Hvilke WordPress-widgets skal du vise i dine sider?

Hvilke WordPress-widgets skal du vise i dine sider?

Sidepaneler er vigtige områder på dit websted, der ofte kan overses eller ikke bruges effektivt. Designet korrekt, dine sider kan hjælpe med at give en god brugeroplevelse, promovere din virksomhed, generere kundeemner og hjælpe dig med at øge din indtægt.


Der er ingen en enkelt regel om, hvilke widgets der skal vises i dine sider. I stedet skal dit sidefeltindhold styres af dine webstedsmål. I denne artikel skal vi se på, hvordan du vælger de rigtige widgets til dit webstedsmål for at optimere dine sidebjælker. Vi vil derefter se på et udvalg af de vigtigste widgets, herunder visning af opt-in-formularer, links til sociale medier og populære indlæg, blandt andre.

Når du er færdig med denne artikel, skal du have en oversigt over nøjagtigt, hvilke widgets du skal vise i dit websteds sidebjælker.

Fastlæg dine webstedsmål

Det er vigtigt, at du bruger ethvert rum på dine sidebjælker til at hjælpe dit websted med at konvertere mod dets mål. Derfor skal widgets, du bruger i dine sider, være direkte relateret til målene på dit websted.

Det kan være, at du forsøger at udvide din e-mail-liste eller sociale medier efter. Du søger måske at holde dit publikum på dit websted længere, opfordre dem til at læse mere af din blog eller blive regelmæssige tilbagevendende besøgende. Eller du ønsker måske at sælge produkter, tjenester eller et onlinekursus eller medlemskab. Uanset hvilke mål, dine widgets skal afspejle dem.

Bestillingen af ​​dine widgets er også vigtig. Widgets, der er knyttet til dine vigtigste mål, skal have fremtrædende positioner øverst på en sidebjælke. Fokuserede widgets med lavere placering skal skubbes længere nede på siden.

Sørg for ikke at overbelaste eller rod dine sidebjælker. Forkert dette, og du kan ende med at miste besøgende eller i det mindste forvirre dem. Tænk nøje over, hvad du tilføjer til din sidepanel. Sørg altid for, at der er en grund bag hver widget, du har valgt.

Så lad os se på nogle af de widgets, du skal bruge.

Vis en ‘Om mig’-widget

Om mig-widget

Uanset hvilken type websted du kører, er en About Me-widget vigtig. Det hjælper besøgende med at forholde sig til dit websted og forstå, hvad du prøver at opnå med din virksomhed.

På min freelance Writer-porteføljeside brugte jeg widgeten ‘Genesis – Brugerprofil’. Dette gjorde det muligt for mig at tilføje en titel ‘Om mig’, tekst om mig selv samt mit gravatarbillede. Et link i bunden af ​​min tekst giver mig også mulighed for at linke til en passende side, som kan være din Om-side, din Kontakt-side eller en anden relevant side, som du gerne vil have, at dit publikum skal besøge.

Hvis dit tema ikke har en bestemt widget “Om mig”, er en enkel tekstwidget tilstrækkelig. Hvis du gerne vil have vist din gravatar, tilbyder Jetpack et modul kaldet Ekstra sidepanel-widgets. En af disse er Gravatar profil widget. Denne widget giver dig mulighed for at tilføje din gravatar til sidebjælker samt nogle af dine gravatar-profildata.

Tilføj en tilmeldingsformular

Optin-widget

Indsamling af e-mail-adresser skal være et mål for alle websteder, uanset hvad du handler. At være i stand til at kontakte dit publikum, når de har forladt dit websted, er afgørende. At få besøgende e-mails betyder, at du kan fortsætte med at markedsføre din virksomhed til dem, sende nyhedsbreve, promovere artikler, produkter og tjenester og opfordre dem tilbage til dit websted.

Tilføjelse af en opt-in-form til dine sider er en god måde at få dine besøgende til at tilmelde sig et månedligt nyhedsbrev eller generel korrespondance. Oftest gider folk ikke at kigge efter en optin-form, så visning af den i sidebjælker holder den synlig og gør det så let som muligt for dit publikum at tilmelde sig.

Bloom fra elegante temaer er et premium-e-mail-plugin til e-mail. Det har seks forskellige måder at give opt-in-formularer på, men en af ​​disse muligheder er at tilføje widget-område opt-in-formularer til dine sidebjælker eller sidefødder. Bloms stilfulde og professionelle former er perfekte til at fange dit publikum opmærksomhed. Dette skulle bidrage til at øge blygenerationen.

Markedsfør sociale medier

Sociale medier er et andet vigtigt område, som virksomheder altid bør fremme. Sidebjælker er et godt sted at vise følgeknapper for at hjælpe med at få følgere. Du kan også vise et feed på sociale medier eller to for at vise, hvad der foregår på dine sociale mediekanaler.

AddToAny Social Share Buttons-widget

AddtoAny Share-knapper Gratis WordPress-plugin

AddToAny Social Share-knapper er et gratis WordPress social media plugin, der giver dig mulighed for at tilføje følgeknapper til dine sidebjælker (eller virkelig et andet sted på dit websted). At tilføje denne sociale medie-widget til dine sider, betyder, at dine følgeknapper konstant er synlige, hvilket opfordrer dine besøgende til at følge dig.

