Hvordan man vælger den bedste WordPress hosting

Du har endelig fundet din forretningsplan ud. Du ved nøjagtigt, hvad du skal gøre for at køre et vellykket WordPress-sted, og du er endda begyndt at samle ressourcer sammen. Alt hvad du har brug for nu er et godt hjem til dit WordPress-sted – en god WordPress-hostingplan, der hjælper dig med at realisere dine mål og nå dine online drømme.


Med de millioner af WordPress-hostingudbydere derude, kan det være en opadgående opgave at vælge den bedste (eller den rigtige). Og du har kun brug for det bedste, for hvis du ikke har webhosting, der foregår for dig, kan og giver dig migræne at drive en online-forretning. Du har brug for det bedste, og intet mindre end det.

I dagens indlæg tager jeg dig igennem processen med at vælge det rigtige WordPress-hosting. Jeg vil også anbefale et par WordPress-værter for at gøre dit arbejde lettere. Ved udgangen af ​​dette indlæg vil du være i stand til at vælge den bedste WordPress-hosting til dit næste projekt.

Omkostninger / Priser

WordPress-hostingomkostninger

For de fleste er udgifterne til WordPress-hosting det første aspekt, de overvejer, når de vælger en webhost. Impulsen her er at gå efter det billigste tilbud, der findes, men dette er ofte det forkerte skridt at gøre. Husk, at du får nøjagtigt det, du betaler for, som webhosts – ligesom enhver anden virksomhed – skal skabe overskud, selv når de ser ud til at give dig “ubegrænset alt”.

Mens vi alle ville elske at spare et par dollars ind imellem, bør du se nærmere på de funktioner, webhosten tilbyder i modsætning til at springe på den første billige plan, der kommer din vej.

Prisen for webhosting afhænger af en række faktorer, som f.eks. Kvaliteten af ​​support og serveres sundhed. Hvis du har brug for det bedste, skal du betale en præmie. Sikkert, vil du narre dig selv, hvis du forventer den bedste WordPress hosting til $ 1 om måneden.

På den anden side er $ 90 per måned en smule dyr, men $ 3 til $ 30 per måned er ideel, hvis du har et lille WordPress-websted, der ikke tjener dig penge.

Åh, falder ikke for den “ubegrænset alt” fælde, der skal lokke dig ind. Intet er virkelig ubegrænset. Da disse ofte er delte webhosteplaner (hvilket er okay for et lille WordPress-websted BTW) er der et begrænset antal ressourcer, der opdeles mellem hvert websted på denne server. Så når dit websted begynder at trække store mængder besøgende, vil webhosten høfligt tvinge dig til at skalere op. Hvis du har en WordPress-portal, der får millioner af sidevisninger om måneden, vil delt hosting ikke klippe den – selv med de ubegrænsede muligheder.

Du kan bestemt starte med budgetvenlig delt webhosting, men du skal skalere op med væksten på dit websted. Andre tilgængelige web-hostingplaner inkluderer virtuelle private servere (VPS), dedikerede servere, administrerede VPS, administrerede dedikerede servere og administreret WordPress-hosting. Prisen for WordPress-hosting varierer med planerne, så hold dig inden for dit budget og gå kun til en webhostingudbyder, der tilbyder de funktioner, du leder efter.

Funktioner og ydeevne

WordPress Hosting Funktioner

Det handler ikke så meget om funktionerne (eller ydeevneniveauet), der leveres af webhosten. Det handler om de funktioner, du har brug for for at køre dit WordPress-sted. Det giver ingen mening at gå efter en WordPress-hostingplan med funktioner, du aldrig vil bruge nu eller i fremtiden. Forbered dig på forhånd, så du ved nøjagtigt, hvad du har brug for i dag, og hvad du får brug for, siger, et år fra nu.

 • Bortset fra WordPress, skal du installere andre scripts – på et underdomæne eller et separat domæne – i fremtiden?
 • Har du brug for at være vært for mere end et WordPress-sted?
 • Understøtter din valgte valg af WordPress ubegrænsede addon-domæner eller underdomæner, eller bliver du nødt til at flytte til en anden vært for at nyde disse funktioner?
 • Er du klar til at betale ekstra for backup-tjenester?
 • Ønsker du at drage fordel af et gratis domæne?
 • Understøtter webhostingfirmaet en sag kære dit hjerte?

