Sådan bygger du en freelance-virksomhed, en enkel guide til WordPress

Opbyg en freelance-forretning med WordPress

Du er en født iværksætter, i sig selv en risikotager. På et tidspunkt i dit liv, enten for nylig eller i fortiden, besluttede du: ”Heck jeg går i forretning for mig selv”, og her er du. Måske er det ikke tilfældet. Måske håner du bare det 9 til 5-slib, du sidder fast i. Du har brug for mere ud af livet. Du beder om friheden til at være din egen chef og muligheden for at tjene uendeligt mere.


Du ønsker at opbygge en freelance-virksomhed, så du kan arbejde, hvor og når som helst. Du vil arbejde hjemmefra og behøver aldrig sidde i timevis i trafikken. Du ønsker at arbejde i dine pjs, rent faktisk kog frokost, og se en episode af dit fav-show mellem projekterne. Du ønsker at rejse verden uden at skulle vente på en ferie hele året rundt. Du beder om at blive forelsket i nye kulturer og være virkelig glad.

Du føler det i din tarm, at du står op til udfordringen, og kan ikke vente med at indbetale din første check. Måske er spændingen intens. Måske elsker du intens. Intens er godt. Nå, din ambition er beundringsværdig, men hvor starter du?

I dagens indlæg skal vi dække nogle af de grundlæggende elementer, du skal overveje (og implementere), når du bygger en freelance-forretning baseret på WordPress. Forbered dig på instruktion og meget mere inspiration, da disse tip vil gøre dig til den mester, du ønsker og fortjener. Er du klar? Nu sker det.

Bestem dig for forretningsidéen

De første ting skal du først beslutte den forretning, du vil starte og bygge. Du kan ikke starte en virksomhed bare for at starte en – du ved – til helvede af det, eller for spændingen, eller for at vise sig til venner. Din bedste forretningsidé skal styres af dine lidenskaber, erfaringer og viden. Som vi så i Sådan tjener du penge med WordPress, er der et par WordPress-relaterede veje, som du kan vove dig ind i. Du skal bare finde din kærlighed.

Du kan udvikle WordPress-temaer og / eller plugins, hvis du besidder evne til webudvikling eller er lidenskabelig nok til at lære. Du kan omdanne dig selv til en respektabel WordPress-blogger, levere WordPress-hosting og / eller tilbyde live WordPress-support blandt andre. Selvom alt dette er lukrative muligheder, vil du bruge en masse tid på at arbejde i og på din virksomhed, så det bedste er at følge dine lidenskaber.

Du skal også være velbevandret på hvad det end er, du vil gøre. Hvordan tilbyder du en service, hvis du ikke er den første ting ved tjenesten? Det vigtigste er, at din forretningsidé ikke falder fra rummet. Det skal være realistisk nok til at imødekomme et bestemt problem; det bør være en løsning på markedet. På enklere vilkår skal dine produkter og tjenester være noget, folk er villige til at betale for. Endelig kan du oprette enhver freelance-forretning med WordPress, så begræns dig ikke til de indstillinger, vi har nævnt.

Lav en sund forretningsplan

skabe-en-business-plan

Da jeg startede min freelance blogging-virksomhed, havde jeg overhovedet ingen planer. Bare en flod af en idé og motivation for ti mennesker. Ikke desto mindre forsinkede manglen på en forretningsplan min overgang til en fuldblæst blogger. Jeg lærte min lektion, som er …

En plan hjælper dig med at forblive fokuseret og holde dig oppe på forretningsforhold, selv når du har lyst til at holde op. Du kan lave økonomiske fremskrivninger, oprette pålidelige indholdsstrategier, udtænke effektiv markedsføring og generelt vinde stort. Og uden en plan, vil du være som et skib uden navigation. Du mister retning, vrag og ender med at spilde en masse tid og penge. Dette ved jeg fra første hånd, og ud af min erfaring starter jeg nu virksomheder (såvel som min dag) med en plan.

Din plan behøver ikke at udfylde sider; det behøver ikke at være århundredets plan; bare en skriftlig erklæring om, hvordan du går fra nulsalg til en sund freelance-forretning. Din daglige plan kan være et par opgaver i Evernote, eller din kalender-app. Brug for hjælp til at udarbejde en forretningsplan? Tjek Freelance forretningsplan: Du kan planlægge at lykkes eller forvente at mislykkes af iThemes for noget inspiration. Komme videre…

Byg det & de kommer

Det vigtigste aktiv, du kan have som WordPress freelancer, er en online hub, hvor potentielle kunder kan lære mere om dine tjenester / produkter, tjek din portefølje, kontakte dig og til sidst foretage ordrer. Det er her WordPress skinner.

Platformen er let at opsætte og bruge. Med det perfekte WordPress-tema (se Total Responsive WordPress Theme) og et par plugins, kan du opbygge bare det perfekte portfolio-websted uden besvær (som det her, eller endda det her).

