Hvorfor skal du selv være vært for din fotografiportefølje med WordPress?

Hvorfor du selv skal være vært for din fotografiportefølje med WordPress

Er du ejer af fotograferingsvirksomhed? Så ved du, hvor vigtigt det er at repræsentere dig selv og dit brand, mens du tiltrækker nye kunder. At fremvise dit fotograferingsarbejde er et praktisk branding-værktøj. Der er mange muligheder for, hvordan du kan oprette et online galleri over dit arbejde. Helt ærligt er selvhosting af din fotograferingsportefølje, da det kan lyde svært at oprette, den bedste mulighed. Tjek hovedårsagerne til, at du skulle have portefølje på din egen hjemmeside af vores ven Viktor fra webcreate.me.


Enhver kan oprette et unikt udstillingsvindue med arbejde

Fotografi er visuel kommunikation såvel som webdesign. For at få vist resultaterne af dit arbejde til potentielle kunder og give yderligere oplysninger om forfatteren, skal du oprette online portefølje og nærme det som en metode til personlig branding.

Selvom det tilsyneladende kan virke vanskeligt i starten, er sandheden i sagen, at du kan oprette en attraktiv portefølje ved hjælp af WordPress og juster det efter dine behov. Mange fotografer derude har fantastiske sider, som de oprettede ved hjælp af WordPress-temaer. Godt designede porteføljer i en sådan konkurrencedygtig branche sætter dit arbejde i kundernes øjne på et højere niveau. Hvert online-værktøj, du bruger til at markedsføre dit personlige online-brand, vil også før eller senere betale sig.

Hvilke fordele får du ved selvhosting?

Lad os starte med noget meget indlysende fra de rækker, der er skrevet ovenfor. Du vil forbedre mindst en færdighed mere. Som fotograf tænker du sandsynligvis ikke på CMS-systemer og oprette websteder. Men hvis du beslutter dig for at prøve det, vil du berige dine evner og få mere viden om, hvordan websteder fungerer.

Hvis du tror, ​​det vil være spild af tid, så lad os rette denne fejl. Ved at studere et par lette WordPress-tutorials vil du være i stand til at vælge den bedste WordPress-hosting, installere WordPress, tilføje et portefølje WordPress-tema og tilpasse dit webstedslayout eller udseende. WordPress er også kyndig løsning, da du ikke behøver at bruge tid ved at søge efter pålidelig webdesigner eller bruge et væld af penge på at outsourcere det (medmindre du virkelig virkelig ønsker noget specielt). Plus det er meget nemt at vedligeholde et WordPress-websted selv – de fleste opdateringer kræver blot et klik på en knap.

At tale om personlig branding den unikke fordel ved at have selvhosteportefølje er en mulighed for vælg navnet på dit domæne. Dette får dit websted til at se pålideligt, pålideligt og professionelt og ikke nævne den største fordel ved personlig markedsføring.

Dette kommer hånd i hånd med din meget egen e-mail-adresse der understreger de professionelle udsigter. E-mail-adresser er inkluderet i mange hostingplaner (eller kan købes separat) og giver dig mulighed for bedre at administrere din postkasse.>

Gode ​​hostingfirmaer tilbyder også mange funktioner og applikationer inden for hosting sig selv. Dette kan omfatte øjeblikkelig adgang til FTP, automatiske sikkerhedskopieringer, programmer, der er nemme at installere, Malware-scanning, indbygget cache, iscenesættelsessteder og mere. Du kan se anmeldelser af nogle af de bedste WordPress-hostingfirmaer på WPExplorer-bloggen og hosting-siden.

Mange af de gratis online gallerier giver også kun begrænset plads. Som fotograf ved du, hvor vigtigt det er med opbevaring, da det kan være et ganske stort problem, når du vil uploade og dele dine billeder i høj kvalitet. De fleste hostingfirmaer tilbyder basale planer, der er overkommelige, men kun tilbyder et par gigabyte butikker, men dette kan opgraderes mod et mindre gebyr. Det er helt op til dig, hvordan du administrerer størrelsen på hostede filer, og hvor meget plads du vælger.

Hvordan kan dit personlige brand drage fordel af en selvhostet portefølje?

personlig-mærke

Gennem din karriere vil du sandsynligvis opleve en masse tricks, der gør dit liv lettere. Hvorfor ikke dele dem på bloggen? Blogging som et personligt marketingværktøj kommer med flere fordele.

