Overvågning af oppetid og nedetid i WordPress

Du har en god, god hjemmeside og har arbejdet hårdt for at udvikle din læserkredsbase. Men er du sikker på, at dit websted kører hele tiden? Det er netop formålet med hjemmesiden, ikke? Et websted skal altid være tilgængeligt for visning, og oppetid på websteder er vigtigt for at bevare og øge trafikken. Ellers mister du kunderne, og troværdigheden af ​​dit websted er bundet til at dyppe.


Hosting-tjenester reklamerer ofte for 99% oppetid, men tager det i betragtning, at en nedetid på 1% betyder lidt over 3,5 dage. Og hvis dette er opdelt i en række tilfælde af nedetid, vil det veje ned på din placering. Så du er nødt til at overvåge dit websted kontinuerligt for at sikre, at det kører konstant. Det bliver vigtigt at spore hjemmesidens oppetid og nedetid.

Antallet og typen af ​​tests til overvågning af oppetid kan variere – fra enkle HTTP-kontroller til komplekse backend-kontroller til overvågning af 50+ kontrolpunkter samtidigt. Nogle test, der generelt udføres,

 • Ping Monitor test hvilket i det væsentlige vil fortælle dig, at dit websted er i gang og kontrollerer netthastigheden. Sub par hastigheder er ikke gode og næsten lig med nedetid.
 • HTTP-test der vil fortælle dig, at der er faktisk udveksling af data mellem internettet og computeren.
 • DNS-servermonitor som kontrollerer, at DNS-adressen på dit websted og din webstedsadresse er identiske. Netværks- og protokollefejl registreres ved hjælp af denne test.
 • Transmission Control Protocol Port Monitor der tester transmission af data fra en enhed til en anden via internettet.

Der kan opdages fejl, og webstederne bliver advaret.

Der er gratis, betalte og freemium-tjenester, der overvåger oppetid. Nogle plugins kan også bruges. Disse tjenester og plugins tjekker dit websted med regelmæssige intervaller og advarer dig, hvis webstedet er nede. Hyppigheden af ​​kontroller og alarmtilstanden kan variere. Nogle populære tjenester og plugins er detaljeret i denne artikel.

Pingdom

Pingdom er en førende serviceudbyder af webstedsovervågning, der er tillid til som Google og Apple. Med Pingdom behøver du ikke at lære det fra en tredjepart, at dit websted er nede. Hvis standardpakkerne ikke passer dig, kan du udarbejde en tilpasset pakke med dem til dit websted baseret på lydstyrken og dit behov for premium support.

Pingdom 2

Pingdom har placeret mere end 60 probeservere over hele Amerika og Europa til overvågning af websteder og relaterede tjenester. Nedetid eller pauser bemærkes næsten øjeblikkeligt, da hyppigheden af ​​kontrol kun er et minut. Disse fejl kontrolleres dobbelt før du bliver advaret, så antallet af falske advarsler bliver skåret ned. Ved hjælp af rodanalysen kan du skære ned på den tid, det tager at få dit websted tilbage på fødderne.

Faktisk slutbrugeroplevelse fra forskellige placeringer, foretage ændringer på sider og sporing af indlæsningstid for hver ændring, transaktionsovervågning og rodårsagsanalyse er nogle af de inkluderede funktioner. Disse hjælper dig med at tage kontrol over dit websted.

Mere end 700.000 brugere over hele verden bruger Pingdom. Hvis du er usikker, kan du benytte den 30 dages gratis prøveperiode. Premium-pakker starter ved $ 13,95 pr. Måned.

DownNotifier

DownNotifier er et værktøj, som du kan bruge til at overvåge dit websted og blive advaret om enhver nedetid. Besøg denne tjenesteudbyders hjemmeside og udfyld URL-adressen på det websted, der skal overvåges. Du modtager e-mail-advarsler om nedetid til det mail-id, du giver. For at modtage disse underretninger på din telefon skal du aktivere SMS-advarsler. Du kan vælge at blive underrettet, når webstedet er offline, eller når webstedet ikke indeholder en bestemt tekst. Jeg prøvede at vælge begge indstillinger, men værktøjet begrænsede mig automatisk til en.

