Nemme måder at forbedre din WordPress-blog gratis på

Indhold er vigtigt (ingen vil diskutere med dig der), men udseendet og funktionen på din blog er også vigtig. Hver hjemmeside eller blog har brug for noget TLC nu og igen, men heldigvis for dig behøver det ikke at være svært. Der er masser af måder at forbedre dit blogdesign gratis (eller tæt på det).


Mange bloggere og webstedsledere tror måske, at du skal være en professionel webudvikler eller en designer for at opdatere udseendet på dit websted. Dette kunne ikke være længere væk fra sandheden! At give dit websted en mini makeover kan være hurtigt, let, sjovt og gratis – vi viser dig hvordan.

1. Ryd op dine menuer og widgets

Mere specifikt giver din navigationsmenu, sidebar og sidefod alt sammen en grundig gang. Det er let at glemme at opdatere links eller widgets, når tiden flyver forbi (jeg mener, det er allerede Pumpkin Spice Latte-sæsonfolk!).

Se et langt hårdt kig på, hvad du har på disse områder. Tilføj vigtige links, og fjern irrelevante link fra dine menuer. Rengør derefter din sidebjælke og sidefod for at vise vigtige oplysninger som nylige eller populære indlæg, et nyhedsbrevwidget, måske dit Instagram-feed eller endda et enkelt om sektion (uanset hvad der giver mening for dit websted).

2. Opdater gammelt indhold

Opret & opdater indhold

Lad ikke dit nyttige indhold blive forældet. Nogle gange har gode indlæg bare brug for et par justeringer for at forblive relevante. Content Marketing Institute har en god artikel om hvordan man opliver hold hatindhold. At gå tilbage for at tilføje et andet perspektiv, inkludere nogle nye nyttige links eller at stille dine læsere et spørgsmål er alle gode måder at tilføje værdi til gamle indlæg. Plus det er fantastisk til SEO – søgemaskiner elsker at se, at du frisker dit indhold op.

Tilsvarende er det meget muligt, at dit blogdesign er ændret på et tidspunkt, eller måske vil du ændre det æstetiske nu. Sørg for, at dine billeder giver mening med din nuværende online tilstedeværelse. Dette kan omfatte upload af et netværksklar logo, tilføjelse af nye fremhævede billeder til gamle indlæg eller brug af nogle nye personalebilleder i stedet for dem, du tog for 5 år siden.

3. Fix din SEO

SEO bestemmer, om og hvor du vises i resultaterne af søgemaskinerne. Dette betyder, at det er ekstremt vigtigt, og du skal virkelig tjekke det ofte. På trods af denne kendsgerning har vi personligt mødt et overraskende antal bloggere, der forsømmer deres SEO, men lad dig ikke være en af ​​dem!

Yoast SEO-plugin

Først skal du have et godt SEO-plugin på plads, hvis du ikke allerede har gjort det. Vi bruger og anbefaler Yoast SEO. Det har alt hvad du har brug for til at administrere din onsite SEO inklusive sitemaps, titler, brødkrummer og mere.

Brudt link Checker

Et andet vigtigt aspekt ved SEO er at ordne ødelagte links. Søgemaskiner kan ikke lide det, når du prøver at linke til sider, der ikke findes. Den nemmeste måde at kontrollere for ødelagte links på dit websted er med et værktøj.

Brudt link Checker fungerer godt til små websteder (men det er vigtigt at bemærke, at dette plugin ikke tillades af nogle delte hostingplaner, fordi det bruger en masse ressourcer). Vi bruger personligt det gratis Integritet til Mac app til at køre periodisk kontrol for fejl på vores egne sider.

4. Fremskynde tingene

Ingen af ​​dine besøgende vil vente 60 sekunder på, at dit websted indlæses. De ønsker ikke engang at vente 10 sekunder. Vi lever i en ”give det nu til mig” verden, så det er vigtigt at holde dit websted hurtigt.

Der er et par enkle måder at hjælpe med at fremskynde dit websted uden at skulle bruge ekstra penge på bedre hosting eller CDN-service (selvom hvis du har et par ekstra bukke hver måned, ville dette virkelig være den bedste mulighed).

Slet unødvendige plugins

Inden du installerer nye plugins, skal du tage en oversigt over dem, du allerede har installeret. Bruger du ikke det WooCommerce PDF-fakturaopretter-plugin? Deaktiver og slet det. Brug af et nyt SEO-plugin, men stadig har din gamle installeret? Slet det.

Se ligeledes på plugins for duplikatfunktioner. Har du virkelig brug for to skyderen plugins? Det har du sandsynligvis ikke. Vælg din favorit og slippe af med den anden.

Installer et cache-plugin

W3 samlet cache

Hvis du ikke allerede bruger cache, skal du være det. Nogle hostingfirmaer inkluderer indbygget cache (f.eks. WP Engine), så du muligvis allerede har cache aktiveret og ikke engang ved det.

Det er nemt at tilføje cache til din webside takket være gratis plugins, vores favorit er W3 Total Cache. Du kan læse vores fulde W3 Total Cache installationsvejledning til detaljerede instruktioner, men dybest set skal du bare installere plugin, konfigurere et par indstillinger og derefter klikke på Gem.

