Fantastiske trafikforbedrende kilder til din WordPress-blog

5 fantastiske trafikforbedrende kilder til din WordPress-blog

Ser vi som du allerede er her, satser vi alle vores penge, du vil være enig, når vi siger: at få den bedste trafikforbedrende kilder til dit websted er ingen let opgave. Alligevel har du brug for trafik for at få din virksomhed i gang. Nogle har brug for lidt, andre mere. Du, du vil have så meget målrettet trafik, som du kan, og du vil have den nu.


Hvis du leder efter de bedste trafikkilder til dit WordPress-websted, har vi en overraskende tilståelse. Vi smed os ind i det ukendte og ledte efter kun fem, men det enorme antal trafikkilder, vi opdagede, efterlod vores mund vidt.

Af denne meget spændende grund tager vi netop dette øjeblik den udøvende beslutning om at tilbyde dig så mange trafikkilder til din WordPress-blog, som vi muligvis kan! Så i stedet for kun at få et par, får du et dusin fantastiske trafikkilder, som du ønsker, at du vidste. Hvis det lyder som din slags aftale, vov sømand ud, det er din store dag!

Sådan får du mere trafik til din blog

1. Opret fantastisk indhold

Her er aftalen: Folk leder efter indhold, hvorfor der er trafik til at begynde med. Sååå… det er bedst at have indholdet, synes du ikke? Kvalitet opvejer volumen hver dag, hvorfor vi siger indholdet er konge. Før du overvejer at generere trafik til din blog, skal du have god kvalitet og målrettet indhold.

Uanset om du vil tilknytte, konsultere eller sælge noget, er det kun klogt at have et dejligt indhold, der driver dit websted. Hvordan ellers vil du imponere over sindet i dine kundeemner? Bland tingene også lidt op, fordi multimedia er fantastisk til engagement. Brug billeder, infografik, videoer, diagrammer – navngiv det!

Hvis du ikke følger, sagde vi lige …

Indholdet er fantastisk til engagement

… og SEO også! Multimediaindhold betyder, at brugerne bruger mere tid på dit websted, hvilket betyder mere engagement for dig. Det viser også Google-søgningscrawlere, at dit websted er værd at være salt, da brugere ikke forlader med det samme. Opret bare det, du overvejer premiumindhold, men giv det derefter væk.

Ved du hvad der sker dernæst? De (Google) belønner dig med bedre SEO-scoringer, hvilket betyder mere trafik for dit WordPress-websted. Lad os se på et par indholdstaktikker, som du – på din egen helt unikke måde – forlod liggende i alt for længe.

2. Husk din målgruppe

Hvor mange gange vil vi bede dig om at skrive for mennesker, ikke søgemaskiner? Eh? Fortæl mig, hvor mange gange? Hvis du skriver med din målgruppe i tankerne, opretter du indhold, der resonerer med dem. Mere vigtigt er, at du opretter indhold, der interesserer dit målmarked.

Du har ikke brug for en raketforsker for at vise dig, hvordan kommunikation med din målgruppe er fantastisk til trafikgenerering og i sidste ende konverteringer. Når du opretter dit indhold, skal du overveje dine ideelle kunder og identificere deres unikke behov; deres unikke interesser. Opfyld disse behov via dit indhold, og dine varer sælges automatisk.

3. Send regelmæssigt

Hvis du kan sende tyve artikler om dagen, godt og godt. Du poster en gang om ugen? Godt og godt. Måske foretrækker du et indlæg om måneden frem for alt andet. Hvem skal stille spørgsmål til din tidsplan? Så længe du fortsætter med at bogføre, er alt godt.

Søgemaskiner vil elske dig, da du har det nyeste indhold på, hvad søgeren har brug for. Dine læsere vil også elske dig. Bedst er at skabe stedsegrønne indhold, der altid virker frisk. Oven på opdatering af gamle indlæg, skal du oprette nye artikler for at holde aktiviteten blomstrende.

Du kan bruge en redaktionel kalender eller outsource. Jeg har brugt udvalgte RSS-feeds til at holde aktivitet på min blog. Hvem vidste, at du kunne generere trafik med WP RSS Aggregator-plugin? En nem måde at holde tingene i gang er at oprette “How-Tos” eller post-serier som:

 • Begyndervejledning til WordPress SEO
 • WordPress-tutorial: Sådan opretter du et WordPress-tema fra HTML

4. Gør dit indhold nemt at dele

Brug af opfordring til handlinger, der beder dine læsere om at dele nyttige bits af oplysninger fra dine indlæg, har en positiv indvirkning på dine sociale andele, og dermed trafikgenerering. Der er adskillige plugins såsom Bedre Klik for at tweet det gør dette alt for let.

Par det sammen med nogle sociale delingsknapper, og du har din gyldne gås. Hvis det er svært for dine læsere at dele dit indhold, går du glip af en enorm trafikmulighed. Mere, når der er utallige sociale medier plugins til WordPress, der hjælper dig.

