Introduktion til Cloud Computing med WordPress

Introduktion til Cloud Computing med WordPress
 1. 1. Sådan installeres WordPress i Microsoft Azure
 2. 2. Sådan installeres WordPress på Google Cloud
 3. 3. Installer WordPress i AWS – Amazon Web Services
 4. 4. I øjeblikket læser: Introduktion til Cloud Computing med WordPress
 5. 5. Sådan installeres WordPress i DigitalOcean

Velkommen til den nye og opdaterede nybegyndervejledning til cloud computing for 2019. Cloud computing har oplevet et massivt optag i de senere år, hvor virksomheder og SMB flytter et flertal af deres tjenester til skyen. Fra din Amazon-ordre til din Instagram-historie til den artikel, du læser lige nu, gemmes, behandles og leveres til dig – over skyen.


Forfatterens note:

Denne introduktionsartikel om cloud computing til WordPress blev oprindeligt offentliggjort for næsten fire år siden i 2015. I løbet af denne tid har vi set hurtig vedtagelse af cloud computing på tværs af flere brancher og store forbedringer i de vigtigste cloud-teknologier. Med alle disse ændringer forbliver kerneprincipperne og fordelene ved cloud computing dog stadig de samme. De primære typer af cloud computing-løsninger er uændrede. Du har stadig private, offentlige og hybrid skyinstallationer. Hvordan organisationer vedtager dem, har ændret sig.

Denne guide fungerer som en begyndervejledning til forståelse af cloud computing og hvordan den relaterede til WordPress.

Vi starter med:

 • Hvad cloud computing handler om
 • Undersøg dens fordele
 • Forstå de forskellige typer cloud computing-løsninger

Når det er gjort, ser vi på, hvordan cloud computing giver WordPress mulighed.

Hvad er Cloud Computing?

cloud computing til wordpress oversigt

Ifølge G2 skare, ”En af de enkleste måder at demonstrere“ skyen ”er gennem lagring. Traditionel lokal opbevaring opbevarer filer på din harddisk. Når du gemmer et billede eller downloader et program, gemmes det på din enhed. Cloudlager gemmer derimod filen på nettet. Filen distribueres på fjernservere og fås adgang via internettet. ”

Udvid nu begrebet “opbevaring” til også at omfatte behandlingskraft og levering af indhold. Du har den moderne sky.

Kort sagt, skyen er et distribueret netværk af computere, der fremstiller flere kopier af dine data i separate maskiner. Så hvis den ene server går ned, overtager den anden. For slutbrugeren stopper beregningen aldrig.

Forskellige typer cloud computing

cloud computing til wordpress typer

Der er tre primære typer af cloud computing-løsninger baseret på deres implementering. Du har offentlig, privat og hybrid. Inden vi begynder, skal du forstå, at skyen i sidste ende består af flere computere (kaldet servere), der er placeret i datacentre.

 • EN privat sky er som din egen Uber. Du deler det ikke med andre og bruger det kun til din pendling.
 • EN offentlig sky er som en Uber-pool. Du pendler med folk, der skal til den samme destination.
 • EN hybrid sky er en blanding af to. (Jeg kan ikke tænke på et Uber-lignende eksempel).

Omkostningerne ved cloud computing

Privat sky: Omkostningerne ved at leje en privat eller offentlig sky ligner din Uber-tur. Private førerhuse (eller skyinstallationer) koster mere. Fordelen er, at det er meget mere sikkert og kan placeres bag din virksomheds firewall.

Offentlig sky: Offentlig sky er meget omkostningseffektiv, men har visse sikkerhedsbegrænsninger sammenlignet med offentlig sky. Derfor ser du en masse overholdelsesproblemer, når du lagrer medicinske eller regeringsdata på offentlige sky-servere.

Hybrid Cloud – Det bedste fra begge verdener: Virksomheder regnede med, at den bedste ROI kommer, når du kombinerer de private og offentlige skyer, også kendt som hybridskyen. Virksomheder kan gemme følsomme data sikkert i den private sky, beskyttet af firmaets firewalls. Batchbehandlingen af ​​offentlige eller anonyme data kan overføres til den offentlige sky.

Fordele ved Cloud Computing

cloud computing for wordpress fordele

Selvom kerneteknologien bag cloud computing hurtigt har udviklet sig, er de grundlæggende fordele ved at anvende cloud computing overhovedet ikke ændret. Her er en hurtig oversigt:

Tilgængelighed og redundans: Da skyen er et netværk af flere, sammenkoblede computere med identiske kopier af din dato, får du høj tilgængelighed og redundans. Med andre ord går dine tjenester ikke til. Medmindre naturligvis hele klyngen går ned (som denne AWS-blackout).

Pay-as-you-go-model: Denne betalingsmodel er blevet industrimodellen takket være cloud computing. Borte er de dage, hvor du har brug for at reservere hosting- og computerfaciliteter i en mindstevarighed. Med cloud computing betaler du kun for de ressourcer, du bruger. For skyeffektiv skyeklynger kan du endda leje dem i et par timer og kun blive faktureret for dem. Ingen skjulte omkostninger, ingen opsætningsgebyrer – intet!

Skalerbarhed: Skalerbarhed giver dig mulighed for blot at købe mere computerkraft efterhånden som du har brug for det. Når du er færdig med ressourcerne, kan du ganske enkelt slippe dem tilbage til skyen.

Der er flere andre fordele ved at bruge skyen, men disse er de mest generiske, som alle burde kende. Hvis du vil lære mere om cloud computing, vil jeg anbefale at læse G2 Crowd’s introduktionsvejledning. Det er godt skrevet på en nørdefri måde, beregnet til mennesker fra alle discipliner.

Ledende leverandører af cloud computing

Markedsandel af de førende leverandører af cloud computing i 2. kvartal 2018

Markedsandel af de førende leverandører af cloud computing i 2. kvartal 2018

Tilbage, da cloud computing begyndte at tage sig op, havde AWS størstedelen af ​​skyens markedsandel. Men i 2018 har tingene drastisk ændret sig. Vi har flere brancheførende cloud-leverandører såsom AWS, Google Cloud, Microsoft Azure, IBM og Alibaba Cloud for at nævne nogle få.

Cloud computing og WordPress

kinsta administreret wordpress hostingDe fleste af de bedste WordPress-hostingudbydere bruger en af ​​de førende cloud-udbydere til at tilbyde deres tjenester. For eksempel er Kinsta en populær administreret WordPress-hostingudbyder, der er fuldt hostet i Google Cloud. Andre tjenester som Cloudways tilbyder administreret cloud WordPress-hosting i AWS, Google Cloud og andre. De er i det væsentlige en mellemlagsudbyder, der administrerer dit WordPress-sted i en skyudbyder, du vælger.

Hej, sky!

I denne indlægsserie drøfter vi, hvordan man installerer WordPress i de største cloud-udbydere. Vi starter med et af mine foretrukne cloud-hostingfirmaer – DigitalOcean. Senere går vi videre til avancerede emner som f.eks installation af WordPress på AWS og andre branchestandard skyudbydere. Hvis du har spørgsmål til cloud computing eller cloud hosting generelt, er vi alle ører. Du kan også direkte spørge mig på Twitter @souravify, og jeg svarer gerne på dit spørgsmål. Her er en spændende rejse – lad os komme i gang!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map