Lær din WordPress-målgruppe bedre at kende: Vigtige målinger, der skal overvejes

WordPress-målgruppe bedre: Vigtige metrics at overveje

Selvom mange af os bruger timer og timer på at oprette, opdatere og promovere vores websteder, har vi ikke en tendens til at lægge den samme mængde tid og energi på at forstå brugeranalysen.


Mange giver grunden til, at analytics er kedeligt, men jeg tror, ​​at folk fratages, fordi det at bruge tid på at analysere, hvordan dit publikum bruger dit websted, ikke giver øjeblikkelige resultater.

Ved at forstå, hvordan folk interagerer med dit websted, kan du dog forstå og derefter foretage de ændringer, der er nødvendige for at øge trafikken, generere flere kundeemner og konvertere visninger til salg.

Google Analytics

Google Analytics kan hjælpe dig med at nedbryde og forstå en række målinger til dit WordPress-websted. I denne artikel lærer du, hvordan denne gratis service kan bruges til at hjælpe dig med at forstå dit publikum bedre.

Ved, hvor din målgruppe kommer fra

Google Analytics trafikskilde

Dit publikum ankommer til dit websted fra forskellige steder; sociale medier, søgemaskiner, andre websteder eller din adresseliste, for blot at nævne nogle få. Det er vigtigt at vide, hvor de er kommet fra, så du kan øge din tilstedeværelse og indsats på disse områder samt målrette mod kilderne, hvor du ikke får de konverteringer, du ønsker på bedre måder.

Er din organiske trafik høj nok?

Google Analytics-diagram

Der er ingen faste betingelser for, hvad der er et “godt” antal mennesker, der ankommer til dit websted gennem organiske søgninger. Når det er sagt, kan du bruge dine målinger til at se, om dine organiske søgninger har brug for betydelig forbedring eller ikke ved at sammenligne dem med andre kilder til trafik.

Hvis du tiltrækker det meste af din trafik gennem sociale medier eller en anden henvisningsstrøm, skal du bruge en større indsats i din SEO. Forbedre dit indhold og opret flere blogindlæg ved hjælp af disse alle vigtige søgeord og sætninger. Over tid skulle dette hjælpe med at øge din placering i søgemaskinerne og generere mere organisk trafik.

Hvis din organiske trafik er høj sammenlignet med andre kilder, kan det være tid til at sætte mere fokus i et andet område.

Øger sociale medier din målgruppe?

Det er vigtigt at spore dine sociale medieberegninger, da det giver dig et klart billede af både hvad der fungerer og hvad der ikke er som en del af dine marketingmedier til sociale medier.

Disse beregninger kan vise dig, hvilken type indhold der fungerer godt med dit publikum, hvad der deles og synes om, og hvad du skal fortsætte med at fokusere på at producere. Hvis du kører kampagner eller konkurrencer, kan du spore populariteten af ​​disse aktiviteter for at se, om de får et afkast på den tid og kræfter, du lægger på.

Nem Social Metrics Pro WordPress Plugin

Easy Social Metrics Pro er et imponerende WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at spore dine sociale mediers ydelse fra dit WordPress-dashboard. Social Metrics Pro hjælper dig med at forstå, hvor dit publikum hovedsageligt hænger ud, hvilket sparer dig tid ved at give dig mulighed for at fokusere på de mest populære platforme og mindre på andre. Ved at spore din tilstedeværelse på sociale medier over tid kan du også se, om din marketingstrategi fungerer på lang sigt, eller om den har brug for en revision.

Forbedre henvisningsnumre ved at opbygge forhold

Henvisninger fra andre websteder er en god måde at få trafik på, da det mere end sandsynligt vil betyde, at seerne allerede har en interesse i din niche eller branche. Tjek dine målinger for at se, hvilke websteder seerne kommer fra, og opbyg derefter forhold til dem. Stærke forhold til andre i dit felt kan øge din online profil, promovere dit brand og øge trafikken til dit websted.

Tjek den fysiske placering af din målgruppe

Besøgende placering

Afhængig af din virksomhed kan placering være vigtig. Hvis du har en mursten og mørtelvirksomhed, som du ønsker at tiltrække lokale faste kunder til, er folk, der ser dit websted fra den anden side af verden, rart, men måske ikke, hvad din virksomhed har brug for. Din analyse giver dig mulighed for at kontrollere, at du tiltrækker det rigtige publikum med dit indhold og promovering.

Hvis du vil tiltrække lokale kunder, skal du gøre dit websted og især din blog relevant for din placering. Skriv om hvad der sker i dit lokale område. Kør konkurrencer for folk, der er i butik, og offentliggør det online. Der er ikke noget galt i at tiltrække et bredere publikum, men gør folk i din umiddelbare nærhed til din prioritet.

Forstå, hvad der påvirker dine afvisningspriser

Bounce Rate for Google Analytics

Det er ofte svært at finde ud af præcis, hvad der får folk til at forlade dit websted. Analyse af dine målinger kan hjælpe med at få en idé om, hvor dit websted forlader dig.

Sådan sænkes hoppepriser på blogindlæg

Bounce satser er ofte høje på blogindlæg, der besvarer et ‘hvordan man’ spørgsmål. Dette kan let forklares, da folk specifikt er kommet til stillingen for at få et svar på et spørgsmål. Når de har opfyldt deres forespørgsel, forlader de.

