Sådan accepteres Bitcoin-betalinger med WordPress

Sådan accepteres Bitcoin-betalinger med WordPress

Efterhånden som cryptocururrency bliver mere og mere populær, er ideen om at acceptere Bitcoin (og andre digitale valutaer) på dit WordPress-websted som en betalingsmåde noget, det er værd at overveje. Men hvordan kommer du i gang med cryptocurrency? Og hvordan behandler du Bitcoin-betalinger med WordPress?


I denne artikel diskuterer vi hvad Bitcoin er, og overvej fordelene ved at acceptere denne digitale valuta og andre altcoins på dit websted. Vi ser derefter på, hvilke værktøjer du har brug for for at begynde at modtage Bitcoin som betaling, inklusive Bitcoin-tegnebøger, digitale betalingsprocessortjenester og cryptocurrency WordPress-plugins (hvis du er på markedet efter et tema, kan du tjekke vores roundup af de bedste cryptocurrency WordPress-temaer ).

Ved afslutningen af ​​læsningen ved du, hvordan du indstiller optagelsen af ​​Bitcoin-betalinger med WordPress. Og du vil have en god forståelse af de tilgængelige tjenester og plugins til at hjælpe dig med det.

En introduktion til Bitcoin

Accepter Bitcoin-betalinger med WordPress

På grund af den nylige presse er opmærksomheden tvivlsom om, at du ikke har hørt om denne populære cryptocurrency. Bitcoin er en decentral digital valuta, der fungerer uden en centralbank eller en enkelt administrator. Det blev oprindeligt oprettet af en person eller gruppe af mennesker i 2009 og frigivet under navnet Satoshi Nakamato.

Værdien af ​​Bitcoin er hurtigt vokset i de senere år, og det er nu den mest kendte cryptocurrency af alle. Der er dog faktisk over 1000 kryptokurser er i øjeblikket i omløb. Andre populære kryptokurser inkluderer…

 • Ethereum
 • litecoin
 • Zcash
 • ripple
 • Dash

Udvinding og direkte indkøb i Bitcoin er to metoder, der i vid udstrækning bruges af investorer til at vokse deres Bitcoin-aktie. Imidlertid bliver det mere og mere almindeligt at tage betalinger online i Bitcoin. Så hvis du driver en eCommerce-butik eller accepterer betalinger online af tjenester eller af andre grunde, er det en god ide at tilbyde Bitcoin (og andre cryptocurrency) betalingsmuligheder.

Hvad er fordelene ved at acceptere Bitcoin-betalinger?

Der er adskillige fordele ved at tage Bitcoin-betalinger på dit WordPress-websted. Lad os se på et par af dem …

 • Bitcoin kan accepteres fra enhver, overalt i hele verden. Så du udelukker ikke dem, der ikke har kreditkort eller en PayPal-konto, fra at foretage et køb på dit websted.
 • Bitcoin leveres med en kappe af anonymitet, da de, der foretager en betaling, ikke behøver at dele med nogen personlige oplysninger. Dette vil appellere til mange købere, der er usikre på at dele følsomme data online.
 • Bitcoin er en peer-to-peer digital valuta, så en tredjeparts banktjeneste er ikke nødvendig for at gennemføre en transaktion. Dette holder Bitcoin-transaktionsgebyrerne lave.

Så nu ved vi lidt om Bitcoin, og hvorfor du bør overveje at acceptere det på dit WordPress-websted. Lad os næste se på hvad du har brug for for at komme i gang …

Hvad du har brug for for at komme i gang

Før du kan acceptere Bitcoin-betalinger med WordPress, skal du …

 • Opret en Bitcoin-tegnebog
 • Tilmeld dig en digital betalingsprocessortjeneste
 • Installer et Cryptocurrency WordPress-plugin

Lad os se nærmere på hver enkelt af disse …

1. Opret en Bitcoin-tegnebog

Bitcoin tegnebog

EN Bitcoin tegnebog hvor du sikkert kan gemme dine Bitcoins, når de først er optjent. (Dette er ikke teknisk korrekt – en Bitcoin-tegnebog er faktisk et softwareprogram, der indeholder dine private Bitcoin-data / nøgler).

Tegnebøger kan gemmes på dit skrivebord, på hardware, på din mobil eller på nettet. Og for hver platform er der adskillige tegnebogsmuligheder, så gør din research, inden du tager en beslutning om, hvilken der er bedst for dig.

Det er værd at huske på, at nogle digitale betalingsprocessortjenester faktisk leverer en online tegnebogstjeneste (Bitpay og CoinBase). Mens andre betalingsportaler blot deponerer Bitcoin-midler som ækvivalent valuta i din bank (Mollie), hvilket resulterer i, at du slet ikke har brug for en Bitcoin-tegnebog.

