Hvorfor du skal købe et tema (og andre løgne om WordPress)

Det ser ud til, at alle kommer til bordet med forudfattede forestillinger om WordPress. Og rigtigt eller forkert kan det være vanskeligt at skifte mening, når de er dannet.


Der er visse misforståelser, der stiger til toppen igen og igen. De er gennemgribende og stopper kontinuerligt smarte forretningsfolk, der ved, at WordPress er en god CMS, men har fået tilstrækkelig dårlig information til at give dem pause. Dette er virkelig en skam, fordi det kan forhindre enkeltpersoner og virksomheder i at komme videre med at opbygge en web-tilstedeværelse. Og som vi alle ved, at skabe en levedygtig web-tilstedeværelse er en af ​​de vigtigste ting, en virksomhed kan gøre i disse dage.

I dag vil vi sætte rekorden direkte på 5 af de mest almindeligt foreviget løgne om WordPress og gøre vores bedste for at debunk dem for godt.

Løgn 1: Du skal købe et WordPress-tema

Når du administrerer et WordPress-sted til din virksomhed, er det vigtigt at have en karakteristisk stil og design. Du ønsker, at dit websted skal skille sig ud fra andre, især dine konkurrenter. Mange mennesker opnår dette ved at købe et premiumtema. I deres sind garanterer dette webstedets individualitet.

Desværre er deres bevægelse forkert. Til at begynde med kan mange mennesker købe de samme premium-temaer. Og hvis de holder temaet med alle dets standardindstillinger, er det meget sandsynligt, at der vil være flere andre sider derude med nøjagtigt det samme udseende og fornemmelse.

Alt, hvad jeg siger, er at købe et premium-tema ikke garanterer dig et 100% originalt websted. Det vil bare ikke ske. Derudover er mange mennesker under indtryk af, at premium-temaer automatisk leveres med udviklerstøtte, men det er ikke altid tilfældet. Jeg vil ikke afskrække dig fra at købe et premium-tema (da de typisk er bedre end gratis muligheder – bare kig på nogle af de premium WordPress-temaer, der er lavet her på WPExplorer), men du skal gøre det under forståelse af, at det garanterer ikke individualitet.

WPExplorer-tema

Hun er bestemt sexet (temaet, ikke Frank), men kunne bestemt drage fordel af et personligt præg.

Uanset om du går i premium eller holder dig til en gratis temaindstilling, ved dette: tilpasning er din ven. Gratis temaer tilbyder ikke så mange tilpasningsmuligheder som premium-temaerne, men de kan stadig gøres til at se og føle, som du vil. Så hvis alt hvad du har brug for, er et meget simpelt websted, skal du bare investere i brugerdefineret grafik, og du skal være klar.

Løgn 2: Kun visse brancher kan bruge WordPress

Jeg ved, at du har hørt denne før: WordPress er kun til bloggere. Og af bloggere, den person, der siger denne ofte gentagne sætning, betyder det på en semi-nedsættende måde. Det er afvisende. Og mens WordPress bestemt er en blogplatform, er den også i stand til så meget mere. Faktisk kan det tilpasses (og er blevet) tilpasset behovene i næsten enhver branche (faktisk skrev Freddy lige et indlæg om nogle af de store navnemærker, der bruger WordPress).

Du kan tilføje opt-in-sider og salgssider lige fra en enkelt WordPress-installation, tilføje en fuldt udstyret butik og vælge fra en lang række temaer. Du kan leje nogen til at designe et websted til dig fra bunden af ​​eller bruge et foruddannet tema og tilpasse det til dine formål. Himmelen er grænsen.

Det bringer mig til et andet punkt: Mange mennesker synes at tro, at tilgængelige temaer kun er egnet til bloggingstil for indholdspræsentation, men det er ikke sandt. Du kan finde et tema perfekt til enhver virksomhed i enhver branche, fra produktion til fast ejendom til lovlig til beklædning. Hvis du ikke kan finde et foruddannet tema, kan du også oprette et helt tilpasset tema eller få et lavet til dig. Der er ingen begrænsninger.