Dette er bare nogle af de spørgsmål, du skal stille dig selv. Når alt kommer til alt handler det om dig og hvad du ønsker at opnå. At have en solid plan for din online forretning vil pege dig mod det rigtige WordPress-hosting.

Når det gælder ydelsen, har du brug for en WordPress-hostingudbyder, der garanterer op-tider, supersnelle servere, båndbredde og tilstrækkelig diskplads til at imødekomme dine behov. Hvis du beslutter at spille billigt, betaler du ved at spilde en masse tid og kræfter på at håndtere stilstandstider og andre serverrelaterede problemer. Billig er trods alt dyrt.

Du tager dit WordPress-websted alvorligt, og din WordPress-hostingudbyder bør også. Kontakt dem og still spørgsmål. Læs uafhængige anmeldelser, eller spørg betroede venner om anbefalinger.

En anden ting. Hvis et webhostingfirma kun er specialiseret i virksomhedsbaserede hostingløsninger, og du har en lille WordPress-blog, er de ikke den rigtige pasform til dig. Det inverse er også sandt. Andre funktioner, du skal huske på, når du vælger WordPress-hosting inkluderer e-mail-hosting, kontrolpaneler og sikkerhed.

Kvalitet på kundesupport

Kvaliteten af ​​kundesupport, som en webhost tilbyder, skal fortælle dig meget om virksomheden. Hvis kundesupporten overlader meget at ønske, vil du ikke have tillid til dette firma med din online forretning. Hvis dit websted af en eller anden grund går ned, kan du kontakte teknisk support og få øjeblikkelig hjælp? Kan de løse problemet hurtigt, hvis de er tilgængelige? Eller vil det tage aldre at få hjælp selv til de mindste problemer?

Inden du vælger en webhost til dit WordPress-websted (er), skal du sikre dig, at de har et godt omdømme for kundesupport. Et godt webhostingfirma vil give flere måder at kontakte på, herunder et telefonnummer (duh), e-mail og chat. De har nogen til at hjælpe dig 24/7, og de har gode anmeldelser overalt på internettet. Foretag din research, og vælg en webhost, der værdsætter kundesupport.

WordPress-hostinganbefalinger

I dette afsnit dækker vi to kategorier af WordPress-hosting:

 • Administreret WordPress-hosting
 • Typiske udbydere af webhosting

Administreret WordPress Hosting

Administrerede WordPress-hostingfirmaer er specialiserede i at levere hostingløsninger til WordPress-platformen. Dette betyder, at du kun kan være vært for WordPress-websteder med dem og intet andet.

Dette er godt for dig, fordi alle deres ressourcer er dedikeret til din WordPress-platform, og det ved vi alle sammen koncentreret indsats = bedre resultater. Følgende er de førende administrerede WordPress-hostingfirmaer på markedet lige nu.

WP-motor

WP Engine Administreret WordPress-hosting

Jeg starter med WP Engine, fordi vi brug og elsker det! Vi har brugt WP Engine i et stykke tid nu, og oplevelsen er simpelthen ude af denne verden. Jeg anbefaler ikke bare WP Engine, jeg er ved at afsløre, hvorfor det er den bedst styrede WordPress-hostingløsning derude.

Første ting først, WP Motors supportteam er “… 100% fokuseret og dedikeret til WordPress.” Derudover kan virksomheden prale af den bedste kunde til supportpersonale i branchen, hvilket betyder at du får uber-hurtig og personlig support på alle tidspunkter.