2. Tilmeld dig med en digital betalingsprocessortjeneste

En digital betalingsprocessortjeneste giver dig mulighed for at tage Bitcoin-betalinger på dit WordPress-websted. Selvom det ikke er afgørende, er det den nemmeste måde at acceptere Bitcoin og andre altcoins.

Når du har accepteret en Bitcoin-betaling på dit websted, indbetaler en betalingsprocessor automatisk Bitcoin i din tegnebog. Det giver også muligheden for at overføre din Bitcoin til din lokale valuta og deponere den på din bankkonto.

Her er blot et par digitale betalingsprocessortjenester, som du kan tilmelde dig med …

Bitpay

Bitpay

Bitpay leverer en populær Bitcoin-tegnebog og betalingsprocessortjeneste. Denne løsning fungerer ved at give Bitcoin-betalinger med WordPress mulighed for at blive sendt direkte til din Bitcoin tegnebog og / eller bankkonto i den valgte valuta.

Bitpay kan sende midler til banker i over 38 lande og i adskillige valutaer. Det er også integreret med over 40 eCommerce-platforme og -løsninger, support, WooCommerce, Gravity Forms, Shopify og mange flere.

CoinBase

Coinbase

Et alternativ til Bitpay er CoinBase. Denne digitale platform og online tegnebogstjeneste kan håndtere betalinger fra dit WordPress-websted i Bitcoin, Ethereum og Litecoin. Disse cryptocurrencies kan derefter sendes til din altcoin-tegnebog. Eller udvekslet med CoinBase i din lokale valuta og sendt til din bankkonto.

CoinGate

CoinGate

CoinGate er en digital betalingsprocessortjeneste, der accepterer over 45 kryptovalutaer. Et Coingate WooCommerce-plugin giver dig hurtigt mulighed for at integrere din online butik med Coingates service.

Når den er konfigureret, fungerer CoinGate i en lignende stil som de foregående to betalingsprocessorer, og overfører penge fra din hjemmeside til din bankkonto eller din digitale tegnebog. (Selvom CoinGate ikke leverer sin egen online tegnebogstjeneste, anbefaler det at bruge Digital tegnebog Electrum).

3. Installer et WordPress-plugin

Når du har valgt en digital tegnebog og tilmeldt dig en betalingsprocessortjeneste, er det tid til at føje Bitcoin-betalingsintegration til dit WordPress-websted. Der er et antal plugins tilgængelige, der leverer denne funktion. Lad os se på et par af de bedste …

Blockonomics

Blockonomics plugin

Blockonomics giver dig mulighed for at acceptere Bitcoin-betalinger såvel som Ethereum og Litecoin. Og med deres WordPress Bitcoin Payments-plugin du kan acceptere disse som betalingsformer via WooCommerce. Men det er ikke engang den bedste del – Blockonomics sender betalinger til din tegnebog snarere end en betalingsgateway. Så du får dine penge hurtigere, sikrere, og du sparer endda på gebyrer, når du trækker ud. Bemærk – du har brug for en Blockonomics-konto, men for handlende er det kun et gebyr på 1% – så det er super overkommeligt.

TripleA

TripleA Download Bitcoin Payment Gateway til WooCommerce

En anden stor mulighed er TripleA Bitcoin-betalingsgateway for WooCommerce. Med dette plugin kan du acceptere betalinger via Bitcoin direkte uden gebyr og ingen brugerdefineret konto. Kunder skal bare scanne QR-koden for at betale. Men TripleA gør ikke bare tingene lettere for kunden – som sælger kan du også drage fordel af e-mail-meddelelser om transaktion, spare penge, da der ikke er nogen tilbageførsler, og du kan hæve dine penge i din lokale valuta (19 understøttes i øjeblikket) ved hjælp af realtidskurser (med et lavt 0,8% tilbagetrækningsgebyr).

Bitpay til WooCommerce

Bitcoin Bitpay-plugin

Hvis du bruger WooCommerce på dit websted, og Bitpay lyder som den rigtige betalingsprocessortjeneste for dig, så er Bitpay til WooCommerce plugin er en fantastisk mulighed. For at komme i gang med Bitpay skal du blot tilmelde dig ved hjælp af en ‘Business Account’.

Bitpay Tilmeld dig

Dernæst skal du installere Bitpay-pluginet på dit WordPress-websted. Følg derefter Bitpay-instruktioner for at forbinde din WooCommerce-butik til din Bitpay-konto. Når din online shop er afsluttet, kan du tage betalinger i Bitcoin.

For hjælp til, hvordan du forbinder din WP e-handel eller Shopify-butik, eller andre open source-plugins eller integrerede løsninger, se Bitpay-dokumentation.

