Hvis, hvorfor & hvordan tilføje premiumindhold til dit WordPress-sted

Det første spørgsmål skal du ærligt stille dig selv, mens du overvejer at gøre dit indhold kun tilgængeligt for betalte læsere. Er dit indhold virkelig det værd? Mange mennesker, der starter med erhvervslivet, har en tendens til at have meget optimistiske forventninger til deres forretningsmæssige udsigter. Optimisme er god i små doser, men pragmatisme og den kritiske vurdering holder virksomheder ofte i spillet i en længere periode. De bedste virksomheder har en sund dosisoptimisme hærdet af pragmatisme.


Google ville være et glimrende eksempel. De investerer konstant i outlandish teknologier (optimisme) og alligevel 96% af deres indtægter tilskrives reklame fra og med 2011. De har den rigdom og de ressourcer, der ville give dem råd til et par betydelige økonomiske hikke.

Hvis du starter som en første gang blogger, har du muligvis ikke de økonomiske ressourcer til at lære af fejl. Lad os sørge for, at du ikke laver noget!

Vil folk betale for dit indhold?

Dette er det mest basale og alligevel det vigtigste af de spørgsmål, du skal stille dig selv. Og det er meget let at nå frem til et ”Nemt Ja”. Det er vigtigt at håndtere dette vanskelige, men alligevel meget vigtige spørgsmål.

penge

Når jeg henviser til indhold – mener jeg videoer tutorials, online kurser, billeder, stockbilleder, lydbøger, ebøger, almindelige ‘ol artikler, nyhedshistorier og enhver form for medier, der kommunikerer med et publikum. Og du har brug for folk, der er villige til at overlevere deres hårdt tjente indkomst til viden / information, som du vil give. Og det er ikke let. Her er et par gode spørgsmål, som du kan stille dig selv til at beslutte, om brugerne vil gøre brug af dit indhold:

 • Kan du finde nøjagtigt det samme indhold, som du sælger til dine læsere gratis overalt på internettet? Hvis svaret er ja, stop her, vil du aldrig kunne sælge dit indhold for penge. Hvis nogen kan få noget gratis, er der intet incitament til at købe det (hvis man ikke antager nogen tidsmæssige fordele). 
 • Har du nogen troværdighed inden for dette særlige felt, som du tilbyder information om? Har du allerede en blog eller et websted, som du har kørt i årevis med specifikke oplysninger om bestemte emner? Har du avancerede grader i det bestemte felt eller et beslægtet felt? Hvor stort set mange mennesker besøger dit websted på stort set basis? Alt, der tilføjer troværdighed, er meget relevant for diskussionen.
 • Er det det rigtige tidspunkt? Tilføjelse af omkostninger til visning af indhold vil påvirke, hvor effektivt du kan skalere din virksomhed. Hvis du har nået en kritisk masse publikum, eller hvis omkostningerne ved at erhverve nye lånere er faldende afkast, og hvis væksten aftager, fordi du er på eller nær toppen af ​​din niche / branche, hvad angår markedsandel, så er det et godt tidspunkt at skabe premiumindhold.
 • Har de oplysninger, du har til hensigt at sælge, nogen indsigt eller handling viden? Indhold, der giver ringe eller ingen fordel med hensyn til økonomisk / følelsesmæssig berigelse, har en tendens til at have en hård tid på markedet. 

Følg pengene, det fører meget sjældent dig på afveje. Du kan bedømme, hvor værdifuld din niche er, eller hvor meget konkurrence der er i din niche, hvis du forstår, hvordan nøgleordsforskning fungerer. Jeg kunne skrive om nøgleordsundersøgelse her, men emnet er stort og fortjener diskussion i stor dybde – jeg vil anbefale dig at tjekke Moz’s guide til nøgleordsundersøgelse.

Hvis du ikke kan finde ud af en måde at binde markedsværdi på i ligningen, vil det være meget svært at få din virksomhed rentabel. Uden et nummer er et svar på et af de ovennævnte spørgsmål bare vild formodning, som ikke vil hjælpe dig. Succesfulde virksomheder tjener penge, optimering af din indkomst skulle være dit mål. Du bliver nødt til at vide, hvordan det at gøre indhold tilgængeligt kun for betalte brugere påvirker din indkomst og rækkevidde.

