Hvorfor og hvordan du forbedrer din WordPress intern søgning

Lad os se fakta. WordPress-webstedets søgefunktioner er ikke så gode, som de kunne være. Fra at returnere resultater, der ikke er sorteret efter deres relevans, ikke har evnen til at søge uploadede filer eller ikke finde matchende indhold, er det rimeligt at sige, at der er plads til forbedring.


Så mens du kunne vente på en fremtidig opdatering af vores foretrukne udgivelsessoftware for at ordne dette, kan du også rette problemet i dag. Ved at installere et af de passende plugins, der er oprettet for at forbedre det centrale WordPress-webstedsøgningsværktøj, kan du give dette element på dit websted et meget nødvendigt ydeevne boost.

Hvis du ikke giver dine besøgende mulighed for at søge på indholdet på dit websted for at finde mere af det, de leder efter, eller du ikke er tilfreds med udførelsen af ​​din nuværende webstedsøgningsløsning, skal du læse videre for at få en bedre forståelse af fordelene ved at tilføje en effektiv funktion til intern søgning på dit websted efterfulgt af nogle forslag til plugins, der kan hjælpe dig med det.

Fordelene ved at levere et effektivt internt websøgningsværktøj

Fordelene ved at levere et effektivt internt websøgningsværktøj

Du har muligvis besluttet ikke at inkludere et webstedsøgningsværktøj på dit websted, eller måske er du ikke sikker på fordelene ved at opgradere denne funktion på dit websted. Hvis ja, skal du læse videre for at finde ud af, hvorfor du skal fokusere på at tilbyde et effektivt webstedsøgningsværktøj til dine læsere.

Forøg sidevisninger og tid på webstedsmetrics

At gøre det lettere for dine besøgende at finde mere af det indhold, de er interesseret i dit websted, kan holde dem i længere tid. Forøgelse af sidevisningerne og tiden på stedet for hver besøgende er efter sigende rangering af faktorer, som Google tager højde for, når de beslutter, hvor et websted skal vises i dets søgemaskineresultater.

Den gennemsnitlige tidsforbrug på dit websted pr. Besøgende giver en god indikation for søgemaskinerne på dit websteds kvalitetsniveau, med mere tid der tyder på et websted af højere kvalitet. Derfor er det fornuftigt at gøre alt, hvad du kan, for at tilskynde dine besøgende til at holde sig i længere tid, og aktivering af webstedsøgning kan være en måde at gøre det på.

Bedre målkonverteringsrater

Denne fordel følger af den sidste, idet jo længere en besøgende forbliver på dit websted, jo større er chancerne for, at de konverterer mod et af dine mål er.

Jo flere sider de ser på dit websted, desto flere opfordringer til handling vil de se. Hvis du har eksperimenteret med split-test for at sammenligne flere opkald til handling-variationer, inklusive unikke design og tilbud, så når dine besøgende søger og finder mere af dit indhold, vil de blive udsat for flere muligheder for at tilmelde dig din mailingliste, blive et medlem (vi anbefaler disse WordPress-medlemskab plugins), eller foretage et køb.

En brugergenereret kilde til idéer til blogindlæg

Da Google stoppede med at dele hvilke nøgleord og søgeudtryk, der førte dine besøgende til dit websted fra deres søgemaskine, er en værdifuld inspirationskilde ikke længere tilgængelig for dig. Ved at aktivere webstedsøgning på dit websted kan du dog få adgang til et lignende datasæt.

Ved at undersøge de nøgleord, som dine besøgende bruger til at lede efter indhold på dit websted, får du øjeblikkeligt en brugergenereret liste over indholdsidéer til din blog. Mens nogle af de udtryk, som dine besøgende søger, bringer dem direkte til en relevant artikel på dit websted, er andre søgeord muligvis ikke.

Denne liste giver dig derefter en kilde til inspiration, der giver ideer til, hvilke emner du skal dække næste på din blog, sikkerhedskopieret med bevis på, at der er et marked for det. Mange af de søgeplugins, vi dækker nedenfor, giver dig adgang til disse data, hvilket giver dig en anden grund til at opgradere den interne webstedsøgefunktion på dit websted.

Hvis du nogensinde har kæmpet for at komme med indlæg til dine blog, kan denne fordel være den grund til at aktivere webstedsøgning på dit websted.