Down Notifier

Den gratis service kontrollerer dit websted hvert 10. minut og premiumovervågning hvert minut. Præmiepakken kan bruges til 5 websteder til en pris af $ 14,95 per år. Du kan også modtage rapporter og historik om nedetid.

Monitis

Monitor Us er fusioneret med Monitis at tilbyde overvågningsservice, analyse og forbedret webstedsydelse med gratis og premium planer. Det udfører 4 kontroller – oppetidsovervågning, fuldsides belastningsovervågning, transaktionsovervågning og webstresstester – for at holde dit websted i topydelse.

Ved hjælp af skybaserede værktøjer udføres driftstidsovervågningstest for at kontrollere tilgængeligheden og responstiden for websteder, applikationer og tjenester. Kontrollen udføres fra 30+ verdensomspændende lokationer med et minuts intervaller, og der er adgang til en 2-årig historie.

Monitis

Flere kontroller – websidens indholdskontrol, flere protokolletest, e-mail-test og offentlige IP-kontroller – udføres, og der sendes øjeblikkelige fejlrapporter. Så du ved hurtigt, at dit websted er nede. Full side belastning overvågning vil holde styr på belastningstider for sider fra start til slut. Indlæsningstid for billeder kan kendes, og der modtages 404 fejlrapporter, når sider ikke indlæses.

Transaktionsovervågningsfunktion i denne tjeneste ser på alle aspekter af din e-handel for at sikre, at der ikke er nogen holdup i nogen transaktion på centrale områder som registrering og indkøbskurv. For at sikre, at du er forberedt på en stigning i trafikken, især under kampagner som Super Bowl eller Black Friday, skal du se nøje på Web Stress Tests. Det giver dig en idé om, hvor meget belastning dit websted kan håndtere.

En 15 dages ubegrænset gratis prøveversion er tilgængelig, og ud over det skal du bygge din egen pakke baseret på hyppigheden af ​​kontroller og antallet af placeringer, hvorfra den skal testes. Monitis har mere end 200.000 brugere, nogle anerkendte kommercielle navne blandt dem.

Service oppetid

Service oppetid er en gratis og abonnementsbaseret service, der overvåger webstedets tilgængelighed og ydeevne ved hjælp af et globalt netværk af servere. Du kan indstille hyppigheden af ​​kontrol på kontrolpanelet på tidspunktet for opsætning af tjenesten.

Service oppetid

Der udføres en hel række kontroller – websider kontrolleres for nøgleordets indhold, Ping-test for at kontrollere IP-niveauforbindelse, webservere (HTTP & HTTPS) & Link-tests, POP 3-servertest til hentning af e-mail, SMTP-servertest til at sende e-mails, IMAP-servertest til styring af ‘postkasser’, Download serverprøver (FTP-servere), DNS & MySQL-servertest på protokolniveau og brugerdefinerede serverprøver til overvågning af enhver TCP / IP-protokol. For den gratis konto kan du vælge en hvilken som helst tjeneste eller port til test.

Periodiske oppetids- og præstationsrapporter, detaljerede månedlige rapporter og oversigt over hele overvågningsperioden holder dig informeret om dit websteds præstation. Over 50.000 websteder har registreret sig hos Service Uptime for deres gratis overvågningstjenester. Premium-pakker er tilgængelige fra $ 4,95 per måned.

Websted 24 × 7

Websted 24 × 7 fungerer på samme måde som andre tjenester for at sikre, at dine kunder kontinuerligt kan handle fra hele kloden. Denne service kan også kontrollere URL’er via internet-, intranet-, 3G- og 4G-netværk, så du også kan overvåge mobile apps og mobilwebsteder. Med en tidlig analyse kan det fange problemfabrikanter, før de påvirker slutbrugerne og tjekke hvilke appkomponenter, der udløser den jævne ydelse af transaktioner.

