Sådan bruges Instagram til at øge dit e-handelssalg

Sådan bruges Instagram til at øge dit e-handelssalg

Hvis du kører en eCommerce-butik, bør det være en høj prioritet at promovere dine produkter på Instagram. Instagram er nu vokset til 600 millioner aktive månedlige brugere, alle visning, udstationering og deling af fotos og billeder. Dette hjælper med at gøre det til en ideel platform til at annoncere din online butik.


At være til stede på Instagram hjælper dit brand med at nå et bredere publikum. Instagram giver dig også mulighed for at oprette et community med tilhængere, som du kan vise dine produkter til. I sidste ende hjælper Instagram dig med at generere kundeemner og øge dit e-handelssalg.

Som med alle sociale mediekanaler er der dog ingen sikker ild-fordele. Tiden det tager at blive en stor spiller på Instagram kan være lang. Det kan også være svært at spore, hvor effektiv Instagram er til at øge dit e-handelssalg. Så hvad er bedste praksis på Instagram, hvis du virkelig ønsker at påvirke din online butiks indtægter?

I denne artikel vil vi diskutere handlingsopgaver, der kan hjælpe dig med at bruge Instagram for at øge dit e-handelssalg. Vi vil se på, hvordan du kommer i gang på Instagram, hvordan du får dine billeder til at skille sig ud fra mængden og hvilke hashtags du skal bruge. Vi vil derefter overveje, hvordan man opretter en ægte Instagram-tilstedeværelse, og hvordan man bruger reklame til at øge Instagram-trafik til dit WordPress-websted.

Kom godt i gang med Instagram

Instagram

Instagram er hurtig at konfigurere. Download blot appen til din smartphone fra Google Play eller Apple Store. Efter en hurtig tilmelding er du klar til at komme i gang. Det er så let som det!

Valg af profilbillede

Når du har konfigureret din konto, skal du uploade et profilbillede. Vælg noget, der er relevant for din eCommerce-butik, ideelt set dit logo. Sørg altid for, at det er noget, som folk genkender og vil huske. Hvis du er ansigtet i din virksomhed, kan det være et billede af dig, eller hvis du sælger en hovednøglevare, kan det være et foto af det pågældende produkt.

Tilføjelse af en bio

Bio

Din bio er vigtig, fordi den fortæller dit publikum om din virksomhed, hvem du er og hvad du sælger. Biografen er kun 150 tegn lang, så du skal pakke så meget information som muligt i et kort antal ord. Det er her du kan tilføje et link til din hjemmeside, så sørg for at tilføje dette i slutningen af ​​din bio. Dette vil hjælpe med at skabe trafik til dit WordPress-sted.

Opgradering til en virksomhedskonto

Når du har afsluttet din profil, skal du opgradere til en forretningskonto. Dette er enkelt at gøre og gratis, men du bliver nødt til at tilføje nogle kontaktoplysninger til din virksomhed og have en Facebook-virksomhedsside.

Selv om det ikke er vigtigt at opgradere til en virksomhedskonto, hvis du er en seriøs e-handelsbutik, anbefales det bestemt. En virksomhedskonto giver dig mulighed for at vise mere information om dit WordPress-websted og de produkter, du sælger. Andet fordelene inkluderer indsigt i indlæg og tilhængere samt muligheden for at promovere billeder til at drive forretningsmæssige mål.

Når din virksomhedskonto er konfigureret, er det tid til at begynde at tilføje billeder …

Få dine billeder til at skille sig ud

Samsung

Instagram er en billeddrevet sociale mediekanal, så det er vigtigt, at dine billeder er gennemtænkt og top kvalitet. Dine billeder skal skille sig ud fra mængden, så tænk på at lægge en kombination af smukke, originale, sjove og tankevækkende fotos.

Lad os se på, hvad vi skal overveje, når du lægger billeder, og hvilke værktøjer du kan bruge til at gøre dem så ekstra specielle.

Gå ikke for hårdt sælg

Nike

Instagram handler ikke om hårdt salg, så vis ikke bare et billede, der tydeligvis reklamerer for produkter. Tænk på, hvordan du subtilt kan vise dine produkter, der er i brug. At vise den livsstil, dit produkt skaber, er en effektiv måde at stille reklame for dine produkter på.

Et godt eksempel på subtil livsstilsreklame på Instagram kommer fra Nike. Størstedelen af ​​billeder uploadet af Nike viser atleter i aktion. Først når du ser nærmere på, at du bemærker, at alle disse atleter bærer Nike. Her sælger Nike ikke kun deres produkter, men den livsstil, deres brand inspirerer til. Og hvem ønsker ikke at være en berømt atlet øverst i deres spil?!

