Sådan brydes ind i en mættet blogging-niche

Sådan brydes ind i en mættet blogging-niche

Hvis du er ny med at blogge, kan du blive overvældet af antallet af succesrige blogs, der i øjeblikket er derude. Du kan endda undre dig over, om det er værd at dykke ned i et så konkurrencedygtigt marked. Kort sagt kan du føle, at den niche, du vil blogge til, allerede er mættet.


Bare fordi en niche er populær, betyder det ikke nødvendigvis, at du er nødt til at undgå den. Faktisk kan du se det som en mulighed. Nichen er mættet, fordi folk er interesseret i, hvad du har at sige eller sælge. Du har bare brug for den rigtige tilgang for at få deres opmærksomhed.

I dette indlæg diskuterer vi, hvordan vi træder ind i en mættet niche og finder en ny tilgang på et eksisterende marked. Vi giver også nogle råd om, hvordan du forbedrer dine søgerangeringer i et felt, der tilbyder ekstrem hård konkurrence. Lad os komme igang!

Hvad er en mættet niche?

Copyblogger

Copyblogger skiller sig ud i den meget mættede niche til markedsføring af indhold.

EN mættet blogging niche er en, hvor der er en overvældende konkurrence for et enkelt publikum. Selvfølgelig er der nogen uenighed over hvorvidt en niche virkelig kan være mættet eller ej. Uanset hvor mange der er der blogger om den samme ting, har du altid muligheden for at bryde ind i marken.

En mættet niche er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Det beviser, at der er en klar målgruppe til dit indhold, og betyder, at du har et større samfund, som du kan samarbejde med, når du får trækkraft og autoritet. På den negative side er det imidlertid vanskeligere at skille sig ud fra konkurrencen i denne form for niche. Hvis du ikke kan finde en måde at differentiere din blog på, får du ikke din andel af det publikum der er derude.

Hvis du står foran udfordringen med at gå ind i en mættet niche, er der nogle måder at forbedre dine odds for succes. Lad os se på nogle af disse metoder nu.

Tips til effektivt at bryde ind i en mættet blogging-niche

Hvor godt du klarer dig i en mættet niche vil afhænge af din tilgang og evne til at følge igennem. Ideelt set ønsker du en strategi, der både hjælper dig med at skille dig ud og give værdi for din målgruppe. Disse tip skal hjælpe dig med begge aspekter.

1. Forfine dit emne og målgruppe

Penny Hoarder

Der tusinder af økonomiske rådgivende blogs på internettet, men The Penny Hoarder får stadig stillinger fra millioner af.

Hvis din valgte niche virker mættet, kan du stadig skille dig ud ved at tage en unik tilgang til dit indhold. I stedet for at forsøge at dække alt i din niche, skal du finde et bestemt aspekt, som du kan udnytte til ideer. Du kan gøre dette ved at undersøge din konkurrence og derefter bruge dit unikke færdigheds sæt og ekspertise til at finde en ny vinkel, hvorfra du kan henvende dig til dit indhold.

Det Penny Hoarder blog er et godt eksempel på at finde en kreativ vinkel i en mættet niche. I stedet for at give traditionel investeringsrådgivning giver den rådgivning om, hvordan man får økonomisk velstand et par cent ad gangen. Dette fokus taler til dets målgruppe, der hovedsageligt består af unge voksne, der er nye til at budgettere, spare og investere.

Hvis du ikke er bekendt med udtrykket, er din målgruppe din tilsigtede læserskare, eller de mennesker, du forventer, får værdi af din blog. Når du har bestemt dit specifikke emne eller underniche, kan du finpudse på det rigtige publikum til dit indhold. Når du har bestemt både dit fokus og din målgruppe, kan du begynde at tiltrække opmærksomhed ved at bruge marketingværktøjer som e-mail-lister og sociale medier.

2. Find et problem i din niche, og tilbud en løsning

Uanset hvilken niche du vælger, vil der være nogle almindelige spørgsmål, der stilles om emnet. Lad os sige, at du har en e-handelsblog, og en af ​​de ting, du sælger, vinder trækkraft. Du begynder dog at bemærke, at der er klager over det samme produkt på et større retailwebsted som Amazon.

Hvis du blogger om klager eller problemer og tilbyder en løsning, kommer du foran kurven. Mennesker, der søger efter en løsning på dette problem, vil opdage, at du med forbehold har adresseret det. De vil føle sig mere sikre på deres køb, og du vil drage fordel af øget kundeloyalitet.

At holde sig ajour med de nyeste trends i din niche kan hjælpe dig med at identificere problemer eller klager og adressere dem tidligt. Du kan endda beslutte at fokusere din blog på at løse en bestemt type problem, hvilket er en fantastisk måde at finde en unik vinkel på.

3. Giv værdi til din niche og din målgruppe

Backlinko

Brian Dean’s Backlinko.com dominerer SEO-niche.

At tilbyde løsninger og overvåge tendenser til at løse problemer er en måde at give værdi for både din niche og dit publikum. Dog skal dit indhold også være umagen værd. Når du opretter indhold, der er bedre end dine konkurrenter, tiltrækker du naturligvis et større publikum.

En anden metode til at blive fundet i en mættet niche, samtidig med at den tilføjer værdi, er at implementere en link building strategi. Vi anbefaler skyskraber teknik til linkbygning, som involverer tre grundlæggende trin. Først skal du finde linkværdigt indhold. Se efter artikler og websider, der rangerer højt i søgemaskiner for specifikke søgeord, du gerne vil målrette mod, og som ofte er knyttet til

Lav derefter noget endnu bedre. Find måder at forbedre det originale indhold ved at være mere grundige, opdatere forældede oplysninger eller forbedre det visuelle design. Til sidst skal du nå ud til de sider, der er knyttet til det originale stykke, og fortæl dem, at du har et mere omfattende og opdateret indlæg om det samme emne.

4. Sorter din SEO for at gøre din blog konkurrencedygtig

SEO er nøglen til at komme videre i din niche. At sikre dig, at du optimerer dit websted til søgemaskiner, hjælper dig med at rangere højere i sideresultater, hvilket gør det muligt for dit publikum at finde dig midt i havet af lignende blogs.

Når det kommer til at styrke din SEO, skal du fokusere på morderen indhold og en solid linkbygningsplan. Anvend derefter almindelige SEO-strategier på dine sider, f.eks. Ved at inkorporere nøgleord og optimere links.

Der er også en masse WordPress SEO-værktøjer, der kan hjælpe dig med at forbedre din SEO. Hvis du ikke allerede har en favoritindstilling, anbefaler vi Yoast SEO. Ud over at være meget vurderet og let at bruge giver det dig mulighed for at forbedre dig alle aspekter af din blogs SEO. Yoast giver også en praktisk guide til WordPress SEO til virkelig at supercharge din rankingindsats.


At komme i gang i en bloggingsniche, især en mættet, kan være både skræmmende og spændende. Den gode nyhed er, at du ved, at der er et publikum klar og venter på dig, hvis du bare kan finde den rigtige måde at bruge det på. At udforske og virkelig forstå en mættet niche kan hjælpe dig med at tiltrække opmærksomhed og skille dig ud fra mængden.

Har du et spørgsmål om, hvordan du bryder ind i en konkurrencedygtig eller mættet niche? Fortæl os det i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map