Hvilken billedfiltype, der skal bruges til WordPress

Hvilken billedfiltype, der skal bruges til WordPress

Hvis du har kørt et WordPress-sted i et stykke tid, spørger du sandsynligvis, hvilken billedfiltype der er bedst for dit websted. Skal du bruge JPG eller PNG? Måske vil du bruge en anden billedfiltype som WebP, men er ikke sikker på, hvad du skal gøre. Hvis det ikke er det, kan du måske uploade et PSD-, AI- eller INDD-billede og sidde fast.


Uanset hvorfor du er her, vil dagens indlæg hjælpe dig med at vælge den rigtige billedfiltype til dit WordPress-websted. Hvorfor er det nødvendigt at vælge den rigtige billedfiltype? Vi dækker også det i indlægget. Ovenpå fremhæver vi de accepterede billedfiltyper, hvordan man tilføjer andre filtyper og berører et par WordPress-billedpraksis.

Hvis det lyder godt, lad os veje anker og sejle, da der er meget at lære.

Hvorfor er det vigtigt at vælge den rigtige billedfiltype?

Det er sværere at vælge den perfekte billedfiltype, end du troede, og jeg får den. Men du skal være nøje opmærksom på den filtype, du bruger, da den korrelerer med ydelsen på dit websted. Så hvorfor er det vigtigt at overveje den billedfiltype, du vælger?

 • Hastighed og ydelse – Nogle billedfiltyper tager mere plads end andre. Hvis du bruger store billedformater, bremser du dit websted og opdaterer serverudgifterne. Gå efter lette billeder, der garanterer bedre sidehastigheder og ydeevne for optimal brugeroplevelse (UX).
 • SEO score – Vidste du, at sidehastigheden er en direkte SEO ranking signal? Hvis du bruger tunge eller lavkvalitetsbilleder på dit websted, går du glip af bedre UX og relaterede SEO fordele. Valg af høj kvalitet og SEO-klar billeder prioriterer dine sider for bedre SEO-scoringer.
 • Æstetik – Nogle billedformater bevarer detaljer bedre end andre, selv efter komprimering. Du vil have et billedformat, der ser godt ud til det polerede, høje kvalitet og professionelle look �� Hvert billedformat er perfekt til en bestemt brug, så vælg med omhu.
 • Responsivt design – I dag besøger brugere dit websted på en række enheder med forskellige browsere og skærmstørrelser. Du skal gå efter lydige billedfiltyper, der understøttes i et flertal af browsere. Desuden har du brug for billeder, der ser fantastiske ud på forskellige skærmbilleder. Mere om dette senere.
 • Konsistens – For konsistens skyld foreslår vi at holde dig til en hovedfiltype til dine billeder. Du kan bruge andre filformater på forespørgsel eller afhængigt af dine behov, men et eller to formater skal være nok.

Bortset fra, lad os tale om tilgængelige billedfiltyper.

Tilgængelige billedfiltyper

Skjult for mange begyndere er det faktum, at der er en verden af ​​billedformater derude. Yap, der er hundreder af billedfiltyper at vi har brug for en e-bog til at dække dem alle. Men rolig; vi fokuserer kun på billedformater, der er perfekte til WordPress-websteder.

Billedformater er klassificeret i to brede kategorier: Raster og Vector billeder.

Rasterbilleder er konstrueret af en række pixels til dannelse af et billede. Netop af denne grund mister rasterbilleder normalt deres opløsning, når de komprimeres eller strækkes ud. De tre populære billedformater – JPG, PNG og GIF – er rasterbilleder, der udgør hovedparten af ​​alle de billeder, du ser online.

På den anden side er vektorbilleder konstrueret ved hjælp af matematiske formler snarere end pixels, hvilket betyder, at de er mere fleksible, for så vidt som hyppig størrelse ændres. Populære vektorbilledtyper inkluderer Adobes EPS (Encapsulated PostScript), SVG (skalerbar vektorgrafik), PDF, WEBP og Adobe Illustrators AI-format, blandt andre.

For regelmæssig brug af webstedet skal du gå efter rasterbilleder. På samme tid kan du oprette vektorbilleder af dine logoer og andre billeder, der kræver hyppige ændringer og ændring af størrelse. Ideelt set bør du konvertere alle vektorbilleder til rasterbilleder, før du bruger dem på dit WordPress-websted.