Føj tekst til billeder

Overlay

At føje en tekstoverlay til billeder er en fantastisk måde at engagere sig med dit publikum. Tilføj et inspirerende citat, still et spørgsmål, del nyheder eller udtal en mening om et foto. Tilføjelse af denne ekstra information til et billede vil tilskynde seerne til at stoppe og overveje dit indlæg.

Når du bruger tekstoverlay, er fed og lys tekst god, men sørg for, at den ikke forringer billedet. Tilføjelse af tekst, der deler din WordPress-webadresse, en rabatkuponkode eller et salg, kan være en effektiv måde at skabe trafik til dit websted på. Brug imidlertid denne takt sparsomt. For meget reklame på billeder vil sandsynligvis miste dine Instagram-tilhængere.

Opret en collage

Collage

Oprettelse af en fantastisk collage er en anden måde at hjælpe dine billeder med at skille sig ud fra mængden. At fortælle en historie gennem en collage kan være en effektiv måde at fange dit publikum og skabe interesse for dine produkter.

Den gratis app Instagram-app Layout giver dig mulighed for at oprette unikke collager. Disse kan derefter uploades og deles med dine følgere og potentielle kunder.

Upload et lysbilledshow

Slideshow

I februar i år kom Instagram Slideshows til. Instagram Slideshow giver dig mulighed for at uploade 10 fotos eller videoer, der skal afspilles som et slideshow på Instagram. Dette er ideelt til en eCommerce-butik, da det giver dig mulighed for at vise en række produkter på tværs af et lysbilledshow. Da lysbilledshows stadig er et relativt nyt koncept på Instagram, er det værd at drage fordel af denne visningsmulighed.

Brug video

For virkelig at have indflydelse på Instagram er det vigtigt at offentliggøre en række medier for at appellere til din publikum forskellige smag og for at holde din tilhængers interesse. Oprettelse af videoer er en anden god måde at appellere til dine seere og hjælpe med at skelne dig fra din konkurrence.

Instagram giver dig mulighed for at tilføje op til 15 sekunder video pr. Upload. Brug video til at demonstrere dit produkt i bevægelse, der bruges, løse et problem eller på en anden relevant, sjov eller interessant måde.

Top tip til brug af Hashtags

Æble

Hashtags kan være svært at få ret. Det er vigtigt at bruge en række populære hashtags for at få dine billeder set af et stort publikum. Dog er hashtags, der er for vage, ender med at tiltrække mennesker, der faktisk ikke har nogen interesse i de produkter, du sælger.

Trending hashtags ændres også konstant, så sørg for at undersøge relaterede hashtags hver gang du lægger et nyt billede. Her er et par måder at finde de rigtige hashtags til dine billeder …

Søg efter relaterede Hashtags

Søg

To fantastiske steder at se efter passende hashtags er begge inden for Instagram selv. For det første giver søgefunktionen på Instagram dig en liste over alle relevante hashtags til din niche, eCommerce-butik eller produkt. Indtast blot dit søgeord, så viser det, hvilke relaterede ord der søges efter.

For det andet, se hvilke hashtags din konkurrence bruger på Instagram. Du søger at tiltrække det samme publikum som dine umiddelbare konkurrenter, så se hvilke hashtags de bruger for at trække folk ind … og brug dem også.

Brug et tredjepartsværktøj

Et tredjepartsværktøj, f.eks Focalmark app, vil hjælpe dig med at finde relevante Instagram-hashtags til hvert foto, du poster. Identificer blot fokus på det billede, du lægger, og Focalmark giver dig en liste over populære hashtags til det emne. Vælg de hashtags, der er bedst egnet til din eCommerce-butik og produkter på billedet.

Opret din egen eCommerce Store Hashtag

Når din eCommerce-butik vokser, ønsker du, at dit brand kan søges via din egen unikke hashtag. Denne hashtag skal føjes til alle billeder, du lægger, så alle dine fotos øjeblikkeligt kan søges. Du skal også dele din unikke hashtag med dit publikum ved at føje det til din Instagram-bio.

Opret en tilstedeværelse på Instagram

Indtil videre i denne artikel har vi drøftet, hvordan man opretter en Instagram-konto, tilføjer en række show-stop produktbilleder og medier, og hvordan man korrekt mærker dem med hashtags. Det er dog desværre ikke nok at bare sende dine egne billeder, hvis du vil bruge Instagram til at øge dit e-handelssalg. Så hvad skal du ellers gøre for at gøre voks din Instagram?

Send regelmæssigt

Det er vigtigt at oprette en tidsplan for, hvornår du skal skrive, og holde dig til den. Billeder skal indsendes regelmæssigt for at opretholde en konstant tilstedeværelse på Instagram.

