Forenkle din online tilstedeværelse med WordPress: Temaer, plugins, produkter og tjenester

 1. 1. Forenkle din online tilstedeværelse med WordPress: Hosting
 2. 2. I øjeblikket læser: Forenkle din online tilstedeværelse med WordPress: Temaer, plugins, produkter og tjenester
 3. 3. Forenkle din online tilstedeværelse med WordPress: Etablering af din virksomhed
 4. 4. Forenkle din online tilstedeværelse med WordPress: Branding og marketing

Vi har allerede drøftet vigtigheden af ​​at vælge den rigtige hostingløsning til din online tilstedeværelse. Denne gang taler vi om de perfekte WordPress-produkter og -tjenester, der forenkler din online tilstedeværelse, så forretning bliver en glæde at vedligeholde og styre.


Sådan finder du de perfekte WordPress-produkter

Før jeg søger efter premium WordPress-løsninger, anbefaler jeg dig at gå over de gratis. Det, du finder i WordPress.org-plugin og temagepot, er et rod af produkter, ikke særlig godt kategoriseret, så du er nødt til at sætte en ekstra indsats i at finde autoritative blogs, der gør WordPress-produktanmeldelser.

Intet er virkelig gratis, og du betaler ofte med lammede eller ingen support overhovedet, men der er altid undtagelser, og du kan finde godt kodede og regelmæssigt opdaterede WordPress-plugins, hvis du graver lidt dybere, udfører et par søgninger og læser nogle anmeldelser. Det lønner sig senere, når du er nødt til at tænke på andre ting, der er nødvendige for din online tilstedeværelse og ikke bekymre dig om uforeneligheder eller ustabiliteter.

Sådan vælges det bedste WordPress-tema til din virksomhed

At vælge et tema skal være andet end at vælge en hud. Efter min mening er dette det rigtige navn på det, der kun er et visuelt overlay til dit websted. Der er mange fantastiske alt-i-en-løsninger, som temaet Total WordPress, der kan dække alle vinkler, du kan tænke på og tilfredsstille alle dine nuværende og fremtidige behov.

plugins-til-fejlfinding-wordpress

Der er også niche WordPress-temaer, hvor du først skal tænke delen og derefter gå efter et tema, der er bygget netop til den ene ting, du er ivrig efter at vise det for verden. For eksempel er AcademiaThemes et godt sted at kigge efter skoler og læringstemaer, ShowThemes er hjemsted for temaer specifikt til begivenhedsstyring, og på Themeforest kan du finde en niche, du muligvis kan tænke på (fast ejendom, bryllup, nonprofit, fotografering, hosting , etc.).

Hvis du har brug for mere information, kan du tjekke vores indlæg om, hvordan du vælger dit perfekte WordPress-tema. Her hos WPExplorer har vi dækket stort set enhver niche, du kan tænke på, så tag dit valg fra alle de temaer, vi har inkluderet i roundups.

Sådan vælges de perfekte WordPress-plugins

WordPress er et så alsidigt indholdsstyringssystem på grund af plugins, der tilføjer ekstra funktionalitet til dit websted. Du kan nemt omdanne ethvert tema til en nicheskabelon ved at tilføje nogle gratis eller premium plugins.

At finde perfekte WordPress-produkter betyder ikke at finde den perfekte do-it-all udvidelse, men den der dækker en vinkel og gør det perfekt. Før du begynder at arbejde på en idé, skal du reducere mængden af ​​rod fra alle de mockups, du oprettede, og ideer, der udløste. Fokuser på den minimale funktionalitet, der er nødvendig for din online tilstedeværelse, og du opretter et stabilt fundament.

At have for mange plugins er en sikkerhedsrisiko, især plugins, der ikke opdateres regelmæssigt. For næsten alt hvad du har brug for, kan du finde nogen, der allerede har oprettet et plugin i gratis WordPress.org plugin repository. Ved at scanne pluginsider vil du se, hvilke forfattere der giver support og opdaterer deres plugins regelmæssigt.

e-handelsløsninger

De fleste e-handelsløsninger er forholdsvis lette at implementere i ethvert CMS. Da WordPress er vokset til mere end blot en blogplatform, dukkede mange e-handelsløsninger til det ud som WordPress-plugins. Nogle af de mest anvendte og bedst understøttede er:

 • Nem digitale downloads
 • WooCommerce
 • Cart66

Hvis du mener, at tre ikke er nok, kan du kigge på vores komplette liste over WordPress-plugins til e-handel. Valg af et tema, der understøtter disse løsninger, betyder, at temaet har speciel CSS skrevet netop til dem. På denne måde ser dit eCommerce-plugin perfekt ud i dit tema. Ingen yderligere e-handelsfunktioner bør hvile inden for temaet.