Hvis dette er tilfældet med din blog, skal du prøve at opveje dette problem ved at tilføje ‘opfordring til handling’. Links til andre artikler og kampagner på dit websted eller et gratis tilbud i bytte for en e-mail er en fantastisk måde at opfordre besøgende til at udforske dit websted yderligere.

Hvad der kan være årsag til høje afvisningspriser på hjemmesiden?

Høje afvisningsrater på din startside er næsten altid en dårlig ting. Hvis dette er tilfældet med dit websted, skal du kigge nøje efter analysen for at hjælpe dig med at bestemme, hvorfor folk forlader dit websted uden først at kigge rundt om det.

Først skal du se på hvor lang tid folk bor på din startside. Hvis folk rejser efter kun et par sekunder, skyldes det sandsynligvis, at dit websted har langsomme belastningstider, ikke er mobile lydhør eller bliver ødelagt på en eller anden måde. Tid til at få løst!

Hvad hvis folk opholder sig i mere end 5 sekunder, men ikke klikker videre til en anden side? I dette tilfælde er der sandsynligvis andre problemer, som ikke vil være sådan en hurtig løsning. Der vil sandsynligvis være problemer med webstedets design og anvendelighed, eller indholdet er ikke interessant nok. Dog også igen, om webstedet reagerer fuldt ud.

Hjemmesider skal være klare, kortfattede, og besøgende skal ‘få dig’ inden for 5 sekunder efter landing på din side. Er det indlysende, hvad din virksomhed er, og hvad du tilbyder? Brug ikke for meget tekst og jargon på din startside, bare hold det enkelt. Hjemmesidens design skal være ren og let at navigere og vise besøgende, hvor de skal hen. Brug nogle opfordringer til handlinger, men ikke for mange, du vil ikke overvælde og forvirre dit publikum.

Analyse af individuelle sider

Google Analytics populære sider

Google analytics indeholder masser af oplysninger om hver side på dit WordPress-websted. Dette hjælper dig med at se dybt på, hvad dit publikum laver på dit websted og forstå, hvordan du kan forbedre dit websted for at bevare og øge dit publikum.

Top landingssider

Se på, hvor folk ankommer til dit websted, og identificer dine øverste destinationssider. At vide dette kan hjælpe dig på to måder:

  1. Opret mere indhold som dette, da dette åbenlyst tiltrækker folk.
  2. Du ønsker, at de ankomne besøgende skal bo på dit websted, så sørg for kvalitetsindhold på disse sider med nogle ‘opfordringer til handling’. Dette tilskynder folk til at blive på dit websted og øger muligheden for kundeemner eller salg.

Visninger af øverste side

De øverste sider viser, hvilket indhold der er mest populært, og hvad dit publikum er interesseret i. Dette er virkelig vigtig information, da det hjælper dig med at forstå, hvilken type indhold der engagerer dit publikum. Det er også her, du skal placere links og kampagner for at tilskynde til salg eller indsamling af e-mail-adresser.

Husk også at tjekke dine sociale medieberegninger såvel for at se, hvad der er blevet delt. Dette giver dig en god indsigt i, hvilke typer af dit indhold der er populært på sociale medier.

Afslut sider

For at blive opført som en exit-side i din analyse, skal folk have kigget på mere end en side på dit websted. Dette er mennesker, der viser en slags interesse for dit websted og dit indhold, så det kan godt være potentielle tilbagevendende besøgende eller kunder.

Det er ok, hvis du kan se, at folk forlader dit websted fra din kontaktside, kontaktformular eller en ordreformular. Det, du ikke ønsker, er målinger, der viser seere, der forlader fra hjemmesiden eller værre, under kassen, før de har afsluttet et køb. Hvis dette er tilfældet, skal du gennemgå din kasseproces for at sikre dig, at den er glat, brugervenlig og ikke tager for lang tid.

Tilbagevendende besøgende

Du vil spore antallet af tilbagevendende besøgende for at se, om dette stiger over tid. Tilbagevendende besøgende er vigtige, da det er dem, der har en reel interesse i din niche og er mere tilbøjelige til at blive kunder. Hvis dit antal tilbagevendende besøgende er lavt, er du sandsynligvis nødt til at forbedre dit indhold. Gør det mere interessant, så folk vil vende tilbage og læse mere.

Se på dine konverteringspriser

Det er uden tvivl den vigtigste metrisk at spore, og konverteringsfrekvensen fortæller dig, om dit websted når sit hovedmål. Gør dit publikum, hvad du vil have det til? Dette kan være at indsamle e-mails, øge medlemskabet eller sælge produkter.

Hvis dine konverteringsfrekvenser er lave, men trafikken til dit websted er høj, kan dette indikere en række ting. Enten tiltrækker du den forkerte type publikum, eller dit websted er ikke godt nok. Dette kan omfatte dårligt indhold, ikke nok opfordringer til handling eller et ubrugeligt websted. I dette tilfælde er det tid til at fokusere på at forbedre dine konverteringsfrekvenser.

Afsluttende tanker

Selvom det først kan tage tid at analysere dit websteds data, når du først har forstået, hvad du skal kigge efter, bliver det lettere og hurtigere. Mere vigtigt er det, at ved at forstå, hvordan dit publikum interagerer med dit websted, kan du foretage de forbedringer, der er nødvendige for at opmuntre tilbagevendende besøgende, tiltrække nye og i sidste ende gøre det muligt for dit websted at konvertere mod dets mål.

Hvad forhindrer dig i at grave i dine analyser og besøgende metrics i flere detaljer? Del dine tanker i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map