Forenkle din online tilstedeværelse med WordPress: Hosting

WordPress Hosting
 1. 1. I øjeblikket læser: Forenkle din online tilstedeværelse med WordPress: Hosting
 2. 2. Forenkle din online tilstedeværelse med WordPress: Temaer, plugins, produkter og tjenester
 3. 3. Forenkle din online tilstedeværelse med WordPress: Etablering af din virksomhed
 4. 4. Forenkle din online tilstedeværelse med WordPress: Branding og marketing

Dette indlæg er en del af en serie Forenkle din online tilstedeværelse. Vi leder dig gennem trinnene for at oprette et nyttigt websted til dig selv eller din virksomhed ved hjælp af WordPress. I denne artikel vil vi tale om at lægge grundlaget for din WordPress-baserede virksomhed og vælge en WordPress hosting virksomhed baseret på dine individuelle behov.


Den nemmeste måde at placere dig selv på det digitale kort ved hjælp af WordPress er at tilmelde dig en WordPress.com-konto. Men det nemmeste betyder ikke nødvendigvis den bedste måde, da et websted med egen vært giver dig mange fordele i forhold til det gratis WordPress.com-alternativ. Med dit eget selvhostede websted kan du:

 • Implementere ethvert premium WordPress-tema
 • Udfør ændringer på stedet ved hjælp af underordnede temaer
 • Udvid funktionaliteten med ethvert plugin
 • Og du har kontrol over dit websteds indhold og værdi

WordPress er vokset til en platform, der kan tilfredsstille mange behov; fra enkle bloggingwebsteder til store mærker. Med en så stærk webstedsressource lige ved hånden, hvad forhindrer dig i at komme i gang?

Forenkling af din online tilstedeværelse

Forenkling er at vide, hvad du ønsker, at din personlige eller forretningsmæssige online tilstedeværelse skal være, og hvordan man trækker dette af ved hjælp af den optimale rute, med fokus på de vigtige ting, mens du bærer så lidt ballast som muligt i processen. Du behøver ikke nødvendigvis en fragtfly, hvis du rejser let eller ikke ønsker at bruge for mange penge.

Forenkling af din online tilstedeværelse

Hver online tilstedeværelse starter med et hostingfirma. Når alt kommer til alt har du brug for hosting for at starte dit eget selvhostede websted. Der er masser af dem, som alle hævder at være billige og af høj kvalitet. Disse to går ofte ikke hånd i hånd, så vi fokuserer på nogle af de overkommelige WordPress-hostingløsninger, der let skal tilfredsstille dine nuværende og fremtidige behov.

Hosting er grundlaget for din online tilstedeværelse, du skal tage alvorligt. De fleste hostingfirmaer giver dig mulighed for at ændre planer eller gøre dette automatisk, når du overskrider en plans grænse. Du skal informeres om deres skalerbarhed og WordPress-support på forhånd, så du ikke efterlader plads til nogen overraskelser.

Hvad er kravene til at køre WordPress

For at køre den seneste version af WordPress (v4.0) skal din vært bare understøtte et par ting, der er anført nedenfor. Hvis du ikke kan finde oplysningerne på virksomhedens websted, skal du sørge for at sende et spørgsmål, der købes før dit køb til det valgte hostingfirma, der spørger i din plan understøtter:

 • PHP 5.2.4
 • MySQL 5.0

Hvis dit foretrukne hostingfirma kører på Apache-servere og Linux, kan du spørge, om det understøtter mod_rewrite, hvilket giver dig ekstra adgang til at gøre dit websted mere sikkert. Bemærk, at WordPress-administrerede hostingløsninger ikke tilbyder denne funktion, fordi de tager sig af denne for dig (hvilket er meget lettere, især hvis du er ny til at opbygge / køre et websted).

WordPress Hosting Planer

Valg af en hostingplan

Inden du vælger et hostingfirma, skal du vide, at de fleste almindelige planer, værterne tilbyder, inkluderer:

 • Delt hosting
 • Virtuel privat server eller VPS
 • Dedikeret serverhosting
 • WordPress Managed Hosting

Hvis du ser alvorligt på din online tilstedeværelse, ville jeg ikke overveje gratis hostingløsninger, fordi “ikke er sådan noget som en gratis frokost”. Brug en af ​​de betalte hostingtjenester, selvom prisen er symbolsk, får du stadig grundlæggende support, som er nødvendig, tro mig.

Delt WordPress-hosting

En af de mere populære planer for startups og bloggere, WordPress delt hosting er altid overkommelig. Hvis du ønsker at starte din online tilstedeværelse og ikke ønsker at afsætte en masse ressourcer, er dette en vej at gå. Du deler den server, som dit websted er vært på med andre websteder. Delt hosting priser er for masserne og planerne starter fra $ 3 til $ 10 per måned. Hvis du vil starte dit første WordPress-websted, er delt hosting en god mulighed. Jeg anbefaler, at du prøver BlueHosts delte hostingtjeneste, som er et af de foretrukne valg af WordPress.org, når det kommer til hostingfirmaer.

