Sådan bruges bundlede produkter som en marketingteknik til din WordPress Store

Sådan bruges bundlede produkter som en marketingteknik til din WordPress Store

Marketingstrategier for e-handel er som modetrends. Efter en tid ender du simpelthen med at farve stoffet en anden farve og kalder det revolutionerende. Ikke desto mindre, som den førnævnte analogi, er din kreativitet det, der gør forskellen i den måde, du præsenterer dit produkt på. Blandt lageret af sådanne pålidelige strategier, der kan bruges til at øge salget, er det at bruge bundlede produkter.


Produktbundling er blevet brugt af digitale og fysiske butiksejere i lang tid nu. I hjertet benytter konceptet den menneskelige tendens til at vælge en flok produkter til en nedsat pris i stedet for at købe hvert af disse produkter separat. I betragtning af den samlede besparelse, de gør, som kunden opfatter, kan det bruges til at manøvrere dem til at foretage et større køb end originalen.

Selvom bundlede produkter formodes at være et incitament for kunderne, sværger de ikke i dag ved det. Hvorfor? To grunde.

  1. I det øjeblik en kunde tænker, at du prøver at få dem til at købe noget, de ikke opfatter som nødvendigt, ser de købet som en udgift og går helt tilbage.
  2. E-handelsmarkedet nærmer sig mætning. I betragtning af det store antal e-butikker, der imødekommer det samme nichepublikum, vil kunder sandsynligvis navigere til et andet websted for at få det, de har brug for, hvis de ser, at du er for nøjer med købet.

Hold dog fast! Dette betyder ikke, at bundlede produkter er en blindgyde-strategi. Tværtimod er der nogle gode applikationer, hvor produktbundter kan bruges som den vigtigste markedsføringsmetode, forudsat at du går rundt i det smart.

Klassiske strategier til at sælge mere ved hjælp af bundlede produkter

Når du bygger en online butik med WordPress, kan du markedsføre din butik, øge indtægterne og tilbyde mere værdi til kunderne med disse samlede produktmetoder.

Opret værdi for kunder med sammenkædede bundter

At kæde bundter henviser til den metode, der bruges, når relaterede produkter tilbydes kunden, enten gratis eller til en meget nedsat pris, som en tak for at have købt det vigtigste bundte produkt i e-butikken.

Kædede bundter viser sig at fungere bedre end enkle produktbundter på grund af deres dobbelte fordel; de sælger det vigtigste produktbundt, da det har disse gratis produkter, der er forbundet med det, og de fungerer som salgsfremmende triggere for lignende eller relevante produkter, som kunder kan få dem til at købe på et senere tidspunkt.

Imidlertid er den måske vigtigste opgave at skabe værdi for kunderne. Købere i butikken opfatter de ekstra produkter som en belønning for deres større køb, hvilket tilskynder dem til at vende tilbage til din butik oftere og skabe loyale kunder.

Tænk på en købmand, der tilbyder dig et gratis produkt med bundt A og tre gratis produkter med en pakke af højere værdi B. Hvilket ville du gå til?

Tilbyde tilpassede produktsæt

Hvem elsker ikke at have valg? Faktisk, når det kommer til shopping online, ‘jo mere, jo bedre’ er det bestemt mantraet. At tilbyde dine kunder valget om at oprette deres egne produktbundter er en af ​​de mest populære iterationer af den samlede produktstrategi.

Dette sikrer, at folk har fuld frihed med at vælge de produkter, de leder efter, og emballere dem efter behov.

I tilfælde af at du er bekymret for kompilationsproblemerne, som dette kan medføre hos sælgere, kan du altid tilbyde en forudbestemt pool af produkter, som kunder kan vælge imellem. Dette giver dig effektiv kontrol over produktpakken, men begrænser ikke kunder til at købe produkter, der er inkluderet i et forpakket bundt.

Overvej sagen om en online butik, der sælger mode- og makeup-tilbehør. I betragtning af udvalget af hudfarver, varemærkevalg, farvepaletter og personlige præferencer er det næppe muligt at oprette produktbundter til enhver kunde. I stedet for her kan du oprette en tilpassbar kitpose, hvor shopperen kunne vælge mellem de tilbudte produkter i henhold til deres krav.

Tilbyde tilpassede produktsæt

Det sammensatte alternativ

Kompositproduktbundter bruges, når der kommer nogle større tilpasninger ind i billedet. Dette er en kombination af værdiskabelsen og tilpassede bundlingsmetoder. Her skal dit basisprodukt eller dit produktbundt forblive konstant, men de eksterne enheder kan tilpasses efter behov. Hvis du ejer en e-butik, der sælger kameraer og fotograferingsudstyr, møbler eller endda tilpassede DIY-smykker, kan dette være en fremragende mulighed for at øge populariteten af ​​dine produktbundter.

Overvej eksemplet på en butik, der sælger kameraer online. Du har dit DSLR + linse bundt, men tilbyder en ekstra linse, kitpose, et hukommelseskort og et stativ som et ekstra bundt, der kan købes med bundpakken. Hvis der er en situation, hvor en kunde ikke har brug for, siger stativet, har han friheden til at tilpasse dette bundt efter behov.

Dette er et simpelt eksempel på, hvordan sammensatte bundter kan bruges. Du kan endda tilskynde til køb på tværs af platforme ved at lave mere komplekse bundter.

Tilføj værdi og tilbud

Bland det op

Dette er et klassisk tilfælde af bundlede produkter og emulerer den live shoppingoplevelse maksimalt. Kunder kan købe produkter i bulk til nedsatte priser med valgfri variationer i samme bundt. Her indstiller du et fast antal emner, der kan føjes til bundtet, og folk kan tilføje enkelt / flere elementer efter deres valg.

Overvej tilfældet med en online konfektbutik, hvor folk vælger en række chokolader og kager. Du har produktkasser i størrelse 4, 6, 8, 12 osv. Folk kan vælge forskellige sorter af chokolade eller flere enheder af det samme produkt og kasse med deres køb.

Tilby valgfri bundtevariationer

Læs om oplevelse af Patrick Poptasi, at vide mere om de forskellige måder, hvordan du kan bruge blandede produktbundter i en online konfektbutik.

Grupper er gode

At sælge grupperede produkter er en nøglestrategi for butikker, der sælger væsentlige ting, som folk ikke har tid til at søge efter. Når vi nævner eksempel på dagligvarebutikken, ser vi, hvordan det kan være en fordel, hvis du har en klar-til-gå-pakke med produkter, som du har brug for i en uge eller en måned. Dette kan omfatte alt fra olie til brød til grøntsager til øjeblikkelig mad, for at sige 2 personer.

Du kan endda udvide ideen og forberede grupperede bundter efter kategori; veganere, vegetarer, kødelskere, sundhed og fitness og mange flere eller for variabel varighed, uge, to uger, to måneder osv..

Hele bundtet kan have en fast pris, der er mindre end de samlede omkostninger for hver af de enkelte poster, og alligevel inden for din fortjenstmargen. Alle kunder skal gøre er at vælge deres produktbundt og tjekke ud! Et par klik, og din månedlige købmand er færdig!

slutnote

Bundlede produkter er en fantastisk måde at tilskynde til massekøb og kan bruges til en forskellige applikationer. Det er muligvis en af ​​de ældste strategier i bogen, men den fungerer ikke desto mindre fejlfri.

Hvad er din mening om at bruge bundlede produkter til at øge konverteringsfrekvensen? Enhver anden innovativ måde, du gerne vil dele? Giv en kommentar for at fortælle os!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map