Hvordan social handel kan gavne dit WordPress-sted

Hvordan social handel kan gavne dit WordPress-sted

Sociale medier i erhvervslivet kan undertiden gnide forbrugerne på den forkerte måde. De fleste mennesker ønsker ikke at se annoncer på siden af ​​deres Facebook-feeds. De ønsker heller ikke en konstant spærring af promoveringer fra din blog, virksomhed eller e-handelswebsted.


Sociale netværk er drastisk forskellige i deres demografi, indhold og den måde folk bruger platformene på. Men generelt bruger folk dem til at netværke, grine, blive inspireret, tale om problemer og måske købe en ting eller to.

Og det er hvad nogle virksomheder ikke forstår. At købe er ofte det sidste punkt på listen over ting, der skal gøres for en bruger af sociale medier. Det betyder dog ikke, at du skal undgå social handel helt, hvis du driver et WordPress-forretningssted.

Så det rejser spørgsmålet, hvordan kan social handel gavne dit WordPress-sted?

Automatiske værktøjer Gør det nemt til synkronisering og lagerstyring

Et af de spørgsmål, webmastere har om social handel, er, hvordan skal du gå i gang med at synkronisere din beholdning med de sociale websteder? Er der en Facebook-app, du skal arbejde igennem for at præsentere en smuk Facebook-butik?

Svaret på det er, at der er masser af apps, men ingen officiel Facebook-løsning.

For eksempel er en favorit Shopify Lite-planen, der indeholder e-handels-knapper til dit WordPress-websted sammen med en butiksektion til at dele og sælge dine produkter på din Facebook-side.

En anden mulighed at gå med kaldes Ecwid, som har en gratis plan og en af ​​de nemmeste integrationer til WordPress-butikker. Grundlæggende får du tilføjet en eCommerce-butik inden for få minutter. En indkøbsvogn præsenteres på dit WordPress-sted, der giver kunderne mulighed for at søge gennem produkter og foretage køb.

Ecwid leverer også en komplet Facebook-butik, hvilket betyder, at alle dine WordPress-webstedsprodukter synkroniseres med Facebook-siden, hvilket holder dig på tæerne, når det kommer til lager. Ikke kun det, men Ecwid tilbyder support til mange andre sociale og markedsmæssige indstillinger som eBay, Amazon, Blogger og Tumblr, som alle integreres problemfrit med WordPress.

Der er ingen, der benægter kraften i plugins som WooCommerce. Det eneste problem er, at WooCommerce ikke har et øjeblikkeligt værktøj, der lancerer en Facebook-butik eller noget lignende Kan købes med pins på Pinterest. Derfor skal du finde et alternativt plugin eller lokalnummer som WooCommerce til Facebook-udvidelse fra StoreYa.

Denne perle giver mulighed for en vidunderlig Facebook-butik, men virksomheden har også muligheder for Twitter-salg, Instagram-butiksgallerier, YouTube-faner, kuponer og Pinterest-salg.

Socialt salg betyder sociale aktier

Social handel gavner et WordPress-sted på mange måder, men de primære måder, det gør, er ved at være, hvor kunderne er, og drage fordel af at dele.

Tænk på at sælge på dit WordPress-sted med WooCommerce. Du har måske nogle sociale delingsknapper på produktsiden, men ikke så mange mennesker vil dele det med venner. Ikke kun det, men dit websted bliver ikke nøjagtigt et centrum for dine kunder at besøge hver dag.

Facebook-brugere bruger dog timevis af tid på det sociale netværk, og det samme kan siges om Twitter, Pinterest og Instagram. Så det giver mening, at du ofte kan få mere trækkraft ved at oprette en butik på Facebook.

Derudover er den person, der køber en vare fra din sociale butik, allerede i det sociale miljø. De er måske mere villige til at dele det, de har købt, eller begynde at følge din side i denne situation. Uanset hvad folk kan lide at tale på sociale medier, så hvis målet er at få dem til at tale om dit WordPress-sted, er du på rette vej.

Du kan kombinere godt indhold og produktudbydelser

En af måderne at skille sig ud med Facebook og Instagram (og alle de mere visuelle sociale netværk på) er ved at oprette og dele fantastiske fotografier. For eksempel er det mere sandsynligt, at en brugerdefineret skobutik fascinerer kunder med smukke billeder af dens støvler og sko på folk i ørkenen i modsætning til støvlerne foran en hvid baggrund.

Kort sagt giver sociale medier dig en undskyldning for at blive kreativ med dit indhold. Du har måske sprunget over kreativitet med dine websides produktsider, men der er en lille chance for at omsætte som det på sociale medier.

Nogle virksomheder bruger deres WordPress-blogs til at lave tutorials, lister og andet indhold, alt sammen med ideen om at sælge flere produkter. Lad os f.eks. Sige, at du ejer en hardwarebutik, så du prøver at sælge flere stempler. At lave et Facebook-indlæg, der beder folk om at købe flere stempler, har ingen forretning på Facebook. Det er trods alt ikke, hvad Facebook handler om.

Men hvis du laver et blogindlæg eller en infografisk beskrivelse af, hvordan du kaster et toilet, begynder du at tilbyde nyttige indhold til dine kunder. Ikke kun gør du folk glade, men du kan promovere dine stempler i blogindlægget eller infographic. Du kan ofte endda linke direkte til din side med social handel.

Den rigtige sociale deling gør dit brand mere personligt

Der kan ikke benægtes, at det at komme på sociale medier gør dit brand mere tilgængeligt; det er, hvis du nærmer dig det korrekt. Som vi nævnt ovenfor, er det større sandsynlighed for, at kunder bruger mere tid på Facebook end dit WordPress-sted. Du kan dog henvise dem til dit websted ved hjælp af steder som Facebook og Instagram.

Men vi fortsætter med at tale om sociale butikker og delingsmuligheder. Hvad med kundeservice? Med værktøjer som Facebook Messenger og almindelige gamle Facebook-, Pinterest-, Instagram- og Twitter-kommentarer får kunder adgang til en mere personlig version af din virksomhed.

Du synes måske, at dit websteds videnbase eller supportcenter er godt nok, men sætter dig selv i en kundes sind.

Jeg kan ikke lide personligt at ringe til et firma, og jeg antager, at afsendelse af en e-mail vil give mig et langsommere svar. Virksomheder reagerer dog ofte hurtigt og lidt tilfældigt på mig, når jeg kommenterer sociale medier eller sender meddelelser.

Det samme kan gøres for ethvert WordPress-sted, og du tvinger ikke dine kunder til at forvildre sig fra deres komfortable sociale indstillinger.

Er du klar til at bruge social handel til dit WordPress-sted?

Social handel kan være fordelagtig på mange måder. Nogle gange er alt, hvad du prøver at gøre, at finde mere forretning til dit nuværende eCommerce-websted. Andre gange er du mere interesseret i at udvide din WordPress-blog med noget salg af varer på Facebook. Uanset omfanget af din bestræbelse er du bundet til at finde succeser gennem social handel. Den bedste del ved at sælge via sociale mediesider er det faktum, at det generelt ikke koster nogen penge at lancere.

Hvis du har spørgsmål om at drage fordel af social handel til dit WordPress-sted, så fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map