Lette (og overkommelige) måder til at få et WordPress-sted til at skille sig ud

Skiller dit WordPress-sted ud? Ingen? Hvis du er ny inden for WordPress, er det ganske almindeligt at lade temaet udføre det meste af den tunge løft, hvilket skaber et websted, der ikke ser dårligt ud, men som passer godt sammen med mængden. Men et iøjnefaldende, professionelt design er vigtigt. Det kan endda være vigtigere end dit faktiske indhold.


I en verden af ​​internetmarkedsføring har det længe været et godt accepteret ”faktum”, at ”indhold er konge”, men faktisk, noget research ser ud til at antyde andet. Faktisk DESIGN af et websted kan have størst indflydelse på et første indtryk.

Nu siger jeg ikke, at kvaliteten af ​​dit indhold ikke er vigtigt (det er det, der inspirerer gentagne besøg og selvfølgelig deling), men hvis dit design er så intetsigende, at halvdelen af ​​dine besøgende ikke engang gider at hænge rundt længe nok til at læse det, vil du gå glip af mange potentielle læsere / kunder. Derfor vil jeg i dette indlæg vise dig et par nemme og overkommelige måder til at få dit websted til at skille sig ud.

Brug tilpassede temaer / rammer fra Get-go

wordpress-rammer

Hvis du ikke har lyst til at lære at kode, for at have en vis kreativ kontrol over dit WordPress-sted, eller ansætte en professionel udvikler, er en af ​​de bedste ting, du kan gøre, at vælge et tema med designindstillinger. Men når det kommer til at give dig friheden til at tilpasse dit tema – ingen kodning krævet – til at skille sig ud fra alle de andre brugere af nævnte tema, oprettes ikke alle temaer lige. Der er mange temaer, der giver mulighed for næsten 0 tilpasning uden for tilpasningsmulighederne indbygget i WordPress (hvilket faktisk ikke er så meget).

Nogle skiller sig ud alternativer er Total, Headway, Lave og opslagstavle (begge gratis) bare for at nævne et par af de mange gode muligheder derude. Med Total for eksempel har du tilladelse til fuld kreativ kontrol over, hvordan dit websted ser ud, uden at skulle skrive en enkelt kodelinje. Ved at bruge sidebyggeren kan du oprette ethvert layout og derefter bruge endnu flere indstillinger indbygget i hvert modul til at tilpasse sideelementer.

Mens temaer som Total er enkle at bruge til de fleste mennesker, der kender WordPress, kan det være lidt vanskeligt at mestre som en komplet begynder. Hvis du er helt ny med WordPress, kan du overveje et mere grundlæggende tema med færre tilpasningsmuligheder som ????? I dette tilfælde har du stadig muligheden for at ændre farver, skrifttyper, størrelser og generel layout på siderne, men du vælger for det meste fra forudindstillede indstillinger i stedet for at få dine hænder beskidte og tegne det ønskede websted. Selvom ja, betyder det, at du har mindre detaljeret kontrol, samtidig med at det gør det lettere ikke at blive fanget af de små detaljer og personalisere dit websted effektivt i brede streger.

Ingen af ​​temaerne er iboende overlegne den anden, alt afhænger af kunden. Men hvis du er nybegynder når det kommer til webdesign såvel som WordPress, kan det være en god ide at vælge et tema, der giver dig en vis kreativ kontrol over designet uden at overvælde dig med muligheder.

Hvis du er forelsket i dit nuværende tema, og det dybest set ikke giver nogen muligheder for tilpasning, så rol ikke, der er stadig ganske mange ting, du kan gøre for at få det til at skille sig ud, så lad os grave dig ind i dem.

En af de mere almindelige måder til at differentiere et WordPress-sted fra andre, der bruger det samme tema, for at gøre et websted til dit eget, er at bruge et logo i stedet for standard overskriftstekst + font. Hvis du har et stramt budget, eller du bare kan lide at have det, kan du f.eks. Lave dit eget logo, kun med tekst. Hvilket kan lyde undervejs, men ved omhyggeligt at vælge skrifttyper og farver kan du selv oprette et meget professionelt logo.

For at lære at gøre dette selv, kan du tjekke ud denne detaljerede, hvordan man poster der viser dig, hvordan du opretter en fra start til slut. (Bloggen er også et eksempel på et meget populært websted, der kun bruger et tekstlogo, hvis det bekymrer dig.)

Der er mange steder, hvor du kan få et logo billigt, et populært men kontroversielle bootstrap-budget alternativ er Fiverr. Hvor man i teorien kan få et færdigt logo for 5 bukke. Tinget med fiverr er, at du ikke bare sender, du bliver nødt til at lave din egen research og finde en designer, der har en track record med at designe logoer, der ligner nøjagtigt den slags ting, du måske ønsker. Ventetiden er også ofte ret lang. (Det er også 5 bucks, så forvent ikke et unikt design, forvent noget passende clipart sammen med tekst i en cool skrifttype.)

Det måske er det mest populære alternativ i mellemklassen 99 design, hvor du ikke ansætter en designer foran, og så designer han / hun den, nej. Ved 99design starter du en designkonkurrence, og du kan vælge blandt mange design, den, du føler, giver genlyd med dig og dit brand. Det er ligesom at have en designer selv færdigheder, da du ved alle valg giver dig en masse kreativ kontrol.