Du behøver ikke at ansætte en webudvikler til at oprette et WordPress-websted til dig, bare fyr dit tema, du vælger, tilføj et par strømstik, og du er god til at gå. Uden tvivl har du brug for stor WordPress-hosting til din virksomhed, så du kan koncentrere dig om forretning uden at skulle bekymre dig om ondsindede hackere, f.eks..

For de værktøjer, du har brug for til at oprette et professionelt WordPress-websted, kan du tjekke følgende ressourcer:

 • WordPress-ressourcer til dit professionelle værktøjssæt
 • 20 bedste WordPress-temaer på én side
 • Sådan opretter du et WordPress-tema fra HTML
 • Bedste sociale medier plugins til WordPress
 • 40 Must Have WordPress-plugins
 • WPExplorer Premium-temaer, Elegante temaer og Themeforest
 • 10 BuddyPress-plugins, du skal have
 • Og meget meget mere!

Bliv tilgængelig

tage sig tid

Nu hvor du har dit WordPress-sted i gang, er det tid til at lade klienter vide, at du er tilgængelig for leje. Hvis ingen ved, at du er en WordPress freelancer til leje, så fortæl mig, hvordan vil de lægge brød på dit bord og klud på ryggen?

Du behøver ikke engang at svede processen, start med at drage fordel af din umiddelbare vennekreds, kolleger og klienter, som du har arbejdet med tidligere. Brug med andre ord din øjeblikkeligt netværk. Lad disse mennesker vide, at du er tilgængelig til at opbygge WordPress-websteder, skrive godt blogindhold, tilbyde support og / eller konsultere om alle spørgsmål WordPress.

Gør din tilgængelighed kendt på dit websted og enhver anden platform, du ser ud. Bare spam ikke livet ud af dine eksisterende netværkskontakter, fordi ingen elsker den fyr. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt du kan stille projekter op ved blot at fortælle dine nære kontakter, at du er tilgængelig.

Hvis du ikke har udført nogen projekter, skal du først oprette et par eksempler til dit websted. Vil du starte en freelance webdesignkarriere? Vis et par gode webdesigneksempler på dit websted (du kan endda være vært for dem selv som demosider, hvis du endnu ikke havde en klient). Du kan give væk gratis temaer, plugins osv., Hvis du prøver at starte en webudviklingsvirksomhed. Leder du efter at starte en freelance WordPress-bloggingvirksomhed som din virkelig? Tilføj et par eksempler på skrivning / blogging til dit websted osv. Og så videre.

Prøver hjælper dig med at skabe troværdighed, autoritet, erfaring og professionalisme. Flock derefter jobtavler, hvor dine klienter poster job og ansøger. Men hvis du ikke er en til jobansøgninger og værker (selvom de kan hjælpe med regningerne i mellemtiden), hvad med at udvikle dine egne produkter eller servicepakker?

Udvikle produkter og / eller servicepakker

Hvis du ikke kan lide ideen om at udskifte jobtavler, og ønsker, at klienter i stedet skal komme til dig, er du nødt til at udvikle produkter eller rettere sagt servicepakker for at sælge. Er du en håbefuld WordPress-udvikler? Du kan pakke premium WordPress-temaer og sælge dem til et årligt abonnement ligesom Nick Roach fra Elegante temaer.

Du kan oprette betalte konsultationspakker. Du kan tilbyde din bloggingtjeneste som pakker med forskellige prispoint. Du kan oprette et hvilket som helst produkt, du kan forestille dig, og foretage et dræbte, hvis der er efterspørgsel (Envato-studiet er fuld af freelancere, der tilbyder tjenester). Se efter et problem på dit særlige marked (niche), og tilbud derefter løsningen. Denne løsning bliver dit produkt. Dette antager naturligvis, at du har betydelig trafik til din online forretning, noget vi vil dække i nogle få. Lad os i mellemtiden tale om at opkræve de rigtige gebyrer.

Afgift retfærdigt og merværdi

Tilføj værdi

Intet er til at forhindre dig i at opkræve $ 3.000 for WordPress-udvikling. Men hvis du vender dig, køber et WordPress-tema til en værdi af $ 50, installerer det, spilder tid rundt og sender webstedet til klienten, gør du virkelig klienten og dig selv enhver fordel?

Det betyder ikke noget, hvordan man ser på det, men den kanoniske forretningsregel er at altid betjene klienten først. Hvis nævnte klient finder ud af, at du overbelastede dem for at installere et tema, de sandsynligvis ville have gjort selv, får du en dårlig rep. Derefter går det rundt om, at du er en flassende fyr eller pige, der er pyntet som en webudvikler. Derfra overtager naturen, og resten er bare dominoeffekt.

