Minimer webstedets rod og forbedrer engagement med faner til WordPress

Alt, hvad du kan gøre for at strømline dit websted er en god ting. Når alt kommer til alt, jo mindre besøgende på webstedet skal gøre for at få de oplysninger, de ønsker, jo bedre. Dette kan dog være en udfordring, hvis dit websted i sig selv skal indeholde en masse information. Slutresultatet af sådanne websteder involverer typisk dem med meget lange sider, som næsten ingen vil rulle hele vejen igennem, og dem med et ton sider, der på samme måde næsten ingen vil klikke igennem.


Så hvad er alternativet til en super lang side eller for mange sider? Hvorfor, faner selvfølgelig! Og ikke at bekymre dig – du behøver ikke være et kodende geni for at få faner på dit websted. Der er masser af plugins derude, der aktiverer denne funktion. Jeg har afsluttet et par af de bedste for at hjælpe dig med at tilføje fanebladet indhold til dit WordPress-sted hurtigt og nemt.

Send UI-faner

Send UI-faner

Faner med UI-indstillinger gør det nemt at tilføje jQuery-faner i dit indhold, hvad enten det er indlæg, sider eller andre indlægstyper. Alt hvad du skal gøre er at indsætte kortnumre i editoren, og du vil aktivere faner.

Plugin inkluderer 24 forskellige UI-temaer for at gøre det lettere at matche dit eksisterende tema. Eller, hvis du har chops, skal du oprette et brugerdefineret typografiark for at forbedre udseendet og føle sig yderligere.

Når plugin er installeret, skal du blot klikke på den relevante TinyMCE-knap i redigeringsprogrammet for at indsætte den korrekte kortkode. I henhold til den officielle liste over WordPress-mapper for faner til post UI kan du også indsætte faner ved hjælp af følgende korte koder direkte:

[fanenavn = ”Dit fanenavn 1 ″] Dit faneblad indhold [/ fane]
[fanenavn = ”Dit fanenavn 2 ″] Dit fanebladets indhold [/ fane]
[fanenavn = ”Dit fanenavn 3 ″] Dit fanebladets indhold [/ fane]
[End_tabset]

Indsæt venligst HTML i disse faner. Det skal håndteres uden problemer, og du får ende med at se dit indhold vises, ligesom det kun ville være andre steder på dit websted, som du måske har gætt, at det er indeholdt i en fane.

Let responsive faneblade

Let responsive faneblade

Et andet plugin, du bestemt bør tjekke, hvis du vil tilføje faner til dit websted, er Let responsive faneblade. Ikke kun er det bootstrap 3.0-kompatibelt, men det tilføjer også TinyMCE-knapper til den visuelle editor, hvilket gør det superenkelt at indsætte responsive faner med et klik på en knap.

Når du klikker på denne knap, åbnes et indstillingspanel, der giver dig mulighed for at vælge farve til flere forskellige aspekter af fanerne, herunder overskrifter, aktive faner, hover, baggrund og mere. Du kan også indstille faner til at vises øverst eller nederst. Dette plugin er en rigtig favorit på grund af hvor let det er at konfigurere og komme i gang med det samme.

Tabby-responsive faneblade

Tabby-responsive faneblade

Hvis lydhørhed er en af ​​dine primære bekymringer, Tabby-responsive faneblade er en god mulighed for dig. Helt enkelt, dette plugin giver dig mulighed for at indsætte responsive faner i indlæg og sider ved hjælp af kortkoder. Det understøtter mere end et sæt faner på en simpel side eller et indlæg og bruger jQuery til at oprette fanerne og harmonikaeffekten på mindre skærme. Du kan også få adgang til fanerne med dit tastatur.

For at indsætte faner er alt, hvad du skal gøre, at indsætte to kortkoder: [tabby] og [tabbyending]. Specifikt ville du bruge [tabby title = “tabname”] til at indstille fanenavnet. Derefter skriver du det indhold, der skal inkluderes i denne fane, inklusive al HTML, du gerne vil have. Du kan indsætte flere faner, hvis du vil. For at afslutte dette sæt faner skal du bruge den korte kode [tabbyending] til at lukke fanegruppen.

