Sådan bruges messaging-apps til at øge trafikken til dit WordPress-sted

Sådan bruges messaging-apps til at drive trafik til dit WordPress-sted

Globalt tiltrækker mobile messenger-apps flere og flere brugere hver dag. Faktisk tiltrækker de tre bedste platforme – WhatsApp, Facebook Messenger og WeChat – over en milliard brugere pr. Måned.


Selvom der er mere aktive brugere på messaging-apps end på sociale medier, disse platforme overses stort set og har kun tiltrukket betydelige investeringer fra store virksomheder i det sidste år eller to. Det betyder, at der er både mulighed og plads til fejl – især hvis du leder efter måder at øge trafikken til dit WordPress-sted.

Sandheden er, 67% af brugerne søger at interagere mere med virksomheder gennem messaging-apps, og meget af dette kan gøres med de rigtige WordPress-plugins for at drage fordel af denne boom. Det første trin er at forstå messaging-apps og derefter se på, hvordan du bruger dem effektivt kan øge trafikken til dit WordPress-sted.

Her er hvad du har brug for at vide.

Meddelelsesapps: En ny mulighed for trafikgenerering

I betragtning af at denne teknologi og disse nye marketingstrategier er så unikke, er der blevet frigivet meget lidt hårde data. Hvor nogle af de større mærker investerer det meste af deres indsats, såvel som hvor hurtigt en bestemt chatplatform er vokset, er begge fair måder at måle potentiale.

WordPress-plugins og messaging-apps

Tilføjelse af en delingsknap til dit WordPress-sted er en fremragende måde at skabe trafik og øge engagementet. Hvorfor? Fordi det giver brugerne mulighed for at dele dine oplysninger på tværs af de platforme, de bruger. Endnu bedre er der masser af lette plugins at vælge imellem.

AddtoAny Share-knapper Gratis WordPress-plugin

AddToAny er et socialt delingsplugin, der får delingsknapper til 100 forskellige afsætningsmuligheder på din side. De messaging-apps, som AddToAny har, som du måske ønsker at udnytte, inkluderer Kik, Viber, WeChat og WhatsApp.

Line er en anden fantastisk app, der har en delingsknappen plugin. En nem måde for en halv milliard Line-brugere at vide, at du er derude, er at tilføje en Line Social Plugin til dit websted. Et enkelt klik på en “Line It” -knap får din side foran mange nye ansigter.

Du kan også gå et skridt videre og automatisere dine svar ved hjælp af Discord. WP Discord-indlæg plugin bruger f.eks. en bot og en webhook-URL, der vil underrette læserne på din ønskede kanal om hvert nyt indlæg, der er blevet offentliggjort på dit WordPress-sted.

Top Messaging-appindstillinger

Så du kender de plugins, du kan integrere på din WordPress-side, men hvilke messaging-apps skal du vælge for at hjælpe med at skabe trafik?

Hvis du tidligere har brugt marketing på sociale medier til trafikgenerering, gælder mange af de samme færdigheder her. Det er ingen let opgave at mestre en af ​​disse kanaler og få dets fulde potentiale for generering af trafik ud.

Når du først har fået fat i tingene og dine konti er konfigureret, kan du overlade de fleste af de daglige funktioner til bots, og det forventes på næsten alle disse platforme. Chatbots giver mange fordele for dine kunder og giver dig mulighed for at bruge en messaging-app til sit fulde potentiale.

LINE

Meddelelsesapps til at drive trafik til dit WordPress-sted: Line

linje er en mobilapp til øjeblikkelig kommunikation på smarte enheder. Med bare over en kvart million brugere, Line tilbyder meget til en messaging-app. Det giver mennesker og virksomheder muligheden for at interagere med hinanden, skabe og deltage i samfund og dele meddelelser, fotos og videoer. De fremmer også brug, oprettelse og salg af unikke humørikoner og klistermærker. Nogle vigtige fakta om linje:

 • Lige nu er den mest markante del af Line’s brugerbase i Sydøstasien – især Japan (hvor appen stammer fra)
 • Liniebrugere har en tendens til at være på den unge side med mange i 10-19 aldersbeslag
 • Line’s brugerbase fordobles årligt

Ud af alle chatplatforme her er Amazons mest betydelige tilstedeværelse på Line. Deres konto og community er dedikeret til at promovere Amazons produkter og livsstil. Det er ikke så interaktivt, da mange af de andre mærkevarer og alle links peger direkte til Amazon.com. Hvis du har et Amazon-tilknyttet websted på WordPress, kan du udnytte Amazon-forbindelsen til Line.

