Købe WordPress-temaer Den smarte måde

Efterspørgslen efter WordPress-temaer af høj kvalitet er INSANE. Der er TONER af mennesker, der søger efter både gratis og kommercielle temaer hver dag, og folk som mig selv tjener godt på at sælge dem. På grund af så stor efterspørgsel åbner folk konstant nye temabutikker og / eller opretter nye varer til salg på eksisterende markedspladser som Themeforest eller Mojo-temaer.


Som køber, promotor og WordPress-temaudvikler har jeg en hel del erfaring med mange af de populære temabutikker derude og deres arbejde. Jeg har også et skarpt øje for at udvælge kvalitetsartikler frem for ikke så gode.

Jeg ville dele nogle af mine tip til at hjælpe dig med at gøre “smartere” mere uddannede køb, når du er ude på “kommercielle” WordPress-temaer – bemærk, jeg bruger udtrykket “kommerciel”, fordi …

“Ikke alle kommercielle temaer er premium-temaer, og ikke alle premium-temaer er kommercielle temaer!”

Ofte refererer folk til alle kommercielle temaer som værende premium, men udtrykket præmie henviser til noget, der er usædvanligt og bedre end andre af sin art. Men som vi alle ved, er nogle kommercielle temaer, der suger og kan være værre end nogle af de gratis temaer, der er tilgængelige.

Her er mine tip …

Kan du stole på sælgeren?

Tema butik: En af de første ting, du skal spørge dig selv, er, om sælgeren kan stole på. Ikke kun fordi du muligvis giver dem dine kreditkortoplysninger, men også fordi du vil sikre dig, at du faktisk modtager dit produkt, og at det fungerer som beskrevet. Ved at gøre en enkel Google søgning hos sælgeren, skal du få en god idé, hvis denne person / virksomhed er legitim. Normalt, hvis ikke ellers, finder du en masse forfærdelige anmeldelser eller blogindlæg, der raser om dem.

Individuel sælger: Hvis du køber fra en individuel sælger på et marked, kan du ofte fortælle det ved kommentarer og ratings, hvis folk kan lide sælgeren. Hvis du f.eks. Læser nogle af mine kommentarer til kommercielle temaer og ser på mine anmeldelser, finder du det overvejende alle positivt ��

Hvis de ikke er på et marked og sælger direkte fra deres hjemmeside / blog, f.eks Devin-pris gør ved på sin blog, der sælger sin Indstillinger Framework Kit, du kan læse dog nogle af hans indlæg, tjek hans github og / eller twitter, og med det samme vil du se, at han er en cool fyr. Det samme gælder min ven Pippin WilliamsonPippins-plugins (alle kender Pippin). Hvis du bare søger en af ​​disse to personer, vil du se, at de er meget involveret i WordPress-samfundet og vel betroede personer.

Hvis betalinger foregår via PayPal, har du også et ekstra lag med sikkerhed, så det er noget værd at se efter, hvis du stadig er bekymret.

Kasse Et gratis tema: Hvis sælgeren tilbyder et slags gratis tema, skal du overveje at downloade det og se på koden. Selvfølgelig skal du ikke bekymre dig, hvis du ser nogle bugs, fordi temaet kunne være gammelt eller ikke så meget pleje blev lagt i det som et kommercielt tema. Hvad du leder efter er krypteret kode og skitserede links. Hvis en sælger opgiver gratis temaer med alle mulige spammy-links eller krypteret kode, ville jeg personligt ikke stole på deres kommercielle varer.

Tema sidst opdateret den…

En af de første ting, jeg personligt ville se på, er, når temaet blev frigivet eller sidst opdateret. WordPress er i konstant udvikling, og du vil være sikker på, at ikke kun dit tema bruger nogen af ​​de nyeste tilgængelige funktioner, men også sørger for, at temaet er sikkert at bruge. For eksempel er ethvert tema ved hjælp af Timúm, der ikke er blevet opdateret i de sidste par år, en rigtig dårlig idé – I ved alle hinanden om den enorme sårbarhed i Timoem, der blev opdaget og for nylig lappet.

Det betyder ikke noget, om det er et gammelt tema, hvis det for nylig er opdateret, kan det stadig være et godt valg! Hvis der er et offentligt program, kan det være en god idé at kigge igennem det. Selvfølgelig kan du altid spørge sælgeren, om temaet opdateres til at arbejde med den nyeste version af WordPress.

Jeg har haft folk til at spørge mig tidligere om mine temaer ville fungere med en lavere version af WordPress, fordi de ikke af den ene eller anden grund ikke ville opdatere deres installation. Helt ærligt, jeg er ligeglad med, hvad grunden er … du skal altid holde din WP-installation ajour!

Lad aldrig et tema forhindre dig i at bruge den nyeste version af WordPress.

Kontroller koden med W3C

W3c ValidatorÉn ting, der kun tager et par sekunder, er at køre en W3C-check på hjemmesiden til et tema, du overvejer at købe. Du kan teste hver side, men typisk hvis hjemmesiden er godt kodet, vil resten af ​​siden normalt også være. Det samme gælder, hvis hjemmesiden indeholder hundreder af fejl, kan du sandsynligvis forvente det samme for resten af ​​webstedet.

