Forenkle din online tilstedeværelse med WordPress: Etablering af din virksomhed

 1. 1. Forenkle din online tilstedeværelse med WordPress: Hosting
 2. 2. Forenkle din online tilstedeværelse med WordPress: Temaer, plugins, produkter og tjenester
 3. 3. I øjeblikket læser: Forenkle din online tilstedeværelse med WordPress: Etablering af din virksomhed
 4. 4. Forenkle din online tilstedeværelse med WordPress: Branding og marketing

Etablering af enhver form for online-forretning kræver en grundig forberedelse og en plan for gennemførlighed. Hvis du er ved at starte en virksomhed, skal du opstille nogle mål:


 • Kortvarig (oprette produkter og tjenester, få mere trafik, flere kundeemner og tilmeldinger gennem marketing og branding)
 • Langsigtet (opnå en bæredygtig forretningsmodel gennem fremvisning af ekspertise og etablering af forbindelser)

At være smidig med at overholde nye tendenser repræsenterer en af ​​de vigtigste forretningsfærdigheder i disse dage. Det har altid været vigtigt at være foran konkurrencen, men i dag er det mere åbenlyst end nogensinde før, mest på grund af hurtige ændringer i it-verdenen. Den virtuelle verden overhaler forretningstronen fra konkrete forretninger i den virkelige verden. Og der er næppe en bedre måde at starte dit online forretningsdeltagelse på end at starte din egen WordPress-virksomhed.

Skrivning af en blog

En WordPress-virksomhed kan beskæftige sig med at oprette nye plugins, temaer, tilpassede designløsninger eller give support, men det kan også henvise til at starte din egen blog, der vil bruge WordPress som hovedemne og hjælpe andre med at få mest muligt ud af det.

Hvis du vil skrive en pålidelig og informationsrig blog, skal du altid holde dig til det, du ved bedst. Det er bedst, hvis bloggen og din virksomhed er forbundet og forbundet med dit websted. Nogle gange ser jeg en blog, der er på et underdomæne, hvilket er fint, men den bruger ikke det samme branding som webstedet.

Når du tænker forretningsmæssigt, skal du altid være en pålidelig kilde. Besøgende og læsere vil være mere opmærksomme på en lærers blog skrevet af en lærer end af nogen anden. Så du skal skrive så meget som muligt om din førstehåndsoplevelse. Andre menneskers historier kan indsættes som links, og disse mennesker får muligvis forbindelse med dig senere. Uanset hvordan verden vil ændre sig, vil ægte, virkelige og praktiske historier altid være mest delte.

Derfor er originalt og kyndigt blogindhold vigtigere end noget andet. Det er meget lettere og bedre at skrive om dine egne oplevelser end at skrive om “varme” emner, som du ved lidt om. Du lærer at kende de mennesker, der virkelig er interesseret i, hvad du brænder for, og det svarer til mere målrettet publikum.

At blive WordPress-professional betyder, at du er nødt til at specialisere dig i det, du brænder for og konstant uddanne dig selv og andre.

Personligt touch

tilpasse-wordpress-tema

Enhver succesrig blogger og virksomhedsejer ved, at deres kunder eller publikum sætter pris på, når de afslører sig. Dermed viser du dit publikum, at du er oprigtig og ærlig med dem. Folk vil være mere opmærksomme på din mening og mindes, hvis du markerer den med et personligt stempel.

I alle slags virksomheder er der mennesker, der kun gør det, fordi der ikke er noget bedre i horisonten, og så er der de andre, der virkelig nyder deres arbejde og altid prøver at forbedre deres færdigheder.

Brug af WordPress til at skrive om din virksomhed får langt bedre effekter, og du vil nyde det så meget mere, hvis du hører til sidstnævnte. Ligesom når du går på en spillejob og føler, om bandet har det smarte og føler, hvad de udfører, eller de bare gør det på en rutinemæssig måde, vil dit publikum føle dine vibber. At være ægte og gennemsigtig i dit arbejde vil give dig mere støtte og feedback fra folk, der besøger din blog eller bruger dine WordPress-værktøjer.

