PayPal mod stripe – Hvad er det rigtige for din WooCommerce butik?

Hvis du kigger på betalingsportaler understøttet af WooCommerce, du vil se 95 resultater. Disse resultater inkluderer muligheder som PayPal, Stripe, Square, Amazon Pay, Authorize.net og First Data. Der er også flere flere uklare betalingsportaler, men de to mest populære er PayPal og Stripe.


En del af dette skyldes, at Stripe og PayPal WooCommerce-udvidelser er helt gratis, men det har hovedsageligt at gøre med rimelige priser, sømløse transaktioner og hæderlige forretningspraksis.

Kort sagt er de begge populære, så virksomhederne tjener gode penge og beskytter brugerne på grund af det. Men som med alle betalingsgateway-samtaler, kan det blive ekstremt kedeligt at prøve at finde ud af det rigtige svar. Og denne er ikke lettere.

Så når du pit PayPal vs Stribe, hvilken kommer ud foran? Fortsæt med at læse for at lære om fordele og ulemper sammen med svaret på, hvilken der passer til din virksomhed.

Fordelene ved PayPal for online-forretning

PayPal har langt flere fordele end ulemper, og meget af dette har at gøre med virksomhedens størrelse. Du bliver hårdt presset for at finde et land eller en bank, der ikke fungerer med PayPal. For ikke at nævne, du har næsten øjeblikkelig kontrol over dine kontanter.

Nem integration med WooCommerce

PayPal Express Checkout WooCommerce-udvidelse

Som en af ​​WooCommerces indbyggede standard betalingsmuligheder, der integrerer PayPal med din online butik, er enkel – bare bekræft din konto, og du er klar til at acceptere betalinger. Men hvis du vil gøre kassen endnu lettere for dine kunder, er der et antal gratis WooCommerce-udvidelser, som f.eks. PayPal Express Checkout, du kan bruge til at gøre dine kunders shoppingoplevelse hurtig og nem.

Prissætningen er let at forstå

Vi vil tale om, hvordan PayPal har flere gebyrer end Stripe (i afsnittet om ulemper). Men en ting er sikker: PayPal er gennemsigtigt omkring alle priser.

Gebyret på 2,9% + 30 ¢ dækker de fleste transaktioner. Du kan også finde nogle af de andre gebyrer her. Kort sagt synes PayPal ikke at forsøge at skjule noget.

Derudover opkræver PayPal intet for aflysninger eller nedgraderinger. Det samme gælder setup-gebyrer.

Du kan få adskillige tjenester fra ét sted

Her er en kort liste over nogle af de tjenester og produkter, der tilbydes via PayPal:

 • Tilbagevendende fakturering
 • mikrobetalinger
 • Virtuelle terminaler
 • Betalingsformer
 • Betalingsportaler
 • Fakturering

Ikke ethvert betalingsforarbejdningsfirma leverer alt som dette under ét tag.

PayPal udbetaler hurtigt

PayPal lægger penge på din konto næsten straks efter en transaktion. Du bliver nødt til at vente et par dage på at overføre til en anden bankkonto, men der er også fordelen ved at bruge PayPal debetkort.

PayPal accepteres næsten overalt

De fleste købere og sælgere genkender PayPal-mærkenavnet. Det er et respekteret, betroet navn i branchen, så du kan forvente, at det accepteres næsten overalt i verden. Af denne grund er det et vidunderligt valg for små virksomheder, der lige er startet online.

Det er let at konfigurere

Uanset om du bruger en personlig PayPal-konto eller PayPal Payments Standard, har du ingen problemer, når det kommer til opsætningen. Hvis der er én ting, vil du ikke høre forhandlere klage over, det er brugervenligheden med PayPal. De fleste nytilkomne kan konfigureres med en konto inden for ti minutter og begynde at indsamle betalinger endnu hurtigere.

Fordelene ved Stripe for online forretning

Med betalingsbehandling, PCI-overholdelse, abonnementer, markedspladsværktøjer, kuponer, gratis forsøg, Køb-knapper med mere er Stripe kendt for sit store funktionssæt. PayPal gør et vidunderligt stykke arbejde med at levere tilføjelser ud over betalingsbehandlingen, men Stripe ser ud til at slå det ud.

En bred vifte af yderligere produkter og tjenester

PayPal’s tjenester er temmelig imponerende, men Stripe supplerer sin betalingsport med nogle unikke tjenester som følgende:

 • Køb knapper til mobile apps
 • Fantastiske rapporteringsværktøjer
 • Markedspladsindstillinger
 • En tilpasselig kasse
 • En hostet betalingsside
 • Abonnementer
 • Gratis forsøg og kuponer

Og dette er kun en kort liste over de over 100 funktioner leveret af Stripe.

Hurtig WooCommerce-integration

Stripe WooCommerce-udvidelse

Med tilføjelsen af ​​den gratis Stripe Payment Gateway-udvidelse til WooCommerce er din online butik klar til at acceptere kreditkort, Bitcoin, Apple Pay og mere. Opsætningen er enkel og skal kræve meget tid for at konfigurere dine foretrukne betalingsindstillinger.

Gratis udviklerværktøjer

En af de vigtigste grunde til, at du ville gå med Stripe over PayPal, er på grund af dets stærke sæt gratis udviklerværktøjer. Dette giver udviklere en chance for hurtigt at integrere Stripe-betalingssystemet i andre apps, programmer og websteder. Hele pointen er at sætte et solidt fundament og åbne muligheder for at udvide din virksomhed.

