Sådan deles WordPress-indlæg automatisk med buffer

Del WordPress-indlæg automatisk med buffer

Med milliarder af aktive brugere, der engagerer sig på tværs af platforme, er sociale medier blevet et oplagt valg for virksomheder og startups, der ønsker at forbedre deres online forretning.


Mens sociale medier gør det lettere for dig at få dit brand, produkter, tjenester eller information foran et levedygtigt publikum, er det i sidste ende op til dig, hvordan du vælger at drage fordel af fordelene ved de tilgængelige apps. En af de mest effektive og pålidelige apps til sociale medier er Buffer. Læs videre for at finde ud af alt hvad du har brug for at vide om at bruge Buffer til administration af sociale medier, hvordan det opfører sig som en stærk booster til sociale medier og hvordan man integrerer det med WordPress.

Hvorfor Buffer?

Buffer er en kraftfuld app til deling af sociale medier. Det supplerer din evne til at engagere dig live på sociale medier uden at bombardere dine følgere med opdateringer på én gang! Vi har talt om postplanlægning til din blog før, og Buffer er hovedsagelig postplanlægning til sociale medier.

Hvis du ikke ønsker at oversvømme dine følgere med samtidige indlæg på Twitter, Facebook, Linkedin eller andre sociale mediesider, er Buffer-appen det perfekte system til at hjælpe dig. Det giver dig mulighed for let at planlægge og bogmærke Facebook-opdateringer, forberede Pinterest-pins i god tid, planlægge tweets fra enhver computer i verden (forudsat at du har en fungerende internetforbindelse) og mere. Alt hvad du skal gøre er at forudindstille opdateringerne og tilføje dem i Buffer. Appen gør resten.

Ikke kun opdateres dit indhold rettidigt, men det holder også dine kunder engagerede på din platform hele dagen. Derudover kan du bruge bufferstatistikker til at se antallet af mennesker, der har klikket på dit indhold, hvilke indlæg der blev delt igen osv..

Sådan konfigureres buffer

Klar til at komme i gang med Buffer? Det er så let som 1, 2,3. Vi viser dig trin for trin, hvordan du får opsætning med denne fantastiske app for sociale medier.

1. Opret en bufferkonto

Tilmelding til buffer

Først tilmelding til en bufferkonto ved hjælp af Facebook, Twitter, Linkedin-konti, eller du kan bruge Buffer’s mulighed for at tilmelde dig med din e-mail.

Buffertilladelser til sociale medier

Derefter bliver du bedt om at linke dine sociale netværk. Du kan vælge mellem: Twitter-konto, Facebook-side eller -profil eller -gruppe, LinkedIn-profil eller -side, Google+ side, Pinterest og Instagram. Afhængigt af det netværk, du forbinder, vil Buffer bede om tilladelse til at få adgang til visse aspekter af dine sociale mediekonti – dette er nødvendigt for at du kan planlægge og sende indhold via Buffer.

Valg af buffertplanlægning

Når du er færdig med at indstille indstillingerne for din sociale kontobuffer, vil du spørge, om du manuelt vil indstille udstationeringstider, eller om du vil have Buffer til at beregne dem for dig.

Bufferoptimeret postplanlægning

Hvis du vælger, så lad Buffer udføre planlægningen for dig (som vi varmt kan anbefale) skal du blot tilføje det antal poster om dagen, du ønsker, og det beregner, hvornår du skal bogføre ud fra dine højeste trafiktider. Derefter er du færdig med at oprette din konto!

2. Planlægning af sociale medieindlæg med buffer

Buffer Social Media Post Scheduling

Det næste trin er at starte planlægning af indlæg og opdateringer til dine sociale mediekonti. Log ind på buffer. Fra fanen “Indhold” kan du tilføje dine foretrukne indlæg, artikler, citater eller tip (endda billeder og videoer). Hvis du brugte Buffer til at oprette din optimale udskrivningsplan, skal du blot klikke på knappen “Føj til kø”, og du er klar til at blive sendt til dit næste tilgængelige udstationeringstidspunkt. Du kan også vælge at “Del nu” eller din kan “Planlæg post” for at indstille en brugerdefineret manuel udstationeringstid.

Buffer-postkø

Når du har planlagt dine indlæg og opdateringer, går de automatisk ud til dine sociale mediekonti på dine forudbestemte tidspunkter af dagen. Så du kan tilbringe resten af ​​din dag med fokus på din virksomhed og ikke på dine sociale mediekonti.

