheder for at vise, hvornår du muligvis har brug for dem.

Visning af dynamisk indhold fra et aktuelt indlæg

Gå til Værktøjssæt> Dashboard og klik på Opret indholdsskabelon mulighed ud for den posttype, du vil oprette en indholdsskabelon til.

Opret indholdsskabelon

Vi kan nu begynde at tilføje vores blokke for at oprette vores indholdsskabelon. Lad os forestille os, at jeg vil tilføje et billede. Først vælger du + mulighed øverst til venstre for at tilføje en blok.

Værktøjssæt Opret en blok

Rul ned, indtil du finder Toolset’s liste over blokke, og tilføj Billedblok.

Værktøjsbillede-blok

Du vil nu se et spørgsmål, der beder dig om, hvis du vil bruge dynamiske kilder eller ej. Klik Ja.

Værktøjssætets dynamiske kilde

Vælg kilden til dit billede. Dette bestemmer hvilket indhold WordPress henter, afhængigt af hvilken mulighed du vælger. Jeg vil have vist de fremhævede billeder af hvert gymnastiksal inden for blokken, så jeg vælger Fremhævede billeddata mulighed.

Værktøjssæt Featured Image Data

På højre sidepanel kan du justere dit billede yderligere, hvis du vil ændre kilden til det dynamiske indhold eller style billedet, f.eks..

Værktøjssætets billedindstillinger

Visning af dynamisk indhold fra et brugerdefineret felt

Vi kan bruge den samme indholdsskabelon som før til at oprette blokke med dynamisk indhold fra et brugerdefineret felt. Denne gang tilføjer jeg det brugerdefinerede felt til klassificering af hvert gymnastiksal som dynamisk indhold.

Gå til listen over værktøjssætblokke, og tilføj Enkelt feltblok.

Værktøjssæt Enkelt feltblok

På sidebjælken til højre under Feltkilde, vælg Brugerdefineret felt felttype.

Under Tilpassede feltgrupper dropdown vælg fitnesscentre posttype. Bemærk, at dette vil være den tilpassede posttype, du vil trække det brugerdefinerede felt fra.

Under Brugerdefineret felt vælg det brugerdefinerede felt, du vil vise. Jeg har valgt Bedømmelse mulighed.

Værktøjssæt tilpassede feltindlæg

Hvis du skifter mellem de forskellige gymnastiksindstillinger i front-enden, vil du se, at hvert indlæg viser den korrekte pris for det gymnastiksal takket være dynamisk indhold. Bemærk, hvordan vi slet ikke havde brug for nogen kodning for at skabe vores dynamiske indhold.

Jeg føjede et par andre blokke med dynamisk indhold til min indholdsskabelon. Se, hvordan det ser ud nu på frontend.

Eksempel på værktøjssæt gym

2. Oprettelse af dynamisk indhold med alt

En anden lige så effektiv måde at skabe dynamisk indhold på er ved at bruge det samlede tema til at oprette dynamiske postskabeloner indbygget.

Hvilke funktioner tilbyder det samlede beløb?

Total er et af de mest populære temaer på WordPress og leveres fyldt med et antal funktioner, som du nemt kan konfigurere uden at skulle downloade flere plugins for at udføre disse opgaver.

 • Nem demoimportør – Gør dit tomme websted til et fuldt funktionsdygtigt websted fyldt med indhold med et enkelt klik, når du vælger at importere en af ​​Total’s 40+ forudbyggede demoer.
 • Træk og slip side-builder – Total er integreret med den populære WPBakery-sidebygger for at give dig en intuitiv drag & drop-builder, så du nemt kan opbygge dit websted.
 • 100s af sidebyggerelementer – Udnyt Total’s hundredvis af sidebyggerelementer til at tilpasse dine sider.
 • Let tilpasses – Brug live customizer-indstillingerne til at ændre et antal elementer på dit websted, inklusive farver, skrifttyper, bredder og meget mere.
 • Udvikler venlig – Total leveres med et antal indbyggede kroge og filtre, der gør det nemt for dig at ændre dit tema med 450+ kodestykker, der er tilgængelige i online-dokumentationen.

Og selvfølgelig kan du oprette dynamisk indhold vha. Total. Nedenfor viser vi et eksempel på, hvad du kan opnå ved at gøre en simpel porteføljepost dynamisk.

Sådan opretter du en dynamisk indholdsskabelon med total

Gå til Visuel komponist> Skabeloner og klik Tilføj ny. Giv derefter din skabelon et navn.

Samlet layout af portefølje

Først vil jeg tilføje Postmedier element, der viser det medie, du tilføjer til dine indlæg. For porteføljer kan dette være det fremhævede billede, galleri, video osv.

Dernæst vil jeg medtage Send indhold modul, der viser alt indhold, der føjes til indlægene i editoren.

Samlet postmedie

Med Total kan du inkludere et antal postelementer i din dynamiske skabelon. Tilføj posttitel, metadata, relaterede emner, tags, sociale links og mere. Når du er færdig, skal du klikke på Offentliggøre.

Vi skal nu tildele den dynamiske skabelon til vores tilpassede posttype for porteføljen. For at gøre dette skal du navigere til WordPress Customizer, derefter gå til Portefølje og vælg den skabelon, du lige har oprettet under Dynamisk skabelon (avanceret).

Samlet dynamisk skabelon

Du kan nu se dine medier i aktion. Klik Gem og udgiv og dit dynamiske indhold skal være klar.

Samlet dynamisk skabelonfront

Oprettelse af dynamiske skabeloner er en særlig stor mulighed, hvis du bygger websteder for klienter. Ved at bruge dem kan du oprette en skabelon en gang og tildele den med det samme til alle dine porteføljeemner. Ikke kun det, men hvis du har brug for at ændre et layout, skal du bare redigere skabelonen, og alle dine porteføljeposter vil også blive opdateret.


Fortæl os din oplevelse af at skabe dynamisk indhold! Du har nu to metoder til at oprette dynamisk indhold. Du kan enten downloade Værktøjssæt blokke eller Total-tema i dag og kom i gang med at tage dit websted fra grundlæggende til brugerdefineret.

Har du brugt et af værktøjerne til at tilføje dynamisk indhold til dit websted? Fortæl os, hvordan det fungerede for dig i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map