Hvorfor?

Da rasterbilleder er lettere og understøttes af alle browsere, skal du gå til enten JPG eller PNG. Hvis du har brug for animationer, har du GIF-formatet. Nu er vi nede på kun tre ud af hundreder af billedformater derude.

Det stiller spørgsmålet: Men hvilke billedfiltyper understøtter WordPress?

Accepterede billedfiltyper

Ifølge Codex, WordPress accepterer JPG, JPEG, PNG, ICO og GIF billedformater som standard. Hvis du er forvirret, er JPEG bare JPG, og ICO er det billedformat, du bruger til ikoner. På et WordPress-websted bruges et ikon typisk til din favorit, ikke billeder i dine indlæg eller sider.

Som standard kan du kun uploade JPG og PNG til dine sider og indlæg. Hvis du gerne vil tilføje andre billedfiltyper af en eller anden grund, kan du bruge et plugin som f.eks WP Ekstra filtyper. Hvis du ikke kan lide plugins, kan du tilføje følgende kode til din wp-config.php fil.

definere ('ALLOW_UNFILTERED_UPLOADS', sandt);

For en alternativ metode skal du tilføje følgende kode til din functions.php fil:

Ovenstående kode tilføjer support til SVG- og JSON-udvidelser. Hvis du gerne vil tilføje udvidelser til andre billedformater, skal du redigere ovenstående kode i overensstemmelse hermed. Hvis du vil lære mere, skal du tjekke ud hvordan man uploader yderligere filtyper i WordPress.

Hvis du støder på problemer med at tilføje nye filtyper, skal du først kontakte din hostingudbyder, da de muligvis har begrænsninger. Denne side, som er det bedste billedfilformat at bruge?

Hvilken er den bedste billedfiltype, der skal bruges?

I det følgende afsnit overvejer vi de tre mest populære billedformater til websteder. Vi dækker JPG, PNG og GIF og fremhæver det bedste format til forskellige anvendelser. Lad os begynde med JPG.

JPG

JPG (også kendt som JPEG) står for Joint Photographic Experts Group. JPG-billeder er velegnede til høje komprimeringsniveauer og kan vise millioner af farver, hvilket gør dem perfekte til fotografier og billeder med levende farver.

Dette billedformat understøtter tabt komprimering, hvilket resulterer i et let fald i billedkvalitet efter optimering. Du kan dog kontrollere komprimeringsniveauet for at sikre, at du får den bedste kvalitet og ydeevne. JPG-billeder understøtter ikke gennemsigtig baggrund.

PNG

PNG er en forkortelse for Portable Network Graphics, et billedformat, der oprindeligt blev designet til at overføre billeder over internettet. PNG-billeder viser millioner af farver, men de kan være tungere end JPG. De er fantastiske til skærmbilleder, logoer, infografik og hovedtekstgrafik, der identificerer et brand.

PNG understøtter tabfri komprimering, hvilket betyder, at ingen data går tabt under optimering. Som sådan er PNG-billeder sprødere og skarpere end JPG-billeder efter komprimering. Derudover understøtter PNG-billedfiltypen gennemsigtige baggrunde.

GIF

GIF er en forkortelse for Graphics Interchange Format. Det er et billedformat, der understøtter både animerede og statiske billeder. De fleste animationer, du ser på sociale medier, er GIF-billeder. I modsætning til JPEG og PNG understøtter GIF-billedfiltypen kun 256 farver, hvilket gør den uegnet til farvefotografier og andre illustrationer med farvegradenter.

GIF bruger tabsfri komprimering til at reducere filstørrelser uden at miste visuel kvalitet. Ovenpå understøtter GIF tekstetiketter og gennemsigtig baggrund, hvilket gør formatet perfekt til enkle animationer og videoer med lav opløsning.

Så ud af de tre, hvilken skal du bruge? Det hele afhænger af dine behov. PNG er perfekt til logoer, skærmbilleder, diagrammer, infografik og mærkebilleder i høj kvalitet. JPEG er fantastisk til små billeder på dit websted såvel som fotografier, der har levende farver. GIF er fantastisk til animationer og enkle videoer.

Men at vælge en billedfiltype er ikke nok, hvis du ender med at bruge billeder skødesløst. I det følgende afsnit opdager vi et par bedste praksis og tip til WordPress-billede.

