Hvorfor bekræftede anmeldelser og hvordan man tilføjer dem til WooCommerce

Hvorfor bekræftede anmeldelser og hvordan man tilføjer dem til WooCommerce

Har du nogensinde hørt udtrykket ”i den blinde land er den enøjede mand konge”? Der er en lignende idé inden for e-handel.


I landet med falske anmeldelser er den verificerede anmeldelse konge.

Grundlæggende betyder det, at der er så mange produkter derude med falske anmeldelser – tilladt af skrupelløse vurderingsplatforme – at kunder strømmer mod produkter med anmeldelser, de ved, er reelle.

Og hvordan ved de det? Fordi de leder efter bekræftede anmeldelser.

Hvad er en bekræftet anmeldelse?

En verificeret anmeldelse er en anmeldelse, der indsamles og kontrolleres af en tredjepart. Normalt, når en kunde foretager et køb, vil tredjepartswebstedet sende dem en e-mail med spørgsmål om, hvordan deres oplevelse gik.

For kunder garanterer dette, at den gennemgang, de læser, er fra en faktisk kunde, der har foretaget et faktisk køb på dit websted. Det er en bevismærke, som de fleste kunder har brug for, før de handler på et websted.

Hvorfor bekræftede anmeldelser er relevant?

Hvorfor bekræftede anmeldelser

Som du ved, er der masser af e-handelswebsteder derude. Pokker, der er mange WooCommerce-websteder derude!

Og den bedste måde at differentiere dig fra konkurrencen på er at have fantastiske produkter og gode anmeldelser for disse produkter – som dine kunder ved, at de er reelle.

Hvorfor? Fordi kunder ønsker ægthed. Ifølge Lys lokal, ”Ægtheden af ​​anmeldelser er den vigtigste faktor for forbrugere at stole på de anmeldelser, de læser.”

Alt andet er sekundært. Folk ved i disse dage, at gennemgangsplatforme kan narres af bots og scripts. Det, de ikke mistede tilliden til, er tillid til tredjepartsplatforme, der siger, “denne anmeldelse er ægte.”

Aktivering af anmeldelser af WooCommerce Buyer Only

WooCommerce inkluderer faktisk en grundlæggende “verificeret ejer” -indstilling indbygget. Det er ikke noget særligt, men det vil begrænse din anmeldelse til kun brugere, der har gennemført et køb af varen. For at aktivere denne funktion skal du logge ind på dit WordPress-dashboard og navigere til WooCommerce> Indstillinger> Produkter:

WooCommerce gennemgangsindstillinger

Herfra skal du blot markere afkrydsningsfeltet for “Anmeldelser kan kun efterlades af verificerede ejere” og gem. Når du nu ser produkter på dit websted, skal gengivelserne vise følgende meddelelse:

WooCommerce kundeanmeldelser

Kun WooCommerce “verificerede ejere”

Men som vi bemærkede, dette er ret grundlæggende.

Sådan får du bekræftede anmeldelser

Som alt i WordPress er den nemmeste løsning ofte lige ved hånden. Bare installer et plugin!

1. Få en betroet tredjepartsplatform på dit WooCommerce-sted

TrustedSite er et nyt, gratis plugin, der giver dig mulighed for at samle og vise ubegrænset bekræftede anmeldelser.

Installer Trustedsite

Gå over til WordPress Plugin Directory, og installer TrustedSite-anmeldelser. Det er udviklet af de mennesker, der bragte dig McAfee SECURE, så du ved, det er en organisation, som de offentlige stoler på.

Når du installerer plugin, skal du navigere til TrustedSite-hovedsiden.

TrustedSites hovedside

Herfra skal du klikke på den blå “Opret konto” -knap.

Opret TrustedSite-konto

Dette fører dig til det primære TrustedSite-websted, hvor du kan fuldføre din tilmelding. Herfra vil du være i stand til at administrere alle funktionerne på din TrustedSite-konto.

2. Send gennemgangsanmodninger til dine gamle kunder

Med TrustedSite kan du konfigurere en e-mail med anmeldelser om anmodning, der automatisk udsendes til kunder, når de foretager et køb, men den bedste måde at få anmeldelser ASAP er at e-maile dine gamle.

Importer blot gamle kunders e-mail-adresser til din TrustedSite-konto:

TrustedSite-import-e-mails

… og de får alle en e-mail, der beder om en gennemgang af din butik.

Hvis du er bekymret for, at dette lyder for enkelt, skal du ikke være det: Bright Local fandt, at “50% af forbrugerne er blevet bedt om at give en anmeldelse om en virksomhed og faktisk har forladt en anmeldelse.”

3. Konfigurer din e-mail med anmodning om anmeldelser

Når du har fået nogle bekræftede anmeldelser fra gamle kunder, er det tid til at sikre dig, at du har en stabil strøm af nye.

Som nævnt ovenfor giver TrustedSite dig mulighed for at oprette en e-mail til en anmodning om anmeldelse, der automatisk går ud, når en kunde har købt noget fra dit WooCommerce-sted. Det er en stressfri måde at konstant samle nye anmeldelser til dit websted.

TrustedSite-anmodning om anmeldelser

Opsætning af e-mail med anmodning er et spørgsmål om at vælge, hvor længe efter et køb dine kunder får e-mailen, og derefter tilføje dit logo til e-mailen. Det hele er intuitivt og lige der på dit betjeningspanel.

Opgrader Trustedsite

Vil du have flere muligheder? Du kan opgradere din TrustedSite-konto for adgang til et TrustSite-badge, en enorm mængde skærm widgets (knapper, galleri, badge, karrusel, resume og produktstjerner) og mere.

Afsluttende tanker

Bekræftede anmeldelser er grundstenen for vækst for enhver ny online forretning. De giver skeptiske eller bekymrede besøgende tilliden til at blive dine kunder og fungerer som en slags mund-til-mund, som du ikke kan købe med reklame. Og fordi plugins på WordPress gør dem meget nemme at samle og vise, er der virkelig ingen grund til ikke at have dem på dit websted.

Hvad synes du? Har du kun aktiveret klientanmeldelser for din WordPress-butik? Tror du, at du måske? Vi vil meget gerne høre dine tanker om verificerede produktanmeldelser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map