Gendesign dit WordPress-websted for at tilføje et personligt touch (Opfølgeren)

Du ved hvad de siger, du har kun én chance for at gøre et (varigt) første indtryk. Du har også cirka fire (4) sekunder til at fange og bevare opmærksomheden fra din potentielle kunde. Dette betyder, at du har mindre end fire (4) sekunder til at oprette en hukommelse, der forbliver hos din kunde længe efter, at de forlader dit websted.


Med samlet antal websteder på internettet, der hurtigt nærmer sig en (1) milliard (Åh, konkurrencen), at fange opmærksomheden fra dit kunde inden for fire sekunder kan virke som en umulig bedrift. Men rolig. Denne efterfølger til Omdesign dit WordPress-websted (At tilføje et personligt touch) viser dig, hvordan du opretter et fængslende og nacn WordPress-websted, der trækker et godt antal af dine potentielle kunder. Vi har opdelt indlægget i to hoveddele:

 1. WordPress Theme (eller teknisk) redesign – Vi vil vise dig, hvordan du tilføjer et personligt touch til dit websted ved hjælp af destinationssider, brugerdefinerede overskrifter, logoer, baggrunde, temaer, frihåndsgrafik osv..
 2. WordPress Webindhold Gendesign – Vi vil vise dig, hvordan du tilføjer et personligt touch til dit webindhold for at konvertere flere af dine læsere til kunder.

Så lad os starte med de lette ting og afhente det derfra.

WordPress Theme (eller teknisk) redesign

I dette afsnit viser vi dig, hvordan du bruger forskellige tekniske elementer, der er tilgængelige for WordPress, til at føje personlighed og identitet til dit WordPress-websted.

Tilpassede overskrifter

Din masthead (overskriftsafdeling) spiller en enorm rolle i dit websteds første indtryk. Det er overskriftsafsnittet på dit WordPress-websted, der introducerer folk til din virksomhed, så du har ikke råd til at misforstå det. Din masthead skal være virkelig imponerende – endnu mere imponerende end resten af ​​dit websted. Der er lige så meget, du kan gøre med din overskriftssektion:

 • Lad ikke din sidehode se træt eller tom. Brug et tiltalende billede til at støtte din sag
 • Du kan vælge at inkludere en opfordring til handling (CTA) i dit overskriftsafsnit for at øge konverteringer
 • Du kan bruge glider og videoer i overskriftsafsnittet afhængigt af dit WordPress-tema for at tilskynde til brugerinteraktion

Mange premium WordPress-temaer giver dig mulighed for at redigere din overskriftsafdeling via et brugervenligt admin-panel. Hvis dit nuværende tema ikke inkluderer muligheder for at redigere din header, kan du ændre temaer eller leje en WordPress-udvikler til at hjælpe dig. Bare sørg for, at den sidehoved, du nøjes med, komplimenterer resten af ​​dit websted.

Dit logo er en fantastisk måde at vise personlighed og ægthed på. Desuden er et logo din identitet på internettet. Folk forholder sig til logoer. Folk glemmer næppe logoer. Du skal oprette et logo, der længe sidder fast i dine webbesøgende. Hvis du for eksempel ser nogen af ​​følgende logoer derude, slukker en pære straks i dit hoved:

feature-logo-wordpress-website-redesign-wpexplorer

Hvis du mangler færdigheder, tid eller har brug for inspiration til at oprette dit eget personlige logo, kan du tjekke disse WordPress-webstedets logo-designmuligheder.

Frihånd grafik

I modsætning til digital grafik har frihåndstegn karakter.

Gennem berøringen af ​​menneskelig ufuldkommenhed får de en vis spænding, som det er svært at genskabe digitalt. Denne specielle touch vekker opmærksomhed og giver folk mulighed for at pause med at værdsætte og behandle det håndtegne indhold, mere end de måske værdsætter et gammelt perfekt illustreret billede. – Sabina Idler

Jeg kunne ikke sige det bedre. Tak Sabina.