Forbedret brugeroplevelse

Endelig kan aktivering af sidesøgning efter dit websted forbedre den samlede brugeroplevelse. Ikke kun et effektivt webstedsøgningsværktøj giver flere relevante resultater, men at tilføje denne funktion til dit websted kan hjælpe med at appellere mere til det segment af dine besøgende, der foretrækker at søge, snarere end at interagere med navigationsmenuer.

Gratis og premium WordPress-webstedsøgning-plugins

Nu hvor du ved, hvorfor du skal tænke på at opgradere søgefunktionaliteten på dit WordPress-websted, er det tid til at tage et kig på, hvordan du kan gøre det. Der er heldigvis en håndfuld gratis og kommercielle plugins, som du kan slå for at gøre dit WordPress-webstedsøgning mere effektivt.

Relevanssi

Relevanssi

Relevanssi findes i både gratis og kommercielle versioner, hvilket giver dig en chance for at prøve forbedret søgning på dit WordPress-sted uden at bruge en krone. Når plugin er aktivt på dit websted, har dine besøgende så lettere tid med at finde, hvad de leder efter – eller i det mindste vide, at de har gjort alt, hvad de kan for at spore det indhold, de søger.

Nogle af funktionerne i dette søgeplugin inkluderer: søgeresultater sorteret efter relevans snarere end dato, fuzzy matching, dokumentsøgning, sætningssøgning og muligheden for at søge gennem kommentarer. Og hvis du vælger at opgradere til premium-versionen af ​​Relevanssi, kan du begynde at bruge funktioner såsom: brugerprofilsøgning, søgeforslag og indholdsvejning for at påvirke søgeresultaterne.

Søg i alt

Søg i alt

Søg i alt er en anden gratis mulighed. Jeg må dog indrømme, at det er en mulighed, som jeg ikke har brugt i vid udstrækning. Selvom over 80.000 aktive installationer og en 4,3 ud af 5-stjerneklassificering er det bestemt værd at nævne.

Med Search Everything installeret på dit websted kan dine besøgende bogstaveligt talt søge på alt. Udover indlæg og sider inkluderer dette: uddrag, vedhæftede filer, kommentarer, tags og brugerdefinerede felter. Skønt indstillingerne for plugin, kan du let ekskludere elementer fra resultaterne og konfigurere nøjagtigt, hvordan det fungerer på dit websted.

SearchWP

SearchWP

SearchWP er en premium-mulighed. Hvis du dog ser alvorligt på at forbedre WordPress-webstedets søgefunktioner og høste alle de fordele, der er forbundet med at gøre det, skal du bestemt overveje dette plugin. Jeg har brugt det selv et stykke tid nu på min blog, og på trods af det relativt lave trafikniveau, den får, viser søgestatistikkerne, at det har hjulpet mine besøgende med at finde det indhold, de leder efter, når de udfører en søgning.

Efter installation af SearchWP på dit websted er plugin klar til at gå lige ud af boksen. Dog indeholder det nogle temmelig detaljerede indstillinger, der giver dig mulighed for at konfigurere nøjagtigt, hvordan det fungerer. Dette inkluderer: indstilling af postvægtning, valg af hvilket indhold der indekseres og meget mere.

Plugin inkluderer også en live-søgefunktion, der gør det lettere for dine besøgende at udføre søgninger, der er mere tilbøjelige til at returnere de resultater, de leder efter. SearchWP har muligheden for at indeksere alle PDF-filer, der er en del af dit websted, hvilket gør det til et fantastisk værktøj til at give dine besøgende mulighed for at søge i alt, hvad du har at tilbyde.

Konklusion

Mens du måske foretrækker at gennemse et ordnet sæt menuer, er sandheden, at nogle af dine besøgende foretrækker at søge på dit websted og ønsker adgang til det indhold, de leder efter nu. For generationen med øjeblikkelig adgang til indhold, der leveres af søgemaskiner som Google, kunne manglende tilføjelse af et effektivt søgeværktøj til dit WordPress-websted få dit websted til at se forældet og ikke-brugervenligt.

Heldigvis kan du nemt tilføje denne funktion til din webside i dag ved at vælge et af de gratis plugins, der findes til WordPress. Hvad er dine tanker ved webstedsøgning? Bør alle websteder have et fungerende søgeværktøj? Del dine forslag i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map