Coingate for WooCommerce

CoinGate passer måske bedre end Bitpay for dit WooCommerce-sted, da det giver dig mulighed for at modtage betaling for produkter i adskillige cryptocurrencies. For at modtage Bitcoin-betalinger med WordPress i din online butik via Coingate, skal du installere CoinGate til WooCommerce plugin.

Coingate WooCommerce-plugin

Dernæst skal du tilmelde dig CoinGate ved at klikke på ‘Opret en konto’ i øverste hjørne af hjemmesiden.

Coingate-register

Følg derefter CoinGate instruktioner at forbinde de to løsninger. Dette er en hurtig og nem proces, og når den først er afsluttet, vil du være i stand til at acceptere Bitcoin og andre altcoin-betalinger på dit WooCommerce-websted.

Nemme digitale downloads – Coinbase Payment Gateway

Nem digitale downloads

Easy Digital Downloads er et populært gratis WordPress-plugin til dem, der sælger digitale produkter på deres WordPress-websted. Coinbase Payment Gateway tilbydes som et premium add-on til websteder, der bruger Easy Digital Downloads. Det giver dig mulighed for at acceptere Bitcoin-betalinger på dit websted ved hjælp af Coinbase som betalingsprocessor.

Coinbase-udvidelse

For at komme i gang skal du købe Coinbase Payment Gateway fra webstedet Easy Digital Downloads. Installer det derefter på dit WordPress-websted.

Tilmeld dig derefter Coinbase. Følg derefter Coinbase Payment Gateway-opsætningsdokumentation for at forbinde Coinbase med din hjemmeside. Når den er konfigureret, vil du kunne modtage Bitcoin-betalinger med WordPress for de digitale produkter på dit websted.

Digital betalingsboks

Digital betalingsboks

Digital Paybox er et andet premium-plugin, der giver dig mulighed for at tage Bitcoin i udveksling af digitale downloads. Denne løsning integreres med adskillige betalingsportaler, men bruger Bitpay til at acceptere Bitcoin.

Digital Paybox er let at installere og konfigurere og gør det muligt for kunder at bestemme, hvor meget de vil betale for et digitalt produkt. Du kan indstille en mindstebetaling (eller en fast pris, hvis du foretrækker det), så dette plugin er en god mulighed, hvis du ønsker at modtage donationer til dine digitale downloads. Når en betaling er foretaget, sender Digital Paybox automatisk et midlertidigt krypteret link til køberen via e-mail, så de kan modtage det digitale produkt.

Mollie-betalinger for WooCommerce

Mollie

Mollie er en betalingsgateway-løsning, der er forpligtet til at gøre onlinebetalinger lettere. En af deres mange betalingsmuligheder er Bitcoin. Mollie-betalingerne for WooCommerce er et af deres gratis plugins, der giver dig mulighed for hurtigt at integrere alle større betalingssystemer, inklusive Bitcoin, med dit WooCommerce-site.

For at komme i gang skal du tilmelde dig Mollie og installere Mollie Payments for WooCommerce-plugin på dit websted. Når en kunde har betalt i Bitcoin, modtager du det tilsvarende beløb i euro. Og da Mollie behandler alle dine Bitcoin-betalinger med WordPress og sender dem direkte til din bank, har du ikke engang brug for en Bitcoin-tegnebog.

GoUrl – Bitcoin-betalingsgateway, betalte downloads og medlemskab

GoUrl

GoUrl er en cryptocurrency-betalingsgateway. GoUrl WordPress-pluginet, GoUrl – Bitcoin-betalingsgateway, betalte downloads og medlemskab, giver dig mulighed for at acceptere Bitcoin-betalinger med WordPress. GoUrl vil dog ikke overføre Bitcoin til kontanter, det vil kun videresende betalinger til din Bitcoin-tegnebog. Dette plugin accepterer også andre kryptokurser på dit WordPress-websted, inklusive Litecoin, Dash, BitcoinCash og mange flere.

GoUrl-pluginet giver dine besøgende mulighed for at betale altcoin for produkter, digitale downloads, sidevisninger og abonnement på medlemskab. GoUrl leverer også en række andre udvidelsesplugins, inklusive GoUrl for WooCommerce og GoUrl Bitcoin-donationer.

Afsluttende tanker om, hvordan man behandler Bitcoin-betalinger med WordPress

Som du kan se, er der en række plugins og metoder til rådighed for at gøre det muligt for dig at behandle og acceptere Bitcoin-betalinger med WordPress. De værktøjer, du vælger, skal kun afhænge af dit websted og dit publikums behov. Og husk, du kan altid prøve et par forskellige løsninger for at se, hvad der fungerer, og sikre, at du finder den bedste fit Bitcoin-løsning til dit websted.

Hvilket Cryptocurrency-plugin vælger du for at hjælpe dig med at acceptere Bitcoin-betalinger med WordPress? Del dine tanker i kommentarerne herunder …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map