Freehand tegninger siver personlighed og vil hjælpe dine besøgende med at oprette forbindelse til dit WordPress websted. Et flertal af webudviklere løber efter stockbilleder, når de vil føje billeder til et af deres projekter. Afvig og tag den færre rejse – opret frihåndsbilleder til dit websted. Her er nogle mennesker, der har gjort et godt stykke arbejde med frihåndstegninger:

Brug landingssider

brug-wordpress-landing-sider

Fantastisk design sælges, og hvis du omhyggeligt designer din destinationsside (r), kan du tilføje personlig touch til dit websted og øge konverteringer på kort tid. Mange WordPress-webstedsejere dirigerer al deres trafik til en side fuld af blogindlæg. Mens denne fremgangsmåde får folk til at læse dit indhold, spredes det meste af din trafik uregelmæssigt. Nu vil du ikke have det.

En smart udformet destinationsside kanaliserer dine kunder gennem din salgstragt. Der er mange måder at henlede opmærksomheden på dine blogindlæg, når du får læseren på dit websted, men hvis de (indlægene) ikke er dine vigtigste produkter, skal du ikke sende al din trafik på den måde.

Fantastisk destinationsside design passer godt til en fantastisk historie (noget vi vil diskutere i del to af dette indlæg). Du kan nemt oprette en personlig forbindelse gennem historiefortælling, især hvis du fortæller dig egne personlige historier. Når du fortæller historier, kommer du på som en nacn person i modsætning til en markedsføringsmaskine, der genopretter meddelelser fulde af hyperbole. Her er et par eksempler på veludformede destinationssider:

Hvis du gerne vil oprette destinationssider til dit WordPress-websted, kan du tjekke denne fantastiske artikel om, hvordan du bygger en destinationsside.

Dynamiske baggrunde og parallax-rulning

add-parallax-rulning

Baggrundsbilleder kan hjælpe dig med at tilføje en masse personlighed, identitet og stil til dit WordPress-websted. WordPress-udviklingen er kommet til en alder, hvilket betyder, at du kan oprette alle slags baggrunde uden at bryde en sved. Dette mener jeg:

 • Du kan tilføje statiske baggrundsbilleder via Udseende -> Baggrund
 • Du kan nemt indstille tilfældige (eller dynamiske) baggrundsbilleder ved hjælp af en simpel plugin som f.eks Bedre baggrunde af Dave T. Coleman
 • Du kan tilføje forskellige baggrunde til forskellige WordPress-sider og -indlæg
 • Du kan nemt oprette parallaxbaggrundsbilleder
 • Eller bare købe et WordPress-tema med indbygget parallax

Tjek disse andre ressourcer:

Parallax-rulning er en imponerende webdesignteknik, som du kan bruge til at skabe illusionen af ​​3D. Tænk bare på, hvad du kan opnå med 3D-design med hensyn til at tilføje personlig touch. Med et par tricks vil du helt sikkert skille dig ud fra mængden.

Inden vi fortsætter med at ændre temaer, vil jeg opfordre dig til at udforske alle de tilgængelige indstillinger i dit aktuelle tema for at finde ud af, hvad du kan opnå uden at skulle ændre temaet. Hvis det ikke hjælper at tilføje baggrunde og bruge tipene, vi diskuterede ovenfor, er det måske tid til en total revision, som involverer at ændre hele dit tema.

Ændring af dit WordPress-tema

get-total-wordpress-tema

Det er nemt at arbejde med at ændre temaer. Bare naviger til Udseende -> Temaer og vælg dit nye tema. Enkelt som ABC. Den udfordrende del er imidlertid at vælge det rigtige (eller bedste) tema til dit WordPress-websted. Et tema, der vil komplimentere dit brand og hjælpe dig med at tilføje et personlig touch til din online forretning. Problem numero uno er der tusinder og tusinder af gratis og premium WordPress-temaer derude, at det at vælge det bedste er en op ad bakke. Problem nummer to, efter at du har valgt dit tema, ved du ikke, hvordan du gør det til noget unikt. Her er nogle løsninger:

 • Køb et premium-tema i modsætning til at downloade et gratis tema. Chancerne er meget høje for, at en million andre mennesker bruger det gratis tema, du lige har set. Det er forskelligt med premium-temaer (plus du får VIP-behandling og premium support)
 • Hvis du ikke kan kode for at redde dit liv, skal du leje en WordPress-udvikler til at bygge det ønskede design
 • Opret dit eget overordnede tema, hvis du har færdigheder og tid
 • Opret børnetemaer

Det valgte tema spiller en stor rolle i succes på dit WordPress-websted. Opfyld forventningerne til dine kundeemner. Hvis du har et designwebsted, skal det føles som et designwebsted. Et tutorialwebsted skal føles som et tutorialsite osv. Og så videre. Forventninger, forventninger. Du skal opfylde forventningerne.

