Nem WordPress Blog Post-checkliste for bedre indhold

Nem WordPress Blog Post-checkliste for bedre indhold

Du har læst, at solidt webindhold, mere end nogen anden faktor, bestemmer succes for dit websted. Men hvad bestemmer, om du har skrevet en eller ikke godt blogindlæg?


Det er umuligt at sige objektivt, men der er en række generelt aftalte emner, der kan bidrage til effektiviteten af ​​dine blogindlæg. Integrer disse i hvert indlæg, du offentliggør, og du vil være i god stand.

Med det ovenstående i tankerne, i denne artikel vil vi starte med at udforske anatomien i et blogindlæg og derefter vise, hvordan du kan inkorporere de nævnte bestanddele i en plugin-genereret checkliste, som du kan køre hver gang du fremstiller en blogindlæg i WordPress. Lad os blive revnet!

The Anatomy of a Top Quality Blog Post

Så hvad skal der inkluderes i et typisk blogindlæg? Lad os gå med en medicinsk metafor. Hvis et blogindlægsskema var et skelet, ville dets struktur bestå af ti nøglepunkter. Her er et kig på hver af dem:

 1. Et solidt emne- og fokusnøgleord. Vælg et blogindlæg, der på en eller anden måde er gavnligt for dine læsere, og find derefter et relateret nøgleord, der hjælper med at forankre dit emne og hjælpe både mennesker og søgemaskinspiders at vide, hvad dit blogindlæg handler om.
 2. Overbevisende overskrifter og underoverskrifter. Det tager tid at lære at skrive overskrifter, der fanger dine læsers opmærksomhed, men det er en vigtig færdighed, fordi din overskrift ofte er forskellen mellem et klik eller et pas. Og da de fleste besøgende scanner blogindlæg, gælder det samme koncept for underrubrikker.
 3. Korrekt formatering. Afhængig af den type blogindlæg, du skriver, varierer, hvad der betragtes som ‘korrekt’ formatering. Når det er sagt, vil du generelt bruge underoverskrifter (h2, h3 osv.) Og indarbejde fremhævet, kursiv, lister og andre lignende elementer, der giver forskellige i dine blogindlæg.
 4. Meta beskrivelser. Dette er resume, der vises i resultaterne af søgemaskinerne; de bruges også af sociale medier og sociale bogmærkewebsteder. Din skal ikke være længere end 159 tegn (inklusive mellemrum). Metabeskrivelser er ikke så vigtige med hensyn til SEO, men de lader dine læsere vide, hvad de kan forvente, når de kommer på din side i søgemaskiner eller på sociale mediewebsteder.
 5. Medier. Hvert indlæg skal omfatte mindst et billede og andre former for medier, hvis det er muligt. Videoer, infografik, podcasts og lydfiler forbedrer læseoplevelsen og tilskynder til social deling. Ikke alle besøgende på dit websted kan også læse hvert indlæg. nogle er muligvis nødt til at lytte til en podcast, når de træner eller pendler til at arbejde. Når du lærer dit publikum at kende, skal dit valg af medier blive mere målrettet.
 6. En konklusion og en opfordring til handling. Konklusioner hjælper læserne med at fordøje dit blogindhold og beslutte, hvad de skal gøre næste, og en opfordring til handling opfordrer læserne til at engagere sig i dit blogsamfund.
 7. Passende sammenkobling. Bortset fra at få dig til at se uprofessionel, kan ødelagte links få søgemaskinecrawlere til at tro, at dit websted er upålideligt, hvilket kan få dit webstedsrangement til at falde. WordPress-plugins kan lide Brudte links Checker kan scanne dit websted for at sikre, at interne og eksterne links fungerer korrekt.
 8. Kategorier og tags. Bortset fra at hjælpe dig med at strukturere emner til blogindlæg kommunikerer kategorier til søgemaskiner de kernekoncepter, der er skrevet om på din blog. Tilsvarende har tags en bredere rækkevidde og bør indeholde relaterede udtryk.
 9. Redigering. Uanset hvor mange gange du læser din artikel i den visuelle eller teksteditor, bør det at læse den som en WordPress-forhåndsvisning bestemt være en del af din rutine. Dette er den bedste måde at redigere og korrekturlæse dit blogindlæg, fordi det giver dig mulighed for at se det større billede og hente typos, strukturelle problemer, som du ellers ville have savnet.
 10. Planlægning. Du skriver ikke noget, du vil offentliggøre med det samme, ikke? Selvfølgelig ikke – din redaktionelle kalender er planlagt på forhånd. Med det i tankerne, når du er færdig med et indlæg, skal du planlægge det!

Der har du det – en pålidelig struktur for hvert WordPress-blogindlæg, du udgiver. Afhængigt af dit blogemne, målgruppe og forretningsmæssige mål skal du muligvis tilføje tilføjelser eller på anden måde ændre denne liste. Når det er sagt, hvis du inkorporerer det, der er beskrevet ovenfor, er du i gang med en god start.

Nu ved vi, hvad vi vil gøre, vi er nødt til at omdanne vores planlagte struktur til en tjekliste, så vi kan sikre, at det bliver gjort hver gang.

Hvorfor er tjeklister så vigtige?

Du spekulerer måske på, om det er nødvendigt at have en WordPress-blog-posttjekliste. Jeg var lige så skeptisk, da jeg først begyndte at blogge regelmæssigt. Men inden længe indså jeg, at jeg var nødt til at have et system på plads, hvis jeg skulle få denne blogging til at fungere virkelig.