Vær forhånd og ligetil, og da der ikke er noget galt i at bruge forudbyggede WordPress-temaer, så lad klienten forstå, hvorfor du opkræver $ 3k for en service, de får for $ 200. Hvis du bruger en forudbygget skabelon, så fortæl dem det! Hvis du opkræver $ 3.000, skal du sørge for at give mere end $ 3 000 værdi. Dette gælder for alle freelancere. At overgå klientens forventninger er trods alt den bedste måde at blive husket og tjene gentagne forretninger. I sammendraget, kend din værdi, check af markedspriserne og oplad derefter. Bare ikke underopladning eller overopladning, og husk at gøre dig selv mindeværdig.

Kundeoplevelsespørgsmål

Fra min erfaring handler forretning ikke alt om underskrivelse af kontrakter, indbetaling og levering af produktet. En forretningsaftale, der ikke fremmer menneskelige-menneskelige forbindelser, bliver til sidst sure. Dette gælder, selvom dine klienter bor på den anden side af kloden.

Personen på den modtagende ende af dine e-mails, chats og opkald er lige så menneskelig som du er. De nyder de fleste af de ting, du nyder. At behandle dine klienter som venner og familie i modsætning til et hurtigt middel til at stoppe, vil adskille dig fra horden af ​​uerfarne freelancere.

Selv en subtil kvalitet som ærlighed, tålmodighed og ydmyghed kan vinde mange kunders hjerter. Som vi allerede har nævnt, kommer kunden altid først. Lader den service og oplevelse, du tilbyder, dine kunder have det bedre? Hvis ikke, skal du foretage passende ændringer, men husk, at dette ikke betyder at kysse en **. Du gør det, og du vil snart være ude af en forretning.

Strømline dine processer, give en god brugeroplevelse (inklusive på dit websted) og lever produkter af topklasse. At sammensætte disse ting skaber god kundeoplevelse. Det handler om klienten – den person, der klipper checken. Det handler ikke om dig, og det bliver det aldrig.

Udtalelse, påtegninger og henvisninger

meningsfuld-business-relationer

Udtalelser og påtegninger viser potentielle kunder, som andre har brugt og haft glæde af dine tjenester / produkter. Påtegning er, hvordan du tillader tidligere kunder at forkæmpe for din sag og katapultere din virksomhed til større højder. Jeg arbejder også med dette, da jeg ikke har været i stand til at bede klienter om at skrive mig saftige vidnesbyrd.

Hvorfor er det sådan? Jeg elsker at tjene ros og godkendelse naturligt, og da mine klienter er store motiverere, ville den feedback, de giver mig efter hvert projekt, virkelig have brug for en lang side, og jeg ruller ikke sådan. Haha, hvem laver jeg? Jeg burde sandsynligvis begynde at indsende hver udtalelse, hver påtegning og hver feedbacklinje.

Nok om mig allerede, Jonathan Wold, en deltids freelance WordPress-konsulent har dette at sige om påtegninger:

Hold det simpelt. Bed din klient om at skrive 2 – 3 sætninger om deres oplevelse af at arbejde med dig. Tag deres påtegning og læg den op på dit websted …

Og hvad? Det er rigtigt, læg det på dit websted for verden at se. Så bed dem om henvisninger. Hvad siger du? Første vidnesbyrd, og nu skal vi bede klienten om at anbefale os til en anden klient? Henvisninger er en god måde at vokse enhver forretning under solen på.

Mestre din handel

Intet er sat i sten i den hurtige verden, der er internettet. En teknologi, der er relevant i dag, kan være forældet et par måneder nedefra. Tendenser og moter kommer og går. Teknikker ændrer sig hele tiden, og nye teknologier fødes. Uanset hvilket område du vælger at udnytte, kan du aldrig stoppe med at lære og udvikle dine færdigheder yderligere.

”Fagfolk tjener mest penge, har mest indflydelse og har det generelt godt …” fordi de har taget sig tid til at lære rebene. De har lært af deres tidligere fejl, eller hvad vi kalder erfaring, og stoppede ikke der. De går den ekstra kilometer, læser blogs, bøger og deltager i begivenheder. De lærer aktivt deres håndværk.

Du kan også blive WordPress-pro. Du kan også mestre handlen, hvilket kan virke skræmmende i starten, men det vil hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden. Du kan endda tjene smarte titler såsom guru, sensei og ekspert blandt andre. �� Behersk det, du gør, og aldrig stoppe med at lære.

Dyrkning af din freelance WordPress-forretning

voksende-din-virksomhed

Når du først har fået trækkraft og får en lille smag af at eje en biz, kan du blive fristet til at læne dig tilbage, du ved, for at nyde frugterne af dit hårde arbejde. Det er fristende at slappe, når tingene begynder at kigge op, men du tør ikke slå dem bremser. Du kan altid tage lidt hvile, men derefter vende tilbage på slibningen og udvide din freelance WordPress-forretning. Hvordan?

