Off-site-aktiviteter til at vokse dit WordPress-websted

Off-site-aktiviteter til at vokse dit WordPress-websted

Der er mange måder at udvide dit WordPress-websted til og øge dine besøgende. Selvom valg af de bedste WordPress-temaer og optimering på stedet er bredt omfattet, diskuteres off-site-indstillingerne ikke så ofte.


Dette er en skam, fordi dine off-site-aktiviteter kan spille en stor rolle i at hjælpe med at vokse dit WordPress-websted og dets publikum. Dette kan især være tilfældet, hvis du har en mursten og mørtelvirksomhed eller et websted, der er fokuseret på service af lokalsamfundet. Kort sagt kan dine off-site-aktiviteter føre trafik til dit WordPress-websted, generere kundeemner og øge salget.

I denne artikel skal vi se på, hvordan du vokser dit WordPress-websted med aktiviteter uden for webstedet. Vi vil diskutere, hvad du kan gøre offline, såvel som hvad du kan gøre online, men stadig offsite.

Gå til Meetups i dit lokale område

Udvid dit WordPress-websted med Meetups

Afhængig af din niche, branche eller formålet med dit websted kan det være fordelagtigt at være synlig offline og i det virkelige liv såvel som online. Begynd i det små ved at deltage i møder i dit lokale område. Et godt sted at starte er Møde. Meetup er et websted, der gør det muligt for mennesker, der har den samme hobby, interesse eller er involveret i den samme branche, at finde hinanden og komme sammen. Dette hjælper dig med at møde ligesindede mennesker, generere diskussioner omkring dit interessefelt og få dig selv og dit websted kendt.

Hvis der ikke er nogen grupper i dit område, der tager højde for din niche, skal du starte en. Chancerne er, at der vil være mennesker i nærheden, der gerne vil være med i en sådan gruppe. Hvis du rejser, kan du prøve at integrere Meetup-begivenheder forskellige steder i din rejseplan. Dette vil virkelig hjælpe med at hæve din profil og udvide dit WordPress-websted.

Deltag i konferencer og netværksbegivenheder

netværksbegivenhed

Konferencer om din niche og netværksbegivenheder er gode muligheder for at møde andre i din branche og få dit navn derude. Du kan også få en vis indsigt i, hvad dine konkurrenter laver, og opdage nye muligheder for dig selv.

Når du er en regelmæssig begivenhed og ved, hvad de indebærer, skal du spørge, om du kan køre et værksted eller fremlægge dig selv som taler. Dette vil hjælpe dig med at etablere dig selv som en autoritet inden for dit ekspertiseområde og hjælpe med at skabe opmærksomhed om din virksomhed og dit websted i processen.

Annoncer lokalt

Reklame

Hvis du vil markedsføre dit websted specifikt til dem i det lokale område, skal du undersøge, hvilke muligheder der er for at annoncere lokalt. Nogle potentielle muligheder for at udvide dit WordPress-websted via lokal reklame inkluderer:

Lokal radio

Radio er en fantastisk måde at markedsføre dit WordPress-websted og øge din profil generelt. En radioannonce hjælper med at sprede ordet om dit websted og skabe interesse omkring det. Dette kan dog være dyrt, og det er værd at overvåge trafik til dit websted før og efter annoncerne for at se, om de er omkostningseffektive.

Lokale aviser eller magasiner

Lokale aviser og magasiner er stadig meget populære blandt mange demografier og brancher. Find et medium, der appellerer til din målgruppe, og reklamer der. Jo større annoncen er, desto bedre er det, så hvis dit budget strækker sig til det, skal du vælge en helsides annonce. Det er også værd at bruge pengene til at få en iøjnefaldende annonce designet, hvilket hjælper dem med at skille sig ud fra mængden og imponere dit publikum.

Sponsorering af en lokal sportsklub, årsag eller begivenhed kan hjælpe med at hæve profilen på dit WordPress-websted. Ved at blive involveret i lokale årsager bliver du et værdsat medlem af samfundet. Du vil også holde din virksomhed konstant i folks sind. Jo flere mennesker hører om dig, desto mere sandsynligt er det at de husker dig og dermed besøger dit websted i stedet for dine konkurrenter.

