Grundlæggende grundlæggende marketing på sociale medier til dit WordPress-websted

Grundlæggende grundlæggende marketing på sociale medier til dit WordPress-websted

Social media marketing er en gennemprøvet måde at få flere besøgende på dit websted. Dette hjælper dig igen med at generere flere kundeemner, salg og forretning fra dit WordPress-sted – noget vi alle ønsker af vores online tilstedeværelse ret?


Uanset om dit websted er nyt eller etableret, har det aldrig været et bedre tidspunkt at udnytte kraften i sociale medier til at vokse dit publikum. Selv hvis du tror, ​​du allerede har taget sig af optimering af sociale medier til dit WordPress-sted, med nye platforme dukker op hele tiden, er der altid mere, du kan gøre.

Ikke kun giver sociale medier dig flere kanaler til at finde og interagere med din målgruppe, hvis du opretter dit WordPress-websted korrekt, kan du opbygge en hær af fans, der er villige til at dele dit indhold og sprede budskabet om dit brand simpelthen fordi de elsker dit indhold og hvad du har at tilbyde.

Sådan udnyttes sociale medier for at udvide din målgruppe

Opdatering af dit websted og din blog kan dog være hårdt nok, hvad så meget at opbygge en social medie tilstedeværelse. Hvor finder folk tid til konstant at twitre og indsende og fastgøre indhold af høj kvalitet på sociale medier? Denne artikel kommer til at dele nogle nyttige værktøjer og plugins til WordPress-brugere, der vil hjælpe dig med at holde dig på toppen af ​​den sociale medies hvirvelvind.

Disse løsninger er designet til at spare tid, øge publikuminteraktioner og bedre promovere dit websted, brand eller virksomhed online. Implementering af kun en eller to af disse metoder skal hjælpe dig med at begynde at vokse antallet af besøgende på dit websted og give dig flere muligheder for at konvertere mod dine mål, uanset hvad de måtte være.

Gør dit indhold let delbart

Det er ikke længere nok at skrive godt indhold til dit websted. Folk skriver fremragende indhold på sider overalt, så hvordan kan du skille dig ud? For at gøre det let for din målgruppe at finde dit indhold, skal du læse det og derefter vende tilbage for mere, du har brug for for at markedsføre dit websted på de mest passende sociale medienetværk.

Knap til social deling

At have meget synlige sociale delingsknapper på dit websted kan gøre en enorm forskel for, hvor ofte dit indhold bliver delt, hvilket igen påvirker dit websteds trafikniveauer. Ved at tilføje disse knapper kan dine besøgende klikke på dem for at dele dit indhold med deres venner og tilhængere på et øjeblik.

Disse knapper kan også tilskynde dine besøgende til at tjekke dine egne profiler og beslutte, om de skal følge dig på sociale medier. Dette giver dig en ny mulighed for at få forbindelse til dit publikum og gøre engangsbesøgende til gentagne læsere.

De bedste sociale delingsknapper Plugins til WordPress

AddThis Social Share Plugin

Et fantastisk gratis WordPress-plugin, der tilføjer sociale delingsknapper til dit websted er AddThis. Plugin viser attraktive sociale delings- og følgeknapper til hvert stykke indhold på dit websted. Dette vil tilskynde folk til øjeblikkeligt at lide eller tweet en artikel, når de er færdige med at læse den, så du kan få flere sociale aktier.

Opret Tweetable citater

Bedre Klik for at tweet Gratis WordPress-plugin

WordPress-plugin Better Click to Tweet er et andet godt værktøj, der kan øge, hvor ofte dit indhold bliver delt. Det giver dig mulighed for at integrere citater i dine artikler, som dine læsere kan tweet til deres tilhængere med et enkelt klik. Hvis du vælger de rigtige citater fra dit indhold for at blive tweets, der kan klikkes på, når de vises på nogens tidslinje, vil de gøre opmærksom på deres interesse og trække dem til dit websted. Desuden kan du med en smule CSS let tilpasse udseendet

Vis dine følgere tæller

SocialFans Counter WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Hvis du leder efter et socialt delingsplugin med en smule kant, vil du gerne have SocialFans. Dette premium-sociale plugin viser dine besøgende, hvor populære du er, og giver dit websted ekstra troværdighed og socialt bevis. Folk er også mere tilbøjelige til at slutte sig til dig på sociale medier, hvis de kan se, at du allerede har mange tilhængere og engagerer dem aktivt der.

