Google+ til WordPress – Tips & plugins til din blog

Selvom alle har hørt om Google Plus, er det ofte den sidste sociale mediekanal, folk tænker over, når de promoverer deres forretning. Arbejder på en lignende måde som Facebook og Twitter, Google Plus tilbyder alt det, du ville forvente af en social mediekanal. Google Plus viser et feed af nylige begivenheder og indlæg, giver dig mulighed for at følge andre og opbygge dit eget følgende, dele dit eget indhold, lide og kommentere andres tilbud og meget mere. Men med at Googe Plus uden tvivl er mindre populær end nogle af de andre sociale platforme derude, hvorfor skulle du bruge det?


I denne artikel overvejer vi fordelene ved at bruge Google Plus, og hvordan man kommer i gang med det. Derefter ser vi nærmere på, hvordan du kan bruge denne sociale medieplatform til at markedsføre din virksomhed, og hvordan du kan integrere den med dit WordPress-websted.

Hvorfor bruge Google Plus?

Google Plus

Google Plus er en ideel platform til at promovere din virksomhed, få kontakt med potentielle kunder og interagere med din nuværende fanbase. Google Plus bruger og integreres let med en række Google-værktøjer, herunder Google Fotos, Hangouts, Kort, Kalender, YouTube og mange flere. Dette gør, at udstationering på Google straks bliver en hurtigere og lettere proces end mange andre sociale kanaler.

Og det er ikke alt, regelmæssigt engagement i Google Plus hjælper med at forbedre placeringerne på dit websteds sider og indlæg i Googles søgemaskine. De, der følger dig på denne kanal, vises også mere dit Google Plus-indhold, hvis de søger på Google ved hjælp af lignende søgeord. Endelig opkræver Google Plus dig ikke for at promovere dine virksomhedsindlæg, og på grund af dens ‘cirkler’-funktion kan du målrette dit indhold mod bestemte grupper af mennesker.

Så nu ved vi lidt om Google Plus og fordelene ved at bruge det, lad os se på, hvordan du får det op og kører …

Kom godt i gang med Google Plus

Det er ekstremt hurtigt og nemt at tilmelde dig med Google Plus. Du har dog brug for en Google-konto for at gøre det. Øverst på Google Plus-startsiden skal du vælge knappen “Log ind”, og følg enten instruktionerne for at oprette en ny Google-konto, eller vælg den Google-konto, du gerne vil logge på med.

Se din nyhedsfeed

Hjemmeside

Når du logger ind på Google, finder du din Newsfeed på den oprindeligt viste ‘Startside’ side. Din Newsfeed indeholder et udvalg af indlæg, der er offentliggjort, delt og ønsket af dine følgere, anbefalede indlæg, emner at udforske, artikler, der er trending på Google Plus, og mere. Se din Newsfeed for at finde ud af, hvad der foregår på Google Plus, og hvad andre udgiver.

Under hvert vist indlæg ser du en knap 1+. Dette svarer til et Facebook ‘Like’. Antallet af 1 + ‘er, som et indlæg har modtaget, vises ved siden af ​​ikonet 1+. Du vil også se et kommentarfelt og et delingsikon, der vises under indlæg. Det er vigtigt at engagere sig med andre i din niche for at hjælpe med at vokse dit følgende. Liking, kommentering og deling af indlæg er en effektiv måde at gøre det på.

Rediger din profil

Profilsiden

Din profil er den side, som dine følgere vil se, når du tjekker ud på Google Plus. Derfor er det vigtigt, at du udfylder alle de nødvendige detaljer på din profilside og gør dem så indbydende og detaljerede som muligt.

Der er en række måder at tilpasse din profilside. For at gøre dette, vælg ‘Profil> Rediger profil’ i venstre menu i dit Google Plus-betjeningspanel. Her kan du skrive din egen tagline og uploade et profilbillede og baggrundsbillede til din side.

