Hvordan man vælger den rigtige WordPress-hosting

WordPress udvikler sig kontinuerligt til en Content Management Solution (CMS), der er funktionsfyldt for den mest avancerede bruger, samtidig med at den er død-let for begyndere at opsætte og bruge. Hvis du har brugt WordPress i et par måneder, er jeg sikker på, at du er begyndt at forestille dig de mange applikationer. Det kan være let og vanskeligt at køre en WordPress-blog, der er vært med selvhost, på samme tid. Hvis du har betydelige investeringer, ville en administreret WordPress-hostingplatform som WPEngine være perfekt. Men hvis du lige lancerer et websted eller en blog, kan du gå til administreret WordPress-hosting ‘måske’ betragtes som spild af penge. I sådanne tilfælde ville et delt hostingfirma være perfekt – hovedsageligt fordi de er billige og pålidelige på samme tid. Det indebærer dog visse risici. Hvis du er helt ny med web-hosting-scenariet, øges chancerne for, at du bliver taget med på en tur (eller bliver svindlet på enkle vilkår) betydeligt.


I dagens artikel skal vi tale om delt WordPress-hosting – hvordan man vælger et godt delt hostingfirma og nogle anbefalinger. Jeg antager, at du kører WordPress, så vi diskuterer funktionerne / kravene til en god vært med hensyn til WordPress. Lad os komme igang.

Båndbredde og diskplads

HDDHvis du starter et websted, 5 GB månedlig overførsel ville være tilstrækkelig. Hvad angår diskplads, ville 5 GB være nok. Men hvis du vil være vært for en masse downloadbart indhold på dit websted, har du brug for mere båndbredde og diskplads i overensstemmelse med dit indholds samlede størrelse. De mest populære hostingudbydere tillader ubegrænset båndbredde og / eller diskplads.

Antal websteder eller tilføjelsesdomæner

Add-on-domæneEn god udbyder af delt hosting giver dig mulighed for at være vært mindst 10 forskellige websteder. Populære giver dig mulighed for at være vært for ubegrænsede websteder. Du tænker måske – hvorfor skulle jeg være vært for mere end et websted? Her er hvorfor:

Oftest er det altid økonomisk at købe en delt hosting-konto i mindst et år. Hvis du ønsker at købe det hver måned, vil det koste dig meget mere. Så forestil dig, at hvis du seks måneder fra nu beslutter dig at åbne dit helt eget porteføljewebsted, og den webhost, du har købt, ikke tillader mere end et domæne. Hvad ville du da gøre? Køb en anden hosting-konto? Derfor er det altid klogere at gå efter en webhost, der tillader at være vært for mere end et domæne.

Antal underdomæner

Sub-domæner

Et underdomæne er et andet websted med sit eget unikke indhold, men der er ikke noget nyt domænenavn. I stedet bruger du et eksisterende domænenavn og ændrer www til et andet navn. Underdomænetavnet ligner forums.domain.com. De fleste hostingudbydere tillader det ubegrænsede underdomæner – din burde også. Her er nogle mulige anvendelser af et underdomæne:

 • Test dit WordPress-sted for at gennemføre tema- og plugin-tests og -adfærd
 • Hosting af kun et under-domæne til download: http://download.domain.com/site-stats.pdf
 • Hosting af en porteføljeside: http://author.domain.com/
 • Hosting af et forum: http://forum.domain.com/

Antal MySQL-databaser

DatabaseHver installation af WordPress kræver en MySQL-database. Derfor skal din webhost have det mindst 1 MySQL-database at være vært for dit WordPress-sted. Det anbefales dog, at din vært har en grænse på ~ 10 databaser, ideelt set ubegrænset. Du har muligvis brug for en ekstra database til at være vært for dit forum, eller for at installere et testmiljø til dit WordPress-sted eller installere noget andet webstedsoftware.

Kontrolpanel

cPanel

cPanel er verdens førende hosting-kontrolpanel, der bruges af flertallet af delte hosting-udbydere. Det har funktioner og videotutorials til den absolutte nybegynder og den hard-core professional. For en nybegynder vil jeg anbefale at bruge en webhost, der leverer cPanel. Hvis dette ikke er din første gang, er du fri til at vælge ethvert kontrolpanel!

Kunde support

Support

Kundesupport er et af de afgørende aspekter af et webhostingfirma. Der er grund til, at de velkendte webhostudbydere som HostGator har årlige planer, der starter ved $ 5,56 USD om måneden (for en 1 års kontrakt), og andre starter så lave som $ 2 USD. Det hele kommer ned på kvalitet kundesupport.

Gamle eller nye – Hvilken vært skal jeg gå efter?