Det hele kommer ned til størrelsen på den tærte, der skal være i enhver niche, konkurrenceevnen for den nævnte niche, din evne til at give et stort værdiopslag til publikum og foretage afvejninger mellem skalering af forretning og at producere bedre indkomstmargener.  

Hvordan tjener webvirksomheder penge?

Når jeg nu snakker om at sælge indhold og oprette premium-indhold, henviser jeg til virksomheder, der udelukkende eller i vid udstrækning er afhængige af at sælge ting til et marked.

BusinessCalc

Denne diskussion bliver radikalt forskellig med forskellige virksomheder. Hvad er de forskellige mulige indkomstkilder for en online virksomhed? De mest almindelige er:

 • Reklame
 • Affiliate marketing
 • Tjenester eller produkter
 • Premium indhold

I det væsentlige opererer de fleste webvirksomheder gennem en af ​​de fire kanaler for at generere indtægter. Tag for eksempel WPExplorer – hvorfor lejer WPExplorer forfattere til at oprette indhold, kun for ikke at sælge dette indhold?

Første grund – Vi er ikke den eneste kilde til WP-nyheder. Vi har noget temmelig fantastisk indhold på vores websted til at hjælpe online-virksomheder, der bruger WordPress. Vi har stort indhold på et spektrum af emner, der inkluderer markedsføring, søgemaskineoptimering, hosting og stort set alt andet aspekt af at drive en succesrig virksomhed gennem WP-drevne websteder.

Anden grund – Godt indhold på vores blog oversættes til stor markedsføring. Husk, at jeg talte om at opbygge troværdighed, det tilføjer meget vores troværdighed. At gøre indhold kun tilgængeligt for betalte læsere ville komme i vejen.

Tredje grund – Den primære forretning her for WPExplorer er at sælge temaer, ikke indhold. WPExplorer er en themehouse der producerer fantastiske temaer, der har solgt over 35.000+ eksemplarer i de sidste par år. Bortset fra at sælge temaer, bruger vi også affiliate marketing at tilføje lidt til vores indkomst. Igen, at skabe premiumindhold er ikke kompatibelt med vores indkomstkilder, det ville bare komme i vejen.

De fleste websteder, der sælger deres indhold, kan tilbyde noget, andre websteder ikke kan, hverken rettidig levering af nyheder eller indsigtsfulde meninger og artikler, som du ikke finder andre steder. Dette er også grunden til, at så mange aviser og magasiner online bruger en abonnementsmodel til at generere indtægter. 

Hvordan sælger du premiumindhold?

Hvis du sælger en e-bog, der er meget anderledes sammenlignet med den slags ting, vi taler om her. I det tilfælde, jeg beskriver, taler vi om en virksomhed, der genererer stort nyt indhold dagligt / ugentligt. Så selvom et websted ikke tjener penge gennem reklame og hverken fungerer som et tilknyttet selskab eller som en sælger af tjenester, kan det sælge indhold produceret rettidigt for at tjene penge.

Abonnent- og medlemsmodeller

EN abonnement modellerede er rettet mod at producere stort indhold, og derefter er der meget lidt interaktion mellem udbyder og læser. Dette er den valgte model for de fleste premium magasiner og aviser som The New Yorker eller WSJ.

EN medlemskab model er velegnet til webvirksomheder, der går ud over levering af indhold, til websteder, der har en aktiv medlemsbase, som også er modtagere af en tjeneste eller et produkt, som webbranchen leverer. Inkluderet i det samme medlemskab er muligvis kun adgang til indhold, der er eksklusivt for medlemmer.

Vi har drøftet salg af dit indhold, og hensigten er ikke at skubbe et produkt eller sælge en service. Så vi taler om abonnenter, ikke medlemmer. Vi er nødt til at opbygge en abonnentbase. Websteder har en tendens til at have store målgrupper, men kun en lille procentdel af dem er abonnenter, og denne procentdel falder endnu mere for betalte abonnenter.

Dette kan blive lidt kompliceret, så jeg holder det enkelt. Der er nogle få måder at gøre det på. Men den bedste måde ville være.

 1. Opret fantastisk indhold
 2. Skab et publikum og opnå skala
 3. Opret premiumindhold
 4. Konverter en lille procentdel fra et ikke-betalende publikum til betalende abonnenter
computer-grafer

Vækst er vigtigere end indtægtsgenerering.