5. Link til internt indhold

Forbedring af opdagelse af indhold på stedet øger mængden af ​​tid, brugere bruger på dit websted og hjælper søgemaskiner med at indeksere mere af dit indhold. Det fører også til tilbageværende trafik, når en læser deler noget sammenhængende indhold.

Link til andre relaterede indlæg på dit websted for at øge synligheden af ​​disse indlæg. Du kan gå et skridt videre og bruge dynamisk indhold. Dette betyder bare at bruge et plugin / widget til at vise relaterede indlæg, mest delte indlæg, seneste indlæg, mest kommenterede indlæg og så videre.

6. Opret Giveaways

På trods af millioner af år med evolution, kan forskere ikke vikle deres hoveder rundt om, hvad der sker med sindet, hver gang vi ser eller hører udtrykket “gratis”. Det er vanvittigt, at de fleste af os vil gøre næsten alt for at få gratis ting.

Det er netop derfor, indhold designet som gaver svinger på vinger som ørne. Jeg har set WordPress-temaudviklere, tilknyttede virksomheder og bloggere bruge gaver til at køre enorme mængder trafik ikke kun til deres websteder, men også sociale mediaprofiler og så videre.

Hvis du gerne vil prøve det, kan du overveje at give dit mest populære produkt eller et varmt produkt inden for din niche bort. Af alle kilder, der genererer indholdstrafik, viser gaver et sandt løfte. Du får dit ROI næsten øjeblikkeligt plus du kan bruge smarte værktøjer som f.eks RaffleCopter blandt andet giveaway-plugins.

7. Piggyback på tendenser

Har du nogensinde set professionelle surfere køre bølger, som om det var magi? De venter altid på den store bølge, og når de først har en, kører de den storslået til land. Det kaldes snylter surfing. Ellers ville de padle til kysten, som ødelægger sporten.

På lignende måde skal du altid være på udkig efter nyheder (også kendt som virale nyheder) og trends inden for din niche. Tendenser registrerer enorme mængder i resultaterne af søgemaskinerne, og du kan justere dit indhold for at drage fordel af dette. Du kan holde styr på trends ved hjælp af Google Trends blandt andet værktøjer.

8. Test dit indhold

Hvis du har været på det i et stykke tid, skal du have etableret følgende mønster med artikelmarketing. Der er indlæg, der ser ud til at trække hele universet til dit websted, og der er indlæg, der forsvinder i glemmebogen og aldrig bliver fundet igen.

Det er vigtigt at analysere dit indhold for at vide, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer. Kan du huske det indlæg, du offentliggjorde et stykke tid tilbage, der bragte en masse brugerfeedback? Hvad gjorde du? Har du tilføjet et billede? Var det en infographic? En gave måske? Med denne info kan du kun oprette indhold, der resonerer med dine mennesker.

A / B-split-test bør være din ven i denne henseende. Du kan test forskellige overskrifter blandt andet at sætte en finger på de ting, der fungerer. Her er en kort historie. Jeg har slået op for en håndfuld bloggingjob i min tid. Efter millioner af mislykkede forsøg blev der gennembrud.

Så jeg sammenlignede tonelejen, der fungerede versus de andre, der ikke fungerede, og se! – der fandt jeg min reddende nåde. Helt en øjenåbner var det. Hvis jeg i dag skulle sende en tonehøjde, er jeg overbevist om, at 90% af udsigterne vil svare. Det er skør, hvad en lille sammenligningstest kan gøre for din virksomhed.

9. Nå ud til indflydelsesrige influencere

Du kan give dit indhold et meget fortjent løft ved at nå ud til indflydelsesrige påvirkere, som igen deler dit indhold med deres samfund. Hvis du har et interessant tag på et populært emne, kan du prøve at nå ud til eksperter inden for dit felt og bede om feedback.

For det første besøger de, der bryder sig om dit websted, og hvis dit indhold er så forbløffende, som du hævder, skal du øge din blogtrafik via deling. Du kan endda eksplicit bede disse påvirkere om at dele dit indhold, en taktik, der har fungeret mange gange før.

Bare ikke spam eller nag nogen. Nej, du vil ikke gå den rute, fordi ingen kan lide den fyr. Komplimenter vil blødgøre de hårdeste af hjerter, så drys nogle få i dine e-mails til rækkevidde for det ekstra spark. Hej du, dit websted er dit levebrød, ikke? Bemærk bare, at nogle mennesker ikke vender tilbage til dig, og det er okay.

10. Kilder til sociale medier

Lige ved siden af ​​Google (okay, næsten) med hensyn til generering af trafik er sociale medier. For eksempel på Facebook kan du nå et højt defineret publikum billigt (hvis ikke gratis). Start med profiler på sociale medier, hvis vi ikke allerede har nævnt det.

Opret et engageret community på disse profiler, og når du er klar, kan du prøve Facebook-annoncer for så lidt som $ 3 pr. Dag. Gå desuden ind i vanen med at “socialisere” med, hvem der er hvem i din branche.