Når det er sagt, er Stripe helt fin, hvis du ikke har udviklingsevner. Det virker dog mere tiltalende for udviklere.

Et flad gebyr

Begge tjenester har det normale transaktionsgebyr på 2,9% + 30 ¢, men Stripe opkræver ikke ekstra for noget som for autorisation af et kort, for internationale kort eller for opladning af kort fra dit websted. Vi beskriver de ekstra gebyrer, der implementeres af PayPal nedenfor, men virksomheder, der ønsker at acceptere internationale kort eller gøre noget som gentagne faktureringer, vil have færre betalinger med Stripe.

Ikke kun det, men Stripe accepterer Apple Pay-betalinger gratis, mens PayPal overhovedet ikke accepterer betaling fra Apple Pay.

Ulemperne ved PayPal for online forretning

Som et stort firma ser PayPal på alle mulige klager. De fleste af dem har at gøre med det første punkt, vi behandler om frosne konti.

Frosne konti og tilbageholdelse af midler

Selvom det er klart, at PayPal fungerer på visse konti af sikkerhedsmæssige årsager, er det kendt, at brugerne rapporterer problemer med frosne konti og tilbageholdte midler, selv for legitime konti. Årsagen til at PayPal typisk fryser (eller lukker) konti er på grund af mistanke om svig.

PayPal har behandlet nogle højprofilerede bedragerisager, så det giver mening at det er lidt på vagt over for generende konti. Derudover er Stripe og andre store betalingsforarbejdningsfirmaer kendt for også at fryse eller lukke konti. PayPal ser ud til at være i nyhederne mere.

Generelt er det bedst, at du undgår PayPal, hvis du ikke planlægger at følge dens vilkår og betingelser. For eksempel har nogle virksomheder set konti frosset, når de forsøger at bruge personlige PayPal-konti til forretningsformål.

Hvis du betragter dit produkt, din tjeneste eller din branche som højrisiko (eller potentielt ulovlig i nogle lande), er det bedre med at søge andre steder.

Ekstra servicegebyrer

Da både PayPal og Stripe har de samme standardtransaktionsgebyrer på 2,9% + 30 ¢, er der ingen grund til at sammenligne de to med denne måling.

Stripe holder tingene enkle ved at holde sig til deres faste 2,9% + 30 ¢ transaktionsgebyr. Det er det. PayPal tilføjer dog nogle andre gebyrer afhængigt af hvad der sker med din konto. Her er nogle eksempler:

 • Tilbageførsler – $ 20 (I modsætning til $ 15 for Stripe)
 • Oplad kort fra dit websted – $ 30 pr. Måned
 • Tilbagevendende fakturering – $ 10 pr. Måned
 • Avanceret beskyttelse mod svig – $ 10 pr. Måned
 • Gebyr for at godkende et kort – 30 ¢
 • Gebyr for internationale kort – 1%
 • Gebyr for betalinger under $ 10 – 5% + 0,05 ¢
 • Gebyrer for American Express-kort – 3,5%

Størstedelen af ​​disse gebyrer fra Stripe er enten helt gratis eller holder sig til den samme faste sats på 2,9% + 30 ¢.

Sælgerbeskyttelse

PayPal er berømt for sin køberbeskyttelse, men det er ikke nødvendigvis tilfældet for sælgere. Du kan se på sælgerbeskyttelse tilbud her, men husk bare, at mange købmænd rapporterer, at sælgerbeskyttelsen langt fra er effektiv.

Ulemperne ved Stripe til online forretning

Stribe er ikke uden dets udfordringer. Her er dem, du skal være opmærksom på.

Frosne konti og opsigelser

PayPal og Stripe er begge store virksomheder, der støder på svindel rundt om hvert hjørne. Derfor er det ingen overraskelse, at købmænd har en tendens til også at klage over frosne konti hos Stripe. Så PayPal og Stripe er på samme niveau i denne kategori, da alle forhandlere i det mindste skal være opmærksomme på potentialet for frosne konti. Endnu en gang er den bedste måde at undgå dette ved at minimere svig på dit websted og bruge Stripe-kontoen i henhold til dets vilkår og tjenester.

Det er ikke altid så brugervenligt

Stripe pakker en hel del funktioner i sin platform, men nogle gange medfører dette flere problemer, end det løser. Til at starte med var Stripe primært bygget til udviklere, så det er ikke næsten så let at konfigurere som PayPal. Derudover er svindelværktøjer inkluderet i Stripe, men kunder ser ud til at have problemer med at finde og aktivere dem. F.eks. Har Stripe været kendt for ikke at beskytte den godt mod svig og tilbageførsler. Stripe har bestemt funktioner til at bekæmpe disse situationer, men købmænd har problemer med at tænde for dem og forstå dem.

PayPal vs Stripe: Hvilken skal du vælge?

Det er ikke så let at drage en fuldstændig konklusion om, hvilken betalingsprocessor du skal vælge, men vi kan komme med et par solide udsagn:

 • Stripe er bedre for udviklere.
 • PayPal er normalt bedre for nye, der ønsker en plug and play-løsning.
 • PayPal har bedre satser for non-profit.
 • Stripe har færre gebyrer for ting som tilbagevendende fakturering, mikrobetalinger og tilbageførsler.
 • Selvom Stripe er populær, har PayPal meget stærkere mærkegenkendelse.

Der har du det! Hvis du har spørgsmål til at vælge mellem Stripe og PayPal, fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map