Installer en smushing-plugin

WP Smush Image Optimization Plugin

Ud over at servere dine sider og indlæg med cache kan du forbedre dit websted yderligere ved at optimere dine billeder. En måde at gøre dette på er ved at bruge en service som f.eks TinyPNG eller en app som ImageOptim (til Mac) for at oprette optimerede billeder, før du føjer dem til dine indlæg eller sider.

Men hvad nu hvis du vil gå tilbage og optimere billeder, der allerede findes i dit mediebibliotek? Eller optimer billeder mens du uploader dem til dit websted? Prøve WP Smush af WPMU DEV. Dette gratis plugin giver dig magten til at reducere filstørrelsen uden at ofre kvaliteten for alle dine billeder.

5. Gennemgå dit tema

Vi skulle tale om, hvordan vi forbedrer design af din blog og den mest bogstavelige måde at gøre det på er at ændre dit design. For WordPress bestemmes designet af dit websted af dit tema, så det er måske tid til at kigge efter et nyt.

Prøv et nyt gratis WordPress-tema

I dag Blog & Magazine Gratis WordPress Theme

Gratis temaer er en fremragende måde at opdatere udseendet på dit websted til, ja, gratis. WordPress.org har masser af gratis temaer i deres opbevaring, og vi har masser af gratis WordPress-temaer her på WPExplorer også. Men uanset hvor du får dit nye tema fra husk at tage backup af dit WordPress-sted først, inden du foretager ændringer (bare i tilfælde).

Tilpas dit aktuelle tema

total-Customizer

Hvis dit nuværende WordPress-tema allerede inkluderer stylingindstillinger i WordPress Customizer, er du muligvis ikke brug for en temaforandring overhovedet. For eksempel inkluderer vores Total WordPress-tema masser af muligheder for styling af overskriftselementer, skrifttyper, arkivsider, postindlæg, sidefodselementer og layout plus mere. Brug blot felterne, farvevælgerne og skifterne og klik derefter på gem. Let som pie.

SiteOrigin CSS

Men hvis du elsker dit tema, og det ikke har mange stylingindstillinger, har du stadig muligheden for at installere et CSS live editor-plugin. Disse plugins fungerer typisk med et punkt- og klikgrænseflade, der giver dig muligheder for at ændre farver, skrifttyper, polstringer og andre sideelementer.

SiteOrigin tilbyder en overraskende fantastisk gratis mulighed. Men hvis du ikke har noget imod at bruge et par dollars, er vores favorit CSS Hero. Det er let at bruge, fuld af kraftfulde indstillinger og det er smukt at se på.

6. Tilføj funktioner til dine læsere

Det sidste tip, vi har til forbedring af dit WordPress-websted, er at tage skridt til at forbedre dit læsergreb. Fordi dine læsere trods alt er dem, du oprettede dit websted til.

Forbedre dine kommentarer

Jetpack WordPress Plugin

En af de nemmeste måder at engagere læsere på ved at forbedre dit kommentarsystem. WordPresss standardkommentarer fungerer fint, men de lader en smule at ønske. Hvis du allerede bruger JetPack til WordPress (som ligner en køkkenvask med plugins), er du heldig. Hvis du aktiverer JetPack-kommentarer mulighed, dine læsere kan efterlade kommentarer ved hjælp af deres sociale mediekonti samt modtage e-mail-meddelelser.

Disqus

En anden stor mulighed er Disqus. Med dette gratis plugin kan du tilføje det populære Disqus-kommenteringssystem til dit WordPress-sted. På denne måde kan læsere kommentere med deres sociale profil eller Disqus-konto, samt anbefale og dele dit indlæg med andre Disqus-medlemmer.

Tilføj tilmelding til nyhedsbrev

MailChimp til WordPress Plugin

Hvis du ikke har et nyhedsbrev endnu, skal du få et. Det er en af ​​de bedste måder at holde kontakten med dine faste læsere på. MailChimp er det, vi bruger, og det er gratis for lister med op til 2.000 abonnenter. Der er desuden mange nemme plugins til at optimere din tilmeldingsformular.

Vi kan godt lide MailChimp til WordPress-plugin hvilket gør det nemt at tilføje et nyhedsbrevoptin til din sidebjælke samt en abonnementsindstilling til din kommentarindgivelsesformular. De tilbyder også en MailChimp Top Bar plugin udvidelse for at tilføje en advarsel til toppen af ​​dit websted, der beder læserne om at abonnere.

Gå anvend det, du lærte

Nu skal du have det sjovt! Forbedring af dit webstedsdesign og optimering af dit websted behøver ikke at være svært eller dyrt – der er masser af måder for dig at optimere dit websted til en lav eller ingen pris.

Så log ind på dit WordPress-sted (lige nu!) Og begynder at rydde op i dine menuer, opdatere gammelt indhold, rette din SEO, fremskynde dine sider, friske dit tema og forbedre dine læsermedindringsmetoder. Jeg ved, du kan gøre det! ��

Har du andre budgetvenlige tip til forbedring af din WordPress-blog? Eller ideer til opdatering af dit webstedsdesign gratis? Del det med os i kommentarerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map