Genbrug gamle blogindlæg for at skabe trafik

Få mere trafik til din WordPress-blog ved at genvinde gamle indlæg

Se på dit websted (er) og tænk over, hvor mange blogindlæg der er tilgængelige for nem adgang på hjemmesiden. Jeg er sikker på, at du måske kan se fire eller fem, eller måske endda op til ti eller et par flere, men når dine blogindlæg forlader hjemmesiden, bliver de ligesom et link, der flytter til den anden resultatside på Google: ubrugelig.


Nu kan du med blogindlæg stadig få trafik med organiske søgeresultater og fra de mennesker, der scanner gennem dit websted for at tjekke dine arkiver, så ikke alt går tabt. Dog en gang om året eller to går forbi har du en enorm opbevaring af WordPress-blogindlæg, der sjældent ser dagens lys. Dette er et problem, fordi du allerede har lagt i værket eller betalt andre forfattere for at oprette indholdet. Hvorfor kan du ikke genbruge indlægene til at engagere dine læsere eller tjene penge? Lad os se på, hvordan du kan genbruge dine gamle WordPress-indlæg.

1. Gencirkulere dem gennem sociale medier

Hvis du driver et websted, har du sandsynligvis nogle konti på sociale medier, ikke? Det med sociale medier er, at det er en fuldstændig smerte at administrere. Derfor ansætter så mange virksomheder en helt separat person eller et team til at styre det hele.

Hvorfor ikke bruge dit gamle blogindhold ved at placere det på dine sociale mediekonti? Chancen er, at du har forskellige mennesker, der følger hver platform, og folk sætter pris på at se noget, de måske har gået glip af for to eller tre år siden.

MIssinglettr

Info & download

Vores øverste valg for at automatisere din sociale deling er Missinglettr. Denne kraftfulde service er en nem måde at oprette og administrere din sociale marketingplan. Missinglettr genererer automatisk sociale medieindlæg for at dele dit indhold hele året. Alt hvad du skal gøre er at godkende kampagnen. Derudover opretter den en indholdskalender, du kan bruge til at holde styr på, hvad der er planlagt.

Gendanne gamle indlæg - Automatisk post til sociale medier

En anden fantastisk mulighed er plug-in Revive Old Post, der griber fat i alle dine ældre indlæg og tweeter dem automatisk. Plugin giver dig mulighed for at fjerne nogle sider og indlæg fra cyklussen, men det er en vidunderlig måde at holde din Twitter aktiv, mens du bringer eksponering for dine gamle blogindlæg.

Se gennem de gamle indlæg, og tag billederne, der skal deles på Pinterest. Se, hvor mange mennesker er villige til at fastlægge dine artikler, og test, om du kan oprette spændende fotos, der overbeviser flere om at dele. Du kan også dele dine gamle links på næsten enhver social mediekonto for at hjælpe med at opbygge din platform og genbruge indhold. For eksempel kan du tænke på at gribe et billede af dine tidligere kontorer og dele det på Facebook for et sjovt kig på fortiden.

2. Få dit e-mail-nyhedsbrev igang

Når du starter et nyhedsbrev har du masser af værktøjer til at hjælpe dig, f.eks. MailChimp og AWeber. Hvis du ikke i øjeblikket bygger en e-mail-liste på dit websted, skal du komme i gang nu. Det er den prøvede og rigtige metode til at holde folk omkring dit websted og bringe dem tilbage for at læse og købe mere.

MailChimp

Desværre er det ikke altid nemt at tænke på originalt nyhedsbrevindhold, så hvorfor ikke bruge de ting, du har oprettet før? Dine gamle indlæg er perfekte til opbygning af nyhedsbreve, da du allerede har lagt i noget kvalitetsarbejde, og du ved, at det vedrører dit læserskare.

3. Kompilér alt i en e-bog

En anden dejlig måde at genbruge dine gamle blogindlæg er at samle alt og oprette en e-bog. Dette er en interessant måde at tjene lidt penge på din blog og nå ud til uudnyttede samfund som på Amazon.

Når nogen besøger dit websted, har de ikke altid en klar sti til, hvor de skal starte, og hvor de skal hen, når de starter. Da du har udviklet det meste af indholdet på din hjemmeside, skal du være i stand til at samle alle artiklerne til en sammenhængende sekvens med overgange og supplerende information for at gøre dem til en solid bog.

Udgiv Xpress

Når du har samlet din bog, kan du oprette et omslag, leje en redaktør og derefter sælge den på dit eget websted med MyBookTable-plugin. På denne måde er dit læserskare opmærksom på bøgerne, og de kan dele dem med andre mennesker. Du kan endda forblive ærlig overfor dine læsere og blot fortælle dem, at det er en samling af hele dit websted, med yderligere ting, der gør det lettere at læse igennem.

