GoDaddy: Stadig en fjende af WordPress eller en genoprettet hostingtjeneste?

Smertefuldt langsomme belastningstider, dårlig kundeservice, voldsomme udsalg og plugin-uforeneligheder, når GoDaddys omdømme som WordPress-vært en gang plaget. Længe, ​​der primært er forbundet med negativt brugersentiment, er tidevandet langsomt til fordel for en hostingtjeneste genfødt.


GoDaddy har været med vilje med at forbedre produktydelsen, brugervenligheden og kunde- og produktsupport.

Mere specifikt har de sammensat et stort skub for fuldt ud at integrere WordPress i deres produkttilbud til både begyndere og fagfolk med en række pakker specifikt rettet mod platformen.

Så har deres bestræbelser gjort nogen betydelig indvirkning, eller er GoDaddy stadig en fjende af WordPress? I denne artikel vil vi dække den ofte fyldige historie med GoDaddys forhold til WordPress, deres nye retning og de produkter og tjenester, der nu tilbydes.

GoDaddy og WordPress: Så og nu

Grundlagt i 1997 som Jomax Technologies, omdøbte Bob Parsons og hans team dette softwarevirksomhed GoDaddy i 1999. Dets komiske, men alligevel mindeværdige, forretningsnavn reflekterede virksomhedens finurlige tilgang til reklame.

Det har dog ikke alle været almindelig sejlads med hensyn til WordPress. Udviklere klagede ofte over langsomme belastningstider gennem årene, og inkonsekvente svar og forkert anvendt skyld fra teknisk support blev også ofte fremhævet.

En blogger blev flyttet til udtrykke sig stærkt så sent som i 2013:

At sige, at de er ‘WordPress Friendly’, er som at sige, at din pit bull er venlig, mens du bruger enhver ounce styrke, du har forsøgt at forhindre, at den angriber mig!!

I de sidste to og et halvt år har den nye administrerende direktør Blake Irving imidlertid forsøgt at ændre virksomheden dramatisk.

Under hans ledelse har GoDaddy gendannet produktudbuddet, udvidet sit kundesupport callcenter, forbedret teknisk supportuddannelse og taklede virksomhedens repræsentation af kvinder. De er endda begyndt at sponsorere en række WordCamp-begivenheder internationalt.

Sømløs opsætning af WordPress-konto

Administreret WordPress-hosting fra GoDaddy.

Administreret WordPress-hosting fra GoDaddy.

Med GoDaddy’s Managed Hosting gælder den gamle advarsel om “Du får det, du betaler for” ikke længere. Selvom prisfastsættelsen stadig er blandt de laveste i branchen (de kører i øjeblikket en kampagne med grundlæggende WordPress-hosting, der starter ved $ 1 pr. Måned), er værdien på tilbuddet skyrocketed.

WordPress er ikke længere blot en af ​​mange muligheder hos GoDaddy. I stedet har de gjort WordPress til en førsteklasses borger i deres produktopstilling med et sæt løsninger, som personalet beskriver som et “tæt administreret” produktudbud. Du vil se forskellen straks efter aktivering af din konto.

GoDaddy WordPress Hosting-højdepunkter

Det opdaterede WordPress-tilbud inkluderer en række smarte nye funktioner, du kan nyde. Vi har valgt nogle af de mest bemærkelsesværdige nedenfor.

Sidekick-tutorials

Hvis du er ny med WordPress, har du adgang til hundreder af SIDEKICK-tutorials, der viser, hvordan du opretter dit websted. Deres videoer opdateres konstant og dækker emner som fotoredigering, oprettelse af sider og indlæg, valg af temaer og meget mere.

WordPress 101

WP101-videoer leveres som standard.

WP101-videoer leveres som standard.

Opdateres også med hver nye version, WordPress 101 tilbyder videovejledninger, der er formateret til alle dine enheder. De dækker alt fra meget grundlæggende instruktion til mere avancerede koncepter som SEO-optimering.

Uddannet supportpersonale

Omkring maj 2014 opløste GoDaddy e-mail og problemer med billetstøtte. Det virkede simpelthen ikke. Blandt andre problemer var der for mange forsinkelser i behandlingen af ​​kundeanmodninger, og de havde ikke værktøjer til at verificere kundeoplysninger, hvis der blev sendt forespørgsler fra e-mails, der ikke er kontoer.

Nu er teknisk supportpersonale imidlertid blevet uddannet til at løse problemer udelukkende for WordPress-brugere via telefonen og gennem live chat 24 timer i døgnet – en massiv forbedring af serviceniveauet.

Forhøjet sikkerhed på webstedet

Ifølge Jeff King, GoDaddys generaldirektør for hosting og sikkerhed, har virksomheden taget en stadig mere proaktiv holdning mod sidst sikkerhedstrusler. Spamblokkere, automatiske opdateringer og natlige sikkerhedskopieringer på stedet med re-installation med et enkelt klik er kun et par af GoDaddys nye sikkerhedsfunktioner.

