Optimering af dit WordPress-sted til Lead Generation

Optimering af dit WordPress-sted til Lead Generation

Leads er en af ​​de mest vitale aspekter af enhver forretning. Uden kundeemner får du ikke nye kunder, og uden nye kunder vil din virksomhed sandsynligvis ikke vare for længe. Derfor lægger virksomheder så stor vægt på ikke kun ny leadgenerering, men omdanner dem til salg.


For WordPress-brugere er det nemt at optimere dit websted til kundeemner. Der er masser af værktøjer og WordPress-plugins, der kan hjælpe dig med leadgenerering, men sommetider er det svært at vide, hvor du skal starte. Med henblik herpå er her måder, du kan optimere dit WordPress-sted til leadgenerering sammen med nogle af de bedste værktøjer til at hjælpe dig med at gøre det.

1. Vælg et rent udseende tema

Vælg et godt tema til blygenerering

Vi anbefaler det fleksible og tilpassbare Total Drag & Drop WordPress-tema

En af de første ting, du skal have, er et fantastisk WordPress-tema. Der er tusinder af muligheder til rådighed for dig, men de er ikke alle skabt lige. Nogle er simpelthen af ​​bedre kvalitet, mens andre passer bedre til dit websted. Bare ikke nøjes med det første tema, du støder på, da dit tema spiller en stor rolle i kundeemner og konverteringer.

Det rigtige tema hjælper dig med blygenerering på to måder. For det første, hvis dit websted er let at se på og bruge, er folk mere tilbøjelige til at blive på webstedet. Dette betyder, at du har mere tid til at konvertere dine kundeemner til et salg. For det andet er det mere sandsynligt, at folk deler dit websted med andre, hvis de nød det. Ingen ønsker at dele et websted, som de fandt svært at bruge, så du kan tiltrække flere kundeemner ved at tage dig tid til at vælge det rigtige tema.

2. Organiser menuer

Organiser dine menuer og sidebjælker

At vælge det rigtige tema er naturligvis ikke nok. Når du har installeret et nyt WordPress-tema, er der stadig arbejde, der skal gøres. Du skal optimere sidebjælker, tilføje dit indhold, justere farverne og mere. Til blygenerationsformål ønsker du at fokusere på dine menuer.

Menuen er, hvordan folk finder vej rundt på dit websted. Hvis de ønsker at finde et specifikt produkt eller et stykke information, skal det være let for dem at finde ud af, hvor det er gennem din menu. Dine vigtigste kategorier skal vises øverst i menuen med masser af underkategorier under. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du kommer i gang, skal du bruge denne vejledning til, hvordan du bruger WordPress-menuer.

Nogle gange bruger vi en masse indsats for at få nogen til vores websteder. Når de først kommer derimod, beslutter de, at de er interesseret i et andet produkt end det, der bragte dem ind. Hvis du ikke ønsker at miste dit forspring, skal du gøre det let for dem at finde disse oplysninger. Den mest grundlæggende måde er gennem din menu, så sørg for, at dit websted er godt organiseret, og at menuerne er lette at bruge.

3. Tilføj relaterede indlæg og produkter

Tilføj relaterede indlæg for at øge kundeemne

Ud over dine menuer kan du hjælpe folk med at finde de oplysninger, de leder efter, gennem relaterede indlæg og produkter. Lad os sige, at du driver et advokatfirma. Nogen finder dit websted efter at have søgt efter svar, der vedrører immigrationslovgivning. Efter at have læst dit indlæg opdager de, hvad de faktisk er interesseret i, er familieret. Hvis du har et link til et andet indlæg, du skrev om familieret, ville et link til det hjælpe med at holde denne person på dit websted.

Det samme gælder for produkter. Amazon er et godt eksempel på dette. Hver gang du ser et produkt på Amazon, er der en liste over andre lignende produkter, som du måske er interesseret i. Du kan gøre det samme på dit WordPress-sted, enten ved at tilføje linkene manuelt eller bruge et plugin til at vise relaterede produkter.

Når du har trukket nogen ind på dit websted, vil du gøre alt hvad du kan for at holde dem der og konvertere dem til et salg. Vis relaterede poster eller produkter er en fantastisk måde at gøre dette på. Her er et par relaterede indlæg WordPress-plugins, du kan bruge til at gøre denne proces enkel og forbedre din leadgenerering.

4. Fremskynd dit WordPress-sted

Fremskynde WordPress til Lead Generation

Lad os sige, at du har gjort alt det ovenstående hidtil. Du fandt et fantastisk WordPress-tema, du organiserede indholdet og menuerne for at gøre dem lette at bruge, og du viser lignende indlæg og produkter på alle dine sider. Der er kun et problem – når du tjekker PageSpeed ​​Insights dit websted er alt for langsomt.

Vi har alle oplevet et websted, der tager for lang tid at indlæse. Oftere end ikke forlader vi blot webstedet og prøver et andet. Undersøgelser, viser, at folk er mere tilbøjelige til at forlade, hvis det tager mere end et par sekunder at indlæse. Dertil kommer, at søgemaskiner som Google er mere tilbøjelige til at straffe dit websted og slippe det lavere i placeringerne, hvis det kører for langsomt.

Så hvis du vil beholde de kundeemner, du har genereret, skal du fremskynde dit websted. Der er et par måder at gøre dette på, og mange WordPress-plugins til hjælp. Du kan reducere størrelsen eller antallet af dine billeder, skifte til en hurtigere server eller bruge cacher. For at finde ud af mere, se denne vejledning om metoder til at forbedre hastigheden på dit WordPress-sted.