Lyve nr. 3: Du kan ikke køre et websted med e-handel på WordPress

Dette er bare helt falsk. Du absolut kan køre et e-handelssted på WordPress, og det er ret let at gøre på det. Der er så mange plugins tilgængelige, der gør det nemt at oprette en helt ny butik eller integrere din eksisterende en med WordPress-platformen. Og for det meste vil styringen af ​​produkter, analyseværktøjer og mere være tilgængelig fra WordPress-instrumentbrættet.

Du skal bare justere et par konfigurationsindstillinger, og du er god til at gå med fuld SSL, understøttelse af flere valutaer, flere betalingsmuligheder og mere. Der er en fantastisk tutorial over kl Tuts+ om netop dette emne ved hjælp af WP e-Commerce-plugin, men det er langt fra din eneste mulighed. Et par andre gode valg inkluderer Easy Digital Downloads og WooCommerce.

Du skal altid gøre din due diligence, inden du downloader og installerer nye plugins af enhver art, ikke kun e-handelsrelaterede. Sørg for, at det, du har valgt, passer perfekt til dine specifikke behov først. Og vær nøje opmærksom på sikkerhedsindstillingerne. Da du er ansvarlig for at beskytte andre menneskers personlige og økonomiske oplysninger, er du sikker skal gør dette til en prioritet.

Løgn 4: Du kan ikke tilpasse dit websted

Så denne er relateret til de første to løgne, men den står på sin egen af ​​en meget god grund: nogle mennesker synes at synes WordPress er så let og så enkelt, at det ikke kan tilpasses til noget virkelig meningsfuldt formål. Det er en afslappet blogging-platform, intet mere.

Igen er dette bare ikke sandt. Du kan tilpasse et WordPress-sted helt til den sidste detalje. Afhængig af din grad af web-savviness, kan du finpusse og fikle til dit hjertes indhold. Du kan kode et tema fra bunden af ​​eller tilføje alle de klokker og fløjter, du ønsker, til et eksisterende tema. Grundlæggende kan du bare gå nødder.

Den bedste måde at gøre det sidstnævnte er at oprette et underordnet tema og opbygge din tilpasning ovenpå. Du kan endda ændre dashboardet eller tilpasse WordPress admin UI til at afspejle din virksomheds brand, så alle involverede i din organisation får en fuldt brandet oplevelse, når de logger ind.

Enhver, der siger, at WordPress ikke kan tilpasses, er hverken forkert informeret eller uvidende. Uanset hvad, skal du ikke lytte til dem.

Løgn 5: Du skal være en webudvikler for at bruge WordPress

På baksiden synes mange mennesker også at have en misforståelse om, at WordPress er for kompliceret. Sjovt, hvordan disse to meninger kan sameksistere, ikke? Stadig er denne løgn lige så gennemgribende som enhver og udsætter mange mennesker fra CMS.

Kendsgerningen er, at WordPress er ekstremt let at bruge. Det er kun vanskeligere – og tilbyder mere avancerede funktioner – hvis du vil have det til. Så webudviklere kan få meget ud af det, og begyndende bloggere kan også. Det er det skønne ved det, og hvorfor jeg er sådan en stødig WordPress evangelist – den kan bruges til næsten ethvert formål.

Hvis du er en WordPress newbie, kan du installere det, indlæse et gratis tema, gå gennem de grundlæggende tilpasningsmuligheder og kalde det en dag. Grundlæggende siger ingen dig har at gøre det kompliceret. Medmindre du vil. Forstået?


WordPress er omgivet af forkert information og bias, men forhåbentlig har du nu en klarere forståelse af, hvad denne CMS har at tilbyde. Det er virkelig alsidigt, og så længe du ved, hvad du vil have ud af det, kan du opnå, hvad du vil. Opret en simpel blog for at fortælle din kat eventyr eller oprette et fuldt tilpasset e-handelswebsted. Det er op til dig, og det er slags hele det punkt, tror du ikke?

Har du undgået at bruge WordPress af en af ​​ovenstående årsager? Hvis du i øjeblikket bruger det, hvad overbeviste dig om at tage springet? Vi er interesseret i at lære, hvilke andre misforståelser folk også har hørt om WordPress. Lyd fra i kommentarerne. Som altid ville vi elske at høre, hvad du synes.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map