Hvad du har brug for at vide om Administreret WordPress Hosting

I løbet af de sidste ti år har WordPress spillet en enorm rolle i at demokratisere internettet. I disse dage kan næsten enhver oprette en blog på få minutter med verdens foretrukne indholdsstyringssystem uden at skulle bekymre sig om potentielt forvirrende tekniske spørgsmål.


Der er dog mange vigtige ting, der sker ”under hætten”, så at sige. Disse problemer med bagenden påvirker mange steder. Andre mennesker finder ud af, at det er svært at opdatere WordPress og dets plugins. Mens WordPress er et fantastisk indholdsstyringssystem, kan administrering af manager være en besvær.

Heldigvis er der dukket op et marked, der vil tage sig af dette ansvar for dig – administreret WordPress-hosting. I dette indlæg vil jeg forklare, hvad det er, hvem der muligvis har brug for det, og hvorfor. Jeg har også nogle få virksomheder, der er i den administrerede WordPress-hostingvirksomhed.

Hvad administreres WordPress Hosting?

Kort sagt handler administreret WordPress-hosting om alle backend-opgaver relateret til at køre en WordPress-blog, så du ikke behøver det. På den måde kan du fokusere på det, der virkelig betyder noget: at sælge dine produkter og / eller tjenester til kunder.

De vil naturligvis være vært for dit websted. Derudover bringer de også specifik WordPress-oplevelse og arbejder med at optimere dit websted på mange områder: hastighed, sikkerhed, oppetid, opdateringer til WordPress-kernen og plugin-kompatibilitet. Sean O’Brien, direktør for marketing hos Pagely, opsummerer det, han ser som de vigtigste fordele ved administreret WordPress-hosting:

Sikkerhed, hastighed (SEO) og opdateringer. Vi arbejder udelukkende og søger at maksimere alle tre.

Hvem skal administreres WordPress Hosting?

Administreret WordPress-vært hjælper på forskellige fronter. Men muligheden er ikke for alle. For eksempel starter Pagelys planer ved $ 24, hvor dyrere indstillinger tilbyder flere funktioner. Omkostningerne er ikke lammende, men det er heller ikke noget at snuse på. Personlige bloggere ville sandsynligvis være bedre stillet uden administreret hosting.

På den anden side bør små virksomheder og store virksomheder bestemt overveje det. Omkostningerne ved administreret hosting bleg i sammenligning med omkostningerne ved at ansætte en systemadministrator. Det er billigere at købe en administreret WordPress-hostingplan end at betale nogen for at arbejde for din virksomhed og løse problemerne.

Husk også, at administreret hosting er specifikt rettet mod WordPress. Hvis du ønsker, at dit websted skal være på forkant, kan det at betale sig at have en udbyder, der er fokuseret på dit indholdsstyringssystem.

Hvor svært er det at skifte?

Ved normal hosting kan migrering af et websted fra en udbyder til en anden være frustrerende. Administrerede WordPress-værter sigter mod at tage den smertefulde proces og få den til at smertemindre. Resultaterne er gode. Du kan generelt forvente at have en migrering med minimal nedetid – de fleste administrerede WordPress-udbydere tester dit websted på deres servere og lader dig se en forhåndsvisning Før de skifter DNS-oplysninger.

Jerod forklarer:

Nøglen er at give folk muligheden for at få vist deres websteder, før de ændrer DNS-indstillinger. Dette gør det muligt for migreringen at finde sted “i mørke” uden at live-webstedet påvirkes … derfor ingen nedetid.

Detaljerne varierer fra udbyder til udbyder – nogle administrerede WordPress-virksomheder flytter ethvert websted gratis, mens andre opkræver et ekstra gebyr.

Du skal naturligvis altid undersøge, hvordan forskellige virksomheder håndterer (og opkræver) migration af websteder. Sean O’Brien opsummerer Pagelys politik:

… vi hjælper med migrering gratis på Professional- og Enterprise-konti, og vi tilbyder migration mod et gebyr på de andre planer. Omkostningerne varierer baseret på kompleksitet. Vi flytter websteder hele tiden, så der sjældent er problemer.

Hvad får jeg af administreret WordPress Hosting?