Hvis du skriver unikke blogindlæg, betyder det større muligheder, at folk kan henvende sig til dig i organisk søgning. Organisk rækkevidde er gratis, og det er trafikken fra en målrettet gruppe, som måske er interesseret i dine tjenester.

For søgemaskiner signaliserer det, at dit websted er pålideligt. Regelmæssigt opdateret indhold og mere indekserede sider kan betyde, at du har en bedre chance for placering.

Når først du offentliggøre nyttigt indhold, folk linker til det, del det og ny trafik fra forskellige kilder kan føre til dit websted. Din indsats lønner sig i en rigtig effektiv form, da du ikke behøver at bruge en masse tid og penge på at promovere dit arbejde, da dine læsere i stedet vil dele det på sociale medier. Den gode ting er, at indlægget stadig er derude, så det kan nå nye mennesker også mange dage efter publicering (eller endda år, hvis du opdaterer dit indhold for at holde det relevant).

Hvis du ikke er meget interesseret i at skrive lange “hvordan man” -indlæg meget ofte, kan du blande det med et tematisk udvalg af dine fotos og skrive korte beskrivelser ved hjælp af målrettede søgeord. Kraften ved at blogge for dig betyder, at det indhold, du opretter, hjælper din målgruppe, derfor bliver du pålidelig kilde.

Som vi nævnte blogging er godt til placering i søgemaskiner. Udover fordelene ved blogging kan du optimere dit selvhostede websted ved at bruge dine egne metatitler, ændre permalinks og så videre. Google viser resultater, der er mere relevante, så sørg for virkelig at optimere dine indlæg, før du offentliggør, så du kan øge dine chancer for at rangere højere i resultater.

Hvis du selv er vært for din portefølje, kan du også tjene ekstra penge med din WordPress-blog ved at placere annoncer og kontrollere indtægterne, der vil gå i lommen til en anden.

En let kontaktformular giver dig også mulighed for at give svar på kravene fra potentielle kunder. Hvis du er i stand til at svare med Live Chat, har du en perfekt position til at forhandle og etablere samarbejde.

Fuld kontrol over dit websted med fotografiplugins

Dette vinder over alt. Evnen til at administrere, ændre og tilpasse dit websted uden nogen begrænsninger er den største fordel. WordPress tilbyder også tonsvis af plugins som du kan bruge til at tilføje interessante eller unikke funktioner til dit websted. Her er et par, du måske overvejer.

Picu WordPress Photo Proofing Gallery

Picu WordPress Photo Proofing Gallery

Picu er et plugin til WordPress-fotografer, der gør billedvalgsprocessen med klienter meget lettere. Når en fotosession er færdig, i stedet for at uploade billederne til Dropbox eller en lignende service, uploader fotografen billederne til en samling lige inde i WordPress på sin egen webserver og sender dem til klienten derfra.

Klienten modtager derefter en dejlig e-mail i slutningen med et link til samlingen. Galleriet er meget intuitivt og lader klienten meget let vælge hvilke billeder, de gerne vil have redigeret. Når klienten har godkendt markeringen, får fotografen en anmeldelse via e-mail. Listen over filnavne kan derefter kopieres og indsættes i Lightroom eller en hvilken som helst anden billededitor for at filtrere efter de valgte billeder og starte med at behandle dem med det samme.

Derudover kan Picu-samlingerne også beskyttes med en unik adgangskode, så klienter er nødt til at indtaste en adgangskode for at kunne se billederne og begynde at vælge.

Ved hjælp af en brugerdefineret kortkode er det muligt at vise en liste over samlinger hvor som helst på webstedet, for eksempel at opbygge en “klientområde” -side med alle samlinger eller individuelle sider for hver klient med de respektive samlinger.

Hovedpluginet er frit tilgængeligt på WordPress.org og kan forbedres med premium add-ons, der kan købes på Picu.io.

Over til dig

Må ikke undre dig længere, og lad din kunst til fotografering imponere så mange mennesker som muligt. At opbygge en portefølje online kan være let med WordPress. Bliv foran konkurrencen og opret din egen platform, der viser det bedste fra dit arbejde og forbedrer dine chancer for at blive ansat.

Har du andre tip til opbygning af en portefølje online? Eller måske et spørgsmål? Efterlad bare en kommentar nedenfor – vi vil meget gerne høre fra dig!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map