Hvad skal man kigge efter i WordPress Hosting

Hvad skal man kigge efter i WordPress Hosting

Der er mange hostingmuligheder for WordPress fra grundlæggende delt hosting til VPS og endda dedikerede servere men for langt de fleste er det for meget arbejde at være vært for et WordPress-sted og bruge linux, der kan bruges på at designe bedre websteder og arbejde med flere kunder. For den slags brugere er der dybest set to valg


  • En generel delt hosting service
  • Administreret WordPress Hosting eller WordPress Dedikeret hosting

Men de er begge delte!

Ja, det er rigtigt, men der er nogle misforståelser omkring dette, der skal løses for bedre at forstå hver enkelt.

En generel delt hosting-service er meget billig og grundlaget er at være vært for flere kunder pr. server og tildele få ressourcer til hver. Disse tjenester er overalt på nettet og er lette at få. Hovedproblemet er, at disse tjenester ikke tillader dig store tonsvis af besøg og accepterer ikke høje CPU-forbrugsmønstre. De grundlæggende generelle hostingtjenester er derefter begrænset til små websteder, blogs, mikrosites og virksomhedswebsteder, der har meget få besøg pr. Måned og ikke har behov for højere krav.

Men hvad med mellemstore til store websteder? Hvad med webmastere, der ønsker hurtig ydelse? De generelle delte hostingtjenester hjælper ikke i den sag, det var det WordPress Hosting tjenester indtastes.

WordPress-hostingtjenester giver mulighed for mere ressourcetildeling pr. Kunde, færre kunder pr. Server, store besøgsmængder og højere CPU-brugsmønstre end generel hosting og vil gøre det ved også at give et brugervenligt kontrolpanel & sikkerhedskopier men de er dyrere.

Da du læser en artikel på en WordPress-blokeret blog, og jeg er sikker på, at din blog skal have succes, vil jeg ikke anbefale at bruge en billig hostingtjeneste og denne artikel vil ikke dæk dem, i dag skal jeg vise dig hvad slags funktioner vil du have i en WordPress Hosting-tjenesteudbyder.

Brugervenligt kontrolpanel

Brug af en WordPress Hosting-service betyder ikke, at du ikke vil “dele” ressourcer med andre brugere, det betyder, at du har meget mere CPU-tid, hurtigere ressourcer og lavere latenstid. Derfor deler de undertiden fælles kontrolpaneler.

En af de nemmeste at bruge er cPanel og det er temmelig almindeligt at finde dette kontrolpanel overalt. Selv hvis du køber en WordPress-hostingtjeneste, kan du opdage, at de bruger cPanel. Dette er ikke dårligt da de normalt har en meget bedre webserver-stak til at håndtere og færre brugere, der deles pr. server, så responstiden vil være bedre, selvom de bruger det samme kontrolpanel, som du ser på andre billige delte hosting-tjenester.

cPanel er et godt udgangspunkt, som det nu understøtter Lad os kryptere og cPanel-certifikater og giver dig fuld kontrol over dine filer, database og e-mails. Der er flere WordPress Hosting-tjenester, der bruger brugerdefinerede grænseflader, og langt de fleste er gode nok. Bare sørg for ikke at købe en WordPress-hostingtjeneste, der bruger forældede kontrolpaneler, da du muligvis har sikkerhedsproblemer og mindre end forventet ydelse.

PHP7

PHP7 blev introduceret sidste år, og det voksede hurtigt ved vedtagelse af hver måned. WordPress er fuldt kompatibel med PHP 7, og jeg råder dig til at opgradere din installation til den sidste version for at understøtte den. Hvis du leder efter en god WordPress-hosting, skal du sørge for, at de understøtter PHP 7, da det alvorligt reducerer latenstid og responstid på dit websted.

Der er nogle WordPress Hosting-tjenester, der giver dig mulighed for nemt at vælge en PHP-version, du vælger, og du rådes til at holde fast ved PHP 7 og sørge for, at dit websted understøtter det. I min næste artikel skal jeg analysere, hvad der giver en god webserver-stack, og hvorfor PHP7 er så vigtig.

