Hvorfor du bør overveje vlogging og hvordan du kommer i gang

Hvorfor du bør overveje vlogging og hvordan du kommer i gang

Har du overvejet vlogging, men er ikke sikker på, hvor du skal starte? Vlogging kan være en fantastisk måde at opbygge et følgende, promovere dit WordPress-websted, sælge produkter eller tjenester, generere kundeemner eller, hvis du rammer big time, gør din berømmelse og formue.


I denne vlogging-guide vil vi diskutere nøjagtigt, hvad vlogging er, og fordelene ved vlogging kan give dig, dit websted og din virksomhed. Vi vil derefter se trin for trin på, hvordan man opretter en vlog, promoverer den på YouTube og linker den til dit WordPress-websted. Så lad os komme i gang …

Hvad er Vlogging?

Vlogging eller video logging er et fænomen, der virkelig er taget af i de sidste 5 år. Helt enkelt vlogging er en video-blogging-trend i modsætning til skrevne blog-indlæg. Skønt oprindeligt blev betragtet som et tidsfordriv for den yngre generation, er vlogging for nylig blevet en god mulighed for alle aldre.

Vlogging kan være baseret på emnet, hvilket gør det til et ideelt medium for både enkeltpersoner og virksomheder. Bare vælg din niche og start optagelse. Det kan dog være meget vanskeligere at lave interessante videoer, der tiltrækker et publikum … prøv ikke at lade dette forhindre dig! Der er mange fordele ved vlogging, og uanset hvad dine forretningsmæssige eller personlige mål er, kan vlogging være en effektiv måde at hjælpe dig med at nå dem.

Hvor du skal vlog

Youtube

Størstedelen af ​​vlogging sker Youtube. Med over 1 milliard aktive brugere hver måned er YouTube den næststørste søgemaskine efter Google. Det gør det muligt for enkeltpersoner at oprette deres egne YouTube-kanaler, fremstille mærkede playlister med uploadede videoer, streame livevideoer, live chat med deres publikum samt tilbyde mange andre funktioner. Dette gør YouTube til en ideel platform for vloggere.

Der er også andre kanaler, der er populære blandt vloggers. Afhængig af din vlogging niche og publikum, kan du overveje at vlogging på Vimeo, Facebook eller Facebook Live, og endda Instagram. Hvis du har et websted, skal du også offentliggøre dine vlogs på dit websted. Men hvis du poster på andre platforme, skal du altid gøre det sammen med YouTube. Det store antal YouTube-besøgende gør det til stedet, hvis du vil blive en succesrig vlogger.

Fordelene ved Vlogging

Der er flere fordele ved vlogging, hvilket gør det til en ideel forfølgelse for både virksomheder og enkeltpersoner. Så lad os se på et par af de bedste fordele …

Berømmelse og formue

Nogle af de mest berømte vloggere har samlet hundreder af tusinder af følgere, og deres videoer ses af millioner. Ikke alene er de blevet berømtheder, disse vloggers har tjent store penge gennem reklame på deres videoer. Populære vloggers kan betales af virksomheder for at markedsføre deres produkter, bære deres mærker og sende trafik til deres websteder.

Nå en bredere målgruppe

Brug af YouTube som en platform for dine vlogs giver dig mulighed for at nå et bredere publikum. Denne søgemaskine sikrer, at dine videoer er mere tilgængelige for masserne, end hvis du lige har sendt vlogs på dit WordPress-websted. Når dine videoer bliver vist af et nyt publikum på YouTube, kan du bruge dine vlogs til at skabe trafik til dit websted, generere kundeemner, sælge produkter og meget mere.

Engager dig direkte med din målgruppe

Vlogging giver dig mulighed for at engagere dig direkte i dit publikum. Ved at ‘lære dig at kende’ gennem dine vlogs vil dine seere hurtigt stole på dig og se dig som en ekspert på dit felt. Ved at oprette forbindelse på denne måde med dit samfund er det mere sandsynligt, at din målgruppe husker dig, bruger din service eller køber fra dit websted.

Kør trafik til dit websted

Mange bloggere og virksomheder bruger vlogging til at føre trafik til deres websted. At se videoer er hurtigt ved at blive normen og den foretrukne online medietype. Mange mennesker vil nu se en video, men videreføre en skriftlig artikel. Så websteder bruger ofte vlogging for at tiltrække nye besøgende, såvel som at hjælpe med at bevare de nuværende.

Markedsfør dit medlemssted, sælg produkter med mere

Vlogs kan bruges som en del af din marketingstrategi. Uanset hvad dit websted sælger, skal du bruge vlogging til at markedsføre det. Hvis du kører et medlemssted, skal du forklare, hvorfor seerne skal tilmelde sig. Hvis du har en eCommerce-butik, skal du vise dine produkter og fortælle dem, der ser, hvorfor de skal foretage et køb. Eller vil folk besøge din blog? Sælg derefter indholdet til dem gennem vlogs.

Sådan kommer du i gang som en Vlogger

Så nu ved du lidt om, hvad vlogging er, og hvilke fordele der kan komme af det. Lad os derefter kigge på, hvordan man kommer i gang som vlogger.

Overvej dit indhold

Som altid online er indholdet nøglen. Hvis du vil opbygge en stor vlogging efter, skal du producere interessante videoer. Find en niche, der interesserer dig eller er relateret til dit WordPress-websted. Så tag dig tid på at beslutte, hvilket indhold der skal være i dine videoer. Overvej at sende, hvordan man gør-til-videoer, intervjuer, komedieskitser eller noget andet, der vil være værdifuldt eller underholdende for dine seere.

