Nøgletips til opbygning af et forretningswebsted med WordPress

Tip til opbygning af et forretningswebsted med WordPress

En forretningswebsted er en nødvendighed for enhver, der ønsker at oprette et navn for sig selv eller deres virksomhed i denne moderne verden. Som sådan er det bestemt ikke noget, der skal tages let. Mens en god webside kan hjælpe med at tiltrække nye klienter, kan en dårlig afvise dem. Derfor har jeg samlet en liste over fire uundværlige tip, som du har brug for at vide, før jeg bygger din virksomhedswebsted med WordPress. Det er lettere, end du måske tror!


1. Definer formålet med dit websted

At finde ud af, hvad formålet med dit nye websted er, kan virke som et indlysende sted at begynde, men mange mennesker går ind på webstedets byggeproces uden at vide nøjagtigt, hvad de vil kommunikere på deres websted, eller hvordan de ønsker at formidle det. Dette kan øjeblikkeligt ses for alle besøgende, du får, og det er en afgjort dårlig måde at starte på.

I stedet skal du bruge lidt tid på at overveje hvert aspekt af dit websted og stille dig selv spørgsmål som “hvem vil jeg finde min hjemmeside?”Og“hvad ønsker jeg, at mine besøgende skal gøre, når de er her?”Dette er en god øvelse til at hjælpe dig med at opdage ikke kun, hvordan du starter processen, men hvordan du manøvrerer og foretager ændringer senere..

Andre ting at overveje inkluderer, hvor ofte du vil sende opdateringer og nyheder, om du gerne vil have muligheden for at tilføje en butik til dit websted, hvordan du bedst indsamler oplysninger fra dine brugere, og om du har brug for det premium-funktioner som planlægning af aftaler eller et forum.

Dette kan lyde som en masse at huske på, men så længe du tager tingene et skridt ad gangen, har du en god forståelse af dine behov ud over dine kunders behov på kort tid. Naturligvis forskellige løsninger såsom webstedsbyggere og forskellige CMS-platforme muliggør forskellige muligheder og funktioner. Her hos WPExplorer føler vi WordPress er perfekt til små virksomheder,

2. Vælg et professionelt WordPress-tema

I alt et multippelt WordPress-tema for infoprenuers

Uanset hvor du er i livet, skal du altid stræbe efter at få dit bedste ansigt fremad. Det samme gælder for din virksomhedswebsted. Selvom udseende ikke er alt, betyder de noget mere, end du måske tror.

Hvis du bygger dit eget websted, er det sandsynligt, at du implementerer et design fra en forud lavet skabelon eller tema. Der er bogstaveligt talt tusinder at vælge imellem, og de spænder i stil fra elegant og moderne til lyst og højt. Det er vigtigt, at du kan lide det tema, du vælger, men det er sandsynligvis endnu mere vigtigt, at det har en universel appel. Dette skyldes, at dit websted er designet til at konvertere dine brugere og ikke til at imødekomme dine egne præferencer.

Som et resultat anbefaler jeg at spille det sikkert, især når det kommer til at opnå en aura af professionalisme. Vælg en skabelon, der er designet til at blive brugt af virksomheder og virksomheder. Disse temaer skaber et udseende og inspirerer tillid og generelt inkluderer yderligere funktioner og freebies, som du måske finder nyttige.

Fordi der er så mange muligheder, anbefaler jeg at sammenligne et par øverste temaer. For at hjælpe kan du tjekke WPExplorer’s roundup af de bedste forretnings WordPress-temaer. Det er et godt sted at starte og inkluderer 20 af de absolut bedste gratis og premium-temaer for hvert prispoint. Du kan også udsætte udtalelsen fra arbejdskolleger, venner og endda familie. Der er ikke noget galt i at få en anden mening.

3. Brug relevante plugins

De bedste webstedsplatforme giver brugerne tusinder af gratis og betalte plugins, der kan hjælpe med at omdanne dit websted fra en statisk side til en konverteringsmaskine. Tricket er at finde de bedste plugins til dit forretningswebsted og implementere dem korrekt.

Der er nogle plugins, som alle websteder skal have. Disse inkluderer sikkerhedsværktøjer til at sikre, at dit websted er sikkert at besøge, sikkerhedskopieringsværktøjer til at forhindre datatab, hvis noget nogensinde går galt, og SEO-værktøjer til at tilskynde til promovering af dit websted inden for rækkerne af populære søgemaskiner. Der er også mange plugins, der er mere forretningsspecifikke.

MonsterInsights Analytics til WordPress

Det første værktøj, jeg anbefaler, at du installerer, er et, der kan give dig analyse. Analytics-værktøjer som MonsterInsights er en vigtig måde at spore, hvem der besøger dit websted, og de kan give dig vigtige detaljer om, hvordan og hvorfor du tiltrækker disse brugere.

MailChimp til WordPress

Overvej derefter at tilmelde dig en e-mail-marketingtjeneste som MailChimp. Et websted er en fantastisk måde at hjælpe med at opbygge en database med potentielle klientnavne, men hvis du ikke får mest ud af det, er det temmelig nytteløst. Du kan integrere tjenesten direkte på dit websted med et af disse gratis MailChimp opt-in form-plugins for at indsamle oplysninger for at oprette en e-mail-liste uden behov for handling fra din side.

Booking Ultra Pro til WordPress

Endelig, hvis det er relevant for din virksomhed, kan du implementere en tidsplan for aftaleplanlægning. I stedet for at kræve, at dine klienter indstiller møder over telefonen, kan dit websted passivt gøre det for dig og opdatere dine poster i realtid for at sikre, at du aldrig går glip af et beat. Værktøjer som Book Ultra Pro-aftaler eller en anden reservationsformular til WordPress kan integreres fuldt ud i den software, du i øjeblikket bruger, og dine kunder vil sætte pris på dens bekvemmelighed.

4. Skriv godt indhold, og vedligehold en blog

Oprettelse af indhold

Betydningen af ​​godt indhold kan ikke overdrives. Websteder lever og dør af det arbejde, de producerer, og det bedste indhold bliver ofte belønnet gennem social deling, placering af søgemaskiner og ekstern linking.

Derfor anbefaler jeg, at hvert websted indeholder en blog. Uanset hvad dit felt eller formålet med dit websted er, er en blog en fantastisk måde at tiltrække brugere, som du måske ikke har fundet andet. Dette skyldes, at hvert stykke indhold, du opretter, forstærker effektiviteten og vigtigheden af ​​dit websted.

Naturligvis er ikke alt indhold godt indhold. Du kan bruge vores pro blogging tip til at skabe kvalitetsindhold eller leje en freelancer for at sikre, at du har nogen, som du kan stole på for at oprette det til dig. Eller brug din blog til at dele indhold fra andre relevante websteder. Du vil opdage, at dit websteds blog er den mest uvurderlige ressource, du opretter.

Konklusion

Gik vi glip af noget? Har du et spørgsmål? Eller måske har du andre tip til nye virksomheder, der bygger deres første websted? Del dine tanker i kommentarerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map