Foder dem sociale

Feed dem Social WordPress Plugin

Foder dem sociale er et andet plugin for sociale medier, men denne gang en der viser feeds til sociale medier. Opret tilpassede feeds til Facebook-sider, grupper, begivenheder, fotoalbum, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube og mere. Disse feeds kan derefter placeres i sidebjælker for at vise, hvad der sker på dine sociale mediekanaler.

WordPress Social Sidebar

WordPress Social Sidebar

WordPress Social Sidebar er et fantastisk plugin, der tilføjer smukke barer på sociale medier til dit websted. Det er fuldt kompatibel med over 30 sociale netværk. Imidlertid er dens vigtigste styrke tilpasningsmulighederne, der tilbydes. For det første kan du placere en social bjælke i et af de fire hjørner på dit websted – lodret til venstre eller højre eller vandret øverst eller nederst.

Du har også fuld kontrol over sociale knappers udseende. Du kan vise dem som en solid blok eller som adskilte firkanter / cirkler. Der er også fire ”temaer” at vælge imellem, hvor de sociale medieikoner vises i fuld farve, gråtoner, mørk eller lys. Knapperne fås også i små og store størrelser. Plugin er også mobiloptimeret, hvilket sikrer, at dine sociale medieknapper ser smukke ud på alle enheder.

Brug et populært eller beslægtet post-plugin

Relaterede indlæg

Hvis du søger at holde dine besøgende på dit websted længere og udforske dit indhold, er det vigtigt at vise en widget til at hjælpe med det. Brug af et relateret indlæg eller populære indlægswidget er en fantastisk måde at give besøgende et snapshot af, hvad der ellers er tilgængeligt på dit websted. Ligeledes, hvis du har specifikt indhold, som du vil promovere, kan du i stedet vise det.

WordPress Populære indlæg Plugin

WordPress Populære indlæg Plugin

En widget, der viser dine mest populære indlæg, er en effektiv måde at tilskynde dine besøgende til at klikke på en anden artikel. Folk kan lide at følge mængden, så hvis visse indlæg opfattes som værende ‘populære’, skal dette hjælpe med at øge klikfrekvensen.

WordPress Populære indlæg er et gratis WordPress-plugin, der giver dig mulighed for at vise dine mest populære indlæg i dine sider. Denne meget tilpassede widget giver dig adskillige indstillinger over hvilke indstillinger og funktioner du bruger, samt giver statistik over dine mest set populære indlæg.

Endnu et relateret indlæg-plugin (YARPP)

YARPP

Hvis dit websted dækker en bred vifte af interesser og emner, interesserer et plugins til populære indlæg muligvis ikke læsere, da de viste artikler kan være ude af emne og ikke specifikt for individuelle smag. I dette tilfælde vil det være mere passende at vise en relateret indlægswidget i dine sider.

Et relateret posts-plugin viser indlæg, der er relevante for den artikel, der læses. Endnu et relateret indlæg-plugin (YARPP) er et gratis WordPress-plugin. Det er afhængig af en kraftfuld og unik algoritme, der finder indhold på hele dit websted relevant for det indlæg, der bliver vist. Resultater vises derefter i et miniaturebillede eller listeformat i din sidebjælke for at hjælpe med at fange din seers opmærksomhed og tilskynde dem til at fortsætte med at læse.

Vis et Google Map

Hvis din virksomhed er en mursten og mørtel butik, restaurant, spa eller noget andet, skal du fortælle dit online publikum, hvor du befinder dig. Gør dette let for dem ved at tilføje et kort i dine sider.

Google Maps widget gratis plugin

Det Google Maps-widget giver dig mulighed for at tilføje et miniaturekort med en brugerdefineret pin-ikon til dine sider. Der er også interaktive og lightbox-indstillinger, der hjælper dit kort med at få dine besøgende opmærksomhed. Denne widget er den perfekte måde at vise dine kunder, hvor du er, og øge trafikken til din butik.

Forøg dit salg

Hvis du ønsker at øge salget, så brug dine sidebjælker til at hjælpe dig med at opnå dette. Uanset om du sælger kursusmedlemskab, produkter på dit websted eller tilknyttede produkter, skal du bruge dine sidebjælker for at opmuntre dit publikum til at foretage et køb.

Vis dine mest populære produkter eller specifikke produkter, du prøver at markedsføre. Tilføj et banner, der reklamerer for et kursus eller et medlemskab. Sørg altid for, at dit publikum kan klikke igennem for at hjælpe dem hurtigt og nemt med at finde og købe den vare, de er interesseret i.

Afsluttende tanker om hvilke WordPress-widgets, der skal bruges

Som du kan se, er der adskillige widgets, som du kan tilføje til dine sider. Vælg dem, der er specifikt relevante for dit webstedsmål. Hver vist widget skal hjælpe dit websted med at levere de resultater, du har brug for.

Hvilke widgets vil du tilføje til dine sider? Del dine tanker i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map