Markedsfør din WooCommerce Store med Google Merchant Center

Markedsfør din WooCommerce Store med Google Merchant Center

Hver online butiksejer vil være på udkig efter innovative måder at markedsføre deres produkter på. En af de foretrukne kanaler til markedsføring i det digitale rum er Google Shopping-annoncer. Dine produktannoncer med billeder vises, når en bruger søger med en relevant forespørgsel på Google. Da de er visuelt tiltalende og tilbyder opdaterede oplysninger, er Google-shopping-annoncer også meget effektive til at forbedre konverteringer. Et af de væsentligste aspekter ved markedsføring gennem Google Shopping-annoncer er at oprette et produktfeed til Google Merchant Center. I denne artikel vil vi diskutere det grundlæggende ved markedsføring af din WooCommerce-butik med Google Merchant Center.


Hvad er Google Merchant Center?

Google Merchant Center

Google Merchant Center er en platform, der tilbydes af Google, som online-butiksejere kan bruge til at uploade og vedligeholde deres produktinformation. Det giver også muligheder for at linke dine produktdata med andre Google-tjenester såsom Google Ads. Med Google Merchant Center har du bedre kontrol over din markedsføringsindsats ved hjælp af Google-tjenester.

Fordelene ved Google Merchant Center

Opsætning af en Google Merchant Center-konto giver adskillige fordele for online-butiksejere. Det er vigtigt at forstå disse fordele, så du kan udnytte dem fuldt ud.

Hjælper med at gøre dine produkter tilgængelige til Google Shopping-annoncer

En af de mest åbenlyse fordele ved at oprette et produktfeed til Google Merchant Center er, at du vil være i stand til at gøre dine produkter tilgængelige for Google Shopping-annoncer. Disse annoncer er forskellige fra tekstannoncer fra Google, som kræver, at du vælger et sæt nøgleord til dine produkter. Hvis du vil vise dine produkter i shopping-annoncer, skal du oprette et feed af dine produkter i det specificerede format og upload det til Google Merchant Center. Derefter kan du linke din Merchant Center-konto med Google-annoncer og angive passende bud. Baseret på søgeforespørgslen og relevansen af ​​dit feed viser Google dine produktannoncer til dets brugere. Dette vil enormt forbedre synligheden af ​​din butik og produkter og hjælpe dig med at få nye kunder.

Integration med andre Google-tjenester

Google Merchant Center fungerer som en perfekt platform til at hjælpe dig med at gøre dine produktoplysninger tilgængelige for forskellige andre Google-tjenester såsom Google Ads. Du kan også få specifikke indsigter fra Google Analytics for at skabe bedre markedsføringsstrategier.

Link produktanmeldelser

Produktfeeden på Google Merchant Center tillader rig data inklusive produktanmeldelser, så brugerne får bedre viden om de produktannoncer, de ser. At være i stand til let at se produktanmeldelsesdata kan hjælpe brugere med at tage købsbeslutninger. Du vil også være i stand til at indsamle regelmæssig feedback fra kunder ved at gøre gennemgangsprocessen automatiseret.

Hjælper med at præsentere lokale produkter

Nogle gange, når du har en fysisk placering til din butik, kan du endda oprette et specifikt produktfeed til Google Local Inventory-annoncer. Dette har potentialet til at markedsføre dine produkter, der kun er tilgængelige i butikens placering.

Shopping handlinger

I USA og Frankrig kan brugerne direkte foretage et køb fra Google ved hjælp af specifikke enheder. Du kan sende dit Merchant Center-feed til shoppinghandlinger, hvis det er relevant for din butik.

Kampagner og remarketing

Du kan vise tilbud og tilbud, der er knyttet til dine produkter for at sikre en bedre konverteringsfrekvens. Google Merchant Center tilbyder en mulighed kaldet Merchant Promotions for at hjælpe dig med at vise de tilgængelige rabatter med dine produkter. Du finder også relevante remarketingstrategier fra Google yderst nyttige til at forbedre konverteringer såvel som kundeloyalitet.

Sådan forbinder du dine WooCommerce-butiksprodukter til Google Merchant Center?

Som nævnt ovenfor fungerer Google-shoppingannoncer ikke baseret på specifikke søgeord, du målretter mod. I stedet vil Google vise dine produkter, når det får relevante forespørgsler. Derfor skal du sikre dig, at dit produktfeed er relevant og ajourført. Google har meget strenge retningslinjer for, hvordan produktinformation skal organiseres i feedet. Dette er for at sikre, at Google kan forstå dine produkter godt for at vise dem, når det får relevante søgeforespørgsler.

Så et af de første trin til markedsføring af din butik ved hjælp af Google Merchant Center er at oprette et produktfeed. Du kan oprette det manuelt ved hjælp af en Google Sheets-skabelon, som du finder på din Merchant Center-konto. Alternativt kan du bruge et værktøj til at oprette et nøjagtigt feed i et påkrævet filformat og derefter uploade det.

WooCommerce Google Product Feed-plugins

Der er værktøjer, der hjælper dig med at generere et nøjagtigt produktfeed af dine produkter i det ønskede filformat. Hvis du bruger WooCommerce-platform til din online butik, er der flere plugins, som du kan bruge til at oprette og regelmæssigt opdatere produktfeeds til din Merchant Center-konto.