Det er ikke slutningen på det. Lige siden vi begyndte at bruge WP Engine, har vi aldrig været nødt til at bekymre os om sikkerhedskopiering af WPExplorer.com, fordi det tages hånd om automatisk på daglig basis. Og der er ingen ekstra (eller skjulte) omkostninger, plus du kan gendanne dit websted hver gang med et par klik. Hvordan suave? Hver WP Engine-plan har ovenstående og følgende funktioner:

 • Firewalls og malware scanning for at styrke sikkerheden
 • Generøse SLA og ingen langsigtede kontrakter (betaler månedligt og forlader når du vil – selvom du aldrig vil)
 • Internationale datacentre for at garantere supersnelle belastningshastigheder (sige farvel til cache-plugins)
 • Så meget plads, som du vil
 • Ubegrænset dataoverførsel
 • Skalerbare planer
 • Øverst på området hardware
 • Support til indholdsleveringsnetværk (CDN)
 • Udviklingsværktøjer
 • Og så meget mere …

Dette er den bedst styrede WordPress-hostingløsning for dig, uanset om du driver en personlig blog, et professionelt WordPress-sted eller en e-handelsportal. De har også en premium-pakke med tilpassede indstillinger til dine unikke behov.

Nogle af WP Engine-klienter inkluderer Foursquare, ConstantContact, SoundCloud, Buffer og GeekWire blandt andre. Automattic også investeret i WP Engine, hvilket giver sidstnævnte endnu mere troværdighed.

Besøg WP Engine →

Traditionelle webhostingfirmaer

De fleste webhostingfirmaer understøtter WordPress-softwaren. Bare køb din hostingpakke, installer WordPress med et par klik, og dit arbejde er gjort. Indtil videre er denne indstilling mere populær end administreret WordPress-hosting for mange en blogger. Det er meget budget (med pakker, der starter omkring $ 4- $ 5 pr. Måned), men har ikke altid alle de ekstra godbidder, der følger med administreret WordPress-hosting. Følgende webværter har et godt omdømme for kundesupport og ydeevne på markedet.

Bluehost

bluehost-wpexplorer-promo

Med øjeblikkelig installation, når som helst pengene-tilbage-garanti, ubegrænset domæne-hosting, ubegrænset båndbredde, ubegrænset diskplads, ubegrænset e-mail-konti, et gratis domæne, webstedsbygningsværktøjer, FTP, SSL, support 24/7, $ 100 Google-annonceringskredit og et par Andre søde funktioner, Bluehost er et stort navn i webhostingbranchen. Plus, Bluehost havde tilbudt en speciel aftale til alle WPExplorer-læsere, så du kan blive vært starter ved kun $ 3,95 per måned. Bare sørg for at bruge et af vores links til Bluehost på denne side eller på vores kuponside for at sikre, at du får rabatten.

Faktisk hæfter WordPress for Bluehost som WordPress-vært. Bortset fra delt hosting tilbyder de også VPS og dedikeret webhosting, så opskalering er ikke et problem. Yderligere, hvis du gerne vil starte dit eget webhostingantøj, har de en attraktiv forhandlerplan. Som forhandler er du måske interesseret i at tjekke disse WordPress-temaer til hostingfirmaer.

Besøg Bluehost →

Hostgator

hostgator-wordpress-hosting-wpexplorer

Med over otte (8) millioner websteder på deres servere er HostGator et populært webhosting. De tilbyder support 24 timer i døgnet, chat, skype og telefon. Du kan installere WordPress med et par klik via kontrolpanelet.

De giver også 99,9% oppetid garanti, hvilket betyder, at selv med deres lave priser, behøver du ikke at bekymre dig om driftstider. Deres hosting-planer starter ved $ 3,96 pr. Måned på grund af en tyve procent (20%) rabat. VPS-hosting starter ved $ 9,97 pr. Måned og dedikerede servere starter ved $ 139 pr. Måned. Forhandler-hosting starter ved $ 19,95 pr. Måned. Det er en fantastisk WordPress-hostingløsning, der kommer i gang.

Konklusion

At vælge det rigtige WordPress-hosting er det første skridt mod at opnå online succes. Du ønsker at undgå webhost-relaterede problemer fra get-go for at koncentrere dig om at oprette produkter, markedsføre dit WordPress-sted og generelt tjene penge. Inden du rejser, skal du tage et øjeblik på at dele dine tanker i kommentarafsnittet nedenfor. Jeg ønsker dig et lykkeligt og velstående 2014!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map