Betydningen af ​​delbare billeder

Billeder er en vigtig del af en vellykket kampagne på sociale medier. Folk er nu mere tilbøjelige til at se og læse et socialt medieindlæg, der indeholder iøjnefaldende billeder. Dette visuelle indhold kan også øge chancerne for, at dit publikum deler dine blogindlæg eller sociale medier på deres egne kanaler. Hvis et billede ser godt ud på dit websted, er der en god chance for, at de vil være glade for at udnytte det til at forbedre deres eget sociale mediefoder.

Hvert indlæg, du offentliggør, hvad enten det er på din blog eller på dine sociale mediekanaler skal indeholde interessante og relevante billeder. Hvis folk nyder dit indhold, og billederne er en afspejling af dette indhold, vil de sandsynligvis dele dem. Ligeledes, hvis nogen ser et billede på sociale medier, der straks griber deres opmærksomhed, er der en større chance for, at de tjekker den ledsagende artikel eller udsender denne meddelelse til deres følgere.

Gør det nemt at dele dine billeder

Pinterest Pin-knappen på billedhøjeplugin

Hvis du har et billedtungt websted, vil du dele disse billeder på Pinterest. For at gøre det nemt at dele dine billeder hurtigt og nemt for dine besøgende kan du installere det gratis Pinterest Pin It-plugin. Dette gratis plugin tilføjer en “pin it” -knap til hvert billede, så hvis nogen vil knytte billedet til deres Pinterest-væg, er alt hvad de skal gøre, at klikke. Dette er en fantastisk måde at få dine billeder delt på Pinterest og øge trafikken til dit websted.

Monarch

Info & DownloadSe demoen

Hvis du vil have endnu flere muligheder for at gøre dine billeder delbare, er den magtfulde Monarch fra elegante temaer et premium socialt delingsplugin til WordPress, du bør tjekke ud. Monarch tilbyder nogle fremragende muligheder for social deling såvel som en særlig nem og effektiv måde for folk at dele dine billeder på en række sociale medier platforme.

Når Monarch er konfigureret, skal besøgende på dit websted bare holde musen hen over et billede for at se et udvalg af sociale delingsknapper. Dette billede kan deles på sociale mediekanaler efter dit publikums valg med bare et par klik. Når læsere deler dine billeder, er du igen mere tilbøjelig til at øge trafikken til dit websted og generere nye kundeemner.

Det er værd at påpege, at køb af Monarch også giver dig adgang til det imponerende Bloom e-mail-opt-in form-plugin og et stort udvalg af høj kvalitet WordPress-temaer.

Integration af sociale medier på dit websted

Hvis du har masser af sociale interaktioner, der sker på dine sociale platforme, er det vigtigt, at du viser disse på dit websted. Hvis dine besøgende på webstedet ser, at dine sociale medier har masser, der foregår og er meget populære, vil de gerne være med i samtalen.

Ved at vise dit Instagram-feed på dit websted, din Facebook-væg eller dine seneste tweets, vil dit publikum hurtigt kunne få en fornemmelse af, hvad der sker i dit sociale netværk og tage en beslutning om at blive involveret eller ej.

Integrer feeds på dit WordPress-websted

Flow Flow Social Stream WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Vores øverste valg for at skabe et socialt feed med WordPress er Flow-Flow. Dette supercharged premium plugin har alt hvad du har brug for for at skabe en alt-i-en social væg på din hjemmeside. Dette er en fantastisk måde for læsere at få fat på, hvad du har været med på og til at komme hurtigt; y se hvilke websteder du er aktiv på.