Hvad betyder det endda?

Det betyder, kommenter på topsider inden for din branche og kommenter først. Sørg for, at din kommentar er værdifuld eller i det mindste sjov, men relevant for det aktuelle emne. På denne måde får du masser af eksponering, og hvis du har et relevant (ikke spammy) link, betyder det flere øjenkugler til dit websted.

Vær ikke sky, besøg disse sociale mediesider og gør, hvad en normal bruger (ikke en marketing fyr) ville gøre. Deltag meningsfuldt i samtaler, der begejstrer dig og bare have det sjovt. Facebook, Quora, Reddit, Google+, Twitter, Pinterest og populære billeddelingssteder er blandt andet gode steder at begynde.

Bemærk, at nogle af disse sociale medienetværk giver dig muligheden for at annoncere din virksomhed. Normalt er tjenesten relativt billig, men ganske effektiv, i betragtning af at disse websteder trækker en masse træk trafikvis. Vidste du, at Facebook har over en milliard brugere? Nu ved du det.

11. Gæsteblogging

Uden tvivl en af ​​de bedste trafikkilder, du har til rådighed, giver gæsteblogging dig mulighed for at opbygge dit brand, vokse autoritet og sende meget målrettet trafik tilbage til dit websted. Det er også godt at bygge link.

Hver gang du gæster blog, skal du ikke gøre det bare for linket. Tænk på det som en udvidelse af din egen blog. Vil du offentliggøre indholdsretligt indhold på din egen blog? Jeg tror ikke det. Opret forbløffende indhold og tilgang store websteder inden for din niche.

Du vil aldrig løbe tør for gæsteblogging muligheder, hvilket betyder, at du aldrig vil løbe tør for målrettet trafik for at holde mad på dit bord og klæde dig på ryggen. Onibalusi af Writ’s in Charge brugt gæsteblogging at starte en online-virksomhed, som mange ville dræbe for. Han startede med 30 gæsteblogs, så det er det ikke thaaat hårdt alt taget i betragtning.

Gæsteblogging fungerer. Faktisk er det en favorit blandt alle mine trafikkilder. Det kommer kun i anden række til søgemaskintrafik, som fører os til den næste del; SEO.

12. Søgemaskineoptimering

SEO kort sagt, søgemaskineoptimering involverer indstilling af dit websted, så det skinner i søgemaskinens resultater. Se, en søgning på Google er et meget motiveret udsigt, og hvis du kan få ham eller hende, stiger dine chancer for at lukke salget markant.

Jeg har en fornemmelse af, at du er bange for SEO. Er det muligvis fordi du mener, at det er for teknisk? Måske blev du svindlet før. Måske ved du simpelthen ikke, hvad du skal gøre, eller hvor du skal starte så vidt SEO går.

Uanset årsagen er SEO et stykke kage. Det er let at hacke at vise op på den første Google-pakke, helst i de ti bedste positioner. Brug bare Yoast SEO-plugin der tager sig af de fleste SEO-opgaver. Føj altid alt-teksten til dine billeder og opret simpelthen fantastisk indhold. Hvad ellers er der at sige?

Bonus: Blogkommentarer

Jeg ved, at du har set dette før, men du er sandsynligvis ikke interesseret i at kommentere bloggen, fordi nogen sagde, at det ikke er så effektivt som andre trafikkilder. Godt, Neil Patel tjente $ 25K fra 249 kommentarer. Kommenter først (inden for en time efter, at indlægget er live), og gør kommentaren værdifuld.

Dette gælder også fora. Hyppige fora inden for din branche og deltage i meningsfuld samtale. Besvar spørgsmål og tilbud din hjælp gratis. Inden kort tid vil du opbygge autoritet og score trafik. Undgå mainstream blogs / fora til fordel for nichesider, der genererer meget målrettet trafik, der er fantastisk til konverteringer.

Relateret læsning

Hvis du elskede at læse dette indlæg, vil jeg meget gerne henvise dig til disse andre indlæg, der dækker endnu flere trafikkilder:

 • 5 måder at øge trafikken til dit WordPress-websted med kraften fra Pinterest
 • Sådan får du mere trafik til dit WordPress-sted
 • Få mere trafik til din WordPress-blog ved at genvinde gamle indlæg
 • Hemmeligheder afsløret: Håndtering af et WordPress-sted med høj trafik
 • En hurtig guide til Google Analytics og forståelse af din webstedstrafik til WordPress

Afsluttende bemærkninger

Selvom du kan trække trafik ved hjælp af en af ​​ovenstående metoder, er det bedst at kombinere et par trafikkilder. Med minimal indsats og reklamebrug kan du multiplicere din trafik ti gange. Vi har definitivt udeladt mange andre trafikkilder.

Som sådan, hvis vi har gået glip af din foretrukne kilde til trafik, skal du svare i kommentarsektionen for at fortsætte samtalen. Det, og opbyg allerede en e-mail-liste. Alt det bedste, når du genererer trafik. Skål!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map