Brug af temaer til børn

I henhold til WordPress-børnetemaer: En hvad du skal vide guide, “Børnetemaer er meget magtfulde, hvad angår tilpasning og udvidelighed.” Nu har du brug for en masse tilpasningskraft og stor udvidelsesmulighed, hvis du vil tilføje personlig touch til dit WordPress-sted.

WordPress-børnetemaer giver dig magten til at forme hjemmesiden til dine drømme uden at skrive et tema fra bunden af. Dette betyder, at du har alt spillerummet til at tilføje din personlighed og identitet til dit WordPress-sted. Desuden sparer det tid og penge. For at få et fantastisk WordPress-tema og lære at oprette og bruge WordPress-underordnede temaer, skal du tjekke følgende ressourcer:

 • I alt – responsivt WordPress-tema med flere formål
 • Premium WordPress-temaer – WPExplorer
 • 30 skal have Pinterest-lignende WordPress-temaer
 • WordPress børnetemaer: En hvad du skal vide guide
 • Elegante WordPress-temaer
 • Themify – Træk og slip WordPress-temaer
 • Genesis WordPress Theme Framework
 • Gratis WordPress-temaer – WordPress.org

Komme videre…

Nu hvor vi har taget os af tekniske aspekter ved WordPress-websted redesign, hvad med at gå videre til den anden del, WordPress webindhold redesign.

WordPress Webindhold Gendesign

Gruppe af venner, der taler

Et optimeret WordPress-websteddesign vil fange dine potentielle kunders opmærksomhed i de første fire (4) sekunder, men det er dit webindhold, der får dem til at ønske at holde sig fast. Du ønsker, at dine potentielle kunder skal holde sig rundt (så længe som muligt), hvis du vil sælge noget. At føje et personligt touch til dit webindhold er den bedste måde at bevare dine kundeemner på dit WordPress-websted i længere tid.

Uanset hvad dit WordPress-websted handler om, kan folk lide at handle med andre mennesker. Uanset om dit er en B2B-, B2C- eller C2C-forretning, skal du mødes som en venlig person (eller team), der er ivrig efter at hjælpe. Dit webindhold inkluderer alt stykke indhold på dit websted fra blogartikler til sider og kommentarer blandt andre. Så hvordan tilføjer du et personligt touch til dit WordPress-indhold? Her er saften:

 • Prøv så meget som muligt at oprette forbindelse til dine læsere. Dette betyder, at du først skal forstå din målgruppe. Vær så klar til at besvare deres spørgsmål, svare på kommentarer – generelt være hjælpsom.
 • Etabler dig som ekspert inden for dit felt. Dette får dine læsere til at stole på dig. Opret indhold, der kommunikerer tillid til dine evner og evner uden at prale.
 • Fortæl personlige historier kun, hvis de reklamerer for din sag. Bind casestudier til dine personlige historier og afslutt med en stærk opfordring til handlinger (CTA’er)
 • Giv dine læsere en grund til at tale om dig. Brug freebies, gaver, konkurrencer, rabatter osv.
 • Gør noget andet. Tjek hvad dine konkurrenter laver, og slå dem på deres eget spil ved at spille lidt anderledes.
 • Brug videoer. De opretter hurtigt personlig forbindelse og kan deles på YouTube, så du kan bruge den enorme trafikskilde, der er YouTube
 • Når du skriver dit webindhold, skal du først fokusere på fordelene og derefter funktionerne.
 • Igen, vær nacn:

Kopi-skrivning er ikke formel skrivning i akademisk stil; det sælges gennem det skrevne ord. Lær at skrive i en uformel “samtale” -stil, som læserne vil nyde.- Fernando Florez

Hold dit sprog personligt, venligt og (for de fleste markeder) uformelt. Høres ud som en person, ikke en pitching-maskine. – Sonia Simone

Konklusion

Tilføjelse af personlig touch til dit WordPress-websted handler om at hælde din personlighed og identitet ind på dit websted. Du kan ikke tilføje et personlig touch til dit tekniske design og glemme at føje noget personligt touch til dit WordPress-webindhold; de to skal gå hånd i hånd for at give dig de resultater, du ønsker.

Med disse tip har du nok juice til at føje et personligt præg på dit WordPress-websted. Gå nu videre og opbyg din online identitet. Skål for din succes!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map