Download Amazon Associates Link Builder

Amazon Associate Link Builder-plugin giver de nødvendige værktøjer til at markedsføre tilknyttede produkter på dit WordPress-websted. Derefter kan du bruge Line til at markedsføre dine tilknyttede produkter. Du kan nå via Line for at bede om feedback, du kan markedsføre nye produkter eller du kan bede kunder om at gennemgå forskellige produkter. Tricket er at åbne “Line” for kommunikation og skabe en følelse af tillid, så potentielle kunder besøger dit WordPress-sted først, når de handler online.

WhatsApp

Meddelelsesapps til at drive trafik til dit WordPress-sted: Whatsapp

WhatsApp er en vildt populær video- og tekstchat-mobilapp. Med 1,5 mia månedlige aktive brugere, er chancerne for, at du har hørt om eller brugt WhatsApp. Nogle WhatsApp-statistikker, du skal huske på, er:

 • 42% af internetbrugere i alderen 25-34 år har brugt eller vil bruge WhatsApp
 • Næsten en tredjedel af personer under 44 år har brugt det
 • I en undersøgelse blandt over 70.000 brugere, 15% rapporterede, at WhatsApp var deres primære nyhedskilde, mens kun 8% var afhængige af Facebook Messenger

For at bruge WhatsApp til at øge trafikken, ønsker du at drage fordel af de “grupper”, som appen tilbyder. Det kan dog være nødvendigt, at du segmenterer din indsats, da hver gruppe kun kan have så mange som 256 medlemmer ad gangen. Du kan også deltage i etablerede grupper. I modsætning til andre messaging-tjenester tillader WhatsApp ikke annoncer eller bots. Det betyder, at du er nødt til at blive kreativ.

Send links til dine WordPress-blogindlæg for at uddanne og informere. Du kan også tilbyde folk incitamenter til at blive involveret i din konto. For eksempel, Absolut Vodka skabte en fiktiv karakter, “Steve.” For at få en invitation til en Absolut-fest måtte folk kontakte Steve og “imponere”.

WhatsApp Chat gratis plugin

Der er også et WhatsApp WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at åbne WhatsApp-chat direkte fra dit WordPress-sted. Dette plugin giver WordPress-webstedsudvikler mulighed for at indsætte en chatboks på webstedet.

For at tragtke trafik til WordPress-webstedet beder mange ejere af websider læserne om at give feedback om indholdet via deres WhatsApp-chatboks. De taler med læserne for at se, hvad der resonerer med dem, og derefter bruger de feedback til at ændre og tilpasse deres indholdsstrategi.

Kik

Meddelelsesapps til at drive trafik til dit WordPress-sted: Kik

Kik er en gratis instant messaging-mobilapp, der giver brugerne mulighed for let at starte nye samtaler ved at scanne deres Kik-kode. Det muliggør en-til-en og enkle gruppemeddelelser. Bemærkelsesværdige fakta om Kik inkluderer:

 • Meget af Kiks personlige branding ser ud til at være teenagere og unge voksne
 • 70% af Kiks publikum er mellem 13-24
 • Det er en af ​​de top 10 messaging-apps til teenagere i USA

Kik begyndte først at tilbyde mulighederne for mærker at bruge bots i midten af ​​2016. Dette betyder, at du nu kan bygge en Kik bot til dit WordPress-sted og øg trafikken. En Kik-bot kan faktisk være mere effektiv end traditionelle chats. Denne bot kan bruges til automatisk at sende opdateringer, nyhedsbreve og særlige tilbud til kunder, så de besøger dit WordPress-websted for at se besparelser og tilbud.

Mange mærker, inklusive Sephora og H&M, er begyndt at bruge Kik som et alternativt middel til at give anbefalinger til kunderne. I en breakout-kampagne af Sephora, mærket modtog over en halv million chat bot-interaktioner gennem Kik.

WeChat

Meddelelsesapps til at drive trafik til dit WordPress-sted: Wechat

Praler med højeste forhold mellem daglige aktive brugere, WeChat er i en unik position. Denne mobile stemmemeddelelses- og sms-app har nogle interessante statistikker:

 • 90% af WeChat-brugere er under 36 år
 • Over 90% af WeChat-brugere er baseret i Kina
 • 83% bruger WeChat på eller til arbejde

Buzzfeed har for eksempel brugt WeChat til at tiltrække nye læsere eller tilbagevendende læsere, der ønsker at finde unikt indhold. Virksomheden oprettede en bot, der ville give anbefalinger baseret på nøgleord, hvilket giver en kurateret oplevelse for brugerne.

WeChat-plugin til WooCommerce

Der er også en WeChat-plugin til WooCommerce der aktiverer WeChat-betalinger for WooCommerce-websteder. Fordelen ved at tilføje dette plugin til dit WordPress-sted er dets enkle betalingsmuligheder. Kunder kommer tilbage, og trafikken stiger, når det er let, og WeChat-pluginet gør det på den måde. Dette plugin gør det muligt for QR-kodebetalinger og betalinger via WeChat mobil.