Bemærk: Nogle fejl, der kommer op på W3C, kan relateres til indlejrede videoer, eksperimentel kode… osv. Så luk ikke et tema ned, hvis du får et par fejl, læse dem og se, hvad de handler om, undertiden er det virkelig ikke noget.

Tjek vurderinger og anmeldelser

Jeg ser ofte folk, der klager over ThemeForest, hvor jeg sælger mine kommercielle temaer (atm), fordi de købte et tema havde et problem, og forfatteren hjælper dem ikke. Bare at se på forfatteren ser jeg ofte, at de har dårlige ratings, folk kommenterer problemer med emnet… osv.

Temaer er ganske billige, og hvis du ikke er interesseret i at miste et par bukke her og der, skal du gå videre og købe et tema, og hvis det ikke fungerer, kræv det som et tab på dine skatter. Ellers kan det ikke skade at læse igennem et par kommentarer og sikre sig, at forfatteren har gode vurderinger. Og hvis du virkelig vil sikre dig, at du tager det rigtige valg, kan du søge online efter markedet og læse på nogle anmeldelser (bemærk, de fleste anmeldelser derude er oprettet af tilknyttede virksomheder, så vær forsigtig, de er ikke alle ærlige ) måske sende nogle tweets og bede folk om deres mening.

Ser på funktioner og muligheder

Selvfølgelig, når du er ude på jagt efter et nyt tema, er der mange ting, du måske leder efter, som regel vil du have specifikke funktioner eller designelementer. Nedenfor er kun et par tip til ting, som jeg synes er altid nødvendigt, og ting, der ikke er så nødvendige.

Nødvendig:

 • Godkodet HTML, PHP & JS
 • Et layout, der imødekommer dine behov – der er hundreder af tusinder af temaer derude, stop med at hacke crap ud af dem og få noget, der fungerer for dig eller din klient (for det meste)
 • Forfatterstøtte – hvis der er problemer med temaet, er det godt, hvis forfatteren hjælper dig
 • Regelmæssige opdateringer – hvis du har til hensigt at bruge temaet i en længere periode, er opdateringer et must have

Ikke nødvendigt:

 • SEO-indstillinger – disse bør ikke være indbygget, du skal bruge Yoast SEO
 • Farveindstillinger for hvert element – hvis du ikke kender CSS, skal du ansætte en webudvikler!
 • Hver mulig mulig skabelon – du ved, at du kan oprette nye skabeloner i dit barnets tema?
 • Kortkoder – disse behøver ikke inkluderes i temaet, der er mange gode plugins derude til dette

WordPress-funktionerDesværre ser det ud til, at markedet i butikker som Themeforest hælder mod temaer, der er fastklæbte og oppustede. Jeg ved ikke, om købere ikke ønsker at bruge pengene til at købe et tema til hver klient, de ved ikke, hvordan man kode eller er simpelthen doven… Af nogle af disse grunde har jeg tilføjet visse muligheder, normalt ville ikke tilføje, men der er ting, der bare ikke hører hjemme i et tema, f.eks. SEO-indstillinger eller 100+ kortkoder (hvad? ja, det har jeg set på en liste med temafunktioner før).

Pris og licens

Dette er naturligvis to meget vigtige aspekter, når det kommer til at købe et tema. Nogle gange har du en klient, der har givet dig et budget til at gå ud og købe et tema, eller du personligt har et budget, der gør for økonomiske vanskeligheder, eller måske har du alle pengene i verden at bruge. Og når det kommer til at købe et kommercielt tema er der ikke en 100% sammenhæng mellem pris og kvalitet. Der er for eksempel nogle temaer af høj kvalitet hos Theme Trust, der sælger til 2 temaer for $ 25, og så går du over til Themeforest og finder temaer, der sælger for $ 50 hver (det er dobbelt så meget som prisen), der kan sammenlignes med dem på Theme Trust..

Højere pris betyder IKKE højere kvalitet

Personligt Jeg ville ikke engang se på prisen af temaet. Hvis WordPress-temaet har nøjagtigt det, du har brug for, er sælgeren godt betroet og har positive ratings / anmeldelser, og selvfølgelig er temaet blevet veludviklet, hvem er det ligesom hvor meget det koster? Selv på $ 100 ville nogle temaer stadig være det værd. Jeg har set folk ende med at bruge dobbelt så meget, fordi de købte temaer, som de senere fandt ud af, ikke var nøjagtigt, hvad de ledte efter.

Husk, at hvis du skulle ansætte en freelance-udvikler, kunne det koste dig tusinder for et websted. Det er stadig en overkommelig mulighed at købe et tema, selvom du køber et nichetema af høj kvalitet i den højere ende af dit budget, såsom dem, der findes på AppTemas.

Licensing? Vi skal alle være GPL, nej?

Dine tanker?

I sidste ende vil jeg gerne høre fra jer / gals. Hvad er din proces, når du leder efter et nyt tema at købe? Hvad er nogle af dine oplevelser med forskellige markedspladser og temabutikker? Jeg er sikker på, at hvis du har haft en god eller dårlig oplevelse, vil nogen, der læser dette indlæg, synes det er nyttigt, så del venligst!

Hvordan køber du temaer? Nogle gode eller dårlige oplevelser? Kommentar nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map