Forskellige måder at integrere sociale medier med WordPress

At blive for afhængig af søgemaskinerne til trafik er aldrig en god ide – en algoritmeopdatering kan potentielt reducere oversvømmelser af trafik til et trickle. Med dette i tankerne er det at drage fordel af andre trafikkilder, især sociale medier, en vigtig del af beskyttelsen af ​​dit websteds langsigtede succes: At have et stærkt socialt efterfølgende og meget delbart indhold giver dig mulighed for at føre din egen trafik til dit websted. Med andre ord, hvis dit websted gør opleve et fald i SERP’erne, vil virkningen ikke være katastrofal.


Nu er jeg villig til at satse på, at de fleste af jer allerede har installeret sociale delingsknapper på dit websted, ikke? Det er dog ikke den eneste måde, du kan gøre dit websted mere socialt på. I dag vil jeg introducere dig syv WordPress-sociale medier-plugins. Hvert plugin tilføjer en lidt anden funktion til dit websted, hvilket hjælper dig med virkelig at få mest muligt ud af sociale medier.

Social Media Feather Gratis WordPress Plugin

Social_Media_Feather

Social Media Feather er et gratis plug-in til sociale delingsknapper. Plugin giver dig mulighed for at tilføje et stilfuldt sæt sociale delingsknapper til dit websted – du kan også tilføje sociale medier følge efter knapper – som giver besøgende mulighed for at dele dit indhold med venner på deres valgte sociale kanal.

Plugin understøtter alle de store sociale netværk: Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, reddit, Pinterest og tumblr. Du får et rent, moderne sæt knapper, som kan placeres før eller efter hvert indlæg. Du kan også placere følgeknapperne hvor som helst på dit websted ved hjælp af en dedikeret widget.

På trods af den stærke vægt på stil er plugin utroligt let. Social Media Feather bruger overhovedet ingen Javascript, hvilket betyder, at det er super-hurtigt at indlæse! Der er et antal premium-udvidelser til rådighed, inklusive ekstra ikonsæt, og et sejt ud gråtoner effekt.

Social Share & Locker Pro Premium WordPress Plugin

Social_Share_and_Locker_Pro

Social Share & Locker Pro er en fantastisk to-i-en premium-plugin, der fås for $ 14 fra CodeCanyon. For dine penge får du både flotte sociale delingsknapper plus social locker-funktionalitet.

Social_Share_and_Locker_Pro_Screenshot

De vigtigste 20 sociale mediekanaler understøttes af plugin, og dine delingsknapper kan placeres hvor som helst på din side – øverst, nederst, til venstre eller højre. De kan fastgøres i en absolutte position eller svævet, så de vises på skærmen på alle tidspunkter. Du kan også placere delingsknapperne direkte i dit indhold ved hjælp af en simpel kortkode.

Knapperne indlæses hurtigt og leveres i ti forskellige skind. Hver hud ser ren og stilfuld ud og har et valg mellem visning af det sociale logo og det fulde navn – du kan se de mange skind her. Du kan også vælge at vise tællere ved siden af ​​dine knapper.

Den bedste ting ved dette plugin er den ekstra sociale locker-funktion. Dette giver dig mulighed for at låse dit premiumindhold, som en besøgende kun kan se efter at have delt indholdet på Twitter eller Facebook.

NextScripts: Social Network Auto-Poster Gratis WordPress Plugin

NextScripts

Et andet imponerende gratis plugin, the Social-netværks auto-plakat gør nøjagtigt, hvad det står på dåsen: det sender dit indhold til hvert konfigureret socialt netværk, så snart du trykker på “public”.

Vi ved alle, at regelmæssigt at placere dine artikler på sociale medier er en fantastisk måde at tiltrække trafik til dit websted, og dette plugin sparer dig betydelige mængder tid med det: du behøver ikke længere at tilføje hvert indlæg manuelt til enhver social kanal, du bruger . Du kan også tilføje mere end en konto for hvert sociale netværk, hvilket gør det nemt at integrere personlige og forretningskonti på samme tid.

Plugin understøtter 27 forskellige sociale netværk på nuværende tidspunkt – naturligvis er alle de store inkluderet på listen. Du kan også konfigurere plugin til at tilføje en artikels tags / kategorier til de sociale poster som hashtags, hvilket gør dit indhold lettere at finde.

Pinterest Automatisk pin Premium WordPress-plugin

Pinterest_Automatic_Pin

Hvis billeder er en vigtig funktion på dit websted, er du uden tvivl allerede aktiv på Pinterest. Tilgængelig for $ 15, det Pinterest-automatiske pin WordPress-plugin kan markant forbedre, hvor hurtigt og effektivt du er i stand til at uploade dine billeder. Plugin synkroniseres problemfrit med din Pinterest-konto, som derefter giver dig mulighed for hurtigt at fastgøre et ubegrænset antal billeder. Det henter også de tavler, du følger, hvilket kan hjælpe dig med at vælge, hvor du vil have dine billeder udstationeret.