5. Medtag en e-mail-abonnementsformular

Medtag en e-mail-abonnementsformular

Brug en plugin som Bloom eller OptinMonster til at tilføje en tilmeldingsformular

Ofte vil nogen besøge dit websted uden et klart mål i tankerne. Måske stødte de på et indlæg, du skrev på sociale medier, og det fik deres interesse, eller måske havde de bare et hurtigt spørgsmål, som de indtastede i en søgemaskine. Denne person er ikke rigtig i købsfasen endnu, men det betyder ikke, at de ikke vil være en dag.

Ved at inkludere en WordPress registreringsformular på dit websted kan du tage aktuelle besøgende og konvertere dem senere. Det er et uvurderligt værktøj at samle en liste med e-mails fra folk, der endda har den mindste interesse i dit produkt eller dine tjenester. Du kan vende dig til disse mennesker igen og igen ved at promovere dine nye produkter eller rabatter på et sted, de tjekker regelmæssigt.

WordPress gør det nemt at begynde at indsamle e-mail-adresser fra dine besøgende. Der er værktøjer til rådighed til at inkludere en formular i sidefeltet, eller du kan endda få et popup-vindue til at vises for nye besøgende. Hvis du vil lære mere om, hvordan du opretter en formular til e-mail-liste på dit WordPress-sted, kan du læse denne vejledning i grundlæggende e-mail-marketing. Når du er færdig, har du et godt værktøj til at omdanne soft-leads til leads af høj kvalitet.

6. Optimer dit WordPress-websted til søgemaskiner

Optimer dit WordPress-websted til søgemaskiner & Lead Generation

En af de bedste måder at samle kundeemner på er gennem søgemaskiner. De fleste mennesker bruger søgemaskiner i disse dage, når de vil finde ud af noget – uanset om det er hvordan man løser en utæt vask eller hvor de kan få cupcakes i deres hjemby. Uanset hvilken type websted du kører, vil du sandsynligvis være svaret på nogens spørgsmål.

For at trække leads, skal du være øverst i søgeresultaterne for nøgleord og sætninger relateret til dit websted. Søgemaskineoptimering er måden at gøre det på, og WordPress gør det let. For at starte anbefaler vi at bruge Yoast SEO-pluginet til WordPress. Du kan lære mere om det her, og hvordan du bruger det effektivt.

7. Tilføj knap til social deling

Tilføj social deling for at generere nye kundeemner

Endelig vil du gøre det let for folk at dele dit websted – hvad enten det er dine produkter eller dit blogindlæg. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at tilføje sociale delingsknapper til hver af dine sider.

Sociale delingsknapper giver besøgende mulighed for at dele denne side med deres tilhængere af sociale medier med bare et klik på en knap. For WordPress-brugere er de utroligt nemme at tilføje – her er nogle gode sociale delings-plugins, som WordPress kan komme i gang.

Med disse knapper på plads kan du nemt begynde at tiltrække nye kundeemner. Dit store indhold og produkter vil gå ud over sociale medier og nå ud til folk, der aldrig har hørt om dig før. Jo flere mennesker du kan nå, jo flere kundeemner kan du generere.

8. Forebyg tab af bly og gem dine kunder

Det kan være en temmelig vanskelig proces at generere kundeemner af høj kvalitet, mens det ikke overhovedet er svært at miste et bly. Og når du bruger så meget tid og kræfter på at erhverve kundeemner, vil du ikke miste dem til enhver pris.

Der er mange måder at gøre dine besøgende til kunder på. Men en af ​​de mest effektive metoder til at bevare dine kundeemner er at bruge exit-popups. Veludformede og gennemtænkte implementerede popups irriterer ikke dine kundeemner. Desuden forbedrer de dine besøgende oplevelse, genererer flere tilmeldinger på dit websted, vokser din e-mail-liste og i sidste ende forhindrer dit websted i tab af bly.

Det sker ofte, at kunderne afmelder eller annullerer tjenester og produkter. Vi må indrømme, at det er uundgåeligt at miste kunder, men der er mange ting, du kan gøre for at mindske churn. En af de mest effektive måder til at mindske churn, spare kunder og bevare din klientbase bruger nyttige værktøjer som LessChurn der hjælper med at identificere churning kunder og tilskynde dem til at fortsætte med ved at tilbyde dem en række forskellige muligheder, man kan vælge bortset fra at holde op.

LessChurn

Nøglen til at redde dine kunder er at få en dyb forståelse af, hvad de ønsker, hvad de mangler, og hvordan man giver dem det.

Få mest muligt ud af Lead Generation med dit WordPress-websted

En af de bedste ting ved WordPress er, at det er let at foretage hurtige ændringer. For at gøre nogle af ovenstående punkter gennem normal webstedskonstruktion, skal du åbne HTML-, PHP- eller Javascript-filerne og starte hårdkodning i ændringerne. Med WordPress kan du bare trykke på et par knapper eller installere nogle af de bedste plugins til WordPress, og du er klar til at gå.

Så få mest muligt ud af dit WordPress-sted ved at optimere det til leadgenerering. I sidste ende har du et websted, der ser godt ud, fungerer godt, trækker flere mennesker og konverterer flere af dem til salg, alt sammen for en relativt lille mængde tid og kræfter. Du kan ikke bede om meget mere end det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map