Juicer Social Feeds Plugin

Alternativt er Juicer et gratis WordPress-plugin, der også gør det nemt at integrere dine sociale mediefeeds på dit websted. Du kan installere og bruge dette plugin gratis (bare tilmelde dig en gratis konto for at aktivere det) eller opgradere til deres premium plan for flere funktioner.

Ikke kun reklamerer det for dine sociale mediesider på dit websted, det tilbyder også analyser af, hvem der bruger dit feed, og hvordan de interagerer med det. Dette hjælper dig med at se, hvilke sociale medieplatforme er mest populære hos din målgruppe, og hvad du kan gøre for at optimere promoveringen af ​​dit websted.

Automatisering af deling af sociale medier

Det er afgørende, hvis du ønsker en stærk online tilstedeværelse, konstant tweeting, fastgørelse og posting på kanaler på sociale medier. Det er dog også ekstremt tidskrævende såvel som vanskeligt at organisere. Heldigvis er der et par værktøjer derude, der kan hjælpe dig med at automatisere disse opgaver og spare dig tid.

MIssinglettr

Info & download

MIssinglettr er en af ​​de bedste måder til automatisk at dele indhold på sociale medier. Dette praktiske værktøj deler igen indhold på dit websted hele året med en tankevækkende kampagne og indholdskalender. Alt hvad du skal gøre er at vælge, hvad du vil dele, hvilke socialsider, du skal bruge, indstille en tidsplan, tilføje branding og hashtags og derefter godkende din kampagne. Det er så let.

Genoplive Old Post WordPress Plugin

Info & DownloadSe demoen

Revive Old Post Pro-pluginet er et andet værktøj, der sparer dig masser af tid og kræfter. Dette er takket være dets evne til at gendanne gammelt blogindhold til dine valgte sociale medienetværk. Det betyder, at du ikke længere behøver at konstant skrive nyt indhold bare for at få opmærksomhed fra dine tilhængere.

Desuden behøver du ikke bekymre dig om, at dit gamle, men stadig værdifulde indhold går tabt og glemt. Dette plugin giver dig mulighed for at vælge, hvilken type artikler du vil have lagt ud på sociale medier, hvor ofte og hvor. Mens der er en gratis version af dette plugin tilgængeligt, hvis du virkelig ønsker at automatisere din sociale mediedelingsindsats, er det værd at overveje at betale for den kommercielle version og se, hvor meget mere trafik det kan køre til dit websted.

Hootsuite Social Manager

En endnu mere funktionsrig mulighed for at organisere din publicering på sociale medier er Hootsuite. Dette er en kraftfuld premium-løsning til styring af din social media marketing, og tilbyder omfattende muligheder for social deling, analyse og sikkerhed blandt mange andre ting. Med Hootsuite kan du også automatisk planlægge indlæg. På denne måde kan du bruge forskellige indhold på en række sociale medier platforme alle på forskellige tidspunkter. Det betyder, at du ikke behøver at være fysisk offentliggør dig selv, men alligevel kan du stadig nå dit publikum på de rigtige sociale mediekanaler til de rigtige tidspunkter.

Afsluttende tanker om social media marketing til WordPress

Ovenstående indstillinger er blot et par af de mange måder, du kan udnytte sociale medier til at øge trafikken til dit WordPress-websted og forhåbentlig generere mere salg, indtægter eller provisioner. Ligesom de fleste ting i livet er der imidlertid ikke et entydigt svar, når det gælder, hvordan man bruger sociale medier effektivt. Afhængig af den type du har på dit websted, og din målgruppe, hvad du har brug for, vil forskellige. Tag dig tid, prøv forskellige plugins og løsninger, og se bare hvad der fungerer bedst for dig.

Hvordan promoverer du i øjeblikket dit websted på sociale medier? Hvilke skridt har du taget for at automatisere denne proces? Hvilken slags resultater har du set fra din indsats? Del dine tanker og oplevelser i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map