Forfremmelse

At fremme din freelance-forretning er blot at få dine produkter / service foran dine potentielle kunder. Det betyder ikke noget, hvordan du gør det, forudsat at det er etisk, skal du udtømme hver eneste tilgængelig mulighed for at nå det maksimale antal udsigter.

Du kan bruge Google-annoncer. Du kan bruge geografisk målrettede Facebook- og Twitter-annoncer for at tiltrække lokale udsigter. Du kan gæsteblogge på blogs, hvor din potentielle klient hænger ud. Heck, du kan bruge pressemeddelelser, konkurrencer, e-mail-marketing og stort set alt til din rådighed for at få mere trafik til dit WordPress-sted.

Stop aldrig med at markedsføre din virksomhed, selv når du allerede har kunder og konstant arbejde. Huh? Hvorfor skal jeg promovere min freelance-virksomhed, når min plade allerede er fuld? Svaret på dette spørgsmål findes i vores næste punkt.

Byg et mesterteam

Vi elsker alle hold. Holdene er fantastiske da de selv gør det tilsyneladende umuligt at udføre opgaver. Selvfølgelig kan du opnå succes på egen hånd, men med et team, der hjælper dig med at dreje tandhjulene, kommer du hurtigere, let og med stil til din destination. Du vil også nyde din succes længere.

Jeg sammensatte et to-medlemsteam en gang, og selvom det var udfordrende at styre og dyrt at holde, fordoblede jeg min indkomst, reducerede min arbejdstid betydeligt og havde det sjovt. For meget sjov, indtil pengene gik til mit hoved, og jeg rodede hele operationen. Nå, jeg var ung, og det var en læringsoplevelse.

Hold er gode, og du skal undersøge, hvordan du bygger dit, så snart du lærer jobbet. Marker derefter din WordPress-baserede freelance-virksomhed nøje, og fordel arbejdsbyrden blandt dine teammedlemmer. Med et team kan du opbygge en lukrativ freelance-forretning uden megen rus. Bare sørg for at tage dig tid til at vælge dit team godt, ellers vil du ende med at spilde tid, penge og kundetillid i din virksomhed.

Projektledelse

Men længe før du bygger dit team, er du nødt til at være på toppen af ​​dine projekter, udføre din regnskab, fakturering og kommunikation blandt andre administrationsopgaver, mens du stadig balanserer forpligtelser i personlig liv. Du bliver nødt til at holde styr på kontantstrømmen, arkivere dine skatter og jonglere med mange andre iværksætterhatte.

Du har brug for værktøjer som f.eks Trello at organisere og samarbejde om projekter, WP-faktura til fakturering, WordPress Advanced Ticketing System til støtte, Designgodkendelsessystem for at få dit arbejde hurtigt godkendt, WP CV at oprette smukke CV’er og WP kunde anmeldelser at samle vidnesbyrd.

Dette er blot nogle af de værktøjer, du har brug for. Andre inkluderer BackWPup, iThemes sikkerhed, GoodBye Captcha, og Akismet blandt andre. Du er velkommen til at tjekke denne liste over professionelle WordPress-ressourcer for at få flere værktøjer.

Freelancing er ikke en ferie

Åh ja, du vil arbejde, selv når du ferierer på Filippinerne eller Hawaii. Du vil arbejde lange og ulige timer. Du bliver nødt til at beskæftige dig med alskens mennesker, for hele kloden vil være din arena. Du vil også have det så sjovt at arbejde for dig selv.

Du vil arbejde hvor som helst, når som helst. Du indstiller dine egne tidsplaner, gebyrer og alt andet. Du vil lære, og du vil vokse. Du vil have det sjovere, end du nogensinde vil gøre i et kvalt 9 – 5-jobjob. Du foragter skabet, og din eneste beklagelse vil være, “Hvorfor har jeg ikke startet dette før?”

Ressourcer

arbejdsstation-skrivebord

Vil du lære mere om at opbygge en succesfuld freelance-forretning med WordPress? Her er et par gode ressourcer:

Afsluttende ord …

At opbygge en freelance-virksomhed ved hjælp af WordPress er lette ting. Bare installer WordPress, få et fantastisk tema og et par plugins, og du er god til at rocke ‘n’ roll. At udvide virksomheden til modenhed er et andet dyr, omend meget praktisk. Følg bare de tip, vi har delt her i dag, så finder du din gyldne gås. Eller lyset i slutningen af ​​tunnelen.

Når alt kommer til alt er alt hvad du har brug for en idé, en plan og viljen til at hæve sig over udfordringerne, og du bliver den næste store ting i dine cirkler, hvis ikke hele verden. Har du nogen idé, tip eller spørgsmål? Kom og hold ilden i kommentarfeltet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector