Nemme WordPress-indtægtsstrategier

Nemme WordPress-indtægtsstrategier

Vi er godt i gang med det nye år, hvilket betyder, at det er på tide at gøre noget ved dine beslutninger for at gøre godt for dig selv og din virksomhed. Hvis du har bygget dit websted fra bunden af, har en god strøm af trafik og nu leder efter WordPress-indtægtsstrategier, er du på det rigtige sted.


Der er mere; når vi dykker ned i forskellige WordPress-indtægtsstrategier, afslører vi en skattekiste af tip, du kan bruge til at øge engagementet på dit websted. Som sådan kan du tænke på dette indlæg som en toformet tilgang til WordPress-monetisering.

Det første tip er, at det er vigtigt at bruge metoder, der er tilpasset din målgruppe. Hvordan får du ellers mest ud af dine WordPress-indtægtsstrategier?

En anden hurtig note: vi fokuserer på WordPress, der selv er vært blogs (WordPress.org) og ikke gratis WordPress.com blogs, da sidstnævnte leveres med nogle begrænsninger, så vidt monetisering går.

Hvis du er lidt nysgerrig, vildt succesrige blogs inkluderer blandt andet HuffPost (anslået $ 14.000.000 / måned), Moz (anslagsvis $ 4.250.000 / måned) og TechCrunch (anslagsvis $ 2.500.000 / måned). Og ja, det er i amerikanske dollars.

Lad os vise, hvordan man tjener penge med WordPress på 48 timer med foreløbige forholdsregler. For at tjene penge på dit WordPress-sted er her et par strategier for at pege dig i den rigtige retning.

For at tjene penge på dit WordPress-sted er her et par strategier for at pege dig i den rigtige retning.

1. Annoncering

coca-cola-annonce fra 1890'erne

Coca-Cola-annonce fra 1890’erne

Siden dagen før har reklamesektoren altid været en stor fortjener. Ifølge en rapport fra emarketer.com, Annoncører over hele verden bruger mere end 220 milliarder dollars om året på digitale annoncer.

Det er en enorm del af forandring, er du ikke enig? Hvis du har god trafik, kan du løbe dollars op på kort tid. Men hvordan starter du?

Selvstyret vs. annoncenetværk

For det første er der to annonceringsmuligheder tilgængelige for dig. Du kan vælge annoncenetværk såsom Google AdSense til WordPress. Dette er kun en af ​​mange – Bing har deres eget annoncenetværk, ligesom Facebook, Yahoo og Amazon gør. For en omfattende liste skal du bare søge i “annoncenetværk” på Google for at se, hvad der er tilgængeligt.

Alternativt kan du vært din egen reklamer. Du vælger annoncer, gebyrer, hvordan og hvor de enkelte annoncer skal vises blandt andet. For at sælge selvstyrede annoncer er det typisk nemmest at bruge de velrenommerede annoncehåndterings plugins, der er tilgængelige for WordPress, eller at gå gennem en tredjeparts service, som BuySellAds til at administrere tilgængelige annoncepladser.

Når det er sagt, er den største forskel mellem annoncenetværk og selvstyrede annoncer det højere niveau af kontrol, du har med sidstnævnte. Med andre ord viser annoncenetværk normalt dine læserannoncer, der er mest relevante for deres seneste browsningshistorik. Hvis brugeren kiggede på smykker, inden han kom til dit websted, vil de sandsynligvis se en annonce relateret til smykker, selvom dit websted handler om biler. Du har nul kontrol med hensyn til annoncer, som annoncenetværket viser på dit websted.

Ting er lidt anderledes med selvstyrede annoncer, du sælger annoncer, der er i overensstemmelse med din målgruppe. Så i stedet for at vise smykkerannoncer, viser du annoncer for reservedele til køretøjer, motorolie og så videre.

Hver annonceringsmulighed har forskellige prismodeller. Et flertal af annoncenetværk tilbyder normalt CPC-modellen (pris pr. Klik), hvilket betyder, at du bliver betalt for alle de klik, du genererer. Du kan tjene mellem $ 0,02 og $ 15 bucks pr. Klik afhængigt af nichen.

Med en stor mængde trafik kan du gøre et meget dræbende med annoncenetværk, og husk, at de tilbyder andre annoncemodeller. Selvstyrede annoncer tiltrækker normalt højere annoncefrekvens, da du hovedsageligt sælger annonceplads til interesserede virksomheder mod et fast månedligt gebyr.

Annonceringstemaet er en omfattende læsning, men da det er en af ​​de mest lukrative WordPress-indtægtsstrategier, er det værd at din tid til at grave i.

2. Affiliate marketing

tilknyttet topmøde vest 2017

Affiliate Summit West 2017

Affiliate marketing ligner meget reklame; du tjener for at sende den handlende et interesseret udsigt. I stedet for at få betalt for klik og visninger, modtager du en provision for alt dit hårde arbejde.

Mens affiliate marketing lyder som mumbo-jumbo til den perfekte nybegynder, er det let at forstå. Ifølge Neil Patel, affiliate marketing er “… processen med at tjene en provision ved at promovere andre menneskers (eller virksomhedens) produkter. Du finder et produkt, du kan lide, promoverer det til andre og tjener et stykke af overskuddet for hvert salg, du foretager. ”

Lyder helt grundlæggende, denne tilknyttede marketingvirksomhed, synes du ikke? Derudover kan du anbefale ethvert produkt under solen. I bund og grund er du bare en promotor, hvilket betyder, at du kan deltage i enhver promoveringsstrategi, der kommer i tankerne … bare hold det lovligt.

Med andre ord er affiliate marketing et alsidigt dyr med hensyn til betalingsmodeller og dit niveau af involvering. Hvad betyder det endda?

Affiliate marketing betalingsmodeller

Vi er interesseret i tre vigtigste betalingsmodeller, men du er velkommen til at chippe ind, hvis du kender til andre modeller.

 • PPC (Pay Per Click) Affiliate Marketing – Virksomheden betaler dig en provision for alle de klik, du genererer, uanset om udsigterne foretager et køb eller bare gennemse og forlade.
 • PPL (Pay Per Lead) Affiliate Marketing – I dette scenarie tjener du en provision, hver gang udsigterne, du henviser, afslutter den ønskede handling, f.eks. Abonnere, tilmeld dig en gratis prøveperiode, oprette en konto og så videre. Eksempler på websteder, der tilbyder denne form for affiliate marketing inkluderer ShareASale og Cj-tilknyttet blandt andre.
 • PPS (betaling pr. Salg) affiliate marketing – Den traditionelle form for affiliate marketing, du tjener kun en provision, hvis udsigterne, du henviser, foretager et køb. Dette er den mest populære model for tilknyttet markedsføring og resulterer normalt i bedre afkast end PPC og PPL-tilknyttet markedsføring – og holder andre faktorer konstant. Eksempler inkluderer Amazon Associates, Envato Marketplace og mest uafhængige online tema / plugin-butikker.

Niveauer af inddragelse i affiliate marketing

Nu hvor du ved, at du kan tjene penge via klik, kundeemner og salg, lad os se på yderligere tre typer affiliate marketing med hensyn til involvering.

Som Pat Flynn forklarer, vi har tre niveauer af affiliate marketing involvering, nemlig:

 • Uhæftet – I denne type affiliate marketing har du absolut ingen tilstedeværelse eller autoritet i nichen. Du opretter bare tilknyttede links til produkter via sociale medier eller enhver anden platform. Men da vi tjener penge på dit WordPress-sted, kan du bruge denne type affiliate marketing til at supplere din indtjening.
 • Relaterede – Her har du en vis tilstedeværelse online og reklamerer for produkter relateret til din niche, men tilknyttede links er til produkter, som du faktisk ikke bruger. For eksempel, hvis du har en blog, der dækker WordPress, kan du promovere temaer, hosting og plugins uden at prøve hvert produkt først.
 • involveret – Du reklamerer kun for produkter, du bruger og tror på. Du sværger ved produkterne og anbefaler dem som en del af “drømmen” eller den proces, du skitserer på din blog.

Med hensyn til tilknyttede WordPress-monetiseringsstrategier til din rådighed kan du bruge kuponer, tilbud, produktanmeldelser, tekstlink, bannerlink, produktsamling, e-mail-nyhedsbreve og offline metoder blandt andre.

3. Tjen penge på WordPress med medlemskaber

WordPress-indtægtsstrategier - opret medlemskabsside

Lad os sige, at du har opbygget et engageret publikum takket være det fantastiske indhold, du har tilbudt gratis. Du kan tilføje betalte medlemskab til et afsnit på dit websted, hvor du tilbyder kurser og enhver anden form for premium-indhold.

Mange webstedsejere drager fordel af betalt medlemskab for at skabe en tilbagevendende kilde til passiv indkomst. Og alt hvad du skal gøre er at oprette noget indhold af høj kvalitet og skjule det bag en paywall. Med en enorm samling af WordPress-medlemskabsplugins til din rådighed, kan du starte lige i dette øjeblik.

Hvis du har et produkt, kan du frigive det under et medlemskabsprogram i den forstand, at brugeren har brug for et aktivt (og helst tilbagevendende) medlemskab for at bruge produktet. I stedet for at sælge produktet, kan du sælge medlemskab i stedet.

Vi har set WordPress-iværksættere konvertere deres allerede eksisterende læsere til betalende medlemmer med lidt indsats. Gode ​​eksempler på websteder, der dræber med medlemskab, inkluderer elegante temaer, Moz og mere (skønt det er vigtigt at bemærke, at disse websteder ofte bruger flere WordPress-indtægtsstrategier).

4. Sælg produkter eller tjenester

købsprocessen for onlinebutikker

En af de mest populære WordPress-indtægtsstrategier er at sælge ting online. Faktisk, hvis ingen solgte noget, ville vi ikke have annoncører, medlemswebsteder og tilknyttede programmer til at få kontanter til.