Websted 24x7

Webapplikationsovervågning udføres fra over 50 globale lokationer, og enhver træghed identificeres. Indlæsning af websider analyseres, og kritiske tjenester som HTTP (S), FTP (S), DNS, PING, TCP, SSL, SMTP og POP overvåges. Servere, interne netværk, netværksenheder, overvågning af serversiden, DNS-server. Udløb af SSL-certifikat, det tager tid at uploade og downloade FTP og overvåge e-mailserveren udføres ofte. Du kan se alle testene i realtid på et enkelt dashboard ved blot at opdatere uden at skulle logge ind på din konto hver gang.

Den gratis plan inkluderer grundlæggende overvågning af 5 websteder, og en 30 dages gratis prøveversion er tilgængelig. Præmiepakkerne er samlet i tre typer tjenester – webstedsovervågning, serverovervågning og applikationsovervågning samt en alt-i-en-pakke, der pakker i alt.

Der er mange flere tjenesteudbydere, og et par af dem er nævnt her. Du ønsker måske at slå dem op:

WordPress-plugins til overvågning af oppetid og nedetid

Tjenesterne er fantastiske, men nogle gange kan et simpelt plugin være lige så godt, hvis ikke bedre – især hvis din blog er ny, og du ikke ønsker at investere i en kompliceret overvågningstjeneste lige nu. Her er nogle af de gratis overvågningsplugins til WordPress, vi vil anbefale.

Jetpack til WordPress

Jet pakke

Jet pakke er et plugin med flere funktioner, hvoraf en også overvåger websteds oppetid. Det leveres forudinstalleret med WordPress, og du kan aktivere det. Konfigurer det under Indstillinger, og sørg for, at den korrekte e-mail-id indtastes. Alarmtilstand er kun via e-mail – ikke en ideel metode. Men hvis du adskiller alarmerne i en separat mappe, har du øjeblikkeligt en historie med nedetid på dit websted.

Ægte brugerovervågning af Pingdom

Pingdom ægte bruger Monit_

Hvis du vil vide, hvordan en faktisk bruger forskellige steder oplever dit websted, skal du installere Ægte brugerovervågning af Pingdom og opsæt en konto hos pingdom.com. Dette plugin giver dig værdifuld feedback om belastningstider i forskellige lande og forskellige browsere. Du kan læse alle disse data fra dit kontrolpanel. Brug dataene til at tone dit websteds ydeevne.

Uptime Robot Plugin til WordPress

Indstillinger for oppetid robot

Uptime Robot Plugin til WordPress er et simpelt plugin, der giver dig mulighed for at se din oppetidstatistik fra instrumentbrættet eller en hvilken som helst side eller widget. Du skal indstille dig en konto hos Uptime Robot.com og installere plugin og aktivere den. Statistikker og logfiler kan ses fra flere steder på dit websted ved at placere kortkoder.

Endelig

Jeg vil gerne dele endnu en mulighed – en udvidelse, der er tilgængelig på Chrome til at overvåge websteds oppetid. Servermonitoren kan downloades fra Chrome Apps-webshop.

1

Du kan tilføje et vilkårligt antal websteder til overvågning, og du kan kontrollere dit websteds status ved blot at klikke på udvidelsen i browseren. Hvis popup’en er aktiveret, vil enhver ændring i status på URL’en straks vises som en popup, og du kan kontakte din host-tjenesteudbyder.

Nu hvor du ved, at der er så mange muligheder derude til at overvåge dit webstids oppetid, vælg en af ​​dem og anvend dem godt. Tag kontrol over nedetid, før det koster dig penge, omdømme eller kunder. Og fortæl os, hvilke værktøjer du vil anbefale i kommentarerne herunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map