WordPress Image bedste praksis

Følg nedenstående bedste praksis og tip for at få mest muligt ud af dine billeder. Vi kort dækker områder som billedstørrelse, maks. Uploadstørrelse, image SEO, optimering og hvordan du bruger Google Analytics til at informere din WordPress-billedstrategi.

Billedestørrelse

Vi har allerede konstateret, at størrelsen på de billeder, du bruger, kan påvirke hastigheden på dit websted. Som sådan skal du sigte mod at bruge lyse billeder. På samme tid må du ikke forlade visuel kvalitet, mens du prøver at skabe lyse billeder, hvilket betyder, at du skal være forsigtig med komprimering.

Ovenpå skal du ikke ændre størrelse på billeder ved hjælp af HTML eller CSS. Hvis du har brug for et billede på 300 pixels og 300 pixels, skal du ikke bruge et billede, der er 400 pixels ved 400 pixels. Vælg desuden WordPress-hosting i høj kvalitet, implementer cache og en CDN for at give dit websted et hastighedsforøg.

Maks upload størrelse

Nogle gange kan det være nødvendigt at du bruger en stor billedfil af en eller anden grund. Men du har muligvis problemer med at uploade din fil, da WordPress leveres med en standard uploadstørrelse på 2MB. Vær dog ikke bange, da du hurtigt kan øge din maksimale uploadstørrelse.

CLoudways fil upload størrelse

I mange tilfælde tilbyder hostingudbydere en indbygget indstilling, som du selv kan redigere for at øge din filoverførselsstørrelse. For eksempel skal du i Cloudways blot logge ind på din konto, navigere til Serveradministration og vælge afsnittet Indstillinger og pakker (som vist ovenfor). Herfra kan du manuelt øge din filoverførselsstørrelsesgrænse ved at redigere den tilladte MB-størrelse.

Men dette kan og varierer efter vært. GoDaddy bruger en mulighed i deres C-Panel, Media Temple, du skal ændre php.ini-filer, og med WP Engine skal du kontakte deres supportteam for at anmode om en forhøjelse.

Image SEO

Bortset fra at videregive en besked og få dit websted til at se godt ud, vidste du, at du kan bruge billeder til at øge dine SEO-scoringer? Det er rigtigt; kan du bruge image SEO til at skabe mere trafik til dit websted. Hvordan? Til at begynde med skal du navngive dine billeder korrekt. I stedet for “picture001.png” skal du f.eks. Bruge "how-to-image-seo.png," og så videre. Tilføj ovenpå alt tekster til alle dine billeder efter upload. Takket være alt-tekster kan søgemaskiner og skærmlæsere "se" dine billeder.

Nyttige WordPress Image Optimization Plugins

WordPress er ganske let CMS at bruge takket være plugins. Selvom det er nyttigt at optimere dine billeder ved hjælp af billedmanipuleringssoftware (f.eks. Photoshop) før upload, kan du udnytte plugins til at optimere dine billeder efter upload.

Bemærkelsesværdige WordPress-billedoptimeringsplugins inkluderer smush, EWWW Image Optimizer, og Imagify, blandt andre. Vælg det plugin, der er perfekt til dine behov, da hver leveres med et unikt sæt funktioner.

Brug Google Analytics

Når alt er sagt gjort, ønsker du at give den bedste brugeroplevelse, du muligvis kan. Til dette skal du kende dine besøgende og de enheder, de bruger til at få adgang til dit websted. På den måde kan du vælge de perfekte billedformater og -størrelser. Hvis de fleste af dine besøgende f.eks. Bruger Apple Safari-browseren, skal du give yderligere support for at bruge WEBP-billedfiler i WordPress.


Valg af den perfekte billedfiltype til dit WordPress-websted er vigtigt, for så vidt angår hastighed, UX, webstedsydelse, SEO og konsistens..

Du har ikke råd til at lade dette område gå uden opsyn, da du kan drage fordel, når du udvikler en god billedstrategi. Din stilguide skal give billeddirektiver til alle brugere.

Til sidst komprimeres og optimer dine billeder for at opnå den perfekte balance mellem kvalitet og ydelse.

Har du spørgsmål om billedfiltyper? Fortæl os det i kommentarafsnittet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map