Hvis det at køre reklamer, reklamere for en andens produkter eller være vært for et medlemswebsted ikke er din kop te, kan du prøve at oprette en online butik med WordPress for at markedsføre en service eller et produkt til dit publikum.

Der er ingen mangel på produkter, der skal sælges, plus du kan altid sælge specialiserede færdigheder via en lejeside. For eksempel kan du tilbyde design- eller bloggingtjenester som dine virkelig. Du kan konsultere og sælge enhver service, som dine læsere har brug for. Hvis du ikke har et færdigt produkt, kan du overveje at videresælge et produkt eller en tjeneste via dit WordPress-sted.

Hvis du gerne vil gå i fuld blæst e-handel, kan du nemt oprette en online butik ved hjælp af et plugin som WooCommerce. En online butik hjælper dig med at sælge både digitale og fysiske varer, hvilket betyder, at du kan bruge e-handel til at styrke din sten-og-mørtelbutik. Endnu bedre kan du bruge affiliate marketing til at øge dit salg.

Hvis du beslutter at oprette et websted for e-handel, skal du gøre det unikt og målrette mod en niche. Der er streng konkurrence derude på næsten ethvert marked, så fokus på det, du er bedst til eller mest interesseret i.

5. Sponsorerede indlæg / anmeldelser

ved hjælp af sponsorerede indlæg til at tjene penge på wordpress-websted

Tænk på racerbilen som dit sponsorerede indlæg, bare overdriv det ikke

Som blogger kan du tjene et hurtigt overskud fra sponsorerede indlæg eller anmeldelser. Hvis du har optjent autoritet og er populær i din niche, vil virksomheder begynde at henvende dig til at skrive gunstige anmeldelser om deres produkter.

Som nybegynder vil det vise sig at være frugtbart at henvende sig til virksomhederne med gode forslag. Bare sørg for at gennemgå produkter og tjenester, der er relevante for din målgruppe. Gennemgang af produkter bare for pengene vil plette den myndighed, du arbejdede så hårdt for at tjene.

Derudover skal du ikke gøre dit websted alt om sponsorerede indlæg, når virksomhederne begynder at ringe. Fortsæt med at offentliggøre det indhold, der tjente dig trafik og autoritet. Et lejlighedsvis sponsoreret indlæg fungerer godt, men at overdrive er ikke en langsigtet strategi.

I følge BobWP kan “andre være villige til at sponsorere et indlæg, der bare nævner deres produkt i forbindelse med nogle nyheder i deres branche – eller bare betale for en bannerannonce eller nævne i slutningen af ​​indlægget.”

Som sådan er der mange muligheder for at udforske med sponsorerede stillinger, især hvis du kan sikre månedlige / årlige aftaler med virksomhederne. Bliv ikke partisk i dine anmeldelser, da dette er skadeligt for din integritet.

6. Flere WordPress-indtægtsstrategier

Der er mange andre måder at tjene penge på dit WordPress-sted, men da det at dække dem alle har brug for en e-bog (måske kunne du oprette en og sælge den?), Er her et par hæderlige omtaler:

 • donationer – Du kan tjene penge via dit WordPress-sted ved at bede dine læsere om at donere. Denne strategi fungerer som magi, hvorfor de fleste non-profit og ngo’er trives med donationer. Bare spørg dine læsere.
 • Dropship – Når du starter din egen online butik, behøver du ikke nødvendigvis dine egne varer for at markedsføre. Dropshipping til WordPress giver dig mulighed for at tjene penge på produkter, du ikke ejer eller har på lager. Du placerer produktet på dit websted og samler betalingen fra køberen. Derefter køber du til en billigere pris fra den leverandør, der sender produktet direkte til køberen.
 • Opret et jobbræt – Hvis du har indholdsproducent med catering til bloggere, kan du oprette et jobkort. Har du brug for WordPress-designere og -udviklere? Du kan oprette et jobkort for dem. Arbejder du med nonprofitorganisationer, der skal forbindes med virksomheder til donationer? Du kan designe et bord til det også. Her er et par populære WordPress-relaterede jobtavler til inspiration for at få dine ideer til at flyde.

Afsluttende bemærkninger

Disse WordPress-indtægtsstrategier hjælper dig med at tjene penge på dit WordPress-sted på kort tid. Husk dog på, at alt det værd at have i livet tager hårdt arbejde. Som vi alle ved, er succes 99% sved og 1% inspiration. Så fortsæt med at arbejde på at opbygge din hjemmeside og dit brand ved at skabe kvalitetsindhold, fokusere på SEO og fortsætte med at optimere dit websted for dine læsere.

I dag har vi lige tilbudt dig den 1% inspiration, du har brug for. Er du klar til udfordringen? Tror du, at du har, hvad det kræver at give 99% af sved?

Kender du til andre WordPress-indtægtsstrategier, som vi ikke nævnte? I bekræftende fald, fortæl os det i kommentarafsnittet nedenfor, så vi kan tilføje det til dette indlæg og kreditere dig ved at nævne dit navn. Skål og held og lykke med at gøre moolah i år!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map