Brug af en planlægning som Senere er en nem måde at holde sig organiseret og ajour med dit indlæg. Senere giver dig mulighed for visuelt at planlægge og planlægge Instagram-indlæg, så du kan se, hvad der vil blive offentliggjort, hvornår. Ved at administrere din Instagram-konto på en professionel måde, vil du være i stand til at konkurrere med de store mærker i din branche.

Føj opkald til handling

Opfordring til handling

Hvis du har tilføjet passende hashtags, får du trafik til dine billeder. Så hvordan kan du gøre for at få dette publikum til at følge dig?

Under hvert billede, du offentliggør, tilføj et opfordring til handling for at få folk til at interagere med dine fotos. Stil dem et spørgsmål om billedet og opmuntre dem til at dele deres tanker. Jo flere mennesker engagerer sig med et billede, desto mere sandsynligt er det at de følger dig.

Lejlighedsvis kan du bede dem om at følge dig, skubbe et salg eller dirigere dem til dit WordPress-websted ved at tilføje URL’en i kommentarerne. Dog gør det ikke for ofte, da du ikke ønsker at være for salgsdrevet.

Følg, kærlighed og kommentar

Ud over at regelmæssigt sende og kommentere dine egne fotos, skal du bruge tid på at lide og kommentere andre menneskers billeder. Målbilleder og brugere i din niche, så de i din branche begynder at genkende dig som ekspert på området.

Stil spørgsmål i kommentarerne, eller tilføj tankevækkende udtalelser for at engagere sig i dem, der lægger billederne eller læse kommentarer. Hvis folk ser dig som merværdi til en diskussion, vil de se dig som en værd at følge. Dette vil hjælpe dig med at opbygge et Instagram-community, som du kan markedsføre dine e-handelsprodukter til.

Annoncer på Instagram

Køb nu

Annoncering på Instagram kan være en meget effektiv måde at føre din Instagram-trafik til dit WordPress-websted på. Der er en række måder at gøre det på annoncere på Instagram. Du kan oprette en foto-, video- eller karruselannonce såvel som vælge blandt mange forretningsmæssige mål.

Når du opsætter dine annoncer, skal du først vælge det primære mål for annoncen. Hvis du ønsker at bruge Instagram til at øge dit e-handelssalg, skal dine annoncer sigte mod at være ‘Konvertering’. Hvis du vælger ‘Konvertering’, kan du tilføje en opkald-til-handling-knap (Shop nu) til dine Instagram-annoncer. Når du klikker på denne ‘Shop Nu’-knap, vil dit publikum blive ført til den valgte side på dit WordPress-websted.

Via knappen Opfordring til at oprette en måde, hvorpå dit publikum kan få direkte adgang til dit websted og produkter. Denne knap er kun tilgængelig med betalte annoncer, og det er en mulighed, som e-handelsforretninger bestemt bør overveje.

Brug Instagram med dit websted til at øge dit e-handelssalg

Endelig – det er vigtigt at have din Instagram-konto eller -indlæg på dit websted. Der er nogle få måder, du kan gøre dette på, men den nemmeste er blot at bruge et WooCommerce-klart tema, der allerede indeholder en brugerdefineret Instagram-sektion eller widget.

New York WordPress Theme

Bloggen og shop WordPress-temaet i New York er et fremragende valg, da det inkluderer en fantastisk Instagram sidefod og fuld support (med brugerdefineret styling) til WooCommerce-plugin til e-handel. Men temaet stopper ikke der – det leveres også fyldt med funktioner og muligheder for farver, skrifttyper, layout, reklame og lette CSS-justeringer (takket være det inkluderede gule blyant premium-plugin).

Men hvis du allerede har et tema, som du elsker, som mangler Instagram-integration, kan du altid integrere dine Instagram-indlæg manuelt eller få et plugin fra WordPress-depotet for at tilføje dit feed. Vi har en hel artikel om, hvordan du tilføjer Instagram til WordPress, du skal kassen for at lære mere!

Sporingsresultater

Det er vigtigt at vide, om dit hårde arbejde lønner sig, og om Instagram faktisk hjælper dig med at sælge produkter. Iconosquare tilbyder dybdegående indsigt i din Instagram-aktivitet, publikum og konverteringer. Spor din analyse omhyggeligt for at se, hvad der fungerer, og hvad der skal forbedres. Og husk altid slutresultatet … øge dit e-handelssalg.

Hvad skal du gøre for at forbedre din Instagram-tilstedeværelse og hjælpe med at øge dit e-handelssalg? Del dine tanker i kommentarerne herunder …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map