3. Integrer WordPress med buffer til endnu lettere deling

WordPress til bufferfrit plugin

Buffer er et fantastisk værktøj på egen hånd, men når det kombineres med WordPress er det en sikker måde at øge din trafik og læserengagement med sociale medier. For at tilføje Buffer til dit WordPress-sted anbefaler vi at bruge et plugin som WordPress til buffer. Da det findes i WordPress.org-plugin-depotet, kan du installere det lige fra dit dashboard under Plugins> Tilføj nyt.

WordPress til bufferautentificering

Når det er installeret og aktiveret, skal du oprette et adgangstoken i buffer, så plugin kan få adgang til det. For at gøre dette, gå til Buffer’s App-side og registrere dit websted ved hjælp af den tilbagekalds-URL, der blev leveret på plugins indstillingsside (se ovenfor).

Bufferadgangstoken

Når du har registreret dit websted, skal du kopiere “Access Token” og indsætte det på siden med plugin-indstillinger. Nu kan du komme i gang med indstillingerne for deling af dit indhold!

Planlæg WordPress-indlæg og sidedeling

WordPress til Buffer inkluderer muligheder for at planlægge dine indlæg og sider, der skal deles, når de offentliggøres og opdateres. Marker afkrydsningsfeltet (eller begge dele), og rediger derefter det nye indlægsformat vha. Plugin-tags med dit blognavn, post- eller sidetitel, uddrag, postkategori, offentliggjort dato, URL og forfatter. Marker derefter afkrydsningsfeltet, til hvilke buffertlinkede sociale konti, du automatisk vil dele dit indhold på.

Gem derefter dine indstillinger. Når du opretter indhold på dit websted, deles det automatisk med alle dine følgere via Buffer! Der er en Pro tilgængelig version, der inkluderer funktioner såsom muligheden for automatisk at pin-indhold til Pinterest, brugerdefinerede tags til deling af dit indhold, support til fremhævede billeder, individuelle indstillinger for indlæg osv. Så hvis du ønsker flere muligheder, kan du opgradere med et klik på en knap.

Tip til at få mest muligt ud af bufferen til WordPress

Ud over at bruge Buffer til at markedsføre dit WordPress-sted, er her et par tip, der hjælper dig med at optimere det indhold, du deler, for at få de absolut bedste mulige resultater:

1) Den første regel om god social markedsføring er Vær realistisk med dine kunder. Prøv ikke at planlægge for mange indlæg på en dag – automatisering er god, men for meget får dine konti til at virke mindre menneskelige og mere, ja, automatiseret.

2) Opret dit eget indhold til kilde gennem buffer. Hvis du sammenstiller indhold fra andre kilder, skal du sørge for at oprette dit eget brugerdefinerede uddrag til at dele det med for at holde det frisk for dine læsere.

3) Prøv at undgå at sende ofte til Facebook. De straffer elementer, der deles ved hjælp af apps eller tjenester fra tredjepart, så dit indhold måske ikke når ud til dine kunder (behøver dog ikke bekymre dig – alle de andre sociale mediekonti Buffer understøtter har ikke noget problem med automatisk deling).

4) Vær social online med dine læsere. Gentweet og svar på kommentarer. Det vil øge din læsers engagement og få nye kommentarer på dit websted skaber nyt indhold, der er godt for SEO.

5) Mange mennesker bruger Buffer, så hvorfor ikke tilføje en “Tilføj til buffer” -knap øverst på dit websted. På denne måde kan dine følgere tilføje dit delte indhold til deres bufferkonto.

6) Udnyt Buffer’s Optimal planlægning mulighed. Dette vil sikre, at dine aktier når det højeste antal følgere.

7) Brug Buffer browserudvidelse for at gøre delingsopdateringer og kurateret indhold endnu lettere. Med dette kan du også forkorte URL’en, tilføje fotos og mere.

Afslutter

Der er andre planlægningsmuligheder på sociale medier, men Buffer gør langt fra alt ved at være let og effektivt. Med brugervenlige funktioner som tilpasset planlægning, er flere kontostyring og sporingsbuffer den mest bekvemme måde at regelmæssigt opdatere indholdet til dine brugere. Hvis du har spørgsmål om Buffer, er du velkommen til at stille det. Og hvis du allerede bruger Buffer, vil vi elske dig at dele din oplevelse i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map