Der er to store ulemper ved delte hostingtjenester: tvivlsomme problemer med serverbelastning. Begge spørgsmål skyldes andre websteder, som du vil dele din plads med. Du kan ikke vide, om de er sikre eller forventer stor trafik når som helst snart. WordPress er en sikker platform, men at dele en tandbørste er aldrig en god praksis, ja i det mindste når det kommer til sikkerhed. Ud over BlueHost er en anden god udbyder til delt hosting BlueHost og HostMonster.

WordPress VPS (Virtual Private Server) Hosting

VPS er forkortelsen for Virtual Private Server. VPS giver dig adgang til en fysisk server, der er opdelt i flere virtuelle servere. Hvis du er en WordPress-orienteret virksomhed, og du har mange kunder, skal du bruge VPS. På denne måde opretter du et nyt kontrolpanel til hver af dine klienter, og de fungerer som flere fysisk separate computere. VPS Hosting kan være dyrt, men for det, du får, er det meget overkommelig. Hvis du planlægger at drive en temabutik, forventer en masse trafik, eller du vedligeholder mange af din klients websteder, er VPS et godt valg.

En ulempe ved VPS-hosting er, at du skal have viden om at køre servere. Nogle værter leverer administreret VPS-hosting til de mindre teknisk-dygtige administratorer, men du ser på et højere af området 20-1000 + dollar. Bedste VPS-hostingfirmaer til drift af dine WordPress-websteder er Media Temple eller BlueHost.

WordPress Managed Hosting

Denne hostingplan giver dig mulighed for at fokusere på det, du gør bedst: indholdsskabelse, promovering, skrivning, salg og opbygning af dit brand. Uden at skulle bekymre dig om tekniske forhold, vil du være mest produktiv. Dette er den bedste gave, du kan give dig selv – ingen grund til at installere cache-plugins, justere ydeevne moduler eller bekymre dig om sikkerhed. Med WordPress administreret hosting kommer normalt stor support, hvis du nogensinde har brug for det.

Bedste WordPress-hostingudbydere

Nogle af de bedste WordPress-administrerede hostingfirmaer er WPEngine, BlueHost, GoDaddy og MediaTemple. En udbyder, der udelukkende arbejder med WordPress, er SiteGround. Prisfastsættelse går fra $ 30 til $ 100 per måned.

Dedikeret serverhosting

Den bedste gave, du kan købe til dit nye WordPress-websted, er pakket ind i en kasse, der siger – Dedikeret server. Dit websted besætter en hel server. Du har kontrol over, hvilket operativsystem serveren kører på, dets hardware, og du har fuld adgang til det. Dette er en overkill for alle, der ikke har en enorm mængde trafik.

Dedikeret serverhosting er beregnet til meget store virksomheder, der ikke ønsker nogen nedetid på grund af serveroverbelastning eller sikkerhedsbrud. Planerne starter ved $ 100 og går op til $ 2000 månedligt på MediaTemple for premium-funktioner, såsom rodadgang, valg af operativsystem, avanceret hardware osv. Og du kan også få en tilpasset Enterprise-plan fra WPEngine, der inkluderer en dedikeret server, så får du fordelene ved administreret WordPress-hosting med en server, der er helt din egen. På den overkommelige side kan du også gå gennem BlueHost for at holde dit budget i skak.

Konklusion

Forenkling af din online tilstedeværelse ved at fokusere på de ting, der betyder mest, sparer dig masser af tid på lang sigt. Ved at kassere et stabilt, sikkert og hurtigt miljø for din online tilstedeværelse lægger du et solidt fundament, som dit brand kan vokse på toppen af.

HostGator og BlueHost er fremragende til delt hosting, men også store domæner, ikke nødvendigvis bygget oven på WordPress. Media Temple-planer starter til en lidt højere pris, men du får helt sikkert forbløffende kundesupport. Hvis du overhovedet ikke ønsker at tænke på hosting og du er villig til at betale lidt mere, er hosting fra SiteGround og WPEngine begge gode valg.

At finde ud af, hvilken hosting-løsning der fungerer bedst for dig, er den første del af forenkling; tage hensyn til det væsentlige og vokse din virksomhed (og de nødvendige ressourcer), når du føler behovet, men ikke før. I den næste del vil vi tale om at finde de perfekte WordPress-produkter, temaer og plugins, der hjælper dig med at køre din online tilstedeværelse med meget lidt vedligeholdelse og distraktioner, så hold dig opdateret.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map