Plugin-kompatibilitet

Som nævnt tidligere var plugin-kompatibilitet et stort problem på GoDaddy-hosting af gamle. De har taget deres WordPress-produktforbedringsforpligtelse et skridt videre med deres Hot 100-liste over mest anvendte temaer og plugins (og ja, du ved, at Total er der).

Denne liste leveres ugentligt og rangerer populære WordPress-temaer og plugins, der bruges af GoDaddy WordPress-hostingkunder. Interessant nok i stedet for at rangere det samlede antal aktive installationer, evaluerer GoDaddy nettoændringen af ​​temaer og plugins, der er aktive på tidspunktet for deres ugentlige analyse.

GoDaddy har også samlet en liste over plugins, der vides at forstyrre funktionaliteten af ​​deres administrerede WordPress-hostingkonti. Hvis aktiveret, fjerner GoDaddy disse sortlistede plugins fra din administrerede konto ved registrering.

Webstedsmigration

Migrationsmulighederne ser ud til også at være betydeligt forbedret. En blogger rapporterede om migrering af flere websteder uden problemer. Under migrationsprocessen kan du få vist dine websteder på et separat underdomæne. Desuden kan du forvente at opleve en stigning i dit websteds sidehastighed efter afslutningen.

Gå Pro med dine eksisterende kunder

GoDaddy Pro er en velsignelse for udviklere.

GoDaddy Pro er en velsignelse for udviklere.

GoDaddy Pro blev oprettet med udviklere, designere og kreative agenturer i tankerne. Det kombinerer kernekomponenter i GoDaddys administrerede WordPress-hosting (samt muligheder for delte, cloud, VPS og dedikerede servere) med smarte klientstyringsværktøjer.

Du kan bruge webstedsmigreringsværktøjet til at overføre eksisterende klienter til dette nye system eller oprette en helt ny konto til nye klienter. Her er bare nogle af de fremtrædende funktioner i dette nye produkt.

Kontostyring

Dine klienter bestemmer dit adgangsniveau, men du kan udføre test bag kulisserne, kontrollere webstedsydelsen, plugin-funktionalitet, kodevurdering – hele vokskuglen. Du kan endda begynde at opbygge din klients websted på et midlertidigt domæne for dem, indtil de slår sig ned på et endeligt websted.

Strømlinet indkøb

Har du nogensinde foretaget køb for dine kunder kun for at ende på et sammenfiltret web med at finde ud af, hvordan man overfører ejerskab af deres produkter tilbage til dem? GoDaddy Pro løser dette problem med kundekøbskurve. Der er to muligheder:

  1. Fyld indkøbsvognen, og send den derefter til din klient til køb.
  2. Foretag købet på din klients vegne med det kreditkort, de har arkiveret.

Kunder opretholder ejerskabet, mens du arbejder på deres konto med færre hikke. Det er en fantastisk mulighed at have og sparer en masse besvær ned ad linjen.

Dedikeret kundesupport

Når man jonglerer med flere klienter, er det let at droppe bolden fra tid til anden. GoDaddy hjælper med at forhindre, at dette sker ved at dedikere en kundesupportlinje til deres Pro-kunder. Ventetiderne er kortere, og du har stadig muligheden for at bruge live chat.

En yderligere funktion, som mange freelancere foretrækker, er muligheden for at indsende en supportbillet. Når et problem er løst, modtager du en opdatering. Dette frigør dig til at fortsætte med at arbejde på dine kunders konti i stedet for at spilde tid på fejlfinding af tekniske snags bag kulisserne.

Adgang til en WordPress Evangelist

GoDaddy holder deres øre til jorden med det bredere samfund gennem deres WordPress evangelist, Mendel Kurland. Mendel rejser meget for at få indblik fra udviklere, designere og webstedsejere over hele verden. Ud over at etablere relationer inden for WordPress-samfundet, videresender Kurland feedback direkte til GoDaddys udviklingsteam for at øge ydeevnen og anvendeligheden af ​​GoDaddy Pro.

Er GoDaddy god at gå?

En gang en potentielt smertefuld mulighed for WordPress-brugere at betragte som en hostingspartner, er GoDaddy nu en alvorlig konkurrent med introduktionen af ​​administreret WordPress-hosting. Og lige nu kan du prøve det for kun $ 1 om måneden (bare klik på knappen for at få promoveringen), så hvad skal du virkelig miste?

GoDaddy Managed Web Hosting

De har gjort meget for at ændre kundernes opfattelse og bevise deres troværdighed som hostingfirma, ud over at tilføje innovative nye funktioner såsom GoDaddy Pro til udviklere.

Vi er nysgerrige efter at høre dine tanker. Er disse WordPress-specifikke ændringer nok til, at du kan overveje at være vært for dit næste websted gennem GoDaddy? Eller er du stadig på hegnet? Kontakt os via kommentarerne og fortæl os det.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map