En god webserver-stak

Respekterede WordPress Hosting-tjenester har normalt en meget god webserver-stack med alle slags cachemekanismer indbygget i den, dette er som tjenestens sjæl. Der er nogle der bruger Lak og der er andre der bruger nginx som proxy med apache og lige REDIS. Som tommelfingerregel skal du kigge efter WordPress-hostingtjenester, der ikke kun stoler på Apache, da det kan skade din websteds ydelse.

Flere funktioner & sikkerhedskopi

At have en automatiseret sikkerhedskopi er næsten et must, og næsten alle derude har dette i en eller anden form, og de bedste tjenester vil endda tilbyde iscenesættelseswebsteder, der er gave, hvis du seriøst udvikler WordPress. Dette er et typisk display for en WordPress Hosting-tjeneste, og mere specifikt er det, hvad Flywheel tilbyder deres kunder.

Ydeevne

Sidst men ikke mindst en af ​​de mest basale og vigtige funktioner i enhver god WordPress Hosting er ydeevne.

Dette er en typisk delt hosting. Du kan se, serveren tog 4.39s for at svare på den første forespørgsel, så webstedet gengives langsomt næsten under alle omstændigheder. Dette er et produkt af en meget overfyldt delt hosting-service. Det vil være billigt, men ydelsen vil lide derfor. Du kan bare ikke købe en billig hostingtjeneste og forvente god ydelse, det er virkeligheden for dig.

I modsætning hertil kan du se to forskellige stakke, et til mit websted, der er vært på min egen WordPress Hosting med nginx med den første forespørgsel svarede på mindre end 700ms og det samme websted kører bagefter CloudFlare med nginx. Som tommelfingerregel betragtes ethvert websted, der svarer på dets første forespørgsel på mindre end 700 ms, som værende til en god service. Hvis du planlægger at være vært på en WordPress-hostingtjeneste, skal du sørge for at bede om et teststed, før du fortsætter.

Vi bruger WP Engine til at være vært for WPExplorer og i tilfælde af at du ikke bemærker, at vores websted fungerer fantastisk. Vi har en enorm mængde indlæg, websteder, temademonstrationer plus mere, der alle er vært på samme plan, og vores belastningstider er stadig superhurtige.

God support

At have god støtte bag hver billet er vigtigere end meget hurtige svartider. Jeg hører for meget klager over langsomme responstider på billetter på nogle tjenester, når det faktisk ikke er det vigtigste, hvis billetten ikke svares på mindre end 5 minutter, men hvis personen bag denne billet er en professionel, der ved, hvad den gør.

Hvad er formålet med at få et svar på din billet på mindre end 2 minutter, når personen på det andet websted beder om afklaring og ikke giver et acceptabelt svar? En smart professionel er vigtig for at løse problemer. At have nogen på det andet websted garanterer ikke, at dit problem løses rettidigt.

En god støtte afhænger af professionelt personale. Har lidt tid og læs, hvilken slags support et firma tilbyder. Der er nogle WordPress Hosting-tjenester, der tilbyder delvis hjælp, hvis dit websted har problemer, mens der er andre, der overhovedet ikke hjælper dig, hvis dit problem ikke er relateret til selve hosting. Det er her du kan søge efter administreret WordPress hosting vs uændret. At have en administreret service repræsenterer mere ro i sindet, men prisen vil stige tilsvarende. Vælg omhyggeligt.

Konklusion

Det er ikke en nem opgave at beslutte, hvilken slags WordPress Hosting-service du ønsker, men som en tommelfingerregel skal de vigtigste faktorer være: Ydeevne, support og let at Brug. Bare husk, beslutter aldrig udelukkende om prisen.

Hvis du allerede har prøvet flere WordPress Hosting-tjenester, fortæl mig dine oplevelser med dem i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map