Hvor finder man hjælp med WordPress

Hvor finder man hjælp med WordPress

Regelmæssige brugere af WordPress ved, at det er super let at lære og bruge. Men uanset om du er nybegynder eller er professionel, vil der være tidspunkter, hvor du har brug for hjælp til WordPress. Ikke at bekymre dig, det dejlige ved WordPress er, at det har et bredt samfund, der er klar til at hjælpe. Ikke kun det, internettet er fyldt med en række kvalitetsblogger, WordPress-tutorials og ressourcer, der kan give svar på de mest almindelige WordPress-problemer. Dette indlæg viser dig nogle af de bedste steder, hvor du kan finde WordPress-hjælp.


Men vent – selv før du leder efter nogen hjælp udefra, er her et par første trin:

 • Kontroller, om det er en plugin-konflikt. Ofte opstår der problemer på grund af konflikt mellem et plugin med WordPress-kernen eller temaet eller med et andet plugin. Dette er let at fejlfinde. Deaktiver først dine plugins. Hvis problemet forsvinder, ved du, at det er et plugin-problem. Så reaktive dine plugins ad gangen for at finde urolighedsmanden. Spring bare over plugin eller kig efter et bedre alternativ.
 • Kontroller, om dit tema er problemet. Du skal blot aktivere et af standard WordPress-temaerne (som f.eks. Tyve Nitten) i stedet for dit eksisterende WordPress-tema. Hvis dit problem forsvinder, kan du prøve at kontakte temaudvikleren for hjælp.
 • Test om dit websted er nede på grund af server / hosting. Du kan også udføre nogle enkel webstedscheck for at finde ud af, hvorfor dit WordPress-websted er nede.

Hvis du på dette tidspunkt ikke er i nærheden af ​​en løsning, kan du fortsætte med at søge online ressourcer efter svar på dine WordPress-problemer.

Når du søger efter en løsning, er det vigtigt at bruge de rigtige nøgleord til at starte en søgning. Af denne grund skal du være opmærksom på enhver Fejl besked på din skærm. Det kan indikere problemets art, og du kan bruge disse ord som søgeudtryk på søgemaskiner.

Her kan du finde hjælp til WordPress.

1. Brug hjælp-knappen

WordPress Hjælp

Der er en Hjælp-knap i øverste højre hjørne af hver WordPress-skærm. Klik på det – det vil føre dig til oplysninger, der er relevante for den skærm, du er på. Det linker til den relevante WordPress-dokumentation, og det er meget sandsynligt, at du muligvis finder din løsning her med det samme.

2. Søg inden for WordPress FAQ-sider

Det Ofte stillede spørgsmål om WordPress indeholder spørgsmål, der er pænt kategoriseret. Dit problem kan vises på disse sider, ellers kan du stille dit spørgsmål på FAQ Arbejdsside.

3. Kontroller plugin eller temasiden

Hvis du konkluderer, at det er et plugin eller et tema, der forårsager et problem, skal du se efter en løsning på varens officielle side. Hvis du bruger et gratis plugin fra WordPress.org, er der faner til installation og support. Det er muligt, at de allerede har en løsning, der er angivet til det problem, du har. For et gratis WordPress.org-tema er der typisk et hurtigt link til temas hjemmeside (hvor du normalt kan finde dokumentation) samt en knap på temasidens bjælke for at se supportforum. Bare husk, at temaet og plugins på WordPress Repository er gratis. Så vær høflig og bede om løsninger pænt. Eller hvis der er en premium-version, kan du overveje at opgradere.

Apropos præmie – af dig har købt et tema eller plugin bruger den samme logik. Søg først efter dokumentation. De fleste udviklere gør denne super let at finde ved at linke til den på varesiden. For eksempel kan du på Themeforest normalt finde temadokumentationsoplysninger på fanen understøttelse af emnet. Hvis du ikke finder en løsning i dokumentationen, skal du kontakte udvikleren. Ofte er 6 måneder til 1 års støtte inkluderet i dit køb. Hvem er bedre at hjælpe end den person eller det team, der oprettede varen?

4. WordPress Support Forums

Det Supportfora på WordPress.org er et af de første steder at bede frivillige om at hjælpe dig med dit problem. Det er især godt for begyndere, der muligvis finder en klar løsning i de eksisterende tråde. Hvis ikke, kan du som registreret bruger også åbne en ny tråd.

Support-sider til plugin

Sørg for at give kort og relevant information. Forklar den indsats, du har gjort indtil nu, upload skærmbilleder af problemet til skyen og angiv links i tråden. Hvis du ønsker det, kan du finde ud af mere om, hvordan du skriver en stor supportanmodning.

5. Slå op online kvalitetsressourcer

Der er en række kvalitetsressourcer som WordPress TV tilgængelig på internettet, der kan hjælpe dig med at forstå WordPress bedre. Det kan være nødvendigt at tjekke disse tutorials, før du udvider din søgning.