Foldere og flyving

Oprettelse af foldere til promovering af din virksomhed kan være en vellykket off-site måde at øge trafikken til dit WordPress-websted. Få din brochure produceret af en designer, så den ser professionel ud. Folk, der er imponeret over din indlægsseddel, besøger ofte dit websted.

Tænk nøje over, hvor du distribuerer dine foldere, da de har brug for at nå dine potentielle kunder. Dør til dør flyvning kan være effektiv, men er tidskrævende. Det samme kan siges om flyvning i byen. Det kan også være en succes at lade foldere i centrale områder, hvor din målgruppe hænger ud, ligesom kaffebarer.

Udgiv en e-bog på Amazon

udgive en e-bog

At udgive en e-bog på Amazon-viljen er en stor off-site-aktivitet til at udvide dit WordPress-websted. Lad dig ikke udskyde af ideen om at skulle skrive en e-bog. Det behøver ikke være for længe, ​​og du kan integrere indhold fra dit websted. Ansættelse af en ghostwriter er en anden mulighed.

Sørg for, at din e-bog er relevant for din virksomhed for at sikre, at du er målrettet mod den rigtige målgruppe. Det er også værd at betale en redaktør for at tjekke det, da du vil have noget, der er høj kvalitet nok til at imponere læserne og tilskynde dem til at besøge dit websted.

Når du udgiver din bog på Amazon, skal du ikke pris for mere end et par dollars. Årsagen til at notere e-bog på Amazon er ikke at tjene penge på salget. Det er at markedsføre dit personlige brand og dit websted ved at hjælpe med at skabe trafik. Hvis du priser din bog for høj, vil du gå glip af potentielle nye kunder.

Podcasting

podcasting

Podcasts er en relativt nem og effektiv måde at tiltrække nye besøgende til dit WordPress-websted. Mange mennesker kan ikke lide at læse online, men elsker at lytte. Ved at tilvejebringe indhold i en dynamisk podcast, vil du indtaste en ny pulje af potentielle følgere.

En god måde at få dine podcasts delt med nye lyttere er at føje dit indhold til iTunes. Ved tilmelding til en konto og indsendelse af dine podcasts, de har muligheden for at blive hørt af millioner af mennesker. ITunes er dog ganske speciel omkring de podcasts, de accepterer, så det er værd at læse videre podcasting bedste praksis før du starter.

Ud over at køre dine egne podcasts, skal du også prøve at tale på andres podcasts. Find mennesker i din branche, der har deres egne podcasts. Disse mennesker har den samme målgruppe som dig, der godt kan tjekke dit websted, efter at de har hørt dig tale.

Andre online men uden for websitet Aktiviteter

Der er mange online, men off-site aktiviteter, der kan vokse dit WordPress-websted. At fremme dit websted på sociale medier er en af ​​de mest effektive måder at øge trafikken til dit websted. Her er nogle andre muligheder;

Youtube

YouTube er en ekstra omtale værd, da det er en kanal på sociale medier, der ofte overses, når marketing på sociale medier er dækket. Hvis det er passende for dit websted, kan det at oprette din egen YouTube-kanal og videoer være en effektiv måde at nå et nyt publikum på.

Gæstepost

Guest Posing er en anden god måde at få eksponering for dit websted. Vælg websteder, der er i samme branche som din virksomhed, endda konkurrenters websteder, da disse vil have læsere, der er din målgruppe. Fremstil altid gæsteplader i høj kvalitet, der vil interessere og lokke læserne til at klikke igennem på dit websted.

Reklame

Annoncering på Google eller sociale medier kan vokse dit WordPress-websted hurtigt og dramatisk. Google-annoncer, Facebook-annoncer og Twitter-annoncer er alle populære og brugervenlige indstillinger, der kan hjælpe med at markedsføre dit websted. Sørg altid for at spore dine webstedsanalyser for at finde ud af, om dine annoncer er omkostningseffektive.

Afsluttende tanker

Alt ovenstående er en effektiv off-site-indstilling, der hjælper med at udvide dit WordPress-websted. De aktiviteter, du deltager i, afhænger af den type virksomhed, du har.

Overvej altid din målgruppe. Hvor hænger de ud, og hvilke former for marketing de reagerer på. Overvåg også dit websted omhyggeligt, så du ved, at du får et afkast for din tid og penge.

Hvilke aktiviteter off-site har du prøvet at udvide dit WordPress-websted? Del dine succeser eller fiaskoer i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map