Du kan også tilføje oplysninger om dig selv. Klik på ‘Om’ på din profilside for at tilføje din fødselsdato og besættelse samt uploade albums. Husk dog, hvis du vælger at tilføje denne info, vises de også på tværs af dine andre Google-tjenester, f.eks. Google Drev og fotos. Vælg ikonet “+” for at tilføje andre detaljer som f.eks. Arbejde og uddannelsesinfo, hvor du bor, og links til dine andre sociale medieprofiler og websteder.

Din profilside viser også alle indlæg, du har offentliggjort eller delt, samt de samfund, du er tilmeldt, og samlinger, du har oprettet. Vi vil dække samfund og samlinger videre i artiklen.

Tilføj følgere

Mennesker

Under ‘Mennesker’ i din venstre dashboard-menu kan du finde folk til at følge, se, hvem der følger dig, og administrere dem, du følger. Under fanen ‘Find mennesker’ vil Google Plus foreslå folk, du kan følge, og du kan også søge efter specifikke personer ved hjælp af søgefunktionen øverst på siden.

Fanen “Følgende” giver dig mulighed for at se, hvem du følger. En af de funktioner, der adskiller Google Plus fra andre sociale mediekanaler er deres begreb ‘cirkler’. Med cirkler kan du oprette forskellige grupper, og du kan placere dine følgere i disse grupper i overensstemmelse hermed. Dette kan derefter være særligt nyttigt til at oprette specifikke målgrupper, der skal promovere forskellige typer indhold til.

Begynd udstationering

Tilføj post

For at skrive i Google Plus skal du vælge ‘Hjem’ eller ‘Profil’ på menulinjen og derefter blot klikke på blyantikonet i nederste højre hjørne af din skærm. Skriv dit indlæg i pop-up-vinduet, tilføj interaktive links, billeder, del din placering og mere. Når den er offentliggjort, kan du stadig redigere et indlæg, flytte det til en samling, fastgøre det til toppen af ​​din profil og deaktivere kommentarer eller deling for at nævne et par muligheder.

Sådan bruges Google Plus til at markedsføre dit WordPress-websted

Så nu ved du lidt om, hvordan du kommer i gang med Google Plus. Tag dig tid til at blive fortrolig med denne sociale medieplatform. Når du er sikker på at bruge Google Plus, er det næste trin at overveje, hvordan du bruger det til bedst at markedsføre dit WordPress-websted.

Aktivér Google Plus til dit brand

Opret et brand

Hvis du vil markedsføre dit WordPress-websted på Google Plus, skal du oprette en Google Plus-mærke-konto. Ved at opsætte dit brand’s egen side kan fans let søge, finde og følge dig på Google Plus. Dit brand kan også sende, kommentere og dele samt oprette sine egne samlinger og lokalsamfund.

For at oprette en Google Plus-brandkonto skal du åbne Google Plus-mærke side. Giv dit varemærkeside et navn, og vælg ‘aktiver’. Google Plus åbnes derefter på din nye brand-konto. Du kan oprette så mange brandkonti, som du ønsker, og skifte mellem dem og din personlige konto ved at klikke på kontoikonet i øverste højre hjørne.

Din brand-konto vil være helt tom, når du opretter den. Så du bliver nødt til at bruge tid på at redigere dit brands profilside, finde folk, der skal følge, oprette samlinger og generelt få dit brand oprettet.

Optimer din Google Plus-side

Optimer mærkesiden

Prøv at knytte brandingen af ​​din Google Plus-side så tæt som muligt til den på dit websted. Bortset fra at vise det samme navn, skal du bruge det samme logo og billeder, så siden er umiddelbart genkendelig for dine fans, der prøver at oprette forbindelse til dig på Google Plus.

Under ‘Profil’ skal du vælge ‘Rediger profil> Administrer side’. Her kan du tilføje kontaktoplysninger, links til dit websted og andre sociale medieplatforme. Klik også på ‘Historie’ for at skrive en beskrivelse af din virksomhed, og sørg for, at du inkluderer nøgleord og yderligere links til indhold på dit websted.