Ud over at føje din personlighed til din blog, skal du vise den frem gennem din blogdesign. Der er mange gode værktøjer, du kan bruge til at tilpasse dit WordPress-tema og gøre dit WordPress-site fremtrædende. Dette er en nem måde at opbygge dit brand og din virksomhed uden megen indsats.

Skønhed ved at dele

Selv om mennesker i virksomhedsverdenen stadig kører rotteracet, skriver internetverdenen ofte en anden historie. Ikke kun på grund af populariteten af ​​sociale medier, er nøgleordet på Internettet i dag deling. Tusinder af websteder og blogs giver information og viden væk. Internettet har virkelig antændt en global revolution, når det kommer til kultur for udveksling af information.

Folk uploader deres selvfremstillede gratis lektioner til at lære forskellige sprog, øger computerfærdighederne og gør mange andre ting. Så når du skriver for eller om din virksomhed på WordPress, skal du dele nogle af dine succesrige strategier, der har fungeret fint for dig og din virksomhed.

På den anden side kan du også fortælle dit publikum om nogle fejl eller fejl. Det vil hjælpe dem i deres fremtidige arbejde, og du får også deres tillid. Ved at forbinde med forskellige mennesker og deres blogs lærer du også noget af deres gevinster og nederlag. Derudover, hvis du har haft nogen for nylig vurdering, skal du sætte links til de begivenheder eller websteder, hvor dit arbejde er blevet offentliggjort eller værdsat.

Hele ideen bag eksistensen af ​​tjenester som WordPress er at binde folk til at skabe et enormt samfund, der vil dele deres tanker og færdigheder, og samtidig fortsætte med at lære af hinanden.

Essensen af ​​kommunikation

Vi har allerede nævnt problemet i forretningsmæssig forstand. Mange af os har prøvet forskellige ting og indset, at vi skulle følge noget andet helt. Når vi taler om konteksten af ​​internetkommunikationen, kan den forbedres på mange måder, men essensen af ​​god kommunikation ligger inde i et individ.

Det kan være svært for dig i starten at skabe indhold og deltage i konstruktive diskussioner, men du lærer så meget om hvad du selv og din WordPress-forretning gør ved at gøre det. Det er som at tale med en ven, det bliver lettere at se den rigtige vej, når du deler dine bekymringer med andre.

Prøv så mange former for indholdsoprettelse, som du kan:

 • Skrevet (tekst, how-tos, salgsfremmende og kritiske, WordPress.org fora)
 • Visual (infografik, videotutorials, whiteboards)

Fin kommunikation betyder beredskab til at svare til dine læsere eller brugere af dine produkter og tjenester. Hvis du har lavet et tema til WordPress og modtager feedback fra brugere, skal du være der for dem for at hjælpe dem med at løse eventuelle problemer eller altid takke dem for ros eller kritik. Brug sociale medier til at fremme dit arbejde og fremskridt inden for din niche, men forvent ikke et mirakel fra Facebook eller Twitter. De er ligesom ild – gode tjenere, men dårlige mestre. Lad dem arbejde for dig og ikke omvendt. Her kan du finde værktøjer til at øge engagementer på dit WordPress-websted.

Gå oprette din online forretning

forretningskvinde med bærbar computer i office

WordPress er fantastisk til at forenkle din online forretning. Hvis du vil skrive om, hvordan dine produkter og tjenester er gavnlige for mennesker, skal du bestemt have en god blog med virkelige historier og casestudier. De vigtigste træk, som din WordPress-virksomhed skal have, er:

 • Troværdighed og autoritet gennem fremvisning af din ekspertise via fantastiske produkter, tjenester og en blog
 • At være venlig og oprigtig i kommunikationen med dine kunder og besøgende
 • At yde støtte rettidig

Oprettelse af ofte stillede spørgsmål og dokumentation baseret på dine brugers feedback er en anden god måde at få mere indhold og gøre deres (og dit) liv lettere. For værktøjer, der kan hjælpe dig med at etablere din WordPress-forretning, kan du henvise til WPExplorer-bloggen og finde alt, hvad du muligvis har brug for.

Hold dig åben for nye ideer, og du vil se, at ved at lytte til dine kunder, vil du gøre din virksomhed til et bedre sted for alle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map