Hvis du nu vil foretage stilændringer på disse faner, skal du grave dig ind i koden lidt mere. I henhold til plugins ‘WordPress-katalogside, skal du kopiere pluginets stilark til et underordnet tema og foretage ændringer af fanebladet eller trekkspilstilen, som du finder passende der.

Widgets i faner

Nogle gange er dine behov inden for individuelle faner lidt mere komplekse. I disse tilfælde er der Widgets i faner plugin. Det giver dig mulighed for at placere de widgets, du ønsker, alt sammen under faner for at spare plads og skabe en mere organiseret oplevelse på dit websted. Det har en lang række anvendelser.

For eksempel vælger du muligvis at bruge faner til at vise widgets for nyeste indlæg og nylige kommentarer. Du kan tilføje kategorier for at afrunde fanebladet yderligere. Eller du kan oprette en gruppe faner dedikeret til indlejrede widgets på sociale medier som en Facebook Like Box, Twitter-feed, Google+, Pinterest-pinboard osv..

Én ting, jeg virkelig kan lide ved Widgets i faner, er, at den ikke inkluderer sine egne stilarter, som tillader det at være stylet efter dit tema. Fanerne falder lige ind på dit websted og ser ud som om de hører til.

Titler til fanerne er også rullbare, hvilket er et dejligt alternativ til den traditionelle stablede tilgang. Der er animationsindstillinger også for overgange mellem widgets, og du kan indstille, hvor mange sekunder det vil vente mellem at flytte fra en fane til den næste.

Som med alle de andre faneplugins, der er anført her, er det let at indsætte takket være den korte kode [wit].

WP UI – Faner, akkordeoner, skyder

WP UI

Det sidste plugin, jeg skal tale om her, er WP UI – Tabs, Accordions, Sliders. Dette plugin gør det ikke kun nemt at integrere faner i indlæg og sider, men giver også mulighed for enkel integration af andre formateringsformater som harmonika, skyder og dialoger. Plugin drives af jQuery, og du kan bruge mere end et jQuery UI-tema på hver side, hvis du vil.

Det leveres med en brugervenlig side med indstillinger, der gør opsætningen og brugen ligetil. Det tilføjer også dedikerede menuer og dialoger til enklere navigation. Som alle ovennævnte plugins er denne først og fremmest afhængig af kortkoder til hurtig implementering. Kortkoden [wp-faner] kan let forbedres med stilargumentet, som kan ændres på omkring 24 forskellige måder som “wpui-blå” for at give fanerne et mere sammenhængende look med dit tema.

Det egentlige højdepunkt i dette plugin for mig er imidlertid muligheden for at få vist indlæg og feeds i faner eller trekkspil. Kortkoden er [wptabposts], og den giver dig mulighed for at vise poster inden for en række faner. Eller, hvis du vil vise et feed på en side eller et post, skal du bare bruge [wpuifeeds] -koden. I henhold til WordPress-katalogfortegnelsen for WP UI kan du bruge [wpspoiler post = “3028”] til kun at vise et indlæg i dette specialiserede format.

Enkle kortkoder

Symple kortkoder Minimale faner

Hvis du bare har brug for grundlæggende faner, skal du selvfølgelig overveje at Symple Shortcodes WordPress-plugin er håndlavet her på WPExplorer. Plugin inkluderer nogle dejlige minimale faner, du kan bruge på enhver side på dit websted, plus masser af andre gode indholdsorganiseringsfunktioner. Tilføj kolonner, skift, trekkspil og masser af andre accenter (knapper, sociale ikoner osv.).


Selvom det kan virke kompliceret i starten, er processen med at tilføje faner til dit websted faktisk temmelig enkel. Ovenstående plugins gør det til et øjeblik, og slutresultatet er både attraktivt og funktionelt. De er efter min mening værd at tjekke ud. Besøgende på dit websted får adgang til så meget information, som du har brug for dem for at have adgang til uden at skjule det samlede design. Det er en hurtig løsning til websteder med en masse ressourcer og indhold.

Bruger du faner på dit websted? Hvad med nogen af ​​disse plugins, specifikt? I bekræftende fald, har de arbejdet for dig? Har du fundet en anden måde at integrere faner på dit websted? Jeg ville meget gerne høre din oplevelse med dette smarte organisatoriske trick i kommentarerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map