Payment Gateways

Hvis dit mål er at oprette et websted, hvor folk kan købe dine produkter eller donere penge til din sag, er du heldig. Mange gateways understøtter WordPress (og du kan finde dem allerede integreret i premium plugins eller finde gratis plugins i WordPress-arkiv for at føje dem til dit websted), så lad os se på nogle af de mere populære muligheder:

PayPal er en gammel spiller, der understøtter betalinger fra over 190 lande og accepterer alle større kreditkort. Du kan finde en masse plugins, der tilbyder dens integration med WordPress.

Gumroad er perfekt til software, bøger, film eller musikproducenter, der ønsker en nem måde at sælge deres digitale produkter på. Integrationen med WordPress er et 5-minutters job, og transaktionerne finder sted på stedet.

2Checkout accepterer kreditkort, betalingskort og PayPal. Jeg har haft nogle problemer med at bruge deres service, da de er meget strenge om, hvilke produkter og tjenester du kan sælge. Også hvis du er inaktiv i 6 måneder, kan de suspendere din konto, da de har min.

Authorize.net kan hjælpe dig, når det kommer til alle ting online og mobil. Deres systemer til forebyggelse af svig er noget, de tydeligvis er meget stolte af. Du skal dog betale et gebyr på forhånd for at få denne betalingsgateway.

Stribe er et betalingssystem, der kun var tilgængeligt i USA. Fra for nylig er de gået globalt og inkluderer nu Australien, UK, Irland og også nogle andre lande (dog som beta). Det er fantastisk til butikker og faktureringssystemer på grund af dets kraftfulde API.

Betalingsgateways tilgængelige for WordPress

Braintree er et PayPal-ejet selskab. Med en enkelt integration vil din WordPress e-handel kunne håndtere PayPal, Venmo, Apple Pay, kredit- og betalingskort, Bitcoin osv. Med PayPal-finansiering er jeg sikker på, at den vil være tilgængelig i de fleste lande temmelig snart.

Paymill findes kun i otte lande. Det accepterer de fleste kreditkort og kan bruges til webbetalinger, mobilbetalinger eller tilbagevendende betalinger, hvis du planlægger at drive en SaaS-abonnementsvirksomhed.

Dwolla er kun tilgængelig i USA. Det har et af de billigste gebyrer pr. Transaktion og er gratis for transaktioner, der er mindre end $ 10. Betalingen finder sted fra dit websted, så det er muligvis ikke så let at spore gatewayen ved hjælp af Google Analytics.

Google Wallet er ikke teknisk set en betalingsgateway, så hvis du bruger den, bliver du stadig nødt til at konfigurere en af ​​de gateways, der er anført ovenfor. Det er den største fordel, at Google Wallet-brugere nemt kan betale for dine produkter.

Automatisering

Hvis du er en af ​​de serielle iværksættere, kan du måske vide, hvordan du kører flere websteder samtidigt ved hjælp af onlinetjenester, såsom: ManageWP, WP Remote. Eller software, der installeres på dine websteder og kører udelukkende på din server, såsom InfiniteWP. Lad os se, hvordan disse tre stables op:

ManageWP er en onlinetjeneste, der giver dig mulighed for at kontrollere dine websteder fra dens dashboard. Det giver dig magt til at udføre opdateringer med én klik, sikkerhedskopieringer, tilføjer yderligere lag af sikkerhed og giver mulighed for lettere migrering af websteder. Det har en fremragende kundesupport, og hvis du har mindre end 5 steder at administrere, koster det dig intet.

WPRemote har lignende funktionalitet som ManageWP, hvor du kan opdatere WordPress-kerne, plugins og temaer med et enkelt klik og også downloade “snapshots” af dine websteder til backupformål. Tjenesten er gratis, som det står på deres websted, men jeg er altid forsigtig med hensyn til gratis onlinetjenester, og jeg foreslår, at du kontakter deres team og lærer dem at kende, før du tilmelder dig.

InfiniteWP har taget en meget anden tilgang end de to foregående. Du downloader plugin fra deres websted, og det guider dig gennem installationen af ​​InfiniteWP admin panel. Den måde, det fungerer er, at du installerer InfiniteWP på din server og styrer dine websteder derfra.

Konklusion

WordPress er en fantastisk mulighed for din online tilstedeværelse, som du kan konfigurere virkelig hurtigt. Uanset om du har brug for en personlig blog, virksomhedswebsted, eCommerce-løsning eller en WordPress-butik, finder du altid WordPress-temaer og plugins til at fjerne dette. Men knytnæve, definer din filosofi, så du lægger vejen til bare at følge igennem. Vælg klogt, tænk altid to gange, og installer en gang, så får du din forenklede online tilstedeværelse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map