Selvom det koster en bekostning, har administreret WordPress-hosting nogle vigtige fordele, og mange af disse er grunde til, at WPExplorer er vært på WP Engine.

 • Forøget webstedshastighed
 • Forstærket sikkerhed
 • Pålidelig oppetid
 • Opdateringer til WordPress-kernen
 • Kontrollerer for plugin-kompatibilitet.

Sikkerhed

Sikkerhed er nøglen. Med WordPress, der tager cirka 18% af nettet i disse dage, er det et stort mål for spammere og hackere. Administrerede hostingtjenester tager sikkerhed meget alvorligt. Jerod detaljerede syntese-tilgangen:

Vi leverer daglige malware-scanninger fra Sucuri for hver WordPress-installation, vi er vært for. Og i tilfælde af overtrædelse tager vi det fulde ansvar for at rense det op og låse webstedet ned igen. Derudover har vi været blandt de mest proaktive i branchen med at forhindre svøbe af WordPress: brute force login forsøg … Vi tager også daglige sikkerhedskopier af alle WordPress-installationer også, så intet syntese-site bliver nogensinde mere end 24 timer fjernet fra en komplet gendannelse.

Andre tjenester tilbyder lignende sikkerhedsfunktioner til at beskytte dit websted.

Hastighed

Disse virksomheder tager også hurtigere hastigheder som et stolthed. En ting at bemærke er imidlertid, at stigninger i hastighed vil variere afhængigt af hvor dit websted er lige nu. Chris Piepho skriver:

Der er ingen reel måde at angive et gennemsnit på – jeg har set nogle reklamer vedrørende dette og synes det er utrolig vildledende … for websteder, der allerede er hurtige, kan der ske en lille ændring, men du kan ikke forbedre meget på virkelig godt … For websteder, der oplever langsomhed, er der en meget reel chance for, at de kan se en stor forbedring.

Hvad med alternativerne?

Der er altid andre muligheder, så hvilken du vælger afhænger af dine behov. WordPress-vedligeholdelsesfirmaer hævder at have overlegen service, men det kommer til en pris. Jeg udforskede dette i et tidligere indlæg her på WPExplorer. Virtuelle private servere og dedikerede servere er en anden mulighed, men du skal huske på, at de ikke er specialiserede i WordPress. Chris Piepho vejer ind:

Sammenlignet med en mindre VPS er vores tjenester generelt priskonkurrencedygtige, mens de tager sig af al ledelsens hovedpine. Sammenlignet med en dedikeret server vil Lightning Base være dyrere, men klienter drager fordel af vores erfaring med at køre et stort antal WordPress-websteder – hvis de har brug for at ansætte nogen for at få lignende ekspertise, vil det være meget dyrere end vores service.

Som altid understreger administrerede WordPress-værter deres ekspertise. Sean O’Brien fortsætter:

Vores service er langt overlegen, hvis du kører WordPress. Vores techs er velbevandrede i alle detaljer om WordPress inklusive plugins, temaer og opgraderinger, hvorimod en typisk tech hos et standard hostingfirma muligvis ikke ved noget om WordPress.

Administreres WordPress med en god investering?

Bør du i sidste ende vælge administreret WordPress-hosting? Du kender din individuelle situation bedst, så kun du kan beslutte det. Forhåbentlig hjælper de oplysninger, jeg præsenterede her, dig med dit valg.

Prisfastsættelsen af ​​administreret WordPress-hosting virker temmelig rimelig, især for virksomheder, der normalt skulle betale nogen for at tackle disse problemer. Nogle mennesker føler, at de kan håndtere deres egne WordPress-problemer på bagsiden. Hvis du er en af ​​disse mennesker, kan det være en god ide at holde sig til det, du gør i øjeblikket.

Hvorvidt man får administreret WordPress-hosting i sidste ende kommer til en logisk analyse af omkostninger og fordele – vil den tid, du sparer og de funktioner, du får, ende med at spare flere penge, end du bruger på administreret WordPress-hosting? Hvis svaret er ja, er det svært at retfærdiggøre ikke at skifte. Hvis svaret er nej, kan du tage en side fra Dory’s bog og bare fortsætte med at svømme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map