Nogle har måske ikke nogen interesse i dette, men andre finder det praktisk, da de ikke behøver at gennemse hele dit websted. Dette er især godt for nye, der er skræmt af dit websted. For ikke at nævne, kan du også bare give væk bogen gratis i bytte for e-mail-adresser. Dette er en vidunderlig måde at opbygge din liste og holde folk omkring for fremtiden.

4. Opret en infographic eller video baseret på fund

Der er en god chance for, at nogle af dine blogindlæg i fortiden var tutorials og vejledninger, der guider folk gennem en bestemt teknisk proces eller endda viser dem noget som havearbejde i bymæssige omgivelser. Blogindlæg er gode til at kommunikere næsten enhver idé, men nogle mennesker kan lide ideen om at forbruge deres information gennem andre formater.

For eksempel brugte jeg kun lytte til radiostationer og podcasts på mit gamle job, fordi jeg var nødt til at sidde i telefonen for salgssamtaler hele dagen. Jeg kunne ikke koncentrere mig om at læse en artikel, og en video ville være for modbydelig, hvis min chef skulle gå forbi. Det er også bare lidt lettere for andre at absorbere information med forskellige medier. Hvis jeg f.eks. Kunne vælge mellem en video og et blogindlæg, ville jeg altid vælge en dejlig visuel video til at guide mig undervejs.

wordpress-infografik

Tag dine gamle blogindlæg, og omdann dem til nyt indhold ved at ændre medietypen. Der er masser af datavisualisering plugins til at gøre dette let. Hvis du har en blogindlægsvejledning om, hvordan du binder dine sko, skal du oprette en video med en børneven, så børnene kan forholde sig. Udvikl en screencast til det “hvordan man bygger en blog-tutorial”, og lav en infographic ud af den omfattende forskningsartikel, du lavede om sojabønner.

5. Opret et komplet kursus, der skal sælges

Nogle gange vil folk ikke bruge dit websted til at navigere og finde alt, hvad de har brug for at vide om et emne. Websteder er gode, men når du begynder at oprette en blog og levere indhold regelmæssigt, begynder alt at blive lidt rodet. Kort sagt, det er ikke så organiseret som en godt pakket klasse, at folk kan hente og sætte på deres computer eller gemme i en fil.

Der er masser af online platforme til at sælge dine egne klasser (Udemy, LearnDash osv.), Men du kan også bruge WordPress. Der er masser af fantastiske LMS-plugins, du kan bruge til at administrere dit eget klassesystem på dit websted ved hjælp af dit nuværende tema. Eller du kan investere i et af disse WordPress-temaer med mest populære læringshåndtering.

EDUMA Uddannelse WordPress Theme

EDUMA-læringsstyring WordPress-temaet har alt hvad du har brug for for at opbygge og sælge kurser online. Dette tema integrerede BuddyPress, bbPress og WooCommerce for at give dig masser af fleksibilitet, når du bygger dit online uddannelsesfællesskab. Desuden er temaet kompatibelt med Elementor eller Visual Composer – så du kan oprette en hvilken som helst side- eller indlægslayout, du ønsker at vise dine kurser bedre.

akademi-kursus-tema

Akademiets læringsstyringssystem WordPress-tema er en anden stor mulighed. Med tilpassede posttyper til kurser og lektioner plus fuld WooCommerce-integration er det nemt at tilføje dit indhold og sælge klasser på egen hånd. En unik, men nyttig funktion er muligheden for at udstede certifikater efter kursusafslutningen, så dine brugere har bevis for, at de har afsluttet dit kursus.

klog-kursus-tema

Et andet tema til kassen er Clever Course læringshåndtering WordPress-tema. Dette tema har et rent og minimalt design, der bare er perfekt til at sælge dine online klasser. Uanset hvilket tema, plugin eller platform, du vælger, giver din egen klasse (r) dig en chance for at genbruge indhold, og du kan oprette et samfund med den klasse, der kommer af det.


Det er det for at lære at genbruge dit gamle WordPress-indhold. Valgmulighederne er altid uendelige, og det er temmelig sejt, fordi du ved, at dit gamle indhold er op til dine kvalitetsstandarder. Lejlighedsvis bliver du muligvis nødt til at ændre indholdet, hvis du har brug for at fjerne rettidige oplysninger eller rette en fejl, du tidligere har mistet. Uanset hvad, den største samling af information sidder normalt lige i dine blogarkiver, så gør lidt grave for at gøre din indholdsoprettelsesproces lidt lettere.

Del dine tanker i kommentarfeltet, hvis du har spørgsmål om de bedste måder at genbruge dine WordPress-indlæg. Har du andre forslag til, hvordan man tager noget gammelt indhold og gør det til noget nyttigt?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map