1. ELEX Googles produktfeed-plugin

ELEX Googles produktfeed-plugin

Ved hjælp af dette plugin vil du være i stand til at uploade et Google Product Feed til din Merchant Center-konto. Plugin giver en mulighed for at kortlægge Google-kategorier og produktattributter med respektive kategorier og attributter i din WooCommerce-butik. Du kan endda indstille regler og betingelser for attribut-kortlægning, mens du bruger dette plugin. Det hjælper dig også med at indstille opdateringsplaner for dit produktfeed, så enhver ændring i din butik også afspejles i produktfeeden.

ELEX Google-produktfeed

Her er et hurtigt kig på funktionerne i ELEX Google Product Feed-plugin:

 • Opret en eller flere produktfeeds i XML-, TSV- eller CSV-formater, som du kan uploade til din Google Merchant Center-konto.
 • Opret daglige, ugentlige eller månedlige opdateringsplaner, der hjælper dig med at sikre, at dit produktfeed synkroniseres med dine butiksdata.
 • Medtag produktvariationer i dit feed for at hjælpe brugere med at finde dine produkter, når de bruger søgeforespørgsler med disse attributværdier.
 • Kortlæg dine WooCommerce-butikskategorier med Google-kategorier.
 • Tilføj yderligere produktattributfelter for at gøre dit produktfeed rigere.
 • Selektivt ekskludere produkter fra foderet.
 • Administrer flere produktfeeds let med lette indstillinger til at slette eller downloade dem.
 • Pålideligt supportteam.

Hvis du ikke ønsker at inkludere variable produkter i dit feed, kan du prøve det gratis version af ELEX Google Product Feed-plugin.

2. WooCommerce Google Product Feed

WooCommerce Google-produktfeed

Denne udvidelse hjælper dig med at generere og opdatere produktfeed til Google Merchant Center fra din WooCommerce-butik. Ud over Google Product Feed kan du også oprette et feed til Bing såvel som til Google-produktanmeldelser ved hjælp af denne udvidelse. Det understøtter mere end 50 attributfelter og sikrer, at dine produkter præsenterer rigdata til Google. Du kan oprette brugerdefinerede yderligere felter efter dit krav. Udvidelsen er kompatibel med flere populære plugins som produktbundter, mærker, sammensatte produkter osv.

WooCommerce Google-produktfeed

Funktioner i dette plugin inkluderer:

 • Opret produktfeeds i realtid for at levere de nyeste produktoplysninger til Google Merchant Center.
 • Let kortlægningsmuligheder for at linke WooCommerce produktdata med Googles krævede felter.
 • Opret brugerdefinerede felter for at fange yderligere data, der kræves af Google, som ikke er tilgængelige som standard på WooCommerce.
 • Understøtter bulkimport ved hjælp af WooCommerce-importør.
 • Fleksibel til tilpasning med WordPress-filtre og handlinger.
 • Omfattende dokumentation.

3. WooCommerce Google Feed Manager

WooCommerce Google Feed Manager

Hvis du vil oprette et Google-produktfeed på mindre end 100 produkter, kan dette gratis produkt være en fantastisk mulighed for dig. Plugin opretter automatisk et produktfeed ved at inkludere alle de felter, som Google har gjort obligatorisk. Derudover kan du ændre feedet efter ethvert specifikt krav til din virksomhed eller placering. Plugin er ganske enkel at installere og konfigurere, så selv nye WordPress-brugere vil være i stand til at arbejde med det. Desuden hjælper det dig med at optimere feedet, så dine produkter får bedre synlighed gennem Google Shopping-annoncer. Det sikrer også, at feedet opdateres i realtid, når der foretages ændringer i dine produktoplysninger.

WP Pro Google-produktfeed

Det premium version af Google Feed Manager-plugin vil være velegnet til din butik, hvis du har et stort antal produkter.

Den gratis plugin inkluderer funktioner til:

 • Kort kort WooCommerce produktkategorier med Google-kategorier ved hjælp af skabeloner.
 • Optimer dit feed ved at foretage passende forbedringer for at gøre dit feed rigere.
 • Opdater automatisk dit feed ved at specificere opdateringsplaner.
 • Avancerede filtre til selektivt at ekskludere visse produkter fra det feed, du genererer.
 • Enkel installationsproces og pålidelig support.

Få bedre synlighed for dine produkter gennem Google Merchant Center

Som vi har diskuteret, giver Google Merchant Center en god platform til at sikre, at dine produkter når flere kunder og markeder. Det vil hjælpe dig med at integrere med andre Google-tjenester såsom Google Ads såvel som Google Analytics. Et af de vigtigste trin for at få dine produkter vist på Google Shopping-annoncer er oprettelsen af ​​et nøjagtigt Google-produktfeed.

Når du har en WooCommerce-butik med et stort antal produkter, kan du bruge et af de ovennævnte plugins til automatisk at generere et produktfeed. Disse plugins hjælper dig med at sikre dig, at feedet opdateres med regelmæssige intervaller for at undgå misforhold mellem din butik og feedet. Forhåbentlig er det grundlæggende ved markedsføring af din WooCommerce-butik ved hjælp af Google Merchant Center tydeligt i denne artikel. Efterlad en kommentar, hvis du har spørgsmål.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map