Fordele og ulemper ved at bruge Sumo på dit WordPress-websted

Fordele og ulemper ved at bruge Sumo på dit WordPress-websted

Det Sumo-pakke med værktøjer, tidligere kendt som SumoMe, kan hjælpe dig med at tilføje mange nyttige funktioner til dit WordPress-websted. Da næsten alle disse funktioner er fokuseret på at øge konverteringsfrekvensen på dit websted eller hjælpe det med at blive et mere effektivt markedsføringsværktøj, skal hver websteejere i det mindste overveje Sumo.


Men med en gratis version såvel som et antal tilgængelige premium-muligheder, hvilken version af Sumo skal du bruge? I denne artikel skal vi udforske fordele og ulemper ved at bruge Sumo ved at se på de forskellige tilgængelige versioner samt gå gennem den brugeroplevelse, der tilbydes, når du bruger dette værktøj på dit WordPress-websted.

Hvad er Sumo?

Sumo Review

Kort sagt, Sumo er en pakke med værktøjer, der kan bruges på næsten alle typer websteder, inklusive WordPress-websteder. Når du har aktiveret Sumo, kan du begynde at bruge følgende værktøjer til at forbedre dit WordPress-websted:

 • List Builder 3 – e-mail-optin-form og pop-up-værktøj til tilpasset indhold.
 • Scroll Box – et andet værktøj til at udvide din e-mail-liste og generere flere kundeemner.
 • Smart Bar – vis formularer og brugerdefineret indhold i en Hello Bar stil display.
 • Del – øg dine sociale andele og følgere.
 • Varmekort – find ud af, hvor dine besøgende klikker på dit websted.
 • Plus flere værktøjer.

Det er et kraftfuldt sæt funktioner, som ethvert WordPress-websted skal være i stand til at udnytte godt. Fra bloggere og små virksomheder til freelancer-porteføljer og e-handelsforretninger, bør alle typer websteder sætte pris på mere trafik og bedre målkonverteringsfrekvens.

Sumo Pro værktøjer

Når det kommer til fordele og ulemper ved at bruge Sumo, er alle ovennævnte værktøjer tilgængelige for dem, der bruger gratis Sumo WordPress-plugin. Dette er bestemt en proff. Hvis du imidlertid vil frigøre dette plugins fulde potentiale og fjerne branding, skal du opgradere til en af ​​de premium Sumo-planer. Sandsynligvis ikke være slået fra for nogle WordPress-brugere, skal du dog ikke forlade endnu, da du godt kan være imponeret over Sumos brugervenlighed.

SumoMe Free vs Premium

Fordele og ulemper ved at bruge Sumo

Som nævnt er noget, der kan betragtes som både fordele og ulemper ved at bruge Sumo, dets status som freemium-plugin. Freemium WordPress-plugins giver dig en fantastisk mulighed for at prøve et premium værktøj uden at skulle købe.

Naturligvis får du adgang til færre funktioner og funktionaliteter, når du bruger den gratis version. Du får dog opleve, hvor brugervenligt pluginet er, før du økonomisk forpligter sig til det. I nogle tilfælde kan du opleve, at den gratis version er kraftig nok til at imødekomme dine behov uden at opgradere – det kunne godt være tilfældet med Sumo.

Sumo er et freemium-plugin, så lad os undersøge de største forskelle mellem gratis- og premium-versioner samt fordele og ulemper ved Sumo for WordPress-brugere generelt.

Sumo Pro-prisfastsættelse

Ud over den gratis service er der fire Sumo Pro-prisplaner at vælge imellem:

 • Lille – $ 29 / mo for op til 5 000 månedlige besøg på websitet.
 • Medium – $ 59 / mo for op til 50 000 månedlige webstedbesøg.
 • Stort – $ 119 / mo for op til 500 000 månedlige besøg på websitet.
 • Sumo – ubegrænset brug – kontakt for prisfastsættelse!