Du kan se, selv med de bedste intentioner, det er let at glemme en opgave eller to uden en formel henvisning til, hvad der gør et blogindlæg komplet. Atul Gawande, forfatter af Tjekliste-manifestet, skrev, at selv eksperter som dygtige kirurger har brug for tjeklister (han burde vide – han er en kirurg).

En tjekliste er ikke en krykke. Det er en uvurderlig hjælp til din effektivitet. De holder os ansvarlige og strømline en proces, der kan blive monoton eller glemmelig.

Brug af plug-in til pre-publish checkliste

Pre-Publicer post-checkliste-plugin

Med plug-in-pre-publish checklisten kan du oprette en tilpasset tjekliste, der er specifik for din egen blogpoststruktur og aldrig glemme et trin. Lad os gennemgå dens opsætning. Det er ret hurtigt – så her går vi!

Dette gratis plugin findes i WordPress.org-depotet. Hvilket betyder, at du simpelthen kan gå til Plugins> Tilføj nyt og søge efter “pre-publish checklist” for at installere den.

Pre-Publicer post-checkliste-plugin-menu

Efter installation og aktivering af plugin, skal du se, at en ny Pre-Publicer checkliste varen blev tilføjet under Indstillingerne i dit hoved WordPress-dashboard. Det er her du vil være i stand til at oprette og administrere din tjekliste og relaterede indstillinger.

Indstillinger for check-checkliste forud for publicering

Plugin udløses, når en bruger forsøger at offentliggøre et nyt indlæg eller en side på dit websted. Så det første trin er at definere, hvad du vil ske, når brugerne klikker på offentliggør. Som du kan se ovenfor, er der muligheder for at håndhæve fuldstændig checkliste-færdiggørelse, tilføje en advarsel, når en bruger forsøger at offentliggøre uden at afslutte checklisten, eller blot at lade indhold offentliggøres (selvom checklisten ignoreres). Du kan også vælge at aktivere listen over forudgive publikationer på indlæg og / eller sider. De fleste websteder bruger sandsynligvis bare plugin til indlæg (især blogs med flere forfattere). Men sørg for at gemme dine indstillinger, når du er færdig med at anvende dem på dit websted.

Forhåndsudgivelse af postliste-styring

Derefter skal du faktisk bygge din tjekliste. Dette er en hurtig og nem proces. Der er en standardliste over tilgængelige poster (se ovenfor) for at komme i gang. For at tilføje nye elementer skal du bare bruge tekstfeltet nederst på siden. Klik derefter på Tilføj til liste for at tilføje din nye vare i bunden af ​​din tjekliste. For at sortere skal du blot klikke på hamburgerikonet i venstre side af en liste og derefter trække og slip det på plads. Når du har føjet alle ønskede varer til din liste, er du alle færdige.

Sådan ser checklisten ud, når du opretter et nyt indlæg ved hjælp af Gutenberg-editoren:

Pre-Publicer post-checkliste Gutenberg

Og sådan ser det ud, hvis du (som os) foretrækker Classic Editor:

Pre-Publicer post-checkliste Classic Editor

En hurtig note dog. Hvis du bruger Classic Editor, men ikke kan se checklisten, skal du muligvis aktivere den fra fanen Skærmindstillinger øverst til højre på din indlægsskærm. Marker blot afkrydsningsfeltet, og din tjekliste skal vises.

Når Pre-Publishing-checklisten er aktiveret, kan du nemt tjekke emner, når de er afsluttet. Ideelt set, indtil du er færdig med dem alle selvfølgelig, på hvilket tidspunkt du vil offentliggøre dit indlæg eller din side. Afhængigt af den indstilling, du valgte til din tjeklistehandling, skal du se en advarsel, hvis du klikker på offentliggør, før listen udfyldes.

Før-publicer post-checkliste-meddelelse

Da muligheden for at få vist en advarsel, men stadig tillade, at indlægget blev offentliggjort, blev valgt, er det sådan, meddelelsen så ud. Og hvis du spørger mig, er det en super hjælpsom påmindelse.

Selvom aktivering af dette plugin er valgfrit, kan det hjælpe dig med at komme ind i vanen med at oprette bedre blogindlæg. Mere specifikt bekræfter det, at alle elementerne (som det anses for nødvendige for dig) er til stede for at trække læserne ind og holde dem engagerede.


At skrive indhold, der engagerer dine læsere og tilskynder dem til at tage handling behøver ikke at være umuligt – du har bare brug for en tjekliste.

Du har brug for et fokuseret emne, en fængslende overskrift og understøttende punkter fremhævet med underoverskrifter og andre formateringselementer. Du vil medtage et fremhævet billede og andre former for medier (hvis muligt) for at holde læsernes opmærksomhed. Metadata, kategorier og tags gør dit blogindlæg mere søgbart, og dit resume og opfordring til handling er prikken over i’et. Når du er færdig med at redigere, er det eneste, der er tilbage, at planlægge dit indlæg til offentliggørelse.

Når du integrerer de ovennævnte poster i alle dine blogindlæg, vil resultatet være et godt struktureret og engagerende indlæg, der er klar til at blive gennemgået af søgemaskiner og deles på nettet.

Hvad ville du medtage på din WordPress-blog-posttjekliste? Har jeg udeladt nogen ting? Du er velkommen til at tilføje til denne liste og / eller dele dine tanker i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map