Der er også en række vidunderlige blogs og tutorialwebsteder relateret til WordPress (såsom WPExplorer). De dækker hvordan man håndterer almindelige WordPress-fejl eller problemer som 404-fejl, problemer med hukommelse udmattet, korruption i databaser, WordPress viser en tom skærm og mere. Hvis du har brug for yderligere ressourcer, kan du prøve en af ​​disse bedste blogs på WordPress.

6. WP-kompendium

WP-kompendium er en anden stor samling af trin for trin-tutorials til næsten ethvert WordPress-relateret emne. Derudover er den tilgængelig som en cool udvidelse til din Chrome-browser, så WordPress-hjælp kun et klik væk. Desuden hjælper en række træningsmoduler en begynder med at komme sammen og blive bekendt med WordPress og dens måder.

7. Prøv IRC Chat Room

Det IRC Chat Room er mest til livehjælp til WordPress-udviklere. Meget af samtalen her kan være alt for teknisk for gennemsnitlige WordPress-brugere som dig og mig. Alligevel er der en chance for, at en frivillig kan svare her, hvis du efterlader et spørgsmål.

8. WordPress Stack Exchange

Det WordPress Stack Exchange er et andet sted, der hovedsageligt er beregnet til udviklere. Det er gratis, og du kan stille og besvare spørgsmål uden at registrere dig på webstedet. Når de bedst bedømte svar flyttes til toppen, kan du hurtigt finde det bedste svar. Du kan finde diskussionen her mest relateret til WordPress-kode.

Et andet sted at diskutere WordPress-spørgsmål er Rise Forums. Det er et sted, hvor du kan møde webstedsejere, bloggere og WordPress-brugere for at diskutere almindelige problemer. For et engangsregistreringsgebyr på $ 10 kan du deltage i samfundsdiskussionen.

9. Spørg din hostingudbyder

Nogle administrerede hostingtjenester som WPEngine, Flywheel eller Kinsta har deres eget team af WordPress-eksperter til rådighed. Bare åbn en billet eller live chat for at søge hjælp fra deres supportteam.

10. Ansæt hjælp

Hvis du er i tvivl, skal du henvende dig til en professionel. Vælg dit valg fra små freelancere på websteder som Fiverr og Upwork. Eller invester i en premium WordPress supporttjeneste. Disse påtager sig ofte vedligeholdelse og styring af hele værten af ​​WordPress-tjenester og løser ethvert problem, du måtte blive stødt på. Her er et par, vi vil anbefale:

WP Tech Support

WP Tech Support tilbyder omfattende WordPress-vedligeholdelses- og serviceplaner. Uanset om du har brug for en hurtig nødopdatering (engangsafgift på $ 65), standardvedligeholdelse ($ 45 pr. Måned, som inkluderer sikkerhedskopieringer, opdateringer og sikkerhed), eller hvis du vil have komforten med ubegrænset hjælp, er der også månedlige planer for det (starter på kun $ 60 / MO).

WP Hjælp

WP Hjælp tager sig af alle aspekter af WordPress mod et gebyr, der spænder fra $ 129 til $ 299. Fra sikkerhed til sikkerhedskopiering og overvågning til opdateringer, de tager sig af hele spektret af WordPress-tjenester.

WP Buffs

WP Buffs, en service, der passer på hastigheden, sikkerheden, sikkerhedskopieringer og opdateringer af ethvert antal af dit WordPress-websted. De er tilgængelige 24/7 til overvågning og redigering af dit websted. Planerne starter ved $ 50 pr. Måned, og for dette WP vil Buffs overvåge, sikkerhedskopiere og gendanne dit websted. Dit websted styres fuldt ud hele dagen, hver dag.

WPSite Care

WP Site Care sigter mod at levere komplette WordPress-supporttjenester til små virksomheder og professionelle bloggere. De optimerer dit websted til hastighed og hjælper dig med at udvide din trafik. Sikkerhedsrevisioner, sikkerhedskopieringer og hurtig løsning af supportproblemer er inkluderet i pakkerne. Planerne starter ved $ 79 pr. Måned, og der er en 30 dages pengene tilbage-garanti kastet ind.

Valet.io

Valet.io leverer vedligeholdelses- og styringstjenester til WordPress-websteder. De kan have tillid til at holde dit websted kørende og hjælpe med udviklingsprojekter. De er stolte af at forstå dine mål og samarbejde med dig for at få dem til at ske bæredygtigt. Du skal udfylde en formular med dine detaljer for at vide om deres planer og priser.

Afsluttende ord om at finde hjælp med WordPress

WordPress er open source-software, der har et stærkt samfund, der understøtter det. Derudover er der en hel masse ressourcer tilgængelige online. Så næste gang du står op mod en WordPress-skærm, forstår du ikke, skal du ikke få panik. Hold dig rolig, og find din vej ud ved hjælp af de ressourcer, der er foreslået i dette indlæg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map