Discord

Meddelelsesapps til at drive trafik til dit WordPress-sted: Uenighed

Discord er en Voip-mobilapp, det handler om samfund. De fleste af dem er bygget op omkring spil og fandomer – det er her Discord startede. Mange er imidlertid politiske eller oprettet til at diskutere specifikke typer spørgsmål. Discord er en af ​​de få samfundsbaserede messaging-apps, der giver dig mulighed for at deltage i et community for at søge trafik i modsætning til at kontakte enkeltpersoner. Nogle relevante fakta om uenighed:

 • Det er et eksempel på en vellykket, men niche-chat-messaging-service.
 • Dets gruppestruktur og overordnede design er beregnet til at appellere specifikt til spillere
 • Det appellerer også til grupper, der ønsker at oprette stramme samfund med den konstante kommunikation

Oprettelse af dit eget samfund eller tilslutning til et andet er begge levedygtige måder at øge din tilstedeværelse på Discord såvel som direkte andre Discord-brugere til dit websted.

WP Discord Post gratis plugin

Som nævnt kort tidligere er der endda et WordPress-plugin kaldet WP Discord Post, der vil sende dine WordPress-indlæg til din Discord-kanal. De, der beskæftiger sig med din Discord-kanal, har mulighed for let at linke til dit websted.

Facebook Messenger

Meddelelsesapps til at drive trafik til dit WordPress-sted: Facebook Messenger

Efter at have besluttet at gøre chatfunktionen hos Facebook til at fungere som en stand-alone app, gav brugerne mulighed for at oprette forbindelse til deres FB-kontakter på en måde, der ligner SMS-tekstmeddelelser.

Hvad vækst angår, efter dets adskillelse fra Facebook-appen, Facebook Messenger havde:

 • 600 millioner brugere i april 2015
 • 900 millioner i juni 2016
 • 1,2 milliarder i april 2017

Store mærker bruger Facebook Messenger som et værktøj til at få direkte adgang til deres målgruppe. NBA Champions, The Golden State Warriors brugte Facebook Messenger at oprette en “Warrior Playoff Assistant.” Dette var en måde at få brugere til at vælge at modtage opdateringer til holdets playoff-dagsorden.

Download Messenger Customer Chat Gratis plugin

Der er et plugin, der giver dig mulighed for at tilføje en live Facebook Messenger-chat til dit websted. Det giver dig mulighed for at sende opdateringer via Messenger, når du har lagt nyt indhold på dit WordPress-sted. Du kan også bruge Messenger til at bede kunderne om at udfylde feedbackformularer. Disse to enkle engagementsteknikker kan skabe betydelig trafik.

snapchat

Meddelelsesapps til at drive trafik til dit WordPress-sted: SnapChat

Denne mobilbaserede sociale medieplatform har en unik skelnen fra andre platforme, da alle poster selvdestruererer sekunder efter, at de blev set af brugeren. Nogle vigtige fakta om snapchat omfatte:

 • 71% af Snapchat-brugere er under 34 år gamle
 • 70% af Snapchat-brugere er kvinder
 • 30% af tusindårs internetbrugere bruger regelmæssigt Snapchat

Snapchat er blevet brugt af mange mærker til at nå deres publikum på en effektiv og engagerende måde. Det WordPress-baserede websted MTV News bruger Snapchat for at give deres publikum adgang til eksklusivt indhold, som de ikke kan finde andre steder. Dette kan være bagved kulisserne optagelser, outtakes eller promoveringer. Når SnapChat-tilhængere ser disse korte klip af eksklusive optagelser, trækkes de til webstedet for at se længere klip. Dermed vokser webstedstrafikken.

Hvilken meddelelsesapp skal du vælge?

Ovenfor kan du se seks af de mest populære muligheder for messaging-apps, der kan hjælpe dig med at vokse samfundet omkring dit WordPress-sted og sende mere trafik på din måde. Når det er sagt, oprettes ikke alle meddelelsesapps lige.

Inden du beslutter dig for at investere tid og penge i at opbygge en kampagne til en given meddelelsesplatform, skal du overveje, hvem dit publikum er, og hvor de mest sandsynligt er.

Meddelelsesapps kan gøre mere

Vil du have mere end blot generering af trafik? Med WordPress og AI plus en populær messaging-app kan du få mere end blot ekstra medlemmer til din gruppe eller flere besøgende på dit WordPress-sted. Du kan indsamle relevante data, der giver dit websted eller din virksomhed mulighed for at vokse i den mest rentable retning. Du kan også konvertere de nysgerrige til livslange fans af din stemme eller dit brand. Potentialet i messaging-apps til markedsføring er lige begyndt at blive realiseret.

Har du yderligere til at bruge messaging-apps til at øge trafikken til dit WordPress-sted? Vi vil meget gerne høre dine tanker nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map