Kan du forestille dig at prøve at sælge indhold på et helt nyt websted med et domæne, der har ringe eller ingen trafik? Medmindre du er en berømthed, fungerer det ikke. Så du er nødt til at afsløre noget indhold. Men hvor meget?

 • Brug en tilgang, der giver hver læser et specifikt antal artikler om måneden. Dette er en god ide, hvis du producerer en masse indhold på månedsbasis.
 • Vis dit publikum et detaljeret uddrag fra artiklen eller uddragene fra artiklen, der fremsætter skandaløse påstande. Lokk dit publikum til at købe indholdet.

Dette skal helt sikkert minde dig om, hvordan softwareudviklere fungerer. De viser dig et tilstrækkeligt antal funktioner til at lokke dig til at købe premium-versionen af ​​softwaren. Forslaget her er meget ens, vis dit publikum lige nok til at få dem til at betale for resten.

Jeg må også understrege her, at du bliver nødt til at finde ud af, hvordan dette vil påvirke din søgemaskineoptimering. Hvis dit websted er afhængig af søgemaskiner til trafik, som de fleste websteder gør, hvis du blokerer adgangen til dit indhold, når søgemaskinecrawlere kigger efter, kan du sende dit websteds placering af søgemaskiner til et nosedive.

WordPress-plugins til opbygning af dine abonnenter og medlemmer

Nu på de gode ting! Sådan kan du sælge dit premiumindhold. Den nemmeste måde er at bruge hjælp fra et par gode plugins, så du kan fokusere på dit indhold. Først og fremmest har du brug for et solidt medlemskab & abonnements plugin. Og selvom de fleste af plugins benævnes “medlemskab” plugins, fungerer de også godt til at skabe flere niveauer af abonnementer og forskellige niveauer af adgang på dit websted. Her er vores foretrukne plugins til medlemskab & abonnement til WordPress:

 • Begræns Content Pro er en af ​​de bedste måder at tjene penge på dit indhold. Der er brugervenlige funktioner til at oprette og styre dit abonnements- eller medlemsniveau, og muligheder for at begrænse specifikke indlæg, side eller stykker indhold.
 • MemberPress er en anden stor plugin-mulighed, der integrerer flere medlemsmuligheder, rapporteringsværktøjer og muligheden for at sælge sælge digitale varer såvel som premium-indhold.
 • MemberMouse er et andet fantastisk og kraftfuldt plugin, som du kan bruge til at sælge medlemskab, abonnementer og produkter. Med tilføjede funktioner til kundeadministration, mailinglister, kun medlemmer, supportautomation, rapportering og mere er det et kraftfuldt værktøj til salg af premiumindhold.

Ud over et plugin for medlemskab, vil du have en fantastisk mulighed & popup-plugin til at markedsføre dit premiumindhold. Her er et par, vi elsker:

 • Optin Monster er langtfra en af ​​de mest kendte optin-tjenester på nettet. Med masser af muligheder for formularer, layout, farver, exit-intention, A / B-split-test og masser af rapporter er det en stor investering for enhver virksomhed.
 • Bloom af Elegant Themes er en anden populær mulighed, da det kommer med lette funktioner, lydhør design og tilpasningsmuligheder plus det kommer fra et så velkendt brand.
 • Popup Pro af WPMU er et rent og enkelt plugin-plugin. Brug bare skabeloner og lette indstillinger til farver, animationer og mere til at markedsføre dit nyhedsbrev eller tilbud til dine læsere.

Og hvis du ønsker at se mere, kan du tjekke disse nyttige medlemskaber & optin-plugin-roundups:

 • Begræns indhold efter medlem på dit WordPress-sted
 • Bedste WordPress-medlemskab plugins
 • Beher de top 5 WordPress-konverteringsfremmende pop-up-plugins
 • Nyttige WordPress-plugins til at vokse din e-mail-liste

Afslutter

Det er alt for nu. Vi talte om, hvis du skulle sælge premiumindhold til dine læsere, og nogle af de bedste værktøjer fra WordPress, der giver dig mulighed for let at sælge dit bedste indhold til abonnenter. Og hvis du er i tvivl om, hvad slags indhold folk ville være villige til at betale for, så læs venligst Miles Gallifords overtagelse af MarketingProfs. Jeg vil meget gerne høre Deres holdning til det, jeg har drøftet i kommentarerne nedenfor ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map