Sumo-prisfastsættelse

Opgradering til Sumo Pro fjerner det flydende Sumo-ikon, der er placeret i øverste højre hjørne af dit websted samt Powered by Powered by Sumo-tekstlink, der vises i nederste højre hjørne, når et pop-up eller andet værktøj er i brug.

Sumo Branding

For mange brugere er Sumo-branding, der vises på dit websted, når du bruger den gratis version, en deal breaker. Hvis du dog er i orden med at vise en lille smule gratis reklame for Sumo på din webside i bytte for en pakke med magtfulde værktøjer, eller du er villig til at betale for Pro-tjenesten, skal du læse videre for at få en idé om, hvordan gratis og premium-versioner af Sumo fungerer med WordPress.

Sumo List Builder Email Capture Tool Gratis vs Premium

For at hjælpe dig med at evaluere fordele og ulemper ved at bruge Sumo, lad os se på den brugeroplevelse, der tilbydes – uden tvivl en nøglefaktor i beslutningen, om du vil tilføje et WordPress-plugin til dit websted eller ikke. I denne del af vores guide gennemgår vi den gratis version af List Builder 3 Sumo-værktøjet til dit websted.

Om Sumo List Builder

Sumo Pop-up

I hjertet af Sumo-pakken med vækstløsninger er List Builder 3. Som navnet antyder er dette den tredje store iteration af et værktøj, der vil hjælpe dig med at udvide din liste over e-mail-abonnenter. Hvis du har hørt det populære slogan “pengene er på listen” og vil finde ud af, om det er sandt, kan List Builder 3 hjælpe dig med at sætte dem på prøve.

Som alle de andre Sumo-apps er List Builder 3 gratis at bruge. Men ligesom de andre Sumo-apps, hvis du ønsker at låse de avancerede funktioner op, såsom integrationer med tredjeparts tjenester og indsigtværktøjet, der kan fortælle dig mere om, hvordan Sumo bruges på dit websted, skal du opgradering til en af ​​de premium Sumo Pro-planer.

Sumo List Builder Pop-up-indstillinger

Ud over at hjælpe dig med at udvide din e-mail-liste kan værktøjet List Builder 3 også bruges til at vise følgende indhold i et intelligent pop-up-vindue:

 • En opfordring til handling-knap – pege brugere til en bestemt URL med en knap.
 • Sociale delingsknapper – få flere delinger via Twitter, Facebook eller Pinterest.
 • Tilføj brugerdefineret HTML-kode – vis dit eget indhold i pop op-vinduet, efter at du har leveret HTML.

Når du har defineret formålet med din pop-up, kan du derefter vælge fra et udvalg af imponerende forudbyggede designs. Du kan også indstille størrelsen på pop-up-vinduet, inklusive en SumoSize-indstilling, der dækker det meste af browservinduet.

Sumo List Builder Pop-up Designer

Sumo pop-up form builder

Et aspekt af Sumo, der sætter det foran det meste af konkurrencen, især i WordPress-plugins-kategorien til gratis e-mail-optin-form, er den intuitive peg-og-klik-brugergrænseflade. Standardformularindstillingerne ser godt ud. Takket være formularbyggeren kan du dog let tilpasse dem til at imødekomme dine behov.

Sumo List Builder Pop-up triggere

Sumo pop-up triggere

Når det kommer til at beslutte, hvornår og hvor de skal vises pop-ups på dit websted, får du en god mængde kontrol. Sumo-pop-up-triggere inkluderer:

 • Tidsbestemt – pop op-vinduer, der vises efter en bestemt tidsperiode.
 • Brugerblader (aka exit intention) – vis en pop-up lige før en bruger forlader din side.
 • Klik på Triggers – åbner pop-up, når der er klikket på et link.

Det er dejligt at se exit-intensiveringsudløseren tilgængelig for brugere af den gratis version af Sumo. At være i stand til at vise pop-ups uden at afbryde brugeroplevelsen er afgørende.