Når du opretter indlæg, skal du bruge nøgleord, du søger at rangere efter i teksten. Føj opkald til handling, link til dit websted, og still spørgsmål for at engagere dine følgere og starte diskussioner. Hashtags bruges også på Google Plus for at gøre det muligt for læsere hurtigt at finde det indhold, de søger efter. Så tilføj altid relevante hashtags i slutningen af ​​et indlæg for at hjælpe med at øge trafikstrømme til dit indhold.

Deltag i samfund

Nyt samfund

Samfund er en effektiv måde at oprette forbindelse til andre i din niche. Under ‘Opdagelse’ i menulinjen kan du se de mange samfundskategorier eller søge efter et specifikt samfund i søgefeltet. Du kan også oprette dine egne samfund under ‘Community> Create Community’.

Ved at deltage i samfund kan du få adgang til din målgruppe, dele indlæg, chatte om relevante emner og se, hvilke emner der diskuteres bredt i din branche. Samfund er også et godt sted at blive dig kendt som ekspert inden for dit felt og hjælpe med at øge dine tilhængere.

Opret samlinger

Opret en samling

Oprettelse af en række ‘samlinger’ giver dig mulighed for at gruppere dit indhold og dele det med specifikke målgrupper. For at oprette en samling skal du klikke på ikonet ‘blyant’ i bunden af ​​din ‘profil’ eller ‘startside’ side. Klik derefter på linket ved siden af ​​dit navn og vælg ‘Opret en samling’. Det er her du også kan vælge hvilken samling, der også skal indsættes nyt indhold.

Samlinger og deres indhold kan deles med dine ‘cirkler’, og tilhængere kan vælge at følge individuelle samlinger. Dette er en fantastisk måde at sende det rigtige indhold til de rigtige mennesker og ikke overbelaste dine følgere med irrelevant info.

Sådan integreres dit WordPress-websted og Google Plus-kanalen

Det er vigtigt at sikre dig, at du promoverer din Google Plus-side på dit WordPress-websted for at opmuntre dine besøgende til at følge dig. Visning af sociale medier-følgeknapper og et socialt foder hjælper dig med at udføre dette.

Vis følgesknapper for sociale medier

Monarch

Monarch fra elegante temaer er en effektiv social media plugin, der giver stilfulde følgeknapper, der kan vises forskellige steder på dit websted. Når dine besøgende er tilsluttet dig på Google Plus, vil du være i stand til at holde kontakt med disse potentielle kunder og øge chancerne for, at de igen besøger dit websted i fremtiden.

Integrer et Google Plus-socialt feed

Flow-flow G + social stream

Indlejring af et socialt feed i sider eller widgets på dit WordPress-websted er en anden måde at appellere til dine besøgende på. Flow-flow WordPress Social Stream giver dig mulighed for at vise indhold og diskussioner fra din Google Plus-profilside (plus 15 andre sociale netværk og feeds) på dit websted. Dette vil hjælpe med at give dine besøgende en kort oversigt over, hvad de mangler, hvis de ikke følger dig på Google Plus. I sidste ende skal brug af et socialt feed føre til en stigning i din Google Plus-følge og give dig mulighed for at holde kontakten med dit publikum, godt efter at de har forladt dit websted.

Afsluttende tanker om brug af Google Plus

Som du kan se, kan Google Plus være et rigtigt våben i din rustning, hvilket hjælper med at give dig en stor fordel i forhold til din konkurrence. Denne sociale mediekanal hjælper dig med at markedsføre dit websted, nå nye potentielle kunder og holde kontakt med aktuelle tilhængere. Ud over alt dette vil det også hjælpe med at forbedre din placering i Google. Så hvad venter du på … det er tid til at tilmelde dig Google Plus!

Hvad er din oplevelse af at bruge Google Plus? Del dine tanker om denne sociale mediekanal i kommentarerne herunder …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map