Nogle vloggere planlægger, hvad de vil sige, andre bare ad lib. Uanset hvad, sørg for, at dine videoer er sjove, informative og relevante. Dine vlogs skal oprette forbindelse til din målgruppe og inspirere dem til at blive regelmæssige følgere.

Film Vlogs

video

Når du filmer vlogs, skal du sørge for at bruge et kamera med høj videokvalitet. Test lydkvaliteten, og invest om nødvendigt i en mikrofon. Og optag dine videoer i et godt oplyst rum for at sikre, at de ikke er for mørke. Hvis dine vlogs er af lav kvalitet og svære at se eller høre, hænger dit publikum ikke rundt, så tag dig tid til at få det rigtigt.

Rediger dine videoer

Når du har optaget din video, skal du redigere den. iMovie til Mac eller VSDC Video Editor for Windows er begge effektive gratis redigeringssoftwareværktøjer, hvis du lige er startet. Dog for dem, der leder efter en premium-løsning med mere avancerede funktioner, Filmora Video Editor er et godt valg.

Når du redigerer din video, skal du tilføje dit webstedslogo samt en slutside, der viser opfordringer til handling. Bed folk om at lide din video, kommentere i diskussionen herunder, følge din YouTube-kanal eller besøge dit websted. Dette er en fantastisk måde at opbygge et community på YouTube, få dit indhold delt og føre trafik til dit WordPress-websted.

Når din video er færdig, er du klar til at uploade den til YouTube.

At få det rigtigt på YouTube

At få det rigtigt på YouTube er en vigtig del af vlogging-processen. Først skal du udvide dit efterfølgende og derefter overbevise dem om at besøge dit websted, tilmelde dig din e-mail-liste, købe produkter eller gøre hvad som helst ellers dine vlogging-mål kan være. Sådan gør du netop det …

Opret din egen YouTube-kanal

YouTube-kanal

YouTube gør det muligt for dig oprette din egen kanal, hvor du kan uploade alle dine vlogs. Du kan tilføje dit eget billede eller logo og beskrivelse til din kanals side, oprette dine egne spillelister, sende beskeder, svare på kommentarer og meget mere. Dine fans kan derefter følge din kanal, hvilket gør det nemt for dem at finde dine vlogs.

Føj videometadata til hver vlog, du poster

Metadata

Hver gang du uploader en ny vlog, skal du tilføj metadata. Dette vil hjælpe dine vlogs med at rangere i YouTube og Google samt gøre det lettere for nye seere at finde dig.

Skriv en titel og beskrivelse for hver video, inklusive nøgleord, som du ville gøre med et blogindlæg. Tilføj dit websteds URL i beskrivelserne, så seerne nemt kan få adgang til dit websted. Og inkorporer opfordringer til handling, tilskynde folk til at dele din video, tilføje en kommentar eller følge din kanal.

Brug YouTube-kort

YouTube-kort giver dig mulighed for at tilføje interaktivitet til dine videoer. YouTube giver dig mulighed for at tilføje fem kort til hver vlog. Disse kort tilføjer kommentarer til dine videoer. Afhængig af de kort, du bruger, kan du vise billeder, titler, opfordringer til handling og URL-links, der kan tilpasses, til dit websted. Disse kort kan være meget effektive til at hjælpe dig med at nå dine vlogging-mål, som at sende trafik til dit websted eller øge dit produktsalg af online butikker.

Vis dine vlogs på dit WordPress-websted

YouTube-indlejring

Visning af dit YouTube-feed eller de seneste vlogs på dit WordPress-websted er en fantastisk måde at linke de to platforme og opfordre dine besøgende til at følge dig på YouTube. En hurtig og nem måde at gøre dette på er at installere den gratis YouTube-indlejring plugin.

YouTube Embed giver dig mulighed for at integrere din YouTube-kanal eller playlist eller endda en live stream som et feed på dit WordPress-websted. Denne plugin er meget tilpasselig og har en række imponerende funktioner. Dette giver dig muligheden for at fremvise og promovere din vlogging til dit webstedspublikum og tilskynde dem til at blive tilhængere.

Eller brug blot dine temaindstillinger

Total WordPress Theme Vlogging

En hurtig måde at tilføje dine vlogs på er at bruge WordPress ‘indbyggede oEmbed support til videoer. Kopier linket (ikke integreret kode – bare url) til din Youtube-video, og indsæt den på ethvert indlæg eller side for automatisk at tilføje og formatere det.

En anden mulighed er at bruge dit temas support til fremhævede post- eller sidemedier såvel som alle sidebyggerelementer. F.eks. Inkluderer det samlede WordPress-tema et videoindlægsformat (som du kan se i Gamer Vlog demo vist ovenfor) såvel som et brugerdefineret modul til videosidebygger, så du har masser af muligheder for at tilføje dine vlogs.

Afsluttende tanker om Vlogging

YouTube giver nyttige analytics af din kanals og publikums opførsel. Så når du først har vlogget et stykke tid, skal du overvåge din YouTube-analyse for at se, hvilken type vlog-indhold der resonerer med dine seere.

Husk, at det kan tage tid at opbygge en vlogging fan-base. Men hvis du følger ovenstående trin, vil du straks være foran konkurrencen. Held og lykke!

Hvad forhindrer dig i at vlogge? Del dine tanker i kommentarerne herunder …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map