Brug et Page Builder-plugin til at oprette et brugerdefineret hjemmeside

visuel-komponist

Ved at bruge en sidebygger kan du helt ændre det første indtryk, en besøgende får, når han / hun besøger dit websted. Du kan vælge dit valg fra sidebygger-plugins, vi allerede har gennemgået, eller få et af dine valg. Hvis du har valgt at gå med et af de temaer, jeg har anbefalet tidligere, end dit tema muligvis har en sidebygger, indbygget allerede.

Sidebygere gør processen med at oprette et brugerdefineret websted, der kan håndteres for WordPress-brugere, der ikke er udviklere. Visual Composer er langtfra en af ​​de mest populære sidebygger WordPress-plugins, der er tilgængelige, og med god grund. Det brugervenlige interface gør det muligt for brugere at opbygge sider i front-end, så du kan se din side på dit live site, mens du bygger den (dette inkluderer faktisk at se farvevalg, kolonner, uddrag, skydere og mere alle live som du justerer dem).

Brug dine widgets / sidebar

En anden nem måde at ændre udseendet på dit websted er ved at placere nøglevisuelle elementer i sidebjælken. Disse kan være selvdesignede mini-bannere eller simpelthen flot og nyttige widget-plugins, der passer godt til resten af ​​dit websteds design. For eksempel et widget-plugin, der viser populære indlæg og viser deres fremhævede billeder. Tjek WordPress.Org-plugin-depotet – de har masser af gode gratis widget-plugins som du kan bruge til at ændre dit webstedsudseende.

Fjern sidepanel / gå i fuld bredde

fuld bredde-hjemmeside

I disse dage tilbyder mange temaer disse muligheder. Det eneste, du skal gøre, er at gøre os til dem. Ofte er det så let som at markere en boks eller klikke på en knap. Det afhænger af det tema, hvor du muligvis finder layoutindstillinger. Men for vores Total-tema kan indstillingen til at vælge et layout i fuld bredde indstilles globalt fra Theme Customizer eller på en side-side ved hjælp af de individuelle sideindstillinger.

Hvis dit tema understøtter det …

På dette tidspunkt bevæger vi os ind i et område, som mange temaer ikke understøtter, og at der ikke rigtig er nogen plugins, der håndterer tilstrækkeligt godt, til at det er værd at tackle. Hvis dit tema ikke understøtter dette.

Skift skrifttyperne op

Nu er dette noget, der kræver et par kodelinjer, medmindre du har valgt et tema med mulighed for det. Men hvis dit tema tillader det, og du allerede har en række skrifttyper at vælge imellem, anbefaler jeg, at du læser denne artikel om parring af skrifttyper først. Dette vil hjælpe dig med at vælge skrifttyper, der arbejder sammen for at skabe en professionel stemning, snarere end at få webstedet til at virke som om det lider af flere personlighedsforstyrrelser.

Og hvis dit tema ikke leveres med indbyggede fontindstillinger, kan du altid bruge et plugin. Det WP Google Fonts gratis WordPress-plugin er en hurtig og nem måde at tilføje support til over 670 tilpassede Google-skrifttyper til dit tema.

Skift op farveskemaet

farve-picker

Selvom dette kan være en fantastisk, muligvis den bedste måde, at få dit websted til at skille sig ud, er det også en farlig sti at gå uforberedt ned. Læs dette artikel om nogle sikkerhedsretningslinjer for at sikre dig, at du ikke går for langt med dit farveskema. Og hvis dit tema bruger fladt design, kan du ‘stjæle’ nogle inspiration til farvepaletter her.

Når du er klar til at finjustere dine webstedsfarver, skønt de fleste temaer gør det let. Mange temaer (gratis og premium) leveres med indbyggede farveskind, brugerdefinerede farveindstillinger i Theme Customizer eller med indstillinger for farver indbygget i sidebyggeren. Eller ligesom med skrifttyper kan du også installere et gratis plugin til finjustere dine temafarver.

Skift dimensioner / andre ting

Du kan f.eks. Reducere højden på dit websteds overskrift for at få mere af dit faktiske indhold pakket ind i det første indtryk af en besøgende. Eller du kan øge / mindske bredden på din sidebjælke. Dette er normalt ligetil, og nogle gange er det kun ved at teste og faktisk se på resultater, vil du være i stand til at finde ud af, om der er forbedringer, der skal foretages.

Temaer, der bruger sidebygere, giver dig mulighed for frit at flytte elementer rundt, så du kan tilføje mere hvidafstand, hvor det er nødvendigt, eller ombestille sideelement let. Derudover tilføjer andre temaer som Total også indbyggede indstillinger til næsten hvert temaelement (overskydning, sidebjælkebredde, billedstørrelser, indstillinger for lydhørhed og meget mere) ud over alle de funktioner, der tilføjes af drag & drop builder.

Uanset hvad du gør, skal du holde det rent

En af de ting, mange mennesker gør forkert, når de forsøger at tilpasse deres hjemmeside, er at de tilføjer en masse unødvendige elementer i stedet for at ændre et par af de forudgående nøgleelementer i designet for bedre at tilpasse sig deres eget brand og vision.

Dit websted behøver ikke at være komplekst for at se godt ud. I de fleste tilfælde er det faktisk det modsatte. Ringe og for komplekse websteder ses som grimme end enkle, lette at følge dem. Dette betyder, at selvom du har mulighed for at gå til 4 sidestænger, eller stikke dit logo 8 steder, måske bare holde sig til den.

Hvis du har nogle planer, du kæmper med, succeshistorier til at vise frem eller spørgsmål, så del det. Eller hvis du har nogle tip eller plugins, der har hjulpet dig med at tilpasse dit websted, ville vi meget gerne vide, hvad de var. Efterlad en kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map