Når du fremstiller et indlæg, registrerer Automatic Pin automatisk alle billeder, der derefter sendes direkte på Pinterest, når indlægget offentliggøres – hvis du planlægger dit indlæg til offentliggørelse på et senere tidspunkt, bliver dine billeder kun fastgjort, når indlægget vises. Du har også muligheden for at fravælge de billeder, du ikke ønsker at indsende. Du vil se en ny metabox til højre for teksteditoren, som giver dig mulighed for at vælge tavlen til at fastgøre dine billeder på fra en rulleliste.

Ud over dette kan du gå tilbage og fastlægge billeder fra allerede offentliggjorte indlæg. Du skal bare se dine eksisterende indlæg ved at klikke på Alle indlæg fra dit WordPress-betjeningspanel, vælg derefter den nye tilgængelige løsningsmulighed: Fastgør dem. For at undgå problemer med masseoverførsel kan plugin forskyde dine pins, hvilket betyder, at kun et billede er fastgjort per minut.

SocialFans Responsive Social Counter Premium WordPress Plugin

SocialFans

SocialFans er et fantastisk premium-plugin, som giver dig mulighed for at tilføje visuelt forbløffende sociale følgeknapper til dit websted, så du kan opbygge dine fans, tilhængere og abonnenter. Det understøtter imponerende 30+ sociale medienetværk og kan downloades for $ 16 fra CodeCanyon. Der er et antal forskellige skind at vælge imellem til dine knapper, inklusive farvet, lys, mørk og gennemsigtig. Der er også et antal overgangsanimationer og klikanimationer tilgængelige for hver hud.

SocialFans-skærmbillede

Knapperne er lydhøre og passer til ethvert widget-område. Du kan vælge mellem at vise knapperne i en listeform eller i et coolt, sammenlåst, puslespil. Begge ser godt ud. Plugin-enheden tilbyder også muligheden for at vise en tæller for dine sociale følger, der viser enten alle tidstal eller antallet af følgere i en bestemt periode, afhængigt af dine præferencer.

Twitter Widgets Gratis WordPress Plugin

TwitterWidget

Selvom det ikke teknisk er et plugin, er integration af en Twitter-widget en god måde at tilføje et andet socialt element til dit websted. En Twitter-widget giver dig mulighed for at tilføje et live Twitter-feed til dit websted sidepanel. Du kan vælge at vise dine egne indlæg og samtaler, eller at vise alle indlæg med en specificeret hashtag (helst din egen dedikerede hashtag). Dette er fantastisk til at vise besøgende, hvordan du interagerer med dine fans, eller for at formidle, hvad den sociale medieverden synes om dit websted – hvis feedbacken er positiv, er det noget virkelig godt socialt bevis! Besøgende kan lettere interagere med dig ved at klikke på linket i widgetten.

Det er superhurtigt at tilføje widgetten: bare gå til indstillingerne på din Twitter-konto, og vælg widget. Derfra vil du være i stand til at lege med indstillingerne og et antal tilpasningsmuligheder, før du genererer en kode, der skal indsættes i en HTML-widget på dit WordPress-sted.

CoSchedule Gratis WordPress-plugin

CoSchedule

CoSchedule er primært en alt-i-en-redaktionskalender, men kommer også med nogle imponerende sociale mediefunktioner. Prisen for tjenesten er $ 10 pr. Måned, men du kan få en 14-dages gratis prøveperiode.

CoSchedule giver dig mulighed for at synkronisere et vilkårligt antal konti på sociale medier på alle de store netværk. Derefter giver du dig mulighed for at oprette og planlægge beskeder fra en metabox placeret direkte under WordPress teksteditor – dette betyder, at du kan skrive dine sociale medieindlæg som du blogger. Du er i stand til at planlægge dine indlæg i forhold til, hvornår dit indlæg offentliggøres, for eksempel to, fire og seks timer efter, at indlægget er startet. Hvis du ændrer din udgivelsesdato, skifter de tilknyttede sociale poster automatisk med den.

Plugin opretter også en imponerende træk-og-slip-kalender, der indeholder alt dit planlagte indhold og planlagte sociale stillinger. Dette giver dig mulighed for at visualisere alle aspekter af din blogplan, så du kan se, hvilke dage der er lys på indholdet, og dette kan hjælpe dig med at skabe en mere konsekvent publicerings- og social tidsplan.

Afsluttende tanker

Efterhånden som vigtigheden af ​​sociale medier vokser, gør antallet af sociale WordPress-plugins også. Dette kan gøre det utroligt vanskeligt at finde et passende plugin til dit websted med alle de forskellige plugins at vælge imellem.

Denne artikel har til formål at introducere dig til en række forskellige sociale medier-plugins – hver med en anden funktion – for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af de sociale mediekanaler. Du kan også tjekke vores indlæg på 20 af de bedste social media plugins til WordPress for at se flere gratis & premium muligheder for at tilføje sociale links til dit websted.  Hvis du kender til et fantastisk social media plugin, der ikke er inkluderet på denne liste, så fortæl os det om det i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map