Gammel eller ny

Dette er en anden meget vigtig faktor, som de fleste af os har tendens til at overse. Der tages behørigt hensyn til alderen for et webhostingfirma, inden de går til det. Hvis det har været på markedet i et par måneder – er det bedre at ikke gå efter det, medmindre du er helt sikker på, hvad du laver, og hvad du skal gøre, hvis tingene ikke fungerer. Dette betyder ikke, at alle nye hostingfirmaer er dårlige. Det siger jeg ikke.

Begyndelsen på alle de store ting er lille.

Det ved vi alle sammen. Her er noget at tænke på:

Tiden er den største lærer.

Folk får erfaring og visdom, når årene går. Derfor anbefales det altid at gå til et firma, der har eksisteret i mindst 1-2 år.

E-mail-hosting

WebNår du har et eget websted, er det kun et spørgsmål om tid, før du har brug for e-mail-hosting. Mit råd – holde webhosting og e-mail-hosting helt adskilt. Hvorfor? Fordi opsætning af e-mail-hosting er ret rodet (og kompliceret), og du sidder fast med PHP + MySQL-baserede e-mail-klienter, der tilbyder ringe eller ingen mobil support og ikke har tilstrækkelige modforanstaltninger mod e-bombeangreb osv..

Takket være Google-apps – scenariet for e-mail-hosting er blevet revolutioneret til en samlet, enkel og effektiv indbakke. Desværre stoppede Google fra december 2012 den gratis version af deres e-mail-hostingtjeneste. Dog ikke rolig – tjek Zoho eller Microsoft Outlook for gratis e-mail-hosting. Ikke desto mindre vil jeg varmt anbefale at skifte til en separat e-mail-udbyder – lige fra starten for at undgå fremtidige problemer.

Pris- og refusionspolitik

Prisfastsættelsen af ​​en virksomheds produkt kan adresseres logisk. Et gennemsnit på $ 4-6 USD er anstændige priser for en delt vært. Mindre end $ 2,5 USD bør undgås. Selvfølgelig, hvis du benytter en rabat på 50%, vil du sandsynligvis få dine første seks måneder til under $ 2 USD pr. Måned, men det er et andet scenarie. I en nøddeskal:

Hvis det er for godt til at være sandt, er det sandsynligvis.

Hvad angår refusionspolitikken, er det kendt at anerkendte værter er tro mod deres ord. De fleste virksomheder tilbyder 15 til 30 dages pengene tilbage-garanti. Mindst a 7 dages pengene tilbage-garanti skal tilbydes af din vært.

Backups

Backup

Digitale varer kan gå til enhver tid overalt – det inkluderer et $ 15 digitalt ur eller en $ 6.000 Supermicro-server. Derfor bruger folk en masse penge på at sikkerhedskopiere deres data. Det er her, en af ​​de største fordele ved cloud-hosting ligger – hvis den ene server går ned, serveres dit indhold fra den anden. HostGators delte hosting backup politik er en smule iffy, men de tager ugentlige sikkerhedskopier. På den anden side tager CrocWeb daglige sikkerhedskopier af dine data via R1Soft, med 30 dages gendannelsespunkter.

Online anmeldelser

Online anmeldelser

WebHostingTalk er den første ressource til at opdage store nye hostingfirmaer og tilbud. Jeg kan varmt anbefale at bruge det. Vær opmærksom på brugerkommentarer og se, om de påvirker dine krav på nogen måde. Nogle mennesker elsker at kritisere andre, og andre går endda så langt som at sige usande ting. Så sørg for at bruge denne “Kontaktformular”, før du siger nej. ��

Konklusion:

Der er bogstaveligt talt tusinder af delte hostingfirmaer derude. Enhver med en investering på 10 dollar kan starte en – ja – det er så let. Selvfølgelig kan du forestille dig konsekvenserne af at være vært for dit websted i en sådan virksomhed – lad os ikke gå ind på det.

Som lovet er her et par webhosts, som vi anbefaler at huske på alle de tidligere nævnte faktorer. Du kan også besøge vores hosting-side for at finde flere mærker! Og kassen VentureHarbours detaljerede gennemgang af bedste webhostingfirmaer.

 • HostGator: Årsplaner starter ved $ 5,56 / mo og er vært for over 9.000.000 domæner
 • BlueHost: Planerne starter ved $ 4,95 / mo, inklusive 50% rabat i den første måned
 • CrocWeb: LiteSpeed-drevet hosting starter fra $ 4,95 / mo og er vært for over 30.000 websteder
 • HostMonster: Et andet mærke, vi understøtter, med ubegrænsede hosting-planer, der starter fra 4 $ .95 / mo
 • WPEngine: Hvis du starter en firmablog eller et websted, der er støttet med betydelige investeringer, er WPEngine det bedste valg. Se vores WPEngine anmeldelse for at finde ud af mere.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map