Sumo List Builder Display regler

Du kan også oprette visningsregler for at bestemme hvor, hvornår og hvordan pop op-vinduer vises på dit websted. Nogle eksempler inkluderer deaktivering af pop op-vinduer for brugere på mobile enheder; kun viser en pop-up på bestemte sider, indlæg eller URL’er; aktivere eller deaktivere pop op-vinduer baseret på den henvisende URL eller domænenavn; plus mere.

SumoMe Ny regel

Der er også nogle valgfri avancerede indstillinger tilgængelige. Disse kontroller kan forhindre, at pop op-vinduer vises for brugere, der allerede har tilmeldt sig, samt dem, der allerede har tilmeldt sig. Du kan også instruere Sumo til at give dig besked, hver gang en bruger abonnerer via en pop-up-formular.

Sumo giver dig også fuld kontrol over, hvad der sker, når en bruger abonnerer eller udfører din ønskede handling via formularen.

Sumo List Builder Pro-funktioner

Når det kommer til fordele og ulemper ved at bruge Sumo, vil din vilje til at opgradere til premium-planerne spille en stor rolle i, om dette plugin er det rigtige for dig eller ikke.

Med List Builder og de andre Sumo-værktøjer til e-mail-marketing giver opgradering til pro-versionen dig mulighed for at forbinde dine pop-ups til din e-mail-marketingtjeneste. Ja det er rigtigt. Medmindre du opgraderer, føjes alle, der indtaster deres e-mail-adresse, ikke automatisk til din e-mail-liste, hvilket giver dig mulighed for at udføre denne opgave manuelt. Du kan stadig indsamle e-mail-adresser med den gratis version samt vise opfordring til handling og sociale delingsknapper plus brugerdefineret indhold i dine pop-ups uden at opgradere.

Hvis du dog opgraderer, vil du være i stand til at integrere dine pop-ups og andre Sumo-værktøjer med alle de bedste e-mail-marketingtjenester, herunder MailChimp, AWeber, ConvertKit og næsten enhver anden mulighed, du kan tænke på.

Fordele og ulemper ved at bruge Sumo

For at hjælpe dig med at beslutte, om dette værktøj er den rigtige leadgenerering og målkonvertering-plugin til dit WordPress-websted, her er en hurtig oversigt over fordele og ulemper ved at bruge Sumo:

Fordele ved at bruge Sumo:

 • Stort udvalg af værktøjer, der kan erstatte mange individuelle WordPress-plugins.
 • Meget let at bruge med en intuitiv brugergrænseflade.
 • Detaljerede indstillinger og kontroller, så du får de bedste resultater.
 • Premium-version integreres med alle de bedste tredjepartsværktøjer og -tjenester.

Ulemper ved at bruge Sumo:

 • Gratis version inkluderer branding til besøgende.
 • Premium planer relativt dyre.

Afsluttende tanker

Dette gennembrud ved opsætning af List Builder 3-værktøjet fra Sumo-pakken med apps burde have givet dig en idé om, hvor let denne service er at bruge. Det tager virkelig meget lidt tid eller kræfter at begynde at bruge Sumo på dit WordPress-websted. Du skulle også have fået en idé om, hvordan gratis Sumo-plugin sammenligner med premium-Sumo-optionerne.

Der er ingen tvivl om det, Sumo er et kraftfuldt sæt værktøjer, der kan hjælpe med at gøre dit websted mere effektivt, uanset dine mål. Uanset om du vil udvide din e-mail-liste, få flere sociale aktier, øge salget, forstå dit publikum bedre og meget mere, kan Sumo hjælpe.

Medmindre du er parat til at betale et relativt højt månedligt abonnementsgebyr eller vise Sumo-branding på dit websted og få adgang til et begrænset funktionssæt, er der muligvis bedre blygenerations WordPress-plugins til dig.

Hvad synes du om Sumo? Vil du betale for at opgradere